Informace o serveru

R
Připojit se na server

Hiearchie článků

SuperNews 12/2020

SuperNews | Czech_


Zdravím všechny čtenáře SuperNews. Dnes se společně podíváme na události, které se staly za měsíc Prosinec/December. Pro příjemnější čtení zvolte dark mode.


▸ Pilotovi bylo zakázáno, se portovat se zákazníky. 

▸ Opraven chybný respawn vozidel, když hasič dokončil misi v interiéru.

▸ U Chinatown murder detektivky byl opraven mizející pickup.

▸ Příkazy - /getjob /getgang /getfirma /gettaxa /getlevel budou vypisovat hodnoty pro vaše ID, jestliže za příkaz nezadáte ID jiné.

▸ Přidán chybějící žebřík u letiště v San Fieru.

▸ U hasiče byla přidána motorovka místo plamenometu.

Quest u pilota - dokončete let s AT-400 nebo Andromada lze také splnit v misi Air linky kolem SA.

▸ Byl zvýšen limit vozidel u jobu hasič kvůli proběhlému updatu. Také byly opraveny drobné chyby u hasiče.

▸ Byla přidána banka na kredity, ale následně na přání hráčů byla odstraněna.

▸ Byly aktualizovány informace v /help a v /job u některých zamestnání. Také přidány informace pro leasing -> /leasing

▸ Bylo opraveno chybné obdržení WL při boji o sklad, při warzone a v eventech na stadionu. Také byla opravena warzone na warpech kvůli schovávání zbraní.

▸ Pokud propadne nemovitost, tak bude možné ji odkoupit v pickupu za def. cenu. Nebude se tedy už dražit na webu.

▸ Byl obnoven koef u zaměstnání a aktualizována tabulka /koef

▸ Na warp byly navráceny zbraně kromě výbušných zbraní (RPG, granáty..)

▸ Inkaso bylo rozděleno podle úrovně domů. Každá úrověn má svoje limity dní pro koupení inkasa -> /help-domy

▸ Upraveny odměny za zabíjení u jobu Terorista.

▸ Speciální tachometr již lze odebrat pomocí /smaztachometr

▸ U /vobchod byly změněny hodnoty stavu a jeho použití.

▸ Přidány nové banky např. k stadionům

▸ Přidány nájemné garáže pro dlouhodobou investici -> /garaze

▸ Přidány nové achievementy (za tutorial, za pořízení garáží).

▸ Bylo zamezeno vyhazování majitele ze zamčeného vozidla.

▸ Zmeněn byl také limit pro vzdálenost mezi crew. Ten byl snížen na 150m. 

▸ Opravena chyba se stažením dražby pokud je hráč v eventu. Nyní se již nezruší, ale pouze to napíše infromační hlášku a dražba pokračuje.

▸ Na webu se žádné zásadní novinky nestaly.

Více novinek a informací naleznete v /novinky

LEASING

▸ Vozidla si lze pořídít na leasing a platit je tak pomocí denních splátek. Není tedy potřeba na začátek vynaložit velkou investici na koupi vozidel.

▸ Leasing lze pořídit pouze na vozidla určena do crew (gangu, firmy). Pořídíte si ho v autosalonech -> /autosalon

▸ Maximální doba splácení leasingu je 6 měsíců, avšak vozidlo lze odkoupit již dříve.

Více informací o leasingu naleznete v /leasing


ZMĚNY U HASIČE

▸ Hašení požáru je možné přímo z vozidla Firetruck pomocí vodního děla.

▸ Přidáno - mise Katastrofy. Zde je úkolem hasit rozsáhlý požár a zachránit osoby z nebezpečného areálu.

▸ Přidáno - Letecké hašení. V této misi se voda nabírá vrtulníkem Raindance nebo Leviathan, a poté musíte uhasit lesní oblast.

▸ Přidáno - Odklízení nebezpečného materiálu z pláží. Na pláži se stala nějaká nehoda nebo nějaký materiál vyplavilo moře a je potřeba ho uklidit.

Nové menší mise: falešné hlášení, kontrola oblasti s pomocí RC vozidla (na způsob dronu) a záchrana kočky ze stromu.

▸ Přídány střešní požáry, kde se hasí rozsáhlejší požáry na střechách budov.

▸ Známé mise spadlé vedení a popadané stromy byly předělány do systému společného odklízení. Rovněž i mise hydratace oblasti je upravena na možnost společného plnění.

▸ K dispozici je nový interiér - Hasičárna. Zde lze nalézt speciální počítač s využitím pro levelování a speciální bonusy.


ZMĚNY U MECHANIKA

▸ Přidán nový typ mise, ve kterém je za úkol odtáhnout porouchané vozidlo, vrak nebo špatně zaparkované vozidlo. Tyto mise vám hlásí dispečink.

▸ Byla přidána možnost otevírat brány u vojáků, do policejních garáží a na letiště. Bránu lze otevřít ve vozidle TowTruck a požadavek se nahlásí pomocí telefonu s animací telefonování.

▸ Byla navrácena nabídka /mise a to rovněž i pomocí klávesy '+', lze si tak opět jednoduše namontovat nitro a hydrauliku.


QUESTY

▸ Byla přidána nová výhoda - Speed boost. Byla dána do série questů Hard like kissing a cobra. Jedná se o instantní zrychlení vozidla, které je znázorněno i krátkým efektem z výfuku vozidla.

Více informací v /questy - Hard like kissing a cobra - info


VĚRNOSTNÍ OBCHOD

▸ Možnost vytvořit anketu bez nutnosti být novinář.

▸ Přidána možnost, bezpečně si objednat letecké náboje se zamčeným pickupem na váš nick (nikdo jiný zásilku nemůže vyzvednout).

▸ Lze si zakoupit, aby jste obdrželi plnou odměnu i při doručení poškozených vozidel do doků + menší finanční bonus.

▸ Některé ostatní výhody prošly drobnými úpravami.


OSTATNÍ

▸ Přidána možnost, obarvit si některé doplňky oblečení libovolnou barevnou formou HEX kódu nebo lze využít přednastavené barvy. Informace naleznete v obchodech s oblečením. Tato možnost je k dispozici pro hráče s levelem 450.

▸ Do domů byl přidán šatník na doplňky oblečení. Kapacita šatníku je dle úrovně domu (/domy).

▸ Přidán nový detektivní případ, který navíc obsahuje i nový prvek - sledovačku.

▸ Opět přidáno piano, na kterém si můžete zahrát různé skladby. Piano lze zakoupit jako nábytek do domů a apartmánů s upravitelným interiérem.

▸ Do nabídky 24/7 obchodů je přidána možnost, změnit si barvu mobilu. Ta se projeví po použití /selfie, otevření mobilu pomocí ALT+N a také u otevírání brány v zaměstnání mechanik.

▸ Zlevněno klasické půjčení vozidel do garáže. 

▸ Přidán nový typ HP Spotteru vylepšený na 2 samostatné ukazatele, které jsou rozlišeny barevně.

▸ Pokud má gang aktivní premium business, v sell misi a zásobovací misi obdrží do spawnutých vozidel automaticky nitro.

▸ Přidány nové achievementy za zakoupení inkasa do domu, ochranky do nemovitostí, položek vlastního nábytku - za zakoupení piana do upravitelného interiéru domu (ID 1-190) nebo apartmánu a také za odehrání skladeb na pianu.

Od 30.11. do 6.12.2020 si pro vás správce akcí Domes připravil akci s názvem - Raceliga. V tomto termínu pro vás členové AT pořádali závody a následně jste z nich dostávali body do tabulek. Nejlepším závodníkem se stal hráč hellokitty.


Organizátor akcí Rady si pro vás připravil akci s názvem - Adventní kalendář. Na serveru byl každý den k dispozici dárek se speciální odměnou. Tento dárek získal pouze ten, kdo si ho našel. 


Od 5.12. do 20.12.2020 jste se mohli zúčastnit akce s názvem Hledání kódů. Tuto akci si připravil organizátor akcí Heddak. Stačilo nalézt kódy a následně je složit dohromady. Kódy se vždy daly hledat ve vyhrazených dnech. Nejlepší hledač kódu byl nexTy.


Tuto akci si připravil organizátor akcí Mine. Jedná se o každoroční Hledání vánočních stromečků. Tato akce byla od 7.12. 16:00 hodin do 27.12.2020 20:00 hodin. Nejvíce stromečků našel hráč PyroFire.


10.12.2020 v 18:00 hodin si organizátor akcí KojotiQ připravil akci s názvem Hledání vánočních dárků. V každém dárku bylo ukrito 25,000$. Pickup šel sebrat pouze jedenkrát.


Od 10.12. do 22.12.2020 jste mohli zasílat soukromé zprávy s vánočním vozidlem a vánočním skinem Domesovi. Nejlepší vánoční vozidlo a vánoční skin měl hráč nexTy.


Vánoční akci si pro vás také připravil správce akcí [D]arfex. Od 10.12. do 22.12.2020 jste mu mohli posílat soukromé zprávy se screenem vašeho vyzdobeného interiéru domu/apartmánuNejlepší vánoční dům měl hráč Kuba42.


Salazar a Czech si pro vás připravili vánoční akci s názvem Hledání ztracených dárků. Zde jste museli najít ztracené dárky, které Ježíšek po cestě ztratil. Akce proběhla od 11.12. do 22.12.2020. Nejvíce ztracených dárků našel hráč eS_.


Od 14.12. do 20.12.2020 proběhl Týden vánočních akcí pod vedením administrátora Domese. V tomto týdnu administrátoři pro vás pořádali akce s vánoční tématikou. Nejlépe si s vánočními akcemi poradila hráčka Sabka_.


Organizátor akcí Yoistik si dále připravil Vánoční otázky. Tím mohl otestovat to, jak se orientujete ve vánočních zvycích a tradicích.


Shifty si pro vás připravil Vánoční parkour. Zde otestoval vaše dovednosti a zkušenosti.

Xmas se konala 23.12.2020 od 18:00. Prvně jsme se společně přivítali na Vánoční mapě. Na ní se nacházela cedule s akcemi, které se na Xmas objeví a jak již název mapy napovídá, tak celá mapa byla pěkně zasněžena. Jako první na řadu přišla akce s názvem Vánoční skyrace, která začala v 18:20. Při spuštění mapy se objevily jisté komplikace a to třeba špatně nastavené kolize. V 18:40 byla zahájena další vánoční akce s názvem Vánoční deathmatch. V této akci jste šli proti sobě různými zbraněmi, které jste našli na mapě. Mapa byla rozděla na dva teamy a to team modrých a červených. Potom následoval v 19:00 LTube race, při kterém se načetly jiné CP, takže se tento závod až na druhý pokus povedlo uskutečnít. V této akci se jezdilo s infernusem v trubkách. V 19:20 začala akce s názvem Death in Blueberry. Akce byla rozdělena na 2 teamy, jeden team měl zelenou vlajku a druhý team měl vlajku červenou a navzájem se museli zabíjet a vlajky si přebírat. V 19:40 se zahájila akce s názvem Butterfly MTA race, který se neobešel bez chyb a musel se opravovat. Ve 20:00 začalo Vánoční derby. Zde to bylo jednoduché, stačilo si vzít auto a bourat do sebe. Ve 20:20 se zahájilo WRC Rally, to bylo ve formě klasického rally se sandkingem. Poslední akce se konala ve 20:40. Jednalo se o Závod ve skleněném tunelu po SA. Stačilo si vzít motorku a vydat se do skleněného tunelu. Následně ve 21:00 proběhlo všemi oblíbené Hledání dárků se speciálními odměnami!


Letos byl také jeden speciální dárek, ten se hledal 26.12.2020. Jednalo se o novou nemovitost. Tuto nemovitost našel v interiéru SF hráč Reggie a připsal si tak k ní i 10mg a ochranku na 30 dní.

SERVER

▸ Hned na začátku měsíce byl administrátor Domes suspendovaný.

Lukin na vlastní žádost opustil administrační team.

Domesovi skončila suspendace a byly mu navráceny práva.

Kačka byla povýšena na řadového administrátora.

▸ Na konci měsíce nás opustil administátor Will. Ten dobrovolně opustil administrační team.

▸ Po Willovi se novým porotcem prominutí banů stal Gameluner.


WEB

Lukin kvůli odchodu z AT přišel o hodnost Redaktora SN.

Domes byl jmenován dočasných zástupcem hl. admina webu, kvůli dlouhodobé omluvence hlavního administrátora webu.

Will opustil post Porotce PuB - web. Novým porotcem se stal Czech.


STATISTIKY

▸ Tento měsíc jste museli být napomenuti zhruba 309x.

Zatknuti jste byli 149x.

▸ Celkem 113x jsme vás museli ze serveru vyhodit.

Umlčeni jste byli celkem 234x.

▸ Bylo zodpovězeno 2071 dotazů.

Akcí bylo uspořádáno 283.

Timebanů bylo uděleno celkem 277 a permabanů bylo uděleno 5.

Suspendováno na webu bylo 14 lidí.

UB na serveru dostali hráči - diablo., Demetrius, reinz. Snad se jim další šance povede a budou tak s námi vpoklidu hrát.

Hain dobrovolně opustil post Žurnalisty.

▸ Od 18.12.2020 do 8.1.2021 jsou dvojnásobně zvýšeny veškeré bonusy a odměny.

▸ Na serveru se 31.12.2020 uskutečnila Silvestrovská Párty, která se konala až do brzkého rána.

▸ Po dvakrát zkaženém úvodním headeru na upoutávku na Xmas Párty byl nakonec vytvořen header nový od hráče Zorocus. Tímto mu děkujeme.


 

Tyto SuperNews byly poněkud delší, protože Prosinec / December byl velmi obsáhlý novinkami a akcemi. Děkuji vám mockrát za přečtění těchto SuperNews. 

| Nadpisy : MiKyi

destiny-
#11 | destiny- dne 06 January 2021 15:55:09
Jiry neboj sa, i tak by tam tvoj gang nebol ;) Inak SN pekne spracovane, chvalim.

Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.

Hodnocení

Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště se nebo se registrujte pro možnost hodnocení.

Výborné [11 Hlasů]
85%
Chvalitebné [2 Hlasů]
15%
Dobré [Žádné hlasy]
0%
Dostačující [Žádné hlasy]
0%
Nedostačující [Žádné hlasy]
0%
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
20 Hlasů
27%
Šupat holky.
24 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
14%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 23