Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vedení tska Super Pařby
Jenda51
Ahoj,
můžete mi říct k čemu to sp ts je? když pan Spamer si tam vlastně dělá co chce.

Začalo to tím, že jsem přišel k Maxovi do roomky a pustil jsem mu tam písničku. Ano, možná je to otravný, ale bylo to asi 5s a když mi řekl at odejdu, odešel jsem. Pokračovalo to tak, že Spamer mi sebral práva na tsku. Když jsem se ho zeptal proč, odpověděl mi, že na mě byly stížnosti. Proto jsem se ho zeptal, jaké a od koho. To mi ale do teď neřekl a jediné co mi napsal bylo "To by si mal vedieť". Takže vlastně doteď nevím, proč mi práva sebral.

Dalších pár dní se nic nedělo, ale potom
17.5. jsme hráli MTA a Spamer se tam připojil. Jelikož jsme na něj museli každý kolo čekat 20s, tak jsme ho začli kickovat. No netrvalo dlouho a Spamer nás kicknul ze SP TS a mně přesunul roomku. Takže vlastně porušuje pravidla, které si sám vymyslel (Na TS3 serveru se bude trestat jen a pouze za věci, co se stanou na TS3 Serveru, server se absolutně tahat na TS nebude.)

Dneska mi ještě na tsku napsali(nevim, jestli to byl Spamer nebo kHrystal, jelikož mi napsal pod nickem moris)
<12:07:39> "moris": napajanie do tripsovej roomky bez toho aby si sa pozdravil + zapinanie pesničiek keď hral manny s maxom csko, moovovanie a atď takže prava odoberam uplne

1) Do Tripsové roomky jsem byl zvyklej chodit každej den a Tripsovi to nikdy nevadilo.

2) S tím, že jsem u maxe pouštěl písničky souhlasím, ale to je tak všechno.

3) Nevím o tom, že by jsme movnul někoho komu by to vadilo. A nikdy jsem nemovnul nikoho, koho bych neznal. Vždycky jsem movoval jen lidi, s kterýma se bavím.

Na závěr chci ještě Spamerovi vzkázat ať si přestane hrát na krále kvůli tomu, že je majitel tska. To, že tě někdo kickne z MTA, nemá nic společnýho se SP TSKEM, tak nechápu proč si nás kicknul. Takže by sis měl odebral práva sám sobě, když je zneužíváš. A začni trestat aspoň všechny stejně, a ne jen MĚ, protože já určitě nejsem jedinej, kdo podle tebe zneužívá práv.

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775

ty na mým levlu? leda ve snu...
Spamer
Takže ahoj, bohužiaľ prava som ti odobral kvôli tomu že na teba prišlo viac sťažnosti než na všetkých adminov/OA na ts do hromady (že niekoho moovuješ alebo púšťaš songy (tie songy mi prišli asi 2sťažnosti)) o ten kick z ts išlo viac menej o to jak ste sa spravali na som serveri, začali nás urážať a pod. sra*ky tu tvoju chybu čo sa ku mne dostalo uznal aj fifa takže neviem čo riešiš všetko sa napísalo aj fifovi ktorý to uznal "Pohoda, když jsou stížnosti" no a ku tým sťažnostiam ešte keďže kade koho moovoješ a joinuješ sa za nimi tak by si mohol cca vedieť kto ťa nahlásil a áno boli to ľudia s ktorými si trávil na ts väčšinu času Smile

//E. ešte dodatok k tým songom na kolko si to "OA" tak si mohol vedieť o 7. pravidle a to je 7) Zpěv, hudba, nevhodné zvuky, ozvěna a další pazvuky, které otravují další účastníky.
a keď sme u toho že sem ťahaš majitela tska povedz mi kto by bol taký je*nutý a cez rok by platil TeamSpeak a nemal z toho vôbec nič a ešte k tomu 100 slotov nepoviem keby to je 5€ na mesiac cca ale je to asi 30€/mesiac to maš cca 800kč/mesiac tsko beží z hruba 1,5 roka to maš 18mesiacov 18*800 = 14,4k +- povedz mi kto by bol taký **** a platil by to pre to že z toho nič nema keď si to tak vezmeš keď bol discord kolko tam chodilo ludi na discorde nebolo tolko ludi do hromady za mesiac ako na tsku za 1deň a ty tu ideš vyskakovať
Upravil Spamer dňa 19.05.2019 13:18
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Yoistik
Sorry Jertn, že jsem proti tobě, ale Já si pamatuju, že jsi dostal odebrána práva za to, že vždycky když jsi byl v roomce pro 2, tak tam potom bylo většinou více lidi než 2, a to jsem tam nebyl já s Tripsem...takže Nevím jak se tam dostalo více lidí.
Jenda51
Citácia
Spamer napsal:

Takže ahoj, bohužiaľ prava som ti odobral kvôli tomu že na teba prišlo viac sťažnosti než na všetkých adminov/OA na ts do hromady (že niekoho moovuješ alebo púšťaš songy (tie songy mi prišli asi 2sťažnosti)) o ten kick z ts išlo viac menej o to jak ste sa spravali na som serveri, začali nás urážať a pod. sra*ky tu tvoju chybu čo sa ku mne dostalo uznal aj fifa takže neviem čo riešiš všetko sa napísalo aj fifovi ktorý to uznal "Pohoda, když jsou stížnosti" no a ku tým sťažnostiam ešte keďže kade koho moovoješ a joinuješ sa za nimi tak by si mohol cca vedieť kto ťa nahlásil a áno boli to ľudia s ktorými si trávil na ts väčšinu času Smile

//E. ešte dodatok k tým songom na kolko si to "OA" tak si mohol vedieť o 7. pravidle a to je 7) Zpěv, hudba, nevhodné zvuky, ozvěna a další pazvuky, které otravují další účastníky.
a keď sme u toho že sem ťahaš majitela tska povedz mi kto by bol taký je*nutý a cez rok by platil TeamSpeak a nemal z toho vôbec nič a ešte k tomu 100 slotov nepoviem keby to je 5€ na mesiac cca ale je to asi 30€/mesiac to maš cca 800kč/mesiac tsko beží z hruba 1,5 roka to maš 18mesiacov 18*800 = 14,4k +- povedz mi kto by bol taký **** a platil by to pre to že z toho nič nema keď si to tak vezmeš keď bol discord kolko tam chodilo ludi na discorde nebolo tolko ludi do hromady za mesiac ako na tsku za 1deň a ty tu ideš vyskakovať

Nikdo z nás tě neurážel na MTA serveru, tak nevím co si tu vymýšlíš. Jako vedení TSKA bys aspoň mohl jít hráčům příkladem a nevymýšlet si h*vna. To je tvoje volba, že jsi se rozhodl platit tsko. Nikdo tě něnutil, aby jsi to platil.

//E: eště dodatok k tomu kicku na kolko si ten "Majitel TS" tak si mohol vedieť o pravidle bez čísla
Na TS3 serveru se bude trestat jen a pouze za věci, co se stanou na TS3 Serveru, server se absolutně tahat na TS nebude.
Takže pořád čekám nějakou odpověď za co jsi mě a mé kamarády kicknul.

sKiLL
Možná by sis mohl přečíst první pravidla na TSku a pak psát něco takovýho. Na čase, jak dlouho jsi nějakej song pouštěl vůbec nezáleží, to nikoho nezajímá, myslím si, že na tebe Max ani Manny nebyl zvědavej, sice nevím ve které roomce oni byli, ale pokud byli v zamčené a ty ses k nim napojil skrz své pravomoce (obejítí hesla roomky), tak jsi už tímhle zneužil práva + jsi pouštěl song, což je pravidlo č. 7. Porušení dvou závažných věcí si myslím, že stačí k tomu, aby ti práva byly odebraný.
Jenda51
Citácia
sKiLL napsal:

Možná by sis mohl přečíst první pravidla na TSku a pak psát něco takovýho. Na čase, jak dlouho jsi nějakej song pouštěl vůbec nezáleží, to nikoho nezajímá, myslím si, že na tebe Max ani Manny nebyl zvědavej, sice nevím ve které roomce oni byli, ale pokud byli v zamčené a ty ses k nim napojil skrz své pravomoce (obejítí hesla roomky), tak jsi už tímhle zneužil práva + jsi pouštěl song, což je pravidlo č. 7. Porušení dvou závažných věcí si myslím, že stačí k tomu, aby ti práva byly odebraný.

Jo a Max, ktrerej k nám pravidelně chodil do roomky a pouštěl deb*lní zvuky, jako je ťukání a další kraviny. To jemu nevadí. Já si na to nestěžuju, protože to umim vyřešit sám a nepotřebuju brečet u spamera, jak jsou všichni kromě mě špatný.

sKiLL
Citácia
Jertn napsal:

Citácia
sKiLL napsal:

Jo a Max, ktrerej k nám pravidelně chodil do roomky a pouštěl deb*lní zvuky, jako je ťukání a další kraviny. To jemu nevadí. Já si na to nestěžuju, protože to umim vyřešit sám a nepotřebuju brečet u spamera, jak jsou všichni kromě mě špatný.

Měl jsi stejné možnosti jako Maxgustin, pokud se ti to nelíbilo. To, že to vytáhneš teď mě už taky nezajímá :D Až dojde k řešení, tak vytáhneš takový hovna? Ne, díky, na to nejsem.
Jenda51
Citácia
sKiLL napsal:

Citácia
Jertn napsal:

Citácia
sKiLL napsal:

Měl jsi stejné možnosti jako Maxgustin, pokud se ti to nelíbilo. To, že to vytáhneš teď mě už taky nezajímá :D Až dojde k řešení, tak vytáhneš takový hovna? Ne, díky, na to nejsem.

Dobře, od teď si budu stěžovat na sebemenší kravinu, co nekdo udělá. Doufám, že budeš spokojenej. Rovnou mi můžeš dát kontakt na tebe, aby jsem ti měl kam posílat ty stížnosti.

Maxgustin
Citácia
Jertn napsal:

Citácia
sKiLL napsal:

U vás v room jsem to nikdy nepouštěl - v tvojí roomce. Tripsovi a yoistikovi to nevadilo, když jo řekli mi a vypl jsem songy atd... Tak nevím co tu brečíš. + To že ty příjdeš do roomky, kde hrajeme csgo a totálně přeboostěnou písničkou tam začneš vyhrávat není normální.

To že si se napojil do mojí room mě nevadilo ale sám si viděl že hrajem csgo a vyhrával si tam jak.

Nikdy jsem nepouštěl songy, když tam někdo hrál csgo nebo tak kde je potřeba komunikace. V naším roomkách si můžem dělat co chcem s Tripsem a yoistikem jsem normálně domluvenej. Tobě jsem ani o domluvu nepsal protože sám vidím jak si se za tu dobu změnil, jak si dostal prává uplně ti stouplo ego do hlavy :*
img.tpx.cz/uploads/maxfinm8teeamaxgustin.gif
sKiLL
Jde vidět, že sis na TSku fakt nic nečetl. Je tam několikrát moje jméno, na který můžeš kliknout a napsat mi i offline zprávu. Stěžovat si můžeš už od začátku na všechno, nejlíp s nějakým menším důkazem, třeba screen, zkopírovanej chat nebo tak ;)
zorys
Kdybych se dozvěděl, že tohle děláte, tak vám vemu práva rovnou a dám vám na probrání i ban a bylo by mi úplně jedno co jste na serveru a co nejste, já jsem říkal od začátku TSka, že vemu OAčkům veškerý výhody, protože se to začínalo zneužívat, pokud v tom budete pokračovat, tak to brzy i udělám, OAčko budete mít jen jako ikonku a neobejdete už nic. Jenže to je docela nefér vůči těm, co reálně to OA nezneužívají a využívají ho správně. Takže se proberte, dík.

Ve vedení TSka jsem/byl jsem ještě já a udělal bych to samý, není tady mezi tím nic osobního.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Jenda51
Není nic osobního na tom dostat kick za něco, co se stalo na MTA?

zorys
Citácia
Jertn napsal:

Není nic osobního na tom dostat kick za něco, co se stalo na MTA?

To už sis měl stěžovat před tím a ne teď, práva se dřív na TSku využívaly špatně, udělal jsem něco proti tomu, aby se tomu zamezilo. Zamezilo se v tom dost, jestli ti někdo dal za to kick, tak si to určitě i jako srandu tenkrát bral, teď to jen vytahuješ, protože máte nějaký spory. Pokud ti ten kick dal někdo z OA, tak vám teď odeberu práva na všechny tresty.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Jenda51
Ten kick mi dal Spamer před 2 dny. Takže to není nijak dávno. A řešit něco den, nebo dva po tom co se to stalo neni tak pozdě.

besteu
Přikláním se k Jertnovi. Sice nevím jestli se to opravdu stalo, ale za mě by měli mít práva pouze administrátoři na sp a žádní hráči ( vyjímka tak možná zoro ).
Spamer
Citácia
besteu napsal:

Přikláním se k Jertnovi. Sice nevím jestli se to opravdu stalo, ale za mě by měli mít práva pouze administrátoři na sp a žádní hráči ( vyjímka tak možná zoro ).

takže ak to dobré chápem ja čo platim tsko nemám mať žiadne práva ? :D

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
Jenda51
Citácia
Spamer napsal:

Citácia
besteu napsal:

Radši mi napiš, proč jsi mě kicknul za něco co se stalo na MTA.

Spamer
Citácia
Jertn napsal:

Citácia
Spamer napsal:

Citácia
besteu napsal:

ty mi najprv vysvetli prečo davaš sťažnosť za odobranie prav čo už je možno aj 2 tyždne staré a nech ti neradia kamaráti čo máš písať ten kick sa jednal ohladom toho ako ste nás tam spoločne s khrystalom neustale do koliečka urážali a nezahováraj že ste nás neurážali pretože tým budeš klamať aj sam seba Smile následne po kicku z teamspeaku ste sa napojili na teamspeak s nickami ako napr "ať ti nerupne žilka" a pod. všetko sa dá dohladať v logu teamspeaku

Jenda51
Citácia
Spamer napsal:

Citácia
Jertn napsal:

Citácia
Spamer napsal:

Citácia
besteu napsal:

ty mi najprv vysvetli prečo davaš sťažnosť za odobranie prav čo už je možno aj 2 tyždne staré a nech ti neradia kamaráti čo máš písať ten kick sa jednal ohladom toho ako ste nás tam spoločne s khrystalom neustale do koliečka urážali a nezahováraj že ste nás neurážali pretože tým budeš klamať aj sam seba Smile následne po kicku z teamspeaku ste sa napojili na teamspeak s nickami ako napr "ať ti nerupne žilka" a pod. všetko sa dá dohladať v logu teamspeaku

Já jsem nikoho neurazil, tak proč jsi mě kicknul?

sKiLL
Citácia
besteu napsal:

Problém je, že zkušenost adminů s TSkem je nulová x) To by nevydrželo fungovat ani týden x)
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
16 Hlasov
21%
Skyrace
20 Hlasov
26%
Deathmatche
4 Hlasov
5%