Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

SP sraz Morava 2019
carbon
Ahoj, s přáteli jsme se rozhodli, že zveřejníme datum a místo konání každoročního “sp srazu”

sraz 2017

Konalo by se to klasicky ve vesnici Grygov (u Olomouce). Vesnicí jezdí pravidelné vlakové spoje. Zhruba 5km daleko je nákupní centrum Olympie takže potraviny a rychlý špunty se daj koupit tam.

Akce by se konala 28, 29, 30.6 (červen - june). Je to pátek, sobota, neděle. Pátek kolem kolem odpoledne by jsme se sešli nakoupily a v neděli kolem odpoledne zase zpět domů.

Seznam těch co přijedou budu postupně doplňovat..

To je z mé strany asi všechno. Kdo by se chtěl dozvědět dozvědět více tak si přečtěte odkaz který jsem uvedl výše nebo mě kontaktujte pomocí soukromé zprávy.

Díky. Pac a pusu carbon

Edit 10.6

Dubik jede z Liberce přes Hradec králové a má 3 volná místa v autě. Pro více informací pište jemu.
Upravil carbon dňa 10.06.2019 16:39
DubiikxP
Je to skvělá akce plná krásných zážitků a autonehod. Doval za nama
Fatalqo_
Moc super srááázky, jen tento rok bohužel nemohu dojet, kdybych přijel na skok, tak bych vám napsal. Ale určitě tam jeďte pokuď chcete spoznat skvělou partu ;) Palec nahoru Pivo
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Smexy
Zdar Smexy se zúčastní taky a momentálně mám volné 4 místa. Smile
fIoW
Akce lepší jak tomorrowland vole, jestli nejseš močka jak fatal tak dojeď, největší legendy tam budou.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Koprakek
Nevíte někdo jestli Rich dorazí na sraz? Rád bych si sním pokecal.
TripS
Super vole Carbone já tě zabiju zrovna v datumech kdy budu mimo Czech super vole Na holou Good job!
Woxri
Jel bych ale je to na hovno datum :D Bohužel už něco mám. Sad
carbon
Vemínka tak dneska to začíná. Ten kdo se ozval informace má kdo ne tak má holt smůlu. Pro ty co nemohli a těší se na další video tak se nebojte video určitě bude :DD
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
16 Hlasov
21%
Skyrace
20 Hlasov
26%
Deathmatche
4 Hlasov
5%