Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Rich
Ondrah98
„Administračný tím je profesionálny!“

nepochybuje Rich, v současné době povýšen z postu helpera na moderátora. Hráč, který velice často nahlašoval různá porušení pravidel, kvůli čemu je někdy komunitou vysmíván. Nyní oficiální strážce pravidel z pozice moderátora. Co si myslí o kritice a proč se vlastně chová tak, jak jej známe? Náhled do Richova světa v dnešním rozhovoru.

Richi, vítej u rozhovoru. Splnil se ti přijetím do administračního týmu sen?

Ahoj Ondrah. Povedzme, že áno. Na SuperPařbe to bol môj cieľ sa dostať do AT a po dlhej dobe sa mi aj splnil.

Co tě na tom tak přitahovalo a stále přitahuje?
Čo ma priťahovalo k tomu? Keď som si prišiel po dlhej dobe zahrať na SuperPařbu, tak som videl hľavne postup v AT. Rozvíjali sa posty ako napríklad Helper a Organizátor Akcií, ktoré niekedy vôbec neboli. Tresty chodili stále, hráči porušovali jednoduché pravidlá a administrátori to trestali. A práve vtedy mi tak napadlo, že by som mohol robiť to isté. Priťahoval ma systém AT a profesionalita, najmä vedenia. Z môjho pohľadu tam bol poriadok a toto sa mi práve na tom ľúbilo a vtedy som sa začal usilovať o vstup do administračného tímu.

Myslíš si, že administrační tým je profesionální?
Áno, určite! Niekedy tomu tak nebolo, za čias ešte dávnych hľavných administrátorov tam poriadok jednoducho nebol. Pravda, síce aj v súčasnej dobe administrátori niekde spravia menšiu chybu, ale stane sa to každému, no určite sa AdminTeam z môjho pohľadu zlepšil za tú dobu. Síce veľa hráčov je iného názoru čo som tak spozoroval, no každý má svoj názor.

Nebereš to příliš vážně? Nemělo by to vše být hlavně o zábavě, což je občas vyčítáno, že chybí?
Niektorým to príde, že to beriem moc vážne. Hra má byť o zábave a problém by v tom nebol, keby sa tá zábava nijak nenarušovala. Celá hra je o zábave, ale vždy sa nájde niekto, kto si tú zábavu spestrí urážkami, nevhodným chovaním, podvádzaním a práve preto je tu ten AdminTeam. Ale určite to neberiem vážne, ja tú hru hrám hľavne zo zábavy. Koniec koncov, v AdminTeame je veľká sranda.
Aj ja počúvam stále tie reči, ako ničíme hráčom zábavu, ale sú nejaké pravidlá, ktoré by sa mali dodržiavať, aby tá zábava bola 100%. Toto je môj názor o tej zábave. Stále hráme pomaly 15 rokov starú hru, ktorú by sme mali všetci hrať zo zábavy.

Jaká byla vlastně tvá cesta mezi administrátory?
Tak ako som už spomínal, všimol som si veľký postup v AdminTeame. Nechcel som mať hneď zo začiatku hrania vysoké ciele, preto som sa zameral na post Helper, ktorý má odpovedať na dotazy hráčov. Preto som napísal vtedy Fifovi, že ako to je s postom Helper a či mám nejakú šancu. Samozrejme som mal málo hodín a síce som mal skúsenosti so SuperPařbou, no na prijatie to nestačilo. Toto bol prvý neúspešný pokus. Samozrejme som sa nevzdával, začal som každý deň pomáhať hráčom a odpovedať na otázky v chate. Viacerí si to všimli a ihneď som sa stal terčom posmeškov. Istú dobu som sa cítil naozaj trápne. Avšak nerobil som len dobré veci, istú dobu som bol veľmi rozoštvaný proti AT, do ktorého som tak moc chcel ísť, prišiel som na to, že ma ovplyvnili hráči a spravil som hlúposť. Nechcel som vypadať ako vtierka a toto som spravil. Potom som dostal permanentný ban na webstránke, vtedy som stratil akúkoľvek nádej sa dostať do AdminTeamu. Avšak v októbri som dostal unban a tak sa mi to začínalo osvetlovať. Počas permanentného banu som bol tichý hráč a nikto o mne ani nevedel, vtedy utíchli akékoľvek posmešky. Avšak znovu som bol proti AT, ale potom mi napísali viacerí administrátori a spamätal som sa. V októbri 2018 mi napísal hlavný administrátor, či mám záujem sa ukázať na skušobnom OA. Postavil som krásne mapy, ale na postup to nestačilo. Mimo toho som v novembri obdržal post Žurnalista a spravil som niekoľko rozhovorov, čo ma nakoplo trochu. V decembri 2018 mi napísal hlavný administrátor, či mám záujem o post Helper. Ani sekundu som neváhal a post som prijal. O pár minút sa rozbúrili hráči, ihneď písali nejaké petície na webstránku, začal som byť opäť terčom posmeškov, boli protesty a podobné somariny. Jediný, kto si ma zastával bolo pár hráčov a administrátori.
Potom to samozrejme utíchlo, vedel som dopredu, že to bude len chvíľku trvať. Odpovedal som preto na dotazy a ticho si hral. V marci som videl spustený nábor na moderátorov servera a keďže som bol už 4. mesiac na poste Helper, mal som šancu. Ihneď som obdržal súhlasy od kolegov až na jedného, menovať ho tu nebudem. Začiatkom mája som bol prijatý na post moderátora servera a doteraz si plním svoju robotu. Toto je moja cesta do AT skrátene.


„Kvôli mne boli potrestaní aj niektorí administrátori“


Tím jediným byl Baseball. O co šlo, že ti takto naložil a udělil ti nesouhlas?
Je to jednoduché - nemuseli sme sa. Dlhú dobu som sa chcel s ním udobriť, ale nešlo to. Hold, nie s každým si hráč vychádza, každý tu má niekoho. Tuto myslím, že sa ani nemusím rozpisovať.

Jak se vyrovnáváš s tím odporem, který se proti tobě zvedl ze strany hráčů?
Ignoráciou. Bohužiaľ, ten odpor je len o urážkach, provokáciach a zosmešňovaní. Na takýchto hráčov platí jedine ignorácia a zatiaľ to vždy vyšlo. Môžem to nazvať ako závisť. Niektorí jednoducho nevedia zniesť to, že som v AdminTeame. Provokácie stále sú, ja to ignorujem, no aj ja som len človek a niekedy si proste poviem stop a začnem to nejako riešiť. Skoro vždy pomôže, keď im napíšem PM. Ale poslednou dobou sa to snažím úplne odignorovať, toto je najlepší spôsob a na veľa hráčov to zabralo a už o nich ani neočujem.

Proč by ti měl někdo závidět, že patříš do administračního týmu?
Všimol som si to u viacerých. Jedna časť bolá tá, ktorá sa snaží dostať do AT, či už si podávajú stále žiadosti na moderátora alebo iným spôsobom sa snažia, ale nedarí sa im, druhá časť boli tí ľudia, ktorí sa snažili ma čo najviac potopiť a je im proti srsti, aby som niečo dosiahol. Skôr som to bral, že ma chcú z toho servera vyhnať, opäť pri týchto ľudoch zabrala ignorácia.

Je správně nepříjemné hlasy ignorovat? Kritika je přeci přirozená a důležitá...
Bohužiaľ, väčšína nepríjemných ohlasov na mňa nie sú kritikou, ale provokáciou. Samozrejme prijímam kritiku a zo všetkého si niečo zoberiem, ale ak vidím úmysel vyprovokovať, čo najviac pourážať, vtedy to ako kritiku neberiem, ale ako som už spomínal - provokáciou.

Kde je chyba, že se stáváš cílem provokací?
U niektorých to je preto, aby zamachrovali, ukázali pred ostatnými akí su machri. Všimol som si to, keď ma začali urážať aj tí, ktorým som nič nespravil, nepoznal som sa s nimi, ale videl som, že boli z rovnakého gangu / firmy, tak som si domyslel. Samozrejme to tak nemusí byť, ja mám len taký pohľad na tú vec a hold, u niektorých je to pravda. Sám som to videl, keď sa mi niektorí za to ospravedlňovali, ako sa dali ovplyvniť ostatnými.
Keď sme pri tých ospravedlneniach, väčšína ospravedlnení mi chodili pri nástupe do AT alebo keď mi chodili súhlasy do prihlášky o moderátora.
Nechcem zo seba robiť úplneho anjela, za niečo si môžem aj ja sám, spravil som hlúpe veci proti niektorým, ktoré proste prostrediu vadia a ja to chápem, ale nie vždy to tak je.

O jaké „hloupé“ věci konkrétně šlo?
Nerád o tom rozprávam, ale pri tebe spravím výnimku. Ako som spomínal, bol som nejakú dobu proti AT a kvôli mne boli aj niektorí administrátori potrestaní, samozrejme je mi to stále ľúto, že sa to stalo, bohužiaľ čas nevrátim. No hráčom toto neskutočne vadilo, bohužiaľ to aj chápem, silou mocou si vtedy zastávali AT keď mohli. O túto hlúposť sa jednalo, ale nechcem o tom moc rozprávať, preto len takto v krátkosti.

Proběhlo nějaké udání z tvé strany nebo proč byli potrestáni?
Ako som už spomínal, nerád o tom rozprávam a nechcem na túto otázku odpovedať.

Co je na tom špatného? Stalo se, zpátky to nevrátíme...
Áno, Áno, nevrátime to, ale nerád to rozoberám, stále mi je z toho akosi trápne a najradšej by som na to zabudol.

Dobře, víc z tebe asi nedostanu. Jak se stavíš k tomu, že je na tebe velké množství stížností?
V prvom rade je to veľká skúsenosť. Takto sa učím čo i len riešiť problémy, vyriešiť si ich sám. Najprv mi to bolo ľúto, ale pochopil som, že tu opäť ide o provokáciu, keďže väčšina sťažností bolo za malé tresty ako napríklad mute, jail apd. Takto som sa naučil riešiť problémy sám. Síce prvé sťažnosti ma prekvapili a nečakal som, že hneď v prvých dňoch nebude spokojný s mojimi trestami, ale vždy sme to nejako vyriešili a v prípadných chybách som sa poučil, predsa len sa chybami človek učí.

Nepoužíváš nějak často slovo provokace?
Ani nie, teraz v rozhovore som to použil viac krát, obyčajne to nepoužívam, skôr si myslím, že za to môžu otázky.


„Som atraktívny a milujem Boha“


Kdo je vlastně strážce pravidel Rich v realitě?
Aj strážca pravidiel je človek ako každý iný. Volám sa Tomáš a aktuálne mám 15 rokov. 16 rokov budem mať koncom októbra. Viem o sebe povedať, že som docela atraktívny človek, viem sa odviazať a veľa vecí beriem na ľahkú váhu. Som proste pohoďák, aj v realite mám veľa nepríjemností, ale viem to ignorovať. Niekomu to príde ako arogantnosť, ale nezaujímajú ma názory ostatných na mňa. Tak tomu bolo vždy, nenechám sa podceňovať, mám určité hranice a rád si niekedy zarebelčím. Rád trávim čas aj vonku, no som známy aj mojimi zmenami nálad, ale myslím, že v mojom veku je to úplne normálne a nehanbím sa to povedať. Čírou náhodou som bol práve dnes na zápise na strednú školu a chcem študovať odbor firemný manažment. V budúcnosti si chcem založiť vlastné pohostinstvo, reštauráciu, proste nejakú nehnutelnosť, ktorá mi bude zarábať a môžem zamestnávať ľudí, no rozmýšlam aj o kariére ekonóma. Miništrujem v kostole a prioritou je pre mňa Boh, ktorého milujem a nehanbím sa to napísať. Aký obrázok si o tom spravia ľudia ma už netrápi.

Jak se tvoje láska k Bohu projevuje?
Tak ako som už písal, miništrujem a bol som od narodenia takto vychovaný. V boha by mali podľa mňa všetci veriť, keďže on sám nás stvoril, no postupom času sa na neho zabúda, tak ako v minulosti. Nebudem samozrejme nikoho nútiť, no čo môžem povedať, tak naozaj existuje, aj keď som niekedy prosil za osobné problémy v realite pár patrónov kresťanstva (napríklad Júda Tadeáš, ktorého mám v podpise) tak sa mi tieto osobné problémy do 3 minút vyriešili a to myslím vážne.

Co říkáš na skandály církve, které se v poslední době objevují?
Áno, aj ja som videl tieto prípady. Podľa mňa je to hrozná vec a diať by sa to nemalo. Veľa ľudí za toto cirkev odsudzujú, no nech nesúdia nikoho, ti ľudia potom budú po smrti súdení. To je môj názor na to.

Čtenáři by mi neodpustili, kdybych se nezeptal. Kdo je Júda Tadeáš z tvého podpisu?
Sv. Júda Tadeáš
img.tpx.cz/uploads/judatadeaspodpisrich.png

Júda Tadeáš je patrón v beznádejných situáciách. Ak sa čo i len na sekundu niekto zamysli nad tým a úprimne ho poprosí, tak ho vypočuje. Verím, že ľudia majú svoje problémy, ktoré by chceli rýchlo vyriešiť, no ak budú v boha veriť, úprimne a modliť sa, tak sa im prosby splnia.

Modlil ses za to, abys byl přijat do administračního týmu?
Čo to je za otázku? Na to nebudem odpovedať.

Otázka na konec: Kam to chceš na Superpařbě dotáhnout?
Mojim cieľom je byť povýšený na radového administrátora a potom v kľude odísť po nejakej dobe, keďže každého omrzia hry, no ešte takúto pauzu neplánujem zďaleka vôbec.


~oh~

Upravil Czech_ dňa 11.06.2020 00:56
savage
Citácia
Modlil ses za to, abys byl přijat do administračního týmu?
Čo to je za otázku? Na to nebudem odpovedať.


alchetron.com/cdn/destroyed-in-seconds-2add0f53-1066-47ec-8b5c-44f2d46a16a-resize-750.jpeg
biatec
Ako zatial vzdy,perfektne odvedena praca,ze sa clovek fakt aj nieco dozvie.

Richa ako hraca som nemusel,za to vtieranie sa AT a obhajovanie AT vo veciach ktore sa ho netykali.ale to bola asi ta jeho cesta ako sa tam dostat.

ale nevidel som problem v tom ked sa dostal na Helpera/Moderatora,narozdiel od fakt mnohych co to nevedeli preglgnut,ze tam je. :D

a to sa aj zatial potvrdzuje,robi to co AT ma robit.nastavil si daku latku(hlavne teda na /lv) a toho sa drzi,lebo podla mna je zle ked admin nema vyrovnane jednanie.ze raz nieco tresta a inokedy nie.podla toho sa clovek vie nastavit.

ale az cas ukaze,ci mu ztoho adminovania nehrabnebne ako uz vela ludom,co boli v AT a nevydrzali ten "tlak" riesit tie blbosti co kolkokrat AT riesit musi. Smile
RuliiKkO
Rozhovor je velmi slušný, já tě bohužel neznám (nebo si na tebe nepamatuji, možná ty na mě, nevím). Ale vypadá to že jsi v klidu, to co jsem četl že si na tebe stěžuje hodně hráču atp. to bys měl brát jako normálka, vždy to tak bylo a vždy bude viz. Ondrah, taky měl strašně lidí proti sobě když byl mým kolegou v AT i předtím a dívej jak každého ignoroval a dělal svoji práci, někdy se z nich vysmál ale to v "experti zo sp" a týpci jako jujukiler, dominik a spol :D

Myslím že Administrační team byl kdysi dost profesionální a myslím že se to už na takovou úrověn jako bylo nedostane, můj názor. Prožil jsem hodně "at" dob na SP jelikož tu hraju už skoro od záčátků, když mě tehda Pixel nabral do AT šlo to cítit, lidé jako Kapo, RedGinger, wlcacek, Teczka byli velmi profesionální administrátoři a wlk podle mě jeden z nejlepších. Vždy si poradil s "pbanovaným" a nějak se s nimi dohodnul, měli k němu respekt což teď asi žádný hráč k nikomu nemá. (můj názor).
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Diana
Ahoj Ondrah, na rozhovor som sa dlhšie tešil, pretože máš fakt super otázky a hľavne tie citácie na začiatu sú super! Smile
Ďakujem ti za rozhovor, dúfam, že sa bude čítateľom ľúbiť. ;)
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Vojta369
chtel bych videt dukazovy material, ze buh existuje, jinak se mi libi barva otazek
fIoW
kvalitni rozhovor, fakt dobry poctenicko, ale oznaceni strazce pravidel me s dovolenim ****o dekel, na to se musim jit pomodlit.

img.tpx.cz/uploads/rich_meme.png
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
strato
Rozhovor na počtení je dobrý. I co se týče humoru ,tak jsem se dost nasmál viz. věta V boha by mali podľa mňa všetci veriť, keďže on sám nás stvoril. Ale co se týče zpracování a tak ,tak je to hodně dobrá práce ondrahu jako vždy :D
huDO
Super rozhovor, hodne jsem se toho dozvedel, jen pokracuj!
MaReK_
pekne pekne 10/10

img.tpx.cz/uploads/IMG_20190524_202849.jpg
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně

king
Tearsko
Tak kvalitu rozhovoru komentovať netreba, tá je konzistentná.
Čo sa týka Richa, patril som tiež k ľudom ktorí ho nemali radi pre jeho správanie v minulosti.
Škoda že sa tu ale nevyjadrujú práve tí hráči, ktorí ho nevedia prekusnúť v AT :D. Akonáhle majú možnosť sa vyjadriť k niekomu jendotlivo tak sú pozaliezaní.
Kuba42
Opět kvalitní rozhovor co se dá vpoho číst. Text nebije do očí a hezky se to čte. "Nadpisy" ve stylu kurzívy se mi hodně líbí a je to takový neobvyklý ozvláštnění. Otázky navazují na odpovědi, což se mi u rozhovorů líbí.
A k Richovi. Jako jo, uznávám. V minulosti jsem ho moc nemusel, ALE od mého začátku uběhlo už plno času a myslím si, že jsem s ním teď v pohodě. Nijak si nepíšeme a naopak i nijak nenadáváme. Klasika.

Za mě úspěšný a kvalitní rozhovor. Výběr hráče taky dobrý.




img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
asthenic
Nie je veľkým prekvapením, že Rich dostal vysnívanú a jeho životnú pozíciu v admin tíme. Vzhľadom na to, že história sa opakuje a jedincov ako je on, sme tu mali už viac než dosť. Zo začiatku sa tento jedinec zdá ako bezvýznamný pleb, ktorých je (a bolo) na SP na rozdávanie. Ibaže tento pleb, značne poškodený tým, že dostáva málo pozornosti, snaží sa tento nedostatok minimalizovať a nájde na to vhodnú situáciu. Nechválne známe nahlasovanie hráčov; a to hneď vo veľkom. Avšak nie hráčov, ktorý sa nesprávne či nelegálne zachovali ku nemu samotnému, ale všetkých, ktorí sa istým spôsobom pričinili o "pošpinenie" chatu nejakým jednoduchým expresívom, ktoré nám občas ujde, či už od zlosti, alebo zo zábavy. A hľa tu, "niekde", na webe v záložke "Zeptejte se administrátorů" sa okamžite, či po pár minútach alebo hodinách, vzhľadom na to, aké povinnosti ešte Rich má, objaví príspevok v hide, a na to sa objaví aj váš mute/ban.

Nanešťastie je takáto aktivita admin tímu veľmi vďačná a svojou servilnosťou Rich dosiahol to, po čom tak túžil. Tie umlčania/bany môže rozdávať on bez toho, aby musel čakať na iného sprostredkovateľa. No a ak je takýto jedinec práve online, tak je chat krásna záhradka, kde nemôže padnúť jediné krivé slovko. Lenže to je tak neuveriteľne nudná situácia, že chat na SP veľakrát pozostáva práve z podobných indivíduí. Všetko je krásne a SP je jedna radosť, nikto sa tam neháda, mier.

A to je škoda, pretože s nástupom administrátorov ako je Rich úplne zanikne akákoľvek zábavná situácia v tomto čete. Mimochodom, expresívne slová (o. i. vulgarizmy), sú dôležitým citovým zafarbením vyjadrenia situácie. Nie že by sme tieto slová mali používať pri formálnej komunikácii, avšak ich používa každý, kto nežije za bránami kláštora. Pár rokov dozadu sa kde tu, niečo málo tolerovalo a nikomu to neprekážalo, ak bol niekto zakomplexovaný a nadával v každej vete, bol potrestaný. Problém je v tom, že dnes je čet jedna obrovská cenzúra a samozrejme, názor, vtip, či zábavná situácia sa dá opísať aj bez toho slova, ale, vážne? Vulgarizmy sa dnes používajú vo filmoch, v hrách (mimochdom, prejdite si GTA SA odznovu, pravdepodobne tam na "pár" vulgarizmov narazíte), v hudbe, v politike, v škole, doma, na ulici, v práci, všade; a SP sa ide hrať na ortodoxne kresťanskú rodinu, v ktorej ani nôž nie je ostrý. Smiešne. Nechcem tým povedať, aby sa netrestala veta; "ty skur*ena ****vy****ana", ale serióznosť zo strany AT k maličkostiam je úbohá. Smiešne druhýkrát.

Ale to som odbočil od Richa, ktorý sa dostal kam potreboval a značne pohol latku jedinečnosti administrátora nebezpečne nízko. Evidentne si si to zaslúžil nekonečným donášaním na hráčov, a o veciach, do ktorých ťa nič nie je; no všetci to chápeme. Nikto ti tvoj vydretý post nezávidí, už tu bol väčší hnoj, než si Ty.

Veľká škoda, že sa mi na Skype neuložila naša krátka konverzácia, kde si si takmer vylial srdiečko a urputne si sa dušoval, prečo ťa tí hráči tak nenávidia, veď ty nerobíš nič zlé. Ale áno robíš, zabíjaš komunitu. Alebo skôr, zabíjal si, teraz to budú mať hráči priamo z tvojej ruky. Osobne u teba dúfam, že tam dlho nevydržíš alebo urobíš nejakú chybu, aj keď je to výdatne nepravdepodobné, pretože mať v 15 rokoch takéto "kariérne horolezectvo", klobúk dole; ak v tom budeš pokračovať, rozhodne budeš mať okolo seba výhradne dôverných kolegov, ktorí ťa vždy podržia.
Octavia
Rep + pro Riche, musím uznat, že jsem se v něm mýlil. Rozhovor pěkně zpracovaný.
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
Ondrah98
Citácia
Xell napsal:

Rep + pro Riche, musím uznat, že jsem se v něm mýlil. Rozhovor pěkně zpracovaný.


Upřímně by mě zajímalo, co tě k tomu vedlo. Respektive, co z rozhovoru ti tak změnilo názor.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
savage
Citácia
Upřímně by mě zajímalo, co tě k tomu vedlo. Respektive, co z rozhovoru ti tak změnilo názor.
Predsa jeho nový admin levelrofl
Bakerko
Rozhovor úžasný a dobrý zato ťa chválim ale chcem sa vyjadriť k richovi.

Ako môže človek povedať že tu hru nebere vážne a pritom dava jaily za kazdy naraz na warpe, dalej že AT je profesionálny? Prosím? Toto by som nepovedal ani keby si dam cely morgan, to je strasšné. Títo admini ktorý tu su su neznaly, nevedia o gta nič, geroj dáva bany za lagy a administrátori nevedia rozoznať cheaty, je veľmi smutné že tu dnes hráči hraju s chatmi a ani po neustalom nahlasovani z toho vyjde vždy že je to neplatné, admini nevedia rozoznať či je niečo cheat alebo nie a su maximálne zaujatý, vyber členov AT podla HL adminov je z mojho nazoru zlý a veľa členov v AT su neprofesionálny, neznalý, drzý a nehovoriac otom že si administrátor dovolí dať an gr f8 a na webe mu stačí povedať že si chcel omylom prepnuť chat a automaticky je mu odpustené bez JEDINEHO DOKAZU zatial čo hráčovi by to bez dokazu neuznaly, ban adminovi čo dal f8 nikde, jeho arogancia stále pritomná. čakám na človeka ktory ked príde na HL.Admina tak bude mať rozum a okamžite vyhodí polku adminov, nehovorim že všetci su zlý pretože su tu fakt dobrý admini a tých si dovolim menovať pretože robia dobru pracu: Wery,Pink,Krowky, Arbys a to je všetko, nechapem ako mohli ostatný hráči a členovia prehliadať činy LH ako najviac cheaterského gangu v historii a ako mohol niekto dat zorocusovi v prihláške do AT súhlas ked ten človek cheatoval a aj cheatuje, je jasne že na uzemiach zapinal, je to vidieť, ale to naši užasny admini nevidia. Nestačí že dam 10minutove video kde su zanky jasného cheatingu, nestačí že dajas kryl pekne zorocusa ked sa rozosielali cheaty do skúpin, to mi nikto nevyvráti pretože som bol toho svedkom. Ako admini trestaju nespravodlivo, zoberiem si príklad rainjza, geroj mu da trest za udajne ESC, žiadne esc tam vidiet nieje a je to čístý lag sposobenému kolizio opačného procesu snychronizacie samp, nechapem dnesny AT, že ja dam stiaznost na webe a skylake sa mi este vyhraza ze sa neadekvatne spravam k adminom a že možem dostať permu, za názor, alebo rich ako som iba napísal nazor že by rich nemal byť v AT a hned namna utočil, Ove je dalsi adept otom ani nehovorim, dobrý grkar ale zlý admin, ja sa bojim raz dna ked poviem svoj nazor a dostanem permu, neviem prečo ale zdá sa mi to tu ako v holubníku, keby ste niekto boli na sp v roku 2016 je to uplne iný admin team, aj to že som reportoval hráča ktory porušoval pravidla a pritomný admini to ignorovali ale dali mi kick za spam s /report, hráč ktoreho som nahlasoval trest nedostal aj ked som ho nahlasoval dopredu 2minuty. Ak som niekoho urazil tak prepáčte ale vyjadrujem svoj názor. Ondrah dobrá praca
Diana
Ďakujem všetkým ;)
Terz, jasné AT je zlý. Pekne si sa odvďačil za ten pUB. ;)
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
LSK
Rozhovor na dobrej úrovni ako to je u ondraha zvykom, ale jedno mi tu nesedí.

Citácia
O jaké „hloupé“ věci konkrétně šlo?
Nerád o tom rozprávam, ale pri tebe spravím výnimku. Ako som spomínal, bol som nejakú dobu proti AT a kvôli mne boli aj niektorí administrátori potrestaní, samozrejme je mi to stále ľúto, že sa to stalo, bohužiaľ čas nevrátim. No hráčom toto neskutočne vadilo, bohužiaľ to aj chápem, silou mocou si vtedy zastávali AT keď mohli. O túto hlúposť sa jednalo, ale nechcem o tom moc rozprávať, preto len takto v krátkosti.

Proběhlo nějaké udání z tvé strany nebo proč byli potrestáni?
Ako som už spomínal, nerád o tom rozprávam a nechcem na túto otázku odpovedať.


Prečo by to malo byť niečo zlé a hanbíš sa za to? Administrátor je nejaký poloboh alebo čo? Admina môžeš rovnako nahlásiť a ak bol potrestaný tak si dosiahol spravodlivosť za čo by som sa ja osobne isto nehanbil a isto by mi to ľúto nebolo.
Suve
”Hráči mi jen závidí” a nebude to náhodou tím, že ses choval/chováš jak **** ? A né závist. Z rozhovoru je úplně “cítit” jak máš Richi nos nahoru. Jinak “každý by měl věřit v boha” - “nikoho nenutím aby věřil” si trošku odporuje nemyslíš ? Jinak podle mě jsi další Mordis a mnoho podobných. Během pár měsíců chytíš mental breakdown a začneš jít proti sp/vybanuješ server.
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 17