Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Krowky #2
Ondrah98
„Som pripútaný k admin právám“

obává se Krowky, dlouhodobý administrátor, který beze strachu prezentuje svoje názory - ať jde o cokoliv. Díky čemuž se často dostává do různých sporů s vedením a několikrát hrozil odchodem. Po posledním odchodu se najednou objevil s titulem hlavního admina. Co za tímto veletočem stálo? Taktéž bývalý dlouhodobý správce gangů jehož kritické názory na gang systém dokáží rozbouřit debatu i dnes. Co říká na dnešní gangy? Vše v dnešním rozhovoru.

Krowky, vítej u rozhovoru. Uplatili tě novou funkcí hlavního administrátora, abys neodcházel?
Nazdar, no tie moje odchody boli až na jeden prípad vždy nepodarené. Obávam sa, že som tak trošku pripútaný k admin právam. Aj ten posledný som si vlastne rozmyslel a nechal si vrátiť práva. Post hlavného administrátora som dostal až zopár dní potom. A rozhodne to neberiem ako úplatok aby som ostal. Beriem to ako prejav dôvery v moje schopnosti a pevne verím, že nesklamem ATomasa, admin team a hlavne ani hráčov.

Proč věřit někomu, kdo často hrozí odchodem?
Zase až tak často to nebolo. V podstate som nechcel odísť o nič častejšie ako ostatní. Každý vidí len to že som chcel odísť viackrát ako ostatní, ale málokto si uvedomuje že som tu strávil narozdiel od iných niekoľko rokov. Aký je rozdiel ak niekto zvažuje odchod 3-4x za 5 rokov a tým že niekto zvažuje odchod, keď v AT nemá odkrútený ešte ani rok? A prečo mi veriť? To je otázka skôr na tých, ktorí mi veria ale za seba môžem povedať s čistým svedomím že nech už som ako administrátor robil čokoľvek tak to vždy bolo pre dobro serveru ako takého. Aj keď to na prvý pohľad mohlo pôsobiť ako rebélia či nejaká forma vzdoru, nikdy som nemal zlé úmysly.

Jakým způsobem proběhl výběr nového hlavního?
Tak ako vždy.

Je na tom něco tajného?
Tajného ako tajného. Oficiálne tieto veci prezradiť nemôžem, ale predpokladám že väčšina komunity veľmi dobre vie, aké spôsoby sú využívané, keď sa hľadá nový hlavný administrátor. Kto by nevedel, môže si v prípade náboru poslať prihlášku na post moderátora a ak bude mať šťastie a dotiahne to až na server admina, tak sa dozvie podrobnosti.

Proč je vůbec potřeba třetí hlavní admin?
Tejto otázke sme sa mohli vyhnúť keby si sa trošku zamyslel nad tým sedliackym rozumom. Ak stavajú dom dvaja murári a pomôže im tretí tak čo sa stane? Práca bude hotová rýchlejšie a nebude tak veľké vyťaženie na jedného. Na serveri to znamená že hráčí aj administrátori majú vyššiu šancu že ich problém bude riešený rýchlejšie a na jedného hlavného administrátora nevystáva toľko práce a nemusí pri hre tráviť zbytočne veľa voľného času. Inými slovami aj viac hláv, viac rozumu... Snáď. Každopádne model troch hlavných administrátorv nám momentálne beží len niekoľko dní, a tak až čas ukáže či sa niečo niekam posunulo.

Doposud hlavní admini svou práci nezvládali?
Samozrejme, že zvládali.

Nepopíráš tím tedy svou předchozí odpověď?
Nie. ak si tú predošlú odpoveď nepochopil tak si ju prečítaj ešte raz.

Dobře. Je něco, na co by ses chtěl speciálně zaměřit?
Prečítal si si? Ak áno a pochopil si to správne tak môžme pokračovať akýmkoľvek smerom chceš.

Ptám se, zda se chceš na něco zaměřit jako hlavní administrátor...
Na všetko čo bude treba. Keby som sa ale vyslovene musel zamerať nejako konkrétne tak určite úzka spolupráca so správcami crew ohľadom gangov a veci s tým súvisiace ako napr. lovenie obchádzačov či cheaterov. Prioritou je aby som tu bol pre všetkých tých, ktorí budú potrebovať pomoc. A to ako pre hráčov tak pre administrátorov.


„Hráči ma dokážu zaskočiť“


Jak vůbec hodnotíš fungovaní svého administračního týmu?
Na to aby som to mohol hodnotiť z pohľadu hlavného administrátora a nazvať to „môj tím“ je ešte príliš skoro. Z pohľadu člena to hodnotím pozitívne už len z dôvodu, že vo vnútri mi nie sú známe žiadne spory, ktorým sme sa napríklad v dávnejšej minulosti nevyhli. Všetky dôležité veci sa riešia najrýchlejšie ako to len ide. Trošku ma ale vždy zaskočia hráči, ktorí si myslia že ich strata či podvod sa budú riešiť do 5 minút od podania. Nemáme tu nepretržitú prevádzku správcov a teda trpezlivosť do určitej miery tu byť musí. Každý jeden administrátor sa svojej práci pre server venuje vo voľnom čase. Wlcacek mal resp. asi ešte aj má v podpise veľmi peknú vetu: „Administrační tým dělá co může, nepodkopávejme mu nohy!“ Toto platilo v čase jeho adminovania a platí to aj dnes.

Neočekávají někteří hráči od administračního týmu rychlé reakce proto, že někteří jeho členové jsou extrémně horliví?
Zrejme viem na koho narážaš, ale všeobecne Ti poviem, že nikdy nebude v tíme fungovať rovnaká rýchlosť u všetkých. Niekto študuje, niekto pracuje, niekto pracuje na zmeny a teda je vždy v inom čase pri počítači. V admin teame sa už prestriedali ľudia rôznych vekových skupín, ale aj rôznych rodinných stavov. Nemožno očákavať, že niekto kto živí rodinu, bude hre venovať toľko času, čo niekto kto také záväzky nemá. Ďalším faktorom je aj zhodnotenie situácie a podobne, niekto pracuje precízne a radšej si vec 3x zváži a niekto zase rýchlo. Obe tieto varianty sa vzájomne nevylučujú a teda aj rýchle jednanie môže byť perfektné a naopak dôkladne zvážené môže byť vyriešené zle.

Takže určitý problém je v hráčích a nikoliv v administračním týmu?
Nemožno hľadať chybu len na jednej strane. Samozrejme aj zo strany admin teamu prichádzajú chyby, prešlapy atď. Ale ak robí hlúposti administrátor, tak je kontrolovaný a napomínaný hlavným administrátorom alebo rovno ATomasom. Ak robí naschvály hráč, tak ho nikto nenapomenie pokiaľ to je v rámci pravidiel, tak nikto nad ním nemá moc. Niekto si žiaľ myslí, že je veľká sranda robiť si posmech z administrátorov, podrývať autoritu a podobne a potom keď majú problém, tak by chceli aby administrátor nechal všetko v reále a išiel ten problém riešiť okamžite.
Ono hráči využívajú argument, že admin toto admin tamto, že sa nechová profesionálne a podobne. Ale veď na takéto veci je na fóre sekcia žiadosti o UB+sťažnosť na administrátorov. Ak sa jedná o zlé jednanie zo strany člena admin teamu, tak sa to dôkladne prešetrí a v prípade potreby sa vyvodia dôsledky.
Ak sa hráč v rámci pravidiel chová arogantne a odmerane voči členovi admin teamu, tak nevidím jediný dôvod prečo by sa admin mal chovať milo. Na druhej strane ak sa hráč chová slušne, tak administrátor sa tiež chová slušne. Ak nie, tak treba použiť danú sekciu na fóre a problém sa bude riešiť. Rešpekt a úcta musia byť vzájomné a každá akcia vyvolá reakciu. Neverím tomu, že ak sa hráč chová slušne, tak by bol administrátor k nemu zlý... Čo dávaš, to dostávaš. Dávaj zlo, dostaneš zlo... Dávaj dobro, dostane sa Ti dobra.


„Gangy budú možno vyžadovať zázrak“


Sám si psal, že by ses rád zaměřil na oblast gangů. Jak hodnotíš situaci tam?
Nerád to priznávam, ale obávam sa že tam je to už tak zlé, že si to bude vyžadovať možno aj malý zázrak. Gang systém je plný špinavostí, cheatovania, kadejakých úprav handlingu a hlavne je príliš jednotvárny na to, aby mohol byť pre niekoho zaujímavý. Celkovo počet hráčov sampu klesol, tým pádom klesol počet hráčov Superpařby a s tým ruka v ruke klesol počet „gangstrov“. Nehovoriac o tom, že veľká časť z nich hnije vlastnou hlúposťou v banliste.

Jak chceš pohnout s něčím, kde bude potřeba zázrak? Využiješ služeb svatého Júdy Tadeáše? (pozn. patron lidí v nouzi a v zoufalých situacích)
Zázrak nemusí byť nutne zásah svátých. Zázrakom by bolo keby sa z gang systému vytratil cheating a súperenie gangov ostalo v GR, GW a nepresúvalo sa do sťažností na gangy. Lenže tie sťažnosti tam proste budú kým sa nevytratí ten spomínaný cheating. O tom, že gangy by sa mohli naučiť jazdiť viac závodov a využívať aj iný GW ako airport so sawnami, o tom som už písal veľa krát... Nedočkalo sa to pochopenia.

Co dostalo gang systém do tohoto stavu?
Viac faktorov. Ako som už spomínal, tak hráči sami. Ale samozrejme istú dobu nefungovali veci ani zo strany serveru či admin team. ATomas bol istý čas tak frustrovaný z neustáleho odmietania všetkého nového v gang systéme, že proste rezignoval a nerobil nič prevratné nové a systém tak stagnoval. Možno mohol aj navzdory nevôli hráčov ten gang systém meniť aj tak. Možno by to bol klinec do rakvy, možno by teraz gang systém bol niekde inde. Takisto správci gangov nie vždy vykazovali to, čo vykazovať mali. Keby bol každý správca gangov tak dôsledný ako DoMiNo, tak by to tiež možno inak smerovalo a vypadalo. Ten tomu dával šmrnc a gangy vtedy žili. Potom prišlo pár nie príliš šťastných volieb pre gang systém. Carter sa primárne venoval trestaniu a na rozvoj systému ako takého nemyslel. Yamatino napriek svojim kvalitám nedokázal uniesť tlak od gangstrov a postu sa vzdal. Z osobnej skúsenosti môžem povedať, že post správcu gangov je post veľmi náročný a ten človek je bombardovaný zo strany gangstrov takmer denne rôznymi vecami.
Takže aby som to zhrnul tak gangsystém do tohto stavu dostala neochota gang komunity príjmať zmeny, následná neochota ATomasa robiť zmeny a v neposlednom rade nie príliš profesionálne odvádzaná práca správcu gangov.

Už se některé tebou uváděné problémy podařilo vyřešit?
No snaha o to bola. Aj ATomas tomu dal šancu. Bola vytvorená sekcia na fóre slúžiaca čisto pre návrhy na zmeny v gang systéme. Žiaľ tu sme opäť narazili na ignoráciu zo strany hráčov, kedy sa niektorí nieže neunúvali prihlásiť o prístup do sekcie, ale dokonca odmietli aj keď som im ten prístup ja osobne ako správca crew ponúkol. Nejaké veci sa vtedy pohli, ale s gang systémom treba pracovať neustále. Nedávno sa správcom crew stal Geroj a ten gangom rozumie, ATomas je tiež ochotný budovať gang systém. Treba už len ochotu hráčov a vidím tam potenciál.

Tudíž v současné době administrační tým čeká na aktivitu z pole hráčů?
Geroj je kreatívny človek takže určite príde s niečim aj sám. Ideálne by ale bolo, keby bola snaha vyvíjaná zo všetkých strán a ak má byť gang systém „user friendly“, tak pri jeho tvorbe musia byť aj hráči. Pevne verím, že Geroj sa v tomto smere dočká lepšej spolupráce ako ja. Nechcem povedať, že to bolo vyslovene zlé vtedy, ale mohlo to byť kus lepšie. A či sa gang systém ešte dá zachrániť, to uvidíme ak to skúsime. Za seba môžem prislúbiť, že v rámci mojich možností a postavenia urobím všetko preto, aby sa gangy hýbali správnym smerom. Takže akékoľvek návrhy sú vítané.

Proč by se té lepší spolupráce měl Geroj dočkat?
Je to v záujme hráčov ak sú aby im gang systém fungoval. Geroj by tam kľudne zmeny spravil aj sám, o tom nepochybujem, nakoľko v gang systéme sa vyzná, ale ak chceme aby bola spokojná väčšina, tak inej cesty ako spolupráce niet. Ak sa na to zase vykašlú, tak nemajú právo kritizovať úpadok gang systému a hádzať vinu čisto na ATomasa alebo server ako taký.

Ten zájem měli přece hráči respektive gangsteři vždy. Nehráli tu pro rozvracení. Co přesně v tom tedy mění osoba Geroje?
Nevravím, že niečo zásadné mení jeho osoba, píšem len, že by som bol rád, keby sa dočkal početnejšej skupiny záujemcov ako ja. Nič viac za tým netreba hladať. Aj keď na druhej strane určitá zmena tam musí byť zákonite, nie sme s Gerojom identický - takže nejaký nový vietor tam je.

Poskytnu ti na závěr prostor pro apel na hráče, aby se zapojili do „resuscitace“ gang systému. Co bys jim vzkázal?
Všetko podstatné bolo napísané v rozhovore. Za rozpadom gang systému nemožno hľadať jedného vinníka. Niekto tvrdí, že vina je len v komunite hráčov, niekto tvrdí, že jediný kto zlyhal je ATomas. Pravda je niekde uprostred, došlo tam k sérii omylom a zlyhaní, ktoré keď sa nabalili, tak došlo k tejto „katastrofe“. Myslím že už sme zabili dosť času obviňovaním jeden druhého za pád gang systému. Poďme plytvať energiou na snahu spoločne ho postaviť na nohy!

Tak hodně štěstí v další práci. Díky za rozhovor.
Bolo mi cťou. Ešte malá rada na záver... Nikdy neverte žene, ktorá klame. (smích)


~oh~
Saph1R
Rozhovor skvělý. První rozhovor s Krowkym jsem nečetl a ani to hodlat nedělám, musím pochválit výběr hráče.

K jeho obsahu bych toho měl dost. První věta která ve mě vzbudila nějaké emoce byla tato

Citácia
Ak sa jedná o zlé jednanie zo strany člena admin teamu, tak sa to dôkladne prešetrí a v prípade potreby sa vyvodia dôsledky.


Buďme k sobě upřímní. I kdyby se náhodou prokázalo, že ten daný admin udělal chybu nebo nějak jednal nesourodě k jeho "funkci" a tím samozřejmě myslím hovorově, stejně by se ostatní a tím myslím i hlavní adminy, by se ho snažili ho jakkoliv ubránit či to nějak zakrýt. V tomhle je hráč bezzubý a nedokáže se nijak bránit a nějaká spravedlnost se dostaví opravdu jednou za čas.

K sekci gangů mi to přijde tak trochu vtipný už. Každá výraznější osobnost si tu hraje na generála po válce a říká kde byla chyba a co se musí udělat. Nikdo snad nevěří tomu, že by Geroj, i kdyby jen trochu, dokázal přivést nový lidi do GS. Tahle tíha a zodpovědnost padá na samotný hráče, kteří se okolo gangů pohybují. Všechno to šlo postupně do kopru, když se začal nahlašovat pomalu každý jenom proto, že se mu nezdál a nezdál se ani "odborníkům" z AT. Neříkám samozřejmě že některé tresty nebyly na místě, ale některé prostě opravdu.. prostě nebyly. Dnes už pomalu neuvidíš jak někdo shání nováčka do gangu a nesnažil by se "vychovat" si svoje racery nebo sawnery, neuvidíš pomalu nikoho, kdo by se snažil aby mu vydržel gang opravdu ten půl rok, rok a klidně i víc i za cenu nervů a jiných okolností. Tak to prostě zůstane dokud jak říkáš, nestal by se nějaký "zázrak". Jinak vím, že jsi částečně narážel i na mě, když jsem odmítal nějaký post v návrzích pro "vylepšení gangů" protože jsem přesně věděl, že se tam budou navrhovat kraviny, který stejně nic nezmění a i kdyby se navrhl nějakej boom, stejně by to nikoho novýho nepřineslo dokud by se nezměnilo něco na tom, co jsem psal. Klidně mi to můžeš vyvrátit ale je mi to upřímně jedno :D Já se v tomhle odvětví pohybuji docela dlouho a opravdu z toho co jsem napsal za tím si stojím.

Ode mě vše jako taková vsuvka k rozhovoru. GJ Ondro určitě pokračuj rád si počtu Smile
Ruda
Krowky mám otázku: Proč si v tom rozhovoru tak pasivně agresivní? :-D Ondrah se ptá celkem šikovně a trošku mě zarazilo jak nepříjemně občas reaguješ, doufám že to je jen nějaký troll.

Jinak to co napsal Saphir je celkem pravda, co si budem. Všichni víme jak tyhle věci fungujou. ;)

Jinak zpracování rozhovoru na jedničku, Ondraha musím pochválit, chodím sem na web už jen kvůli tomuhle a je to určitě jeden z nejlepších žurnalistů co pamatuju.

Citácia
Žiaľ tu sme opäť narazili na ignoráciu zo strany hráčov, kedy sa niektorí nieže neunúvali prihlásiť o prístup do sekcie, ale dokonca odmietli aj keď som im ten prístup ja osobne ako správca crew ponúkol.


*ehm* *ehm*
Upravil Ruda dňa 11.06.2019 04:54
Krowky
Žiadna agresia :D Akurát sa tam ondrah snažil vložiť slová do mojich úst a prekrútiť moju odpoveď a z toho že traja hlavní pracujú efektívnejšie spravil že dvaja prácu nezvládali.
Na iné veci som reagoval normálne.
Ja teda celkom nerozumiem čo by sa Vám pri gangoch vlastne páčilo...
Urobil ho ATomas po svojom, zle je
Navrhne správca crew, zle je
Dostanete možnosť navrhnúť si ho sami tak aj to je zlé. Mne teda už iné riešenie nenapadlo
Upravil Krowky dňa 11.06.2019 07:53
Yamatino108
Ondrah, pekný rozhovorSmile. Dobre sa mi.čítal. Ja s gangami nemám žiadnu spojitosť, ale myslím, že boli obsiahnuté všetky oblasti. Teším sa na ďalší!Jojo
huDO
Ondro, super výběr hráče! Tvé rozhovory se mi čtou o dost lépe než od ostatních tvých kolegů. Rozhovor má hlavu a patu. Jen pokračuj v rozhovorech, má to úroveň!
Suve
Citácia
Krowky napsal:

Žiadna agresia :D Akurát sa tam ondrah snažil vložiť slová do mojich úst a prekrútiť moju odpoveď a z toho že traja hlavní pracujú efektívnejšie spravil že dvaja prácu nezvládali.
Na iné veci som reagoval normálne.
Ja teda celkom nerozumiem čo by sa Vám pri gangoch vlastne páčilo...
Urobil ho ATomas po svojom, zle je
Navrhne správca crew, zle je
Dostanete možnosť navrhnúť si ho sami tak aj to je zlé. Mne teda už iné riešenie nenapadlo


Ona by gangům neuškodila troška podpory a prezentovaní ze strany serveru. Na sp stále vídám nové tváře, které neznám, takže ve své podstatě GS stále láká nové hráče.
Atomas nechce ze serveru udělat jazykově “přátelské” prostředí pro ostatní státy, tak proč to ješte nezkusit na cz/sk herní komunitě ?
Antihrdina
Nejdřív k Ondřejovi.

Citácia
Doposud hlavní admini svou práci nezvládali?
Samozrejme, že zvládali.

Nepopíráš tím tedy svou předchozí odpověď?
Nie. ak si tú predošlú odpoveď nepochopil tak si ju prečítaj ešte raz.

Zde se musím zastat Krowkyho, protože si tu jeho předešlou odpověď opravdu nepochopil.

Citácia
Dobře. Je něco, na co by ses chtěl speciálně zaměřit?
Prečítal si si? Ak áno a pochopil si to správne tak môžme pokračovať akýmkoľvek smerom chceš.

Ptám se, zda se chceš na něco zaměřit jako hlavní administrátor...

Vadí mi tu ignorace Krowkyho otázky a uvítal bych uznání tvé chyby.

A teď ke Krowkymu.
Osobně si myslím, že gang systém začal upadat v době, kdy jsi byl správcem. Svými návrhy jsi přispěl k jeho úpadku. Na jedné straně si stěžuješ na jednotvárnost gs a na straně druhé tu jednotvárnost buduješ (viz např. tvůj návrh na omezení dodávek). Návrh na snížení počtu členů uvnitř gangu, počtu gangů a zpřísnění jejich podmínek tomu všemu nasadilo korunu. Samozřejmě ale za všechno nemůžeš. Můžou si za to hlavně sami gangsteři svým chováním a cheatingem, jak píšeš. Cheating je velký problém gs, ale napiš mi, proč Alex_God a Lagzikstar nebyli vráceni do banlistu, když cheatovali, dokonce v zkušební době po pub. To video, které je usvědčovalo z handlingu bylo tak evidentní, že se tomu smáli i lidi, co žádné cheaty nepoznají.
Upravil Antihrdina dňa 12.06.2019 08:48
Geroj
Citácia
Qark napsal:

Nejdřív k Ondřejovi.

Citácia
Doposud hlavní admini svou práci nezvládali?
Samozrejme, že zvládali.

Nepopíráš tím tedy svou předchozí odpověď?
Nie. ak si tú predošlú odpoveď nepochopil tak si ju prečítaj ešte raz.

Zde se musím zastat Krowkyho, protože si tu jeho předešlou odpověď opravdu nepochopil.

Citácia
Dobře. Je něco, na co by ses chtěl speciálně zaměřit?
Prečítal si si? Ak áno a pochopil si to správne tak môžme pokračovať akýmkoľvek smerom chceš.

Ptám se, zda se chceš na něco zaměřit jako hlavní administrátor...

Vadí mi tu ignorace Krowkyho otázky a uvítal bych uznání tvé chyby.

A teď ke Krowkymu.
Osobně si myslím, že gang systém začal upadat v době, kdy jsi byl správcem. Svými návrhy jsi přispěl k jeho úpadku. Na jedné straně si stěžuješ na jednotvárnost gs a na straně druhé tu jednotvárnost buduješ (viz např. tvůj návrh na omezení dodávek). Návrh na snížení počtu členů uvnitř gangu, počtu gangů a zpřísnění jejich podmínek tomu všemu nasadilo korunu. Samozřejmě ale za všechno nemůžeš. Můžou si za to hlavně sami gangsteři svým chováním a cheatingem, jak píšeš. Cheating je velký problém gs, ale napiš mi, proč Alex_God a Lagzikstar nebyli vráceni do banlistu, když cheatovali, dokonce v zkušební době po pub. To video, které je usvědčovalo z handlingu bylo tak evidentní, že se tomu smáli i lidi, co žádné cheaty nepoznají.


Dosť pochybujem že krowky môže za akýkoľvek úpadok gang systému, SG/SC nedokáže ovplyvniť gang systém tak ako hráči samostní.. viem o čom hovorím keď sa snažím o radikálne zmeny ktoré by malinko pomohli gang systému ale do toho hráči nevidia a nemôžeme im vyčítať ich obmedzené názory na tieto problémy, nemajú prehľad, nevidia to čo vidíme my, nemajú informácie aké máme my. Ďalší faktor ktorý pochoval gang systém je samotný úpadok SAMPu, hráči ktorí držali gang systém už na SP nehrajú a nie je tu rivalita, iba hašterenie a trápne obviňovačky, vyššie spomenuté cheatovanie, potreba byť lepší bez progressu.. toto všetko zabíja gang systém a je to prirodzené. K Lagzikovi a Alexovi ti poviem len toľko že znova nevidíte to čo bolo v hide a myslíte si že my s krowkym sme si vyprosili aspoň platný ban, keby je na nás tak majú permu okamžite.. ale to je proste jedna z mnoha vecí kam nevidíte a tak je to dobre, my ten tlak a osočovanie, krivé obviňovačky ustojíme... dúfam že som ti zodpovedal všetky otázky za Krowkyho.
Antihrdina
Správce Gangů muže ovlivnit gang systém. S kým myslíš, že bude ATomas komunikovat, když bude chtít zavést změny? Právě se správcem gangů. Krowky měl celkem vliv, takže si dokázal prosadit své návrhy, ať už u hráčů nebo u ATomase. Opakuji ale, že ne za všechno muže Krowky. A s faktory úpadku počtu hráčů a cheatingu plně souhlasím.
Upravil Antihrdina dňa 12.06.2019 09:00
Ondrah98
Citácia
Qark napsal:

Nejdřív k Ondřejovi.

Citácia
Doposud hlavní admini svou práci nezvládali?
Samozrejme, že zvládali.

Nepopíráš tím tedy svou předchozí odpověď?
Nie. ak si tú predošlú odpoveď nepochopil tak si ju prečítaj ešte raz.

Zde se musím zastat Krowkyho, protože si tu jeho předešlou odpověď opravdu nepochopil.

Citácia
Dobře. Je něco, na co by ses chtěl speciálně zaměřit?
Prečítal si si? Ak áno a pochopil si to správne tak môžme pokračovať akýmkoľvek smerom chceš.

Ptám se, zda se chceš na něco zaměřit jako hlavní administrátor...

Vadí mi tu ignorace Krowkyho otázky a uvítal bych uznání tvé chyby.


Předešlá odpověď sdělovala, že se třetí hlavní administrátor nabral z toho důvodu, aby se vše mohlo řešit rychleji etc. Proto je na místě se zeptat, zda se jedná pouze o pokus o další zlepšení fungujícího stavu, či je výraz "od teď rychleji" eufemismus pro to, že to doposud nefungovalo téměř vůbec a nyní se očekává alespoň nějaké fungování. A zcela logicky je otázka položená tak, aby budila určitou kontroverzi, respektive, aby byla lehce útočná, protože to samozřejmě dělá rozhovor zajímavějším. Je třeba číst více mezi řádky a neomezovat se pouze na vyřčené, potom a po mém vysvětlení ti možná dojde smysl této otázky...

Ke druhé citaci: Odpověď na Krowkyho otázku jsem nedal z několika důvodů. Tím nejhlavnějším je to, že jde veskrze o otázku řečnickou, na kterou se odpověď nevyžaduje. O problematice řečnických otázek se můžeš jistě poučit sám pomocí internetového vyhledávače.
Nicméně zde musím uznat, že otázka nebyla položena z mé strany příliš přesně a konkrétně.

Doufám, že jsem ti tvé námitky objasnil. A jenom dodám, že rozhodně nevyžaduji, aby sem každý psal pochvaly. Právě naopak jsem otevřený kritice, ovšem jedním ze znaků kritiky je to, že by měla být pokud možno vyvážená - měla by tedy shrnovat jak negativa, tak pozitiva, pokud samozřejmě nějaká jsou. A domnívám se, že tento rozhovor rozhodně není nijak katastrofický, aby dvě krátké citace ukázaly to, že je rozhovor celý špatně. Jednoduše - vypíchnout dvě kratičké pasáže z obsáhlého rozhovoru a ty byť možná oprávněně pohanit, ale zároveň se nevyjádřit ke zbytku, to opravdu není kritika objektivní.

Doufám, že jsem ti vše alespoň trochu objasnil.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Geroj
Citácia
Správce Gangů muže ovlivnit gang systém. S kým myslíš, že bude ATomas komunikovat, když bude chtít zavést změny? Právě se správcem gangů.
:D :D :D a presne o tomto píšem, ty absolutne nevidíš čo sa reálne deje, preto nie je na mieste aby si prezentoval tieto svoje optimistické obrazy a predstavy o tom ako to funguje, predstavuješ si to rovnako vtipne ako voľby hlavneho administratora.
Teczka83
Rozhovor na jedničku. Krowky, gratulace k postu, dodatečně.Good job!
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
13 Hlasov
46%
Ano, ale hokej moc nesleduji
4 Hlasov
14%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
21%
Ne
4 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
1 Hlas
4%
Len prihlásení môžu hlasovať.