Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Kacka #2
Czech_
img.tpx.cz/uploads/PicsArt_10-28-10.05.14.png

Citácia
Kačka je aktuální moderátorka a dlouholetá majitelka firmy sbs zvané Royal Family Security. Také patří mezi ty méně oblíbené hráče na serveru. Co říká na to, že dostala šanci na moderátora? Jak vnímá narážky na její osobu? Co vlastně dělá ve volném čase? To vše se dozvíte v rozhovoru.

Ahoj Kačko, vítám tě u rozhovoru. Co říkáš na to, že jsi byla vybrána na post moderátora serveru?
Ahoj Czechu, já děkuji za pozvání. Já jsem ráda, že jsem se dostala na moderátora. Je to pro mě něco nového. A taky mě to baví. Takže jsem za tohle ráda, že jsem tu šanci dostala.

Všichni víme, že jsi o tuto pozici usilovala dlouhodobě, co tě vlastně tak lákalo ke vstupu do AT?
Tak je pravda, že jsem dlouho chtěla do AT, jelikož mám nahráno fakt hodně hodin a nevěděla jsem, co už dělat na tom serveru. Jsem sice krátce moderátor, ale baví mě to. Takže budu se snažit, aby se mnou AT bylo spokojené.

Přeci jen si známá jako firmičkářka, jenž jezdí 24/7 mise, nebojíš se toho, že bys další povinnosti s případným povýšením na admina nezvládla?
Je pravda, že dřív jsem ty mise dělala fakt nonstop, ale teď je to takové, že dám 15-20 minut max. Mám svoje odjezděno. Nebojím se toho, mám skvělý vedení, co mi pomáhá, takže i když nejezdím, tak se o to postarají. Takže se není čeho bát.

img.tpx.cz/uploads/PicsArt_10-28-10.05.34.png

Tím že jsi trávila právě onen čas ježděním misí, nezaostáváš někde jinde? Např. v gang systému?
To si nemyslím, když bývá i nějaký dotaz ohledně gangu zásoby/rozvozu, tak dokážu odpovědět, protože jsem to dělala. Nejsem profík ohledně gangů, ale ty základy si myslím ,že vím.

Cheating je hodně spojován s gang systémem. Máš v tomto nějaké znalosti?
Ano, nějaké znalosti určitě mám. Tak poznám ty základní (Např. Porty, S0beit, Speed Hack...) a když člověk nemá tu jistotu, tak se poradí s kolegy, protože za to nic nedá.

Proč si tě tedy do AT vybrali? Když máš jen podle tebe základní znalost serveru. Jaký si myslíš, že měli k tomu důvod?
Mohli mě vybrat například protože znám mod, taky mám nahráno fakt ranec. Ale podle mě se vše dá doučit a když opravdu něco nevíš, tak se zeptáš. Já se nový věci rychle učím. Ale jak jsem psala, jsem ráda za tu šanci, které si vážím.

img.tpx.cz/uploads/PicsArt_10-28-10.05.52.png

Jak jsem již zmiňoval, do AT jsi se chtěla dostat delší dobu. Všichni víme, že tě moc hráčů nemá rádo, bylo třeba toto právě to, co tě od AT drželo tak daleko?
Já si myslím že ano, protože dřív jsem si to vše brala k srdci, což bylo špatně. Teď na to mám jiný pohled a beru to jinak.

Beru to jinak, to má označovat přesně co? Jak tedy narážky na svoji osobu chápeš nyní?
Tak už to neřeším, akorát se tomu zasměji a jdu dál. Stejně ty lidi neznám osobně, takže ať si říkají, co chtějí. 😃

Když už si zmínila to soukromí. Tak nemrzí tě třeba, že hráči na tebe vytahují i osobní věci, kterými tě zesměšňují a dělají s nimi různé vtipné fotky a videa? Jak to ty prožíváš?
Tak dřív mě to štvalo, to nemůžu říct že ne. Například jak udělal Fifa to video, tak to bylo boží, 😃 zasmála jsem se tomu. 😃 Tak by mělo vypadat pořádné video. Jak jsem psala už výše, nějak to už neřeším. 🙂

Jak hráči na tyto fotky atd. přišli? I když to neřešíš, nepřijde ti to presto až moc, že tahají realitu do hry a takto se ti mstí?
Tak furt je to jenom hra a tím by se každý měl držet, ne tahat do hry realitu. Dřív jsem byla blbá a poslala jsem jméno/údaje nebo jak tomu říct, což jsem dělat neměla. Ale z chyb se člověk učí.

Spousta lidí si pod častým ježděním misí představí to, že to musí být velice nudné a omrzí to. Jak si to zvládala ty, když jsi vpodstatě rok jen jezdila mise a občas závody? Tos toho neměla dost?
Ano, po čase když to jezdíš furt dokola to je nudné. Ale měla jsem vše hotové na serveru. Takže jsem neměla co dělat, buď jsem se starala o firmu, dělala jim nějaké akce firemní, a pak jsem šla zas afkovat, protože jsem nevěděla, co mám dělat. Je pravda, že mě to nebaví jako dřív to jezděni misí, jako jezdím mise ale ne tak často jak dřív. Člověka to omrzí.

Kdysi si měla gang. Proč již ho nemáš nyní? Co tě v tom GS nechytlo, že v něm už tak aktivně nepokračuješ?
Tak to už je nějaká doba, co jsem měla vlastní gang. Ne že nechytlo, ale šlo o to, že já nemohla jezdit grka, protože se laguji. Takže jsem se na to vykašlala na nějakou dobu, pak jsem se zeptala Pitrase/Jiryho jestli mě vezmou k nim, tak mě vzali a jsem u nich do teď. Když je potřeba, pomůžu jim.

Co říkáš na reformu? Pomohla serveru? Jak vnímáš zdražení aut, jenž i hlavně tebe jakož majitelku sbs firmy zasáhlo nejvíce?
Já si myslím, že určitě pomohla, přišla i amnestie, takže další hráči dostali druhé šance, tak snad jim to vydrží. Tak dá se na to vydělat, si myslím, do konce roku. Poprvé když jsem to viděla, tak jsem nevěřila vlastním očím. 😃 Ale už je to pohoda. 😃

img.tpx.cz/uploads/PicsArt_10-28-10.06.10.png

Jak je většině již známo, tak si pracovala jako ošetřovatelka, ale co děláš nyní? Jsi stále v tomto oboru nebo se něco změnilo?
Já mám ten obor ráda, protože pomáhám druhým ale kvůli situaci, co je teď, to bohužel nejde. Ale až to bude možné, tak to zas budu dělat. Baví mě to, hlavně se starám o lidi, co to potřebují.

Co přesně myslíš tou danou situací?
Myslím to co se právě teď děje korona a tak..

V minulém rozhovoru si řekla, že plánuješ stavět domeček, jak to tedy skončilo?
Domeček už je na světě, rok a půl papíry než se mohlo stavět + půl roku domeček. 😃 Akorát stavíme plot, takže furt tu je co dělat.

Domov je určitě hlavní, ale máš ráda třeba cestování? Nebo o co se tak zajímáš?
Tak cestování mám ráda, ale teď skoro furt pracuji na zahradě, té práce tu je opravdu hodně. Nebo si vyhlížím krásné výhledy, protože ty nejvíc miluji. 😃 Je toho mraky, ale to než bych to napsala, bylo by ráno. 😃

Pomohla ti SuperPařba najít i lidi, se kterými se bavíš i mimo ni?
Tak určitě. Mám domluveno pár srazů s lidmi, který chci poznat osobně. Jednoho jsem osobně už viděla. A bylo to supr.

Dobře, to by bylo vše. Děkuji ti za rozvor.
Děkuji moc za pozvání. Mějte se rádi a neurážejte se kvůli blbostem. A díky za rozhovor.

img.tpx.cz/uploads/PicsArt_07-07-03.10.36.png
Dark/Light Mode.
//Graphics and Design by Czech

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
RockeR
Upřímně rozhovor nudný, neslaný-nemastný. Strohé otázky a ještě horší odpovědi, jediné co mě na tom zaujalo, byl uváděcí odstavec, pak už to bylo na stejný princip, něco jako být na horský dráze, na které vozík jezdí pouze rovně, ani nahoru, ani dolů. Ale těším se na příští rozhovor Smile Smile
checkm8
Zdravím,

rozhovor graficky pěkný, ovšem obsahově mě rozhovor moc nezaujal. Přeji ti kačko ať se ti v AT daří, i když osobně si myslím, že tato funkce není pro tebe, ale třeba překvapíš. Smile
img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
eS_
Pěkný rozhovor, grafická stránka pěkná, dozvěděl jsem se nějaké nové informace. Jsem rád, že kačka dostala šanci si zkusit Moderátora, snad jí to vydrží. Přeji pevné nervy a hodně štěstí.
Bratek
Tak se nám Káča taky dočkala, držím palce ať ti to v AT vydrží. Zřejmě se konečně i trošku uklidnil ten koloběh událostí, na které jste naráželi od sedmé otázky. Osobně se mi rozhovor příjemně četl a barevné sladění s grafikou je na super úrovni. Jen tak dál a těším se na další rozhovory.
rmvecko8
Jako nevim, ale koho reálně zajímá nějakej moderátor. Když se v týhle sekci kouknu na rok 2015 a vidim kdo tam dělal rozhovory, reálně někdo kdo lidi zajímal a něco v uvozovkách na sp dokázal, například jako spam, aure, raty, souky, ruda, keiss, hrb apod. Všichni kdo hrajou sp nějakou dobu, tak nějaký z těch jmen prostě znají, i kdyby nechtěli. Pak se kouknu kdo dělá rozhovory teď a nedokážu přijít na to kdo to fakt čte a zajímá ho to.
Koldy
Kaci laska, prvni rozhovor jsem necetl takze za druhy jsem moc rad, at se ti dari kaci a jednou se uvidime u me ve firme nebo jak jsem jiz uz drive zminoval v admin teamu.
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
6 Hlasov
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online