Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Hledám grafika odměna jistá
Nicolas
Hledám nějakého dobrého grafika co mi udělá avatar.
Úplně všechno nechám na vás obrázok vyberte úplně aký chcete..Chci tu vidět co nejvíce výtvorů .. odměna bude až 2mg !

Jediné co chci aby na tom avataru bolo někde napsáno Nicolas
GoblinCZ
Ahoj, tady máš takový návrh, když, tak řekni co mám pozměnit Smile img.tpx.cz/uploads/Nicolas.jpg
Upravil/a GoblinCZ dne 07.06.2013 20:52
Nicolas
Pěkné.. ale mohl by si zkusit nějaký farebný obrázok.. + uděláš mi úpravu i na ten obrázok co mám teraz ako podpis?
GoblinCZ
Určitě, dnes už jdu spát, ale hned zítra se na to pustim :-)
Nicolas
Kdyžtak na ten avatar použij nějaké auto.. a na ten podpis toho mária děkuji.. těším se moc.. a odměna tě nemine
Anti
[img]http://adesign.8u.cz/web/nicolas2.png[/img][img]http://adesign.8u.cz/web/nicolas1.png[/img]
cdn.discordapp.com/attachments/970700125552922662/970718246305157130/WLA_-_Vizitka.png
img.tpx.cz/uploads/west_side_podpis.jpg
GoblinCZ
Tady, je jeden, ale jestli to chceš ještě víc barevný a nebo to auto tak řekni :-) img.tpx.cz/uploads/oie_HR5j8Oa0AGRw.jpg na mária jdu ted :D
GoblinCZ
Tady je ten mario :-) img.tpx.cz/uploads/oie_hiwrb9F7Y0bN.jpg
Nicolas
Anti pěkný avatar mohl by si zkusit ještě nějaký podpis ? Je jedno jaký obrázek..když uděláš i podpis tak odměna bude tvá.
Anti
Okej udělám něco :D
Citace
GoblinCZ napsal:

Tady, je jeden, ale jestli to chceš ještě víc barevný a nebo to auto tak řekni :-) img.tpx.cz/uploads/oie_HR5j8Oa0AGRw.jpg na mária jdu ted :D

Dám ti radu, avatary jsou 150x150
cdn.discordapp.com/attachments/970700125552922662/970718246305157130/WLA_-_Vizitka.png
img.tpx.cz/uploads/west_side_podpis.jpg
GoblinCZ
Tady jsem ti udělal to auto :-) img.tpx.cz/uploads/oie_HL6PTLLV2iPD.jpg
Nicolas
Gobline.. ale ty na ten obrázek dáš jen Nicolas to nechci. !
GoblinCZ
A jak to chceš teda ?
Nicolas
Viděl si jak udělal Anti ten avatar.. on to i upravil atd. ty dáš jen Nicolas a tím končíš.
Spam_
img.tpx.cz/uploads/nicolas.png
Nicolas
Spame.. pěkné ;) Mohl by si nějaký libovolný obrázok udělat ako podpis?
Spam_
Ano , nerobí mi to problém . napíš tu čo by si potreboval :-)
Bratek
Citace
GoblinCZ napsal:

Další ''grafik''. Avatary jsou 150x150 pixelů. Navíc jen obrázky stahuješ, přidáš rámeček a nick a hotovo .. to určitě Facepalm
Nicolas
SPame.. chtěl bych nějaké pěkné auto.. na ten podpis. vše ostatní nechám na tobě.
Spam_
Napíš mi tu -> http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=39561
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche