Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Aure #2
Ondrah98
„Považujem sa za krstného otca gang systému“

prohlašuje Aure, legenda gang systému, nejlepší sawner na Superpařbě. Velmi inteligentní člověk s jasně vyhrazeněným názorem a naprosto nezaměnitelným způsobem vyjadřování. Přesto nebo možná právě proto aktuálně již po několikáté permanentně zabanovaný. Jaký je pohled hráče od roku 2010 na jeho působení na Superpařbě a kdo je vůbec Aure ve skutečnosti? Navíc velké odhalení Aureho sawn-off talentu a upřímná životní zpověď! Odpovědi jsou záměrně ponechány v téměř původní podobě s minimem editace kvůli atmosféře celého rozhovoru.

Aure, vítej u rozhovoru. Souhlasíš s označením legenda gang systému?
Ja ďakujem, za tú to príležitosť. Bol by som moc rád keby si tento rozhovor prečítalo čo, najviacej ľudí a to viac keby tento rozhovor dočítali do konca. Prepáč, ale rád by som sa celkovo rád vyjadril k tým všetkým prívlastkom ktoré si mi dal. Začnem teda otázkou, ktorú si mi položil teda s označím legenda gang systému? Súhlasím, aj keď môže byť môj postoj narcistický, ale jednoducho keď si prejdeš, všetkým tým všetkým: dobou kedy na superparbe neboli územia ale sklady, kedy bolo najdôležitejšie v gangu vedieť sawny, bol som pri vzniknutí prvých blokov v gangracoch. Ale to nieje dôležite pre hráčov, ktorí toto nezažili, lebo to si nikto nedokáže ani predstaviť okrem ľudí, ktorí to ozaj zažili. Dôležite je to čo som spravil alebo teda pohľad, ktorým to vidím ja. Ja seba a Spama beriem do istej miery, ako krstných otcov modernej ery gangsystemu. Prečo? Mali sme spolu gangy, gangy v ktorých sme vychovali veľké množstvo, hráčov, z ktorých sa stali skvelí hráči, a čo najviac z nich sa stali legendy gangsystemu pre mnoho hráčov, novej generácie: tým mam na mysli teda hráčov ako: Rival, Raty, Vojta, Saphir, Kvosty či mnoho dalších.

Tudíž se považuješ za legendu v pozitivním slova smyslu?
To už je hráčoch, tí ktorí ma poznajú vedia že som vždy všetko robil hlavne pre srandu. A myslím si, že do istej miery každý z nich na mňa bude rád spomínať. Lebo sme spoločne zažili neopisatelné velké množstvo zábavy.

Ptám se hlavně proto, že jsi měl mnoho permanentních banů. Patří i tohle k legendě?
Tak podlá mňa určíte áno. Myslím si, dokonca že niektoré moje žiadosti boli dosť výnimočne. Vela rázy sa dokonca stalo, že vlastne cely adminteam nechapal prečo mam unban. Ale ja som ho vlastne vždy dostal. A čo sa týka mojeho posledného permabanu. S nim som vlastne aj dosť spokojný, asi s jediným permabanom ktorým som ozaj spokojný. Dokonale ukazuje na to aký som bol, a prečo som bol tak moc výnimočný. A čo je taký bonus, že pri všetkých tých aktivitách začo som tento ban dostal, bol aj Rocketlancherss, ktorý tentokrát stál na mojej strané. A zároveň to bol prvý človek ktorý mi dal permaban.

Za co jsi byl trestaný?
Buď prosím konkretnejší, lebo to všetko začo som bol trestaný neviem ani ja sám, ja si dokonca nepamätam ani niektoré moje permabany. Ale asi najviac x som bol potrestaný za urážky, urážky rodiny.

Sám uvádíš, že padlo hodně banů za různé urážky. Je podle tebe v pořádku někoho urážet?
Určite nie. Ale ako to zastupcá mojeho gangu. Som sa nemohol nechať osočovať a robil som všetko preto, aby človek pochopil, že mňa a moj gang nikto osočovať nebude. Sám som sa ale velakráť prepačíl za moje chovanie a s velá hračmi som sa dokonca aj s priatelil.

Zaměřme se na poslední ban, se kterým jsi spokojený. Ten byl za co?
Môj posledný permaban. Vyvolávanie revolúcie, haha. Asi takto by som to opísal. Bol posledný júlový deň, niečo po 22. Na servery, v tom čase nebol žiaden administrátor. Tak sme si povedali ja a pár mojich generálov, pome spraviť revolúciu alebo teda bordel. Začalo to všetko tým že sme do chatu začali písať motivačne vety typu: Teraz je ten čas, čas ovládnuť superparbu. Hráči podte na warp /ls na naše auto, a začnime robiť niečo viac. Potom sme išli k lokalite kde sa teraz nachádzaju ostrovy. A začali sme pisať ostrovy! Čo je najlepšie tak na tomto všetkom sa podielal aj môj starý znamý Rocketlancher a vídel, že sranda nemusí byť len v dodržovaní pravidiel ale prave v opaku teda v ich porušovaní. Vrchol revolúcie bol asi, keď saphirovi sa podarilo zabíť krowkyho na warpe Lv. Krowky bol prvý administrátor, ktorý vtedy došiel na sp a mohol vidieť čo je to hračšká revolucia. Nič nelutujem, lebo v tom momente sme skutočne spojilu silu hráčov a nehrali sme pre peniaze, gangy, firmy ale hrali sme pre seba a uživali si to že sme všetci iba hračmi na rovnakom servery.

Jaký je vlastně tvůj názor na administrační tým?
Neakceptoval som ho nikdy, akceptoval som iba niektorých administratorov ktorý si moj rešpekt zaslužili. Mne totiž vždy prišlo vtipne že, niektorí admini v momente kedy dostali práva si o sebe mysleli, že sú bohovia a môžu šetko a my hrači sme oprotí nim nič. Ale som rád za každého admina ktorý to tak nemal .A vždy samého seba bral ako hráča s niektorymí priveligami naviac a užival hru tak ako my.

Chceš se ještě někdy vrátit? #freeaure?
Vieš čo, z nostalgie určite predsa len som na tom servery vyrastal a stravil tam časť detsva a dospievania. Ale momentálne nemam gtačko ani stiahnute a nejak ma to už ani netrápi. Lebo viem že to najlepšie som už žazil a samotny samp je už iba otazka času kým zanikne.


„Od roku 2017 som na Superpařbě cheatoval“


Umírá gang systém? Umírá Superpařba? Umírá sa-mp?
fuu... Toho je ozaj veľa a teraz ani netuším ake to tam je. Ale pome postupne zo začiatku gangy boli hlavne založene na tom že hráč musel dokonale ovládať zbrane. Stale boli gangtdm s m4ku, sawnami, deaglom, sniperku, brokovicami + existovali gang sklady o ktoré gangy bojovali. Postupne sa začali viac rozvíjať gangrace. Pamätam si ako vznikali prvé bloky: Hrač HrB] vtedajší šéf gangu California City gang vymyslel taktiku: zablokovať posledný most na zavode Phoenix. Vtedy to bola velka sranda lebo gr sa nejazdili vo vw ale mohol po vas hoci kto začať strielat allebo hoci čo ine. Vtedy sa začali viac jazdiť gr a pomaly prevyšovať nad gangtdm. Potom prišli ganguzemia zanikli sklady. Uzemia boli super vtedy pamatam kedy sme bojovali raz do 5 rana od 14tej. Bolo toho ozaj moc a tažko sa sa to všetko opisuje, ale tie zážitky su jedinečne. Pamatam ked sme raz cez zimu bojovali takto o územia a môj kolega gangu nechal kvôli uzemkam 3 hodiny čakat jeho frajerku :D a ta ho poslala do kelu vtedy. Gangy vždy boli to najlepšie na superparbe da sa povedať, dôvod prečo sme tam niektori hráči ozaj furt boli. Gangy zomieraju a je to v dôsledku dlhodobého nezaujmu hračov ako aj Atomasa o ne a teraz už je priliš neskoro na to všetko. Samp uz ma nejake tie roky a jak ide doba a jak všetcí dlhodobí hrači odchadzaju tym zanikaju jak samp tak aj cela superparba.

Ty ses na Superpařbě proslavil i jako vynikající sawner. Kde ses to naučil?
Teraz ti odokryjem jednu z najtemnejsich veci sampu a mojeho talentu. Sawny ma naučil hráč menom Ukulele, tie základy prehadzovať namieriť, streliť postupne som sa zlepšoval a zlepšoval až som sa dostal do niektorých clanov, porazil som jednych z najlepších hračov sawn off no celkovo od roku 2015 je na sampe strasne vela cheatov, čoho dôlsedok bol aj cheating na sawn off scene sa to uplne najvac pozančilo . Zo cw/tg serverov kde bolo stale 10-20 hračov naraz boli iba 2-5 online. A všetky legendarne clany isli do zaniku a do neaktivity. Postupne ale sa začalo cheatovat uplne všade aj v tych clanoch. A teraz to priznanie. Od takého roku 2017 som bol aj ja jednym z hracov ktory cheatovali, ved preco nie ked to už každy dobry sawner robi. Cela sawn off scena je mrtva od zrušenia lagshotu a už nič na tom dobre nieje. Kazdy cheatuje a uz to neni ono. Na superparbe som cheatoval uplne bezne a nemal som problem zničit hracov 1vs10 so sawnami. Bol som najlepsi aj bez nich no snimi je to o vela vačšia sranda uplne v inom rozsahu chapania. Jednoducho som si moje posledne roky chcel uz co najviac uzit a bolo mi jedno co som robil.

Několikrát si zdůraznil, že zábava je pro tebe na prvním místě. Umí se dnešní hráči ještě Superpařbou bavit?
Tak, čo je v tomto prípade zábava? Pre niekoho je to zarabanie penazi, firmičkovanie, jazdenie cpcok. Premna posledne roky zábava bola sadnúť do auta a jazdiť do kolečka ako blazón. Pisať si s ľudmi, venovať gangu. Gang bol výnimočný v tom že sme sa tam našli vždy skupina ludi s rovnamkymi zaujmi na servery a to je najdôležitejšie. Práca s hráčmi, ludmi. Či už postranke kecania alebo hoci čoho iného. Ja som mal dosť specficky humor . Niekedy som so srandy pozval náhodných ludí, dal som im ulohu teraz musis napisat 10x P**A po 4 napisani som mu dal kick, on dostal mute a my a cely gang sme sa na tom smiali. Podla mna taka ta najväčšia zabava na celom sampe vždy boli pravé take to aktivity, a práve tieto aktivity kedy robíte iba zle, či zabijate, ničínia misii, gamblingu v kasine. To dnes hráčom chýba že maju iba chvilkoví pocit zo zarobených penazi a nič viac ine robiť nechcu.


„Fajčím a pijem od 11 rokov. Prešiel som si aj drogami.“


Chová se Aure v realitě stejně jako na serveru? Je zábava číslem jedna?
V realite su premna skôr najdôležitejši ludia okolo mna. Nech su najstasnjesi. Niekedy som to tak bral ale čim som starši tak to berem trosku z rezervou ale určite je zabava jedna z najdôležitejsich veci, ale teraz skôr ti ludia su premna najdoležitejši ked mam byt uprimny ja som jedno z tych deti ktori fajcia piju od 11 rokov. Vela ludi si povie ze aku musel mat vychovu, ale to vôbec mne mama dala všetko na svete iba ja som vždy chcel byť iny no teraz sa prave snažim byt normalnejší a vjesť slušnejší život. Zažil som, vela zlého ale aj dobrého v skratke hulenie, k*rvy a prej*bavanie života. Prešiel som si aj drogami no posledného polroka som čisty a mojim cielom je zmaturovat a spraviť si vysoku školu. Ty si mi dal prívlastok veľmi inteligentni človek. Ja s týmto tvrdením súhlasím do istej miery. Ale to už je iba na človeku ktorý ma pozná. Popravde navšetujem gymnázium, mam v pláne študovať a stať sa pravnikom .Bol by to premna moc nadhnery pocit sa vysmiať všetkym ludom ktorý mi hovoria, hovorili že na to nemam a mne by sa to podarilo. Teraz momentalné ale mam priatelku a môj život sa obratil o 360 stupňov a dúfam že to tak este dlho bude pokračovať .

Svěříš se více se svými životními zkušenostmi s drogami etc.?
To je moc nadlho a nerad to rozpisujem ale v kratkosti: ale na chvilu som sa dostal na bod kedy som si nevažil nikoho ničoho a iba užival život. A neuvedomoval si ake su tie zakladne ludske hodnoty a to si myslim že je najdôležitejšie ked človek do niečoho takého spadne. Uvedomovat si čo, máš a aké je to práve štastie. Premna je to teraz ked vidim že moja frajerka je najstanejsia na svete a to je ozaj neopisatelne nadherny pocit.

Lituješ téhle své životní etapy?
Čo sa tyka tejto etapy som rad za, nu ze som si nou prešiel. Niekedy si hovorim čo keby čo keby som hral miesto toho futbal a bol bežne decko co chce byt messi ronaldo. Som rad ze som sa uvedomil a dufam že mi už nebude tak šibať . Je mi luto toho čo som robil mamke, bratovi, sebe. Ale život je o tom, jednoducho všetko čo ma byť sa stane. Predtým všetkým som si hovoril. Veď toto sa mne nikdy nestane a rok potom som si isiel na Mku, Kokse hrozne pecky a to není dobre.
Mimo toho ti poviem jednu haluz zo sveta sampu – prečo je aj taky vynimočni prave kvôli tím ludom čo to hrajú - ja som tu stretol, typkov ktorí tu predavaju travu, ečka, koks, všetko a práve to je jedna z najlepších veci na sampe. Ze tu stretnes ludi všetkého druhu aj toho najhoršieho. A môžeš tu stretnuť aj budúcich pravnikov, doktorov, spevakov hoci koho. Co som bol v klane Fbh – tak na mojeho clanleadera bolo vyhlasene celoštatne patranie. Kvôli prepadu benzinky, a kradnutiu aut – odporučam si prečitať članok na refresheri – Lupež ako z Gta kde typek mal upilovanu brokovnicu... Čim sa asi mohol nechat inšpirovať kedže Fbh bol sawn off clan.

Jak konkrétně tebe ovlivnilo GTA, sa-mp ale i Superpařba?
Mne gta pomohlo do istej miery dospiet. A hlavne lepsie chapat ludi. Ked som bol decko tak som fejkoval svoj vek lebo som nechcel byt brany ako kid. K tomu mam zaujimavu storku celkom – V ramci toho aky som bol sa mi podarilo namotat 16 rocnu hracku a do istej miery som ju asi aj bral ako taku moju "virtualnu lasku" kedy sa kidak namotal na staršiu holku ale aj ona na neho. Zazil som tu ozaj vela stretol som tu typkov ktori byvaju kusok odomna a doteraz sa s nimi bavim. A co sa tej holky tyka doteraz si piseme a myslim si ze uz dozivotne budeme kamaratit aj ked uz davno vie moj pravy vek a to všetko. A predsa len ked niečo hrate od 10 do 18 tak vas to musi trosku formovat... No najviac ma tesi ze som tu spoznal par ludi s ktorými si myslim ze budem dozivotne v kontakte a budem vidiet ako sa menia a ziju svoj zivot.

Aure, díky za skutečně zajímavý rozhovor a především za tvou upřímnost! Ať se ti dobře daří v životě.
Jasne aj ja dakujem este by som rad pozdravil vsetkych hracov ktorých som tu spoznal: LittleYein, Spam, Rutim, Danger, raty, Vojta369, Wc_, Rival, Kanye, Qvosty, Safty, Saphir, mindie, rocket, Fifapk, Domino, Zagz, wlcacek, kskajuska, Gato, Shaki, FlexKillah, Undertaker, Provokater, Soft, Oneblood, Pws, Rsk, Eternity, Ukulele, Adam20, Paaz, FbH, bMe ,18Th, CCG, Wcs, Acab, Whe, Bsg, Dc a hlavne vsetkym vela zdravia lebo to je to najdolejitejšie co mame.


~oh~

Upravil Ondrah98 dňa 12.08.2019 19:22
DangerRMV
Aurinko moc pěkný rozhovor, tvůj přítel Danger ti posílá velký pozdrav! Jsi král sawnerů, to víme tady všichni... děkuji ti za krásné časy na serveru, bez tebe v letech 2010/11 by to nešlo. 18th navždy v srdíčku aurinku.
BdGklCjgHmLTdsj8megakillerkoSK
Veľmi silný rozhovor, osoba u mňa na top priečkach. Chalan ma veľa naučil, dokonca sme nedávno aj popísali o tom keď som ešte nebol ZaGz ale zaxsvk a celý môj život bolo preberanie území v SF gangu OD. Spoznali sme sa v roku 2012 a nasledujúce roky som strávil v každom jeho gangu ako 18th,ccg,world on skittles. Tu naozaj súhlasím s titulom legenda a patrí mu to právom lebo chalan tu nechal kus svojho života a pre gang systém naozaj niečo spravil. 95% vás novodobých gangsterov v tej dobe ani nehrala a v živote nebudete vedieť co su to gangy. Dnes si už môžte hrať o rs a pretekať sa kto ma lepšie cheaty ale gangy boli o úplne inom a to už v dnesnej dobe nejde pochopiť lebo to by ste museli zažiť aká to vtedy bola sranda napr. blokovať gang sídla autobusmi pred dodávkou. Som rád že som ťa spoznal, cením ta aj keď je to len hra a ďakujem ti za šancu, ved ty vieš. Možno aj preto tu dnes stále hrám. Díky ondrsh za exkluzívny rozhovor,toto je prvý ktorý som prečítal celý a prvý kde píšem koment. Takže ešte raz veľké díky za tie roky môjho detstva.
MegaBite
Musim uznat, že tvoje rozhovory jsou úplně o něčem jiném. Navzdory tomu, že je rozhovor dlouhý, tak jsem s tím neměl žádný problém a dočetl ho až do konce. S aurem jsem neměl tu čest se nějak potkat, maximálně když jsem začínal a před poslední permou. Takže ve skratce: rozhovor zajímavý, stejně tak osobnost, prostě nemam co vytknout Palec nahoru
RaTy_
Nejlepší rozhovor, ani jeden z vás nezklamal.
Upravil RaTy_ dňa 07.05.2019 17:26
savage
Skladam velky respekt chalosi,rozhovor spickovy. Na tebe Aure vidno,ako moc si dospel a mas to vsetko spocitane. V zivote by ma nenepadlo,ako moze gta ovplyvnit zivot,viz. clanok,haha. Ondro tak isto potlesk za spracovanie,tie ostatne "kvantita > kvalita" rozhovory sa nechytaju ani zo svrtiny.
besteu
Super rozhovor, skvělá práce i ondraha i aureho Smile ať se daří
Krowky
Prečítal som si ho tak narýchlo a je neskutočné akým hlúpostiam aure dokáže pripísať nejakú obrovskú váhu.

Tá Vaša "revolúcia" nebolo nič iné ako bohapustý spam aký je na serveri úplne bežný, takže ste neurobili nič výnimočné, ale absolútne nič. X krát predtým a x krát potom sa stalo že niekto spamoval nejaké drísty ako vy "ostrovy, ostrovy" tak sa kedysi spamovalo "wiggle, wiggle" ... proste totálne random slovo ako každé iné. Pochopil by som hrdosť za revolúciu, ktorá by mala aspoň náznak nejakej hlbokej prospešnej myšlienky. Čo sa však o Vašom vtedajšom spamovaní napísať nedá, to nemalo žiadne zmysel ... to bola čistá provokácia a mysleli ste si aké je to cool. Pritom to bolo na smiech a pre ostatných mimo Vás zopár ľudí aj extrémne otravné. Byť hrdý na takýto pban je len tvoja vizitka a jasný dôkaz toho že do toho banlistu patríš a nemá cenu púšťať Ťa nazad. Ja len dúfam že už sa skončila éra kedy si sa napchal niekomu do zadku a tým si vybojoval unban. Je trošku na zamyslenie že ak sa považuješ za nejakú legendu a podobne, za človeka čo niečo budoval keď si vlastne mal záujem o chaos a bordel, to proste nejde dokopy.
A že Ti Rocket dal za pravdu? To je už hold nejaký syndrom bývalých členov AT, ktorí sa veľmi často stanú akýmisi antisystémovými hráčmi. Keby ste toto robili v čase keď on bol v AT, tak by dal všetkým pbany bez ohľadu na ich suspecty. Čo mi mimochodom aj on sám potom potvrdil, keď som mu vyčítal to že on by sa ako administrátor zachoval ešte tvrdšie ako ja vtedy.
A to zabitie na warpe brať ako veľkú výhru tak tým si sa totálne zhovadil, to je teda úžasný výkon.
Tou Vašou revolúciou ste okrem dvoch pbanov a zopár timebanov nedosiahli absolútne nič, ale vy ste vlastne ani nesformulovali nejakú myšlienku, to bol ako som užnapísal bohapustý spam. Za mňa ste neboli ničím odlišný od spamovania hráčov mr.wordlwide, dracula a iné podobné individuá, proste bohapusté spamovanie, nič viac. Úbohý pokus ako zaujať zopár ľudí, ktorí by skončil veľmi rýchlo keby bol niekto z AT online v čase keď ste tie exkrementy začali produkovať. Veľké hrdinstvo spustiť rebéliu, keď nebol nikto kto by ten spam zatrhol hneď.
Mal som Ťa za inteligentného človeka, aj si na tej SP trošku chýbal, ale tento rozhovor ma len utvrdil v tom že dať pban Tebe bol jeden z tých najrozumnejšie udelených pbanvo aké som tu dal za tie roky v AT. Si možno dobrý človek, aj gangsystému si veľa dal, ale tvoje ego úspešne potláča všetko pozitívne čo v Tebe je.
Čo sa štylistiky a spracovania rozhovoru týka tak je to fajn. Ondrah vie robiť dobré rozhovory, hoci mi niekedy príde že celkom cielene tvorí rozhovory na to aby tvoril nejakú rebéliu takisto ale v rozumnej miere je treba aj to, aby sme poňali aj trošku kritiky. Ak je objektívna a konštruktívna tak je to fajn vec. Aj Aure sa vyjadruje na úrovni, akurát ma trošku skreslené názory...
Teo
Super rozhovor. Jsem rád, že těm rozhovorům konečně zase někdo dal šťávu a dokonce pokročil i trochu výš a nedává pořád stejné otázky dokola nebo není odpověď na ni jedna věta. Nezajímá mě, jak se někdo dostal k SP, stejně je to pořád ten stejnej příběh. Tohle čtenářům aspoň dá a myslím, že to každý dočte do konce. Takže Ondro doufám, že s tím jen tak nesekneš, protože tohle se čte úplně jinak, než rozhovory, které se tu v poslední době objevily. Jen tak dál!
Antihrdina
Ahoj, takhle si nějak představuju rozhovor na poměry SP. Jsem rád, že se snažíš vybírát vždy zajímaví hosty a vůbec mi nevadí, že jsou někdy tak trochu nekorektní (proti systému). Mně by osobně moc nebavilo číst rozhovory vlezprdelek.

Ke Krowkymu -> to nebyla zádná revoluce, ale reakce na rze 10, která byla stále v nedohlednu. Hráči si z toho zkrátka po chvíli začali dělat dobrou prdel, protože vaše očkování ze strany AT bylo směšný. Na dotazy, kdy přijde onen velký update jste nejdříve odpovídali v létě, poté na podzim a nakonec, že doufáte, že to ATomas stihne vydat ještě do konce roku. Onoho dne Aure a spol začali do chatu spamováním "ostrovy, ostrovy", "vidím ostrovy" a "rze 10 je konečně tu". Všichni spameři si nastavili Aureho modrou barvu nicku, portovali na /ls a vyrazili si to rovnou k moři, kde jakoby viděli ty ostrovy. Zpočátku mi to vtipný nepřišlo, ale když najednou několik desítek hráčů začalo věřit, že je tu opravdu rze 10 s otrovy (začli psát kámošům na facebooky, volat mamkám), tak jsem se začal tlemit.
Bohužel sranda skončila, když přišel Krowky, který se nedokázal přenést přes to, že pár hráčů spamovalo těchto pár nevinných hesel. Aureho permaban dodnes nechápu. Zajímavostí je, že aure byl zabanován jako jeden z posledních, kdo ten den spamovali Smile
Diana
Citácia
Na dotazy, kdy přijde onen velký update jste nejdříve odpovídali v létě, poté na podzim a nakonec, že doufáte, že to ATomas stihne vydat ještě do konce roku.

No, tak asi veľké .. vždy bola odpoveď do konca roka, menej toho alkoholu nabudúce.
A úplne inak to bolo, Krowky spravil dobre, že ich potrestal, nebol to len ľahký spam, ale plno urážok a to ti dosvedčia aj oni sami, zbytočne tu vališ špinu na AT.
V podpise máš ako si nedávno dostal pub a chováš sa s prepáčením ako dobytok.

Rozhovor je pecka ondrah, ľúbili sa mi otázky a štylizácia celého rozhovoru. Len tak ďalej. Smile
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Krowky
Preniest sa cez co? Spam je vzdy spam a culgarizmus je vzdy len vulgarizmus. A aure by dostal tiez iba timeban ako ostatni, ale mal suspect plny banov takze by podla pravidiel tu permu dostal aj trebars za esc v gr... pretoze to tu tak funguje ze ak mas vela banov tak pri dalsom prehresku na ban, dostanes rovno pban.
Ale to ty vlastne dobre poznas.
Qvosty_
Vela prevolanych hodin, kopec srandy aj napriek tomu aky si egoista rofl Super rozhovor
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
aure
Krowky , dam ti odpoved na tie vsetky kidy ktore pises .Mas pravdu moje ego je neopisatelne velke .Moje ego je ale to co ma vzdy robilo , robilo ma tym kto som a co som.ale napriek tomu som nikdy zo seba nemal problem si srandu spravit.Teraz sa zamysli koho ego je vacsie moje alebo tvoje ?Nedokazes sa preniest nad tym ze som spokojny s mojim permabanom.A to je vsetko iba preto ze to tvoje ego je vacsie ako moje ;) . JA som snim spokojny ,mohol si sa docitat ze vzdy mi islo o srandu a v ten den kedy som ho dostal ozaj ta snrada bola neopisatelne velka .Nie kvoli spamom,nie kvoli vulgarizmom ,ale kvoli tomu ze sme si z vas vsetkych sprostych hracov ako ty robili srandu .A co ma este viac tesi tak ti to sprosti ludia to doteraz nechapu . Tiahne ti na 30ku a pozri sa jak prezivas hru.A svoje konania ,mne to je v podsate uplne jedno , podarilo sa mi to ako vzdy ci teraz alebo vtedy ked sa ma ludia pytali .A kde jsou ti OSTROVY VOLE ? asi nechapes pretoze si zaslepeny vsetkym tym co si napisal . Tak otvor oci a zamysli sa . Ja som sa na vsetkych vzdy iba smial.Myslis si ze tu revoluciu myslim vazne ? Ze to bolo ozaj volaco ? Keby si sa zamyslel tak by si pochopil ze to premna bol iba vrchol toho vsetkeho co som robil vzdy. ;)
Krowky
Ty si totálne kydáš do tlamy :D Najskôr tu sám o sebe píšeš že si krstný otec gang systému, ako si strhával davy a podobné hovadiny a potom že ja prežívam hru :D Omyl kamoško, to ty tej hre dávaš taký rozmer že si v nej dačo dokázal a tváriš sa akoby si tým dačo dokázal v reálnom živote. Myslel som si o Tebe že si rozumný a vieš sa vyjasdrovať inteligentne, ale posledné dva dni ma presvedčili o tom že si obyčajne primitívne zmýšlajúci človek s podpriemernym IQ, pretože tvojim argumentom sú len urážky a vulgarizmy ako si predviedol na skype. Nadmerné a nezmyselné používanie vulgarizmov svedčí len o nevyzretosti a nízkej slovnej zásobe a takisto veľmi nízkej inteligencii.
Mne je úprimne jedno či si na svoj pban hrdý, či si zaň nešťastný alebo šťastný alebo Ti nevadí, či vadí... nojou povinnosťou ako administrátora bolo trestať porušenie pravidiel a to sa stalo. Možno keby ste vtedy mali len srandu tak to človek ako srandu berie, lenže tie vulgarizmy čo tam v ten deň lietali boli neúnosné. A pozerám že to je vlastne tvoj životný štýl. A keď nemáš argumenty začneš sa mi navážať na skype do života len preto že v mojom veku adminujem na SP. Obávam sa že stále patrím k tým mladším čo hrávaju hry či niekde adminujú.... Hold to že je človek dospelý neznamená že si nenájde čas aj na zábavu, pretože hrať tu je pre mňa len vyplnenie voľného času, nikdy som nič v reále neodložil ani nezanedbal kvôli SP...takže si tie kecy nabudúce premysli.
Možno ak raz prestaneš s drogami a dospeješ tak pochopíš že v dospelosti sa TI nemusí nutne život otočiť o 180 stupňov. Je úplne jedno koľko má človek rokov kým sa správa zodpovedne a nezanedbá kvôli hre reálny živoť.
Veľa šťastia v dospievaní.
Saph1R
No tak že bys mě nějak musel vychovávat no.. :D Já už sám o sobě jsem se dostával do gangů sám. Ale rozhovor nádhernej, konečně pořádný výběr člověka a né ten trash co tu byl předtím ať už to je od tebe nebo od někoho jinýho rozhovor. Určitě pokračuj budu rád, snad od tebe jedinýho si tu počtu něco co by mě tu zajímalo. K hráči asi nemám co říct. Kdyby většina lidí na serveru byla jako Aure a nebrali to všechno tak vážně tak bych tam normálně klidně i hrál si myslím.
Krowky tobě akorát doporučím abys byl v klidu a nehrotil to, tady si někdo jednou za čas udělal srandu mimo rámec těch vašich rádoby pravidel bylo tu hodinka dvě zábava aure to tu zmíní a ty se z toho můžeš pos.rat..
Geroj
Ako, mám ťa rád a to všetko ale ako píše krowky.. veľmi niektoré veci nafukuješ a keď tak počítam tak si spravil viac zlého ako dobrého.. inak rozhovor klasika - dobrá práca Ondrah.
KubiKula
Super rozhovor aure král užívej života kamo
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
Ruda
Jakože jsem na webu asi po půl roce tbh, ale toto prostě jako musím okomentovat.
Aurisko je popravdě jeden z mála lidí co tu ještě hraje který cením a nehledě na to, jestli ho máte nebo nemáte rádi tak tohohle člověka musíte respektovat, jelikož ten se tu v gsystému pohybuje TAK STRAŠNĚ FAKIN dlouho, že to ani nespočítám. :-D
Za mě velký respekt, chalan stejný přístup už XY let, spolu sme snad nikdy problém neměli, protože sem tě prostě vždycky tak nějak chápal - že to děláš všecko jak ty říkáš "pro srandu" a vždycky mě bavilo jak se tě někdo snažil napomínat, upozorňovat a chovat se k tobě seriozně. :D
Určitě jeden z nejlepších sawnerů historie tohohle serveru, bylo fajn s tebou hrát a mlátit se na airportu nebo na územkách.
Užívej Aure a ať se daří.
zorys
V pohodě rozhovor, konečně zajímavý člověk, dočetl jsem to a nervalo mi to nijak žíly, to s těma cheatama mě ani nepřekvapilo, věděli jsme to všichni, ale byla to sranda. Škoda, že už nehraje ale, no. Docela by mě to bavilo na tý SP s ním.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
48%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
15%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
22%
Ne
3 Hlasov
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 18