Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - morlox
Mine
ROZHOVOR S MORLOXOM


Vážení čitatelia,
vítam vás pri dalšiom rozhovore, tento raz bol mojím hosťom dlhodobý hráč a youtuber morlox. Pohodlne sa usaďte a prečítajte si o ňom niečo viac.



Zdravím Morlox, som rád že si prijal pozvanie na dnešný rozhovor.
Na SP už nejakú tú dobu hrávaš, dokonca aj streamuješ, k čomu sa
dostaneme neskôr. Na začiatok by som sa ale chcel dozvedieť niečo o tebe z osobného života. Predstavíš sa nám a povieš nám niečo o
sebe?


Ahoj, moc díky za pozvání. Petr S. jméno mé, je mi momentálně 22 let, pracuji jako Řidič dodávky. Žiji v krásné malé vesničce na severu čech v rodinném domku společně se svojí snoubenkou. I když to na internetu nebo ve hře nevypadá, sem vyrovnaný, klidný a přátelský společník, kdo mě pozná tak Ví, že se i semnou občas pobaví, ale to záleží taky na lidech, jak se chovají a tak.
Mezi mé záliby patří jízda na kole, procházky, streamování na internetu, hraní na PC, teď se snažím co nejvíce sportovat, shodit nadbytečnou váhu a rád sem začal chodit do přírody.
To je asi tak vše z mé osobní stránky.


Prejdime teraz k virtuálu. Celkom ma zaujíma vznik tvojho nicku. Prečo práve Morlox? Kde má tento nick základy?

To nevím sám, všechny moje internetové přezdívky vznikly úplnou náhodou. Začal sem jako "Diablo23" a potom v roce zhruba 2013 sem přešel na Morlox, ale když se v paměti vrátím do právě zmiňovaného roku, tak sem projížděl internet a něco ve stylu Morlox sem tam viděl, tak se mi to nějak zalíbilo a od té doby ho používám.

Hrávaš aj niečo iné okrem GTA San Andreas, či už len GTAčko?

Ano určitě, mimo GTAčka hraji převážně League of Legends a teď sem propadl hodně F1 2018, je toho víc, vyjmenoval sem ty hry, které hraji opravdu hodněm ale poslední dobou na pc netrávím tolik času jako kdysi.

Kedy si sa prvýkrát dostal na SuperPařbu? Pamätáš ešte na tvoj prvý pocit po niekoľkých minútach hrania?

Poprvé na Superpařbu sem přišel někdy na přelomu roku 2012-2013, ze začátku to byla paráda jak server jako takový tak i přístup adminů a hráčů. Další podrobnosti si už nepamatuji, už je to nějaký ten pátek.

Porozumel si všetkým funkciám módu hneď od začiatku, či si mal s niektorými vymoženosťami problém?

V té době tam úplně nebylo tolik vymožeností a já sem ten typ člověka co na to chceš přijít sám a opravdu v tom posledním případě si nechám poradit, ale co si vzpomínám tak vše bylo v pořádku a všemu sem porozuměl.

Ako to, že hrávaš od r. 2013, a máš aktuálne nahraných len okolo 500 hodín?

Na SP sem hrál od roku 2013 asi jenom rok, potom sem začal hrát znova od roku 2016, tudíž mezitím došlo k několika smazání účtu co se týče větší neaktivity, proto mám momentálně pouze 500h, ale nikdy sem víc jak tolik neměl, protože sem vždycky na SP trávil maximálně 2-3 hodiny bez pauzy.

Teraz by som prešiel na trochu neobyčajnú vec: streamovanie. Zo SP už bolo od teba zopár streamov o ktorých viem. Povedz, čo ťa viedlo k tomu začať streamovať? Robíš to len tak, či máš za to od ATomasa nejaké výhody? Volali ťa už aj konkurenční majitelia na ich server na stream?

Na streamování mě baví hlavně ta interakce s diváky a taky ten proces toho streamování jako takového, z větší části to dělám protože mě to do teď baví, samozřejmě za to dostávám nějaké finanční ohodnocení, nebudu zmiňovat kolik, ale je to super. Jenom jeden konkurenční server chtěl, abych u nich začal natáčet a to ten, který většina nesnáší. Samozřejmě už na SP mám nějakou tu "základnu lidí" co mě tam znají a kdybych přešel někam jinam, tak by to nebylo dobré a dalo by se to považovat za zradu a ani mě to nijak neláká natáčet nebo hrát jinde.

Takže nehrozí, že by sa u teba stalo niečo podobné ako u Fannyho?

Můžu stoprocentně říct že ne, nebylo by to dobré. Už jenom z toho důvodu, jak potom na Fannyho reagovali hráči SP.

Poďme ďalej. Aký máš názor na aktuálnu komunitu SP?Čo by si zlepšil? Čo sa ti nepáči?

Dnešní komunita na SP je někdy opravdu otřesná, pro nováčka co přijde to může být odpuzující, ale pochybuji, že tohle se nějak změní. Osobně bych nic nezlepšil, to co sem chtěl jako mise, denní úkoly to se přidalo v RZE 10, takže za mě spokojenost, co se mi nelíbí jsou například radlice, když například děláš misi nebo si jen tak jedeš a člověk tě naboří, to není moc pěkné, ale i na to se dá zvyknout. To je asi tak vše, co bych napsal.


K čomu sa viacej prikláňaš? Gangy či firmy? Prečo?

Takovou dobu hraji na SP a nikdy sem nezkusil Gangy, opravdu mě to nějak nelákalo.. A víc se přikláním k firmám, baví mě vést tu firmu, upravovat jí a tak. Za mě teda firmy jednoznačně, ale někdy třeba gangy zkusím.

Čo hovoríš na aktuálne zloženie admin tímu? Mal si niekedy s niektorým administrátorom problém? Chcel by si sa niekedy dostať do AT alebo aspoň na post OA?

Aktuálně se mi admin team zamlouvá, s nikým nemám problém ani sem nikdy neměl a když už, tak to bylo ze srandy, ale vážně se to nebralo. Nevím jak reagují na mě, ale doufám že to je v pohodě. Jako samozřejmě bych se chtěl dostat do AT, ale někteří by asi nebyli rádi, ale já jakožto člověk nebo hráč co není nějak extra aktivní, tak by to neprošlo. Ale třeba se to změní.

No, myslím že z dnešného rozhovoru by to mohlo byť všetko. Na záver ti nechávam priestor na nejaký odkaz pre hráčov, ak máš teda záujem niečo napísať.

Moc díky za pozvání a rozhovor, doufám že Superpařba pojede dál ještě dlouho a budeme se tam rádi vracet, snad se komunita spojí a bude táhnout za jeden provaz. Ať Vás ta hra nadále baví, hlavně to neberte tak vážně, je to přeci jenom hra tak to musíte brát z nadhledem a taky v klidu. Snad se tam někdy i potkáme a nebojte se mi napsat, popřípadě se na něco zeptat. Užívejte života a zase někdy příště. Ahoj!

Ďakujem ti za tvoj čas strávený pri rozhovore, prajem príjemný zbytok dňa.
Diana
Ahoj, no takto.
Kvantita > Kvalita
Možno by si sa mal na nejaký rozhovor pripravovať dlhšie a viac to poštylizovať, zmeniť štýl. Ja by som ešte obmedzil to "Prejdime do virtuálu." Vôbec to nie je zlá hláška, ale už ohraná pesnička, je to skoro v každom rozhovore "Prejdime do reálneho života." A chápem, že ja som bol na tom podobne. :D Skús byť originálny, napríklad na začiatok hneď otázka.
Farba je už lepšia, ešte by som to dal do tučného písma a zmeniť veľkosť písma na 12, kde to vôbec neni vidieť, že to sú "kone", ale dodá tomu šmrnc.
bold, size 12
Ďakujem ti za tvoj čas strávený pri rozhovore, prajem príjemný zbytok dňa.

Je to už iné. Na začiatku by som ešte pridal nevinný nadpis v .png formáte.
Inak pohoda, akurát to nie je taký rozhovor, ktorý by som si rád prečítal, zlepši to, tvojou chybou je ten štýl rozhovoru, nakopni to, veď si si sám sebe pánom, môžeš si spraviť rozhovor aký chceš. ;)
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Kuba42
Jako jo, rozhovor se mi líbí. Je vidět, že se čím dál tím více snažíš zlepšovat a jde to vidět. Takovej jednoduchej rozhovor se mi líbí a netřeba tam dávat i například nadpis atd. O to víc mě udivuje, že zvládáš dělat zkušebko a do toho rozhovory :D
O Morloxovi jsem se něco dozvěděl. Což je asi u rozhovoru podstata.
Jen tak dál!



img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
Kacka
Já jsem ráda, že jsem nominovala Morloxe dost informací jsem se dozvěděla, něco málo sem věděla. On je fajn člověk Smile Jinak, rozhovor se mi líbí víc než když si začínal, doufám že to takto půjde dále. Smile
RaTy_
Kdo ti dal žurnalistu? To je fakt hrozný
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14