Informace o serveru

R
Připojit se na server

Hiearchie článků

SuperNews 01/2021

SuperNews | Fifa

 

Zdravím všechny hráče a hráčky serveru Superpařba u prvních SuperNews z letošního roku a zároveň mých druhých SuperNews za celou dobu jejich existence. Proč opět já, ptáte se? Tak sami jste viděli, že kolegové se tu střídali jako na běžícím pásu, spousta z nich už naše řady admin týmu opustilo, tak jsem zaskočil já. Doufám, že se vám počtení bude líbit a jdeme na to. Co se za měsíc leden/január událo?

 

 

ZAMĚSTNÁNÍ-CREW

» U pobřežní stráže a popeláře si přilepšíte v odměnách (pozn. red. - to pobřežní stráži asi nepomůže...)
» I hasič si prošel změnou odměn, někde se navýšily, někde naopak snížily
» U hasiče byly taktéž opraveny nějaká lokální hlášení, když misi plní více hasičů najednou
» U hasiče zůstaneme. Žluté kolečko na mapě označuje pláž, kde odklízíte nebezpečný matroš
» Do sídla Ballas byl přidán zadní východ, aby hasič nebo policista měl jednodušší východ z interiéru
» Zdravotníkovi bylo přidáno vozidlo, a to FBI Rancher, s tím může rozvážet léky
» Díky novému vozidlu u zdravotníka byly některé sanitky u nemocnic tímto vozidlem nahrazeny
» Mafiáni mohou v poklidu vybírat výpalné, mise byla opravena
» Rybáři se po naplnění sítě nyní zobrazí CP na mapě, už nezabloudí
» Když máte WL a policista nebo voják vás vyhodí z vozidla, nevypínejte hru, stejně budete zatčeni
» Jako terorista již automaticky nezemřete při atentátu nebo při misi s bombou ve vozidle
» U teroristy byl omezen maximálně možný killstreak a bylo zrušeno resetování killstreaku v eventu
» U dražby crew se nyní za názvem crew zobrazuje i její ID
» Konec psaní administrátorům! Přesun crew se již platí z banky majitele, nikoliv z kasy crew
» Na crew vozidla můžete namontovat speciální doplňky, tím si vylepšit svoji crew garáž
» I nadále si můžete užívat dvojnásobné odměny, které byly předtím pouze na určitý čas
» Pokud vozíš zásoby do business skladu (gangy) a misi zrušíš, další můžeš začít až za 2 minuty


PŘÍKAZY A JINÉ VYCHYTÁVKY
» Příkazem "/ignore" si nyní zablokujete i hráčovo PM zprávy, nikoliv jenom zprávy z global chatu
» Již nemusíte zdlouhavě psát příkaz "/getkillstreak", postačí "/getks" (pro lenochy)
» Nelíbí se ti styl tachometru? Tak ho smaž pomocí "/smaztachometr", nyní i u crew vozidel
» Příkazem "/cbcolor" si můžete změnit barvu CB roomky, formát barvy je v RRGGBBAA, pozor na to
» Přidána byla taktéž zkratka "/hitsound", tento příkaz vypne/zapne hitsound v /nastaveni
» Prodáváš kredity a nechce se ti počítat? Využij příkaz "/sellkredit [ID] [kreditů] [kreditů*cena za 1 kredit]"
» V "/afklist" se zobrazují všichni AFK hráči, ale počítá pouze hráče, kteří mají delší neaktivitu


OSTATNÍ 
» Když si pořídíte propadlý dům nebo od vlastníka N/A, nastaví se 1/3 maximálnáho limitu dní inkasa
» Při doplnění inkasa u domu už nemusíš počítat, potvrď prázdný dialog a máš inkaso na maximum
» Některé doplňky na vozidlo byly navýšeny, jedná se o bunnyhop, katapult, speed boost, pásy s hřebíky, audio a sloty na inzeráty
» Doplňky, doplňky, doplňky... Nyní se vám při odparkování vozidla neztratí, hurááááá, konec ztrát u těch, co neuměli číst
» Jedno serverové pravidlo prošlo editací, jedná se o pravidlo č. 15. Nyní lze na multiúčtu vlastnit dům
» Hlavní novinka!!! Bylo zakázáno využívat Desert Eagle na pozici spolujezdce


Více si můžete přečíst na serveru za pomoci příkazu "/novinky".

 

 

 

» K webu toho nelze moc říci, protože zde nebyl žádný update, který bychom mohli zaznamenat. Přeci jenom se zde vše podstatné asi nachází. Hodně jste si žádali o to, aby do TOPek bylo přidáno, kdo má kolik kreditů, ovšem toto nelze realizovat z postavení Dariuse, který se o web tak krásně stará.

» Jediné novinky, které jste si určitě všimli a probírali v Shoutboxu je ta, že post žurnalisty opustili Chain a DaNi, a to nedobrovolně, jejich aktivita nebyla to pravé, co Wery a každý z nás očekával.

» Ani administrátorům jste minulý měsíc nepřidělávali moc práce na webu. Celkem od vás přišlo 17 dotazů do sekce "Zeptejte se administrátorů" a 40x jste nahlásili nějakého hříšníka v sekci "Nahlášení hráčů".

 

 

Ne jeden z nás si zajde rád do restaurace na jídlo. Ovšem mnozí z nás do restaurace přijedou autem a jelikož jsou zodpovědní řidiči, nenapijí se žádného alkoholu. Ale před jídlem k navození chuti je nejlepší si dát pivo, totéž platí po jídle, aby nám pořádně slehlo. Jak si můžete všimnout, výše uvedené věci nedávají za dnešních podmínek na serveru smysl. Proč? Místní bary v celém SA totiž nabízí pouze slivovici, whiskey, tequilu, vodku, pivo, víno nebo rum. Skoro samý tvrdý alkohol.

Ale jednoho hráče s nickem Ad4M_ napadlo, že by mohl podat návrh na to, aby bary, kluby a restaurace v celém SA nabízely také nejznámější české nealkoholické pivo zn. Birell. To je samozřejmě logický návrh, protože i když se jedná o pivo, je zcela legální ho před jízdou požít, aniž bychom pak mohli být zastaveni policisty a řešeni za to, že řídíme pod vlivem alkoholu.

Co se ale nestalo, po podání návrhu do sekce "Chyby/Návrhy na vylepšení serveru", kam se veškeré návrhy na vylepšení serveru podávají, záhadně návrh zmizel. Kam tento návrh utekl? Co návrh vše obsahoval? Na to jsem se jako správný redaktor zeptal autora návrhu, který nám ochotně poskytl horké informace.


Rozhovor s hráčem Ad4M_ 


Ahoj Adame. Nejsem sice ten, který si tvého návrhu všiml nebo ho četl, ale nejenom hráči se o tomto návrhu baví. Řekneš prosím ve zkratce všem, co bylo obsahem návrhu, který jsi do správné sekce pro tyto případy podal?

Ahoj, nejdříve bych chtěl poděkovat za tento rozhovor. Můj návrh spočíval v tom, přidat do baru po celé SuperPařbě nápoj Birell, který by byl určen hlavně pro řidiče a nezletilé hráče.


Na tomto návrhu mi nepřijde nic špatného. Měl tento návrh i nějaký jiný záměr? Například někoho poškodit nebo ho provokovat?

Tak v prvé řadě to byl návrh opravdu tento nápoj přidat, napadlo mě to když jsem jel s Mindie a Saphem z baru opilý a opravdu těžce se mi řídilo :D. Ale určitě přiznám, že tam byl i menší provokativní záměr, no neoznačil jsem tam nikoho přímo, takže to v tom mohl vidět jen ten, kdo to tam vidět chtěl.

 

Co si budeme povídat, po požití alkoholického nápoje se vždy řídí o něco hůře. I když jsi nikoho neoznačil, určitě většina hráčů ví, k jaké osobě to bylo mířené. Myslíš, že kdyby jsi podal návrh na přidání např. světoznámého nápoje Coca-Cola nebo obyčejnou kohoutkovou vodu, že by návrh dopadl jinak? Že by byl projednán a popřípadě schválen?

Tak jestli by někoho neurazila čistá voda nebo Coca Cola určitě ano, tyto nápoje by se projednali s hráči a počkalo by se na výsledek zájmu ze strany hráčů. To jestli by byl návrh schválen nebo neschválen je otázka druhá. No se stoprocentní jistotou mohu říci, že by návrh nebyl smazán za 2 minuty, tak jako tomu bylo s mým návrhem. Minimálně by se dal do sekce Zamítnutá vylepšení serveru.

 

Všichni víme, jak probíhá řešení návrhu, zde to teda bylo úplně mimo standarty, které běžně vídáme. Budeš i nadále usilovat o přidání nějakého nealkoholického nápoje, ať už se jedná o běžný nápoj nebo nějaký nealkoholický drink?

Ani by mě nenapadlo, že to někdo dokáže takto rychle smazat, běžně se na své návrhy podívám třeba 1-2x za den, ale za 2 minuty mi někdo psal, že už mu nejde návrh zobrazit, protože byl smazán. Někteří možná ví, že jsem hned založil druhý návrh, který už nebyl vůbec provokativní, ale ten jsem smazal z důvodu, že jsem nevěděl jestli se náhodou můj starý návrh neobnoví. Takže určitě nebudu mít problém založit podobný návrh.

 

To je super, určitě mnoho hráčů nealkoholický nápoj v restauracích, barech a klubech v SA uvítá, budu ti držet palce, aby tvůj návrh uspěl. Máš nějaké podezření, kdo návrh smazal? Jestli to byl někdo z hlavních administrátorů nebo testerů?

Děkuji, snad to příště klapne. Tak určitě mě první napadl jeden nejmenovaný tester, který by mohl bránit svého kamaráda, ale podle mých informací to nebyl on. Určité podezření mám, ale to nikomu říkat nebudu, protože to nemám ověřené a nerad bych někoho osočil za něco, co neudělal.

 

Naprosto ti rozumím, lepší je nejmenovat, především, pokud to nevíš jistě. Děkuji ti za tvůj čas, že jsi nám popsal, v čem spočíval tvůj návrh a sdělil další informace.
Přeji ti hezký zbytek dne a ať se ti daří jak v reálném životě, tak na SuperPařbě a s dalšími podanými návrhy.

Děkuji, taky přeji jen to dobré.

 

 

» Drazí hráči, zde jsme se podívali na pohled na věc od hráče a autora návrhu Ad4Ma, ale stačí nám to? Jestli vám ano, mně nikoliv! Jako správný redaktor měsíčníku SuperNews jsem šel pro informace ještě dál. A kdo by mi k tomu mohl říci více, než sám ATomas, majitel a pawner tohoto serveru. A co bylo zjištěno od něho? Jen si to přečtěte sami...


 

Rozhovor s majitelem portálu, ATomasem 


Ahoj Tome. Děkuji ti, že jsi vyhověl mojí prosbě a odpovíš mi na pár otázek do SuperNews. Tušíš, čeho se tento rozhovor bude týkat?

Ahoj, ja děkuji že sis na mě udělal čas. Tak očekávám, že se budeme bavit o updatech za poslední měsíc? :)

 

Bohužel tě musím zklamat. Dle mého názoru za poslední měsíc moc updatů, co by stálo za rozvedení, se nestalo. Jednalo se spíše o úpravy nebo opravy. V tomto rozhovoru mi jde o aktuálnost, proto jsem se rozhodl, že rozvedeme nějaké téma, o kterém se hráči baví. Jedná se v tomto případě o návrh hráče Ad4M_. Nemusím určitě blíže představovat. Otázka zní. Jak se dospělo k tomu, že jeho návrh byl provokativního charakteru a měl se tím někomu vysmívat?

Tak to je docela škoda, protože jsme přidali hromadu updatů, které hráči chtěli a docela i ocenili. Bohužel nevím jaký návrh založil jaký hráč, protože při posuzování návrhů nekoukám na jméno, nenechám se jím ovlivňovat. Hlavně poslední dobou ke mě návrhy tečou skrz testery, kteří chyby testují, zda existují, než se dostanou k mé opravě.

 

Určitě, neříkám, že updaty nebyly, ale posledním velkým updatem byl hasič, který se do teď poupravoval. Za sebe mohu říci, že je to nyní jedno z nejzábavnějších zaměstnání. Pokud budeš chtít, k updatům se můžeme dostat.
Jde mi zde o návrh na přidání nealkoholického piva zn. Birell. A k tomu se pojí předešlá otázka.

Nevím, jestli zde v tomto rozhovoru cheme řešit všech 70 návrhů z té sekce, ale myslím, že to asi do SN úplně nepatří.

 

Ke mně se dostalo, že tento návrh byl podán pouze jednou. Když mu byl smazán, hráč ho podal podruhé, ale ten následně smazal on sám. Takže se zde jedná pouze o jeden návrh, nikoliv všech 70.

Tak to ti bohužel s tím nepomohu

 

To mě mrzí, protože hráči by rádi věděli, kde je "zakopaný pes". Ale dobře, respektuji to. Tak tedy přejdeme k tématu, které je pro tebe příjemnější. Jaké vylepšení serveru je dle tebe nejlepší za leden/január?

Kde je zakopany pes nevim, kazdopadne tak jako tak na serveru nepropagujeme konkretni obchodni znacky, takze by to stejne neproslo. Tak nejzajimavejsi updaty za leden je urcite povoleni obchodovani vozidel se specialnimi doplnky a moznost si je parkovat do firem a gangu. Dale byl zlevnen /skipquest o polovinu a zaroven odmontovani specialnich doplnku v tuningu a moznost jejich znovu pouziti dal. Tyto upravy otevrely novou dimenzi v oblasti obchodovani na serveru.

 

Obchodování s doplňky je super věc, to hráči jistě ocení. Když jsme u těch doplňků, všiml jsem si návrhu, kde se požaduje zavedení prodeje série questů. Uvažuje se o zavedení i této věci, která by dále mohla posunout obchod kupředu?

I o zavedeni teto obchodni komodity uvazujeme

 

To je super! A jaký máš názor po těch pár dnech, co se zakázal Desert Eagle na sedadle spolujezdce? Máš nějaké ohlasy od hráčů?

Tak ke me se vzdy dostanou jen ty negativni ohlasy, i kdyz vetsina si zmenu uziva. Ja jsem v te vetsine, protoze me samotneho stvaly ty auta plne teraku s desertem, nebyla sance je prezit, kdyz se rozhodli, ze te dostanou

 

To máš naprostou pravdu. Ale tomu pomohl i update u teroristy, že nyní nemusí mít nejvyšší WL, ale tzv. killstreak. Sám si toho všímám, že nestřílí po všem živém. Jsou v nějakou dohlednou dobu připraveny další updaty pro zaměstnání, jako byl na konci roku 2020 hasič?

Update hasice trvalo pul roku nez se to zavedlo, takze to neni vubec jednoduche, kazdopadne spis pripravujeme dalsi pribehovku, podobne te na ostrovech, ale na zkladni mape. Ovsem mnohem promakanejsi

 

Takže je stále se na co těšit, to všichni rádi slyšíme. Máš ještě něco, co by jsi rád hráčům sdělil?

Děkuji všem, co zůstavají se SP. Rok 2021 bude pro SP průlomový. Je se na co těšit. Díky všem, co něco pro SP dělají, díky celému AT za jeho práci a také testerům a vývojářům.

 

My děkujeme tobě, že stále něco vytváříš. Přeji ti pěkný zbytek večera a hodně štěstí s tvorbou a vývojem serveru.

 

 

» Tak ani ATomas nám toho moc neřekl, dále se o tomto tématu nechtěl bavit. Ale dozvěděli jsme se k věci něco důležitého. Chcete přidat na server nealkoholický nápoj? Neuvádějte značky, ale pouze obecný název. V našem případě by se tedy jednalo o "nealkoholické pivo". Poté by mohl návrh vydržet déle a možná bychom se dočkali i zavedení. Jenom prosím, nedávejte žádné provokativní návrhy, není třeba tu někomu dělat zbytečný zle.

» ATomas nám dále sdělil, že jsou připravované další novinky, ovšem i uvedl, že to není nic jednoduchého. S tím naprosto souhlasím, nemůže být složitá věc během týdne na serveru. Doufejme tedy, že ty menší updaty půjdou stále tak dobře, jako doposud a brzy se dočkáme opět nějaké bomby!

»Jak vidíte nynější updaty vy? Líbí se vám zmíněné obchodování s vozidly, které mají namontované speciální doplňky? Využíváte tyto vozidla i do crew? Jezdí se vám lépe po mapě, když nepotkáváte přeplněný Sultan s hráči s Desert Eaglem?


 

» Vzhledem k nadnesenému tématu od ATomase, jsem se rozhodl kontaktovat ještě někoho, kdo do těchto věcí viděl dříve, než kdejaký administrátor nebo hráč. Je jím Jiry, který dříve zastával pozici administrátora a testera modu a úzce spolupracoval s ATomasem na opravách chyb. A co jsme se dozvěděli od Jiryho?

 

 

Rozhovor s hráčem a bývalým testerem Jirym 

 

Ahoj Jiry. Děkuji, že jsi si udělal čas na rozhovor do měsíčníku SuperNews, které nyní připravuji já. Mám na tebe tři témata, které bych rád nadhodil, dokážeš si tipnout alespoň některé z témat?

Gangy, AT, Testeřina?

 

Docela jsi se i trefil. Ano, jedním z tématu je to, že jsi vykonával post testera modu na serveru Superpařba. Jak se ti tento post líbil? Proč již nyní testerem nejsi?

Být testerem je opravu hromada práce a není to pro každého. Hraješ de facto sám na serveru a testuješ věci z návrhů a hledáš chybičky, které následně nahlásíš ATomasovi a on to opraví. Další věc co testeři dělají, že mohou i rovnou navrhovat nové věci. Podle mě je tento post nedoceněný. Tester nejsem z důvodu toho, že bohužel už nemám ani tolik času a za další přiznám, že mě nebavilo testovat třeba upravené joby a podobně. Takže jsem se domluvil s ATomasem, že skončím, ale přístup na test mi zůstane a můžu vypomáhat s gang návrhama.

 

To, že jsi zaměřený spíše na gangy určitě každý z nás ví. Jsi jeden z hráčů, co se podílel na velkém updatu gang systému. Jak tento systém vidíš s odstupem času? Byl přínosem? Je stále zábavný a je stále co dělat?

Z odstupem času musím uznat, že nějaké věci by jsme tehdy udělali jinak. Například drogy, dneska se zakládají gangy vyloženě jen na drogy a na serveru jich je cca 7-9. Tohle za mě není dobře, protože to není gang, ale jen převlečená firma. Přínosem tento systém byl určitě, plno gangů teď může získat respekt i jinými způsoby než jen GR a popř. GW. Další věc je, že se změnila hodnota respektu, dřív když si za den udělal tisíc RS tak to byl luxus, dneska je to pomalu minimum. A co dalšího na systému dělat, ono už není moc věcí, určitě už by se neměly přidávat další eventy z čeho by teklo ještě více RS. Takže je to stále otevřené a sem tam proběhne drobná změna, ale počítali jsme, že se to bude za pochodu muset upravovat.

 


Jsem rád, že jsi tu zmínil business sklady, protože i dle mého názoru se z gangu tímto stala firma pro vydělávání herní měny. Neměla by se tedy upravit odměna, co se týče rozvozu drog? Nezměnila se ta hodnota RS až moc?

No ono to není tak jednoduché, asi před 2 měsíci jsme za to nechali zrušit respekt a zmenšit peníze, což mělo velkou vlnu nenávisti z jednoho nejmenovaného gangu. Takže jsme ustoupili a zmenšili jsme hodnotu RS na půl, takže za rozvoz kokainu bylo 180RS a teď je 90RS. Odměny v podobě peněz se zmenšily 10x, takže ono se to pak až tolik nevyplatilo, jenže teď jsou na serveru double money už přes měsíc, takže teď na server teče opravdu hodně peněz skrz gangy. Aby se to alespoň trochu utlumilo tak nedávno se zvýšil čas výroby o jednou tolik. Takže pro příklad to bylo dříve COCAIN 8 hod - s premiem 4 hod., nový čas COCAIN 16 hod - s premiem 8 hod..

 


To si myslím, že pomůže, nebude tolik rozvozů a tím pádem nebude tolik vytvořených $. Sám vím, jaká kritika se snesla, nebylo to nic pěkného, ovšem dalo se to čekat, když se někomu zničí to jediné, čím "vyniká".
Psal jsi, že jako tester již nepůsobíš, ale stále se o novinky staráš, teda co se týče gang systému. Sleduješ stále podávané návrhy? Vyjadřuješ se k nim?

Určitě je sleduji, sem tam se k tomu vyjádřím když to má hlavu a patu.

 

Objevil se v poslední době nějaký návrh, který tě nadchl natolik, že jsi nad ním začal přemýšlet a pracovat s ním?

Abych řekl pravdu tak ani ne, protože 90% je chyb, takže není moc z čeho vybírat. Teď na něčem pracuji, ale jak není moc čas tak nedokážu odhadnout kdy to bude :D.

 

A můžeš prozradit čtenářům alespoň nějaké střípky z toho, co připravuješ? Pracuješ na tom sám nebo ti někdo vypomáhá?

Určitě, bude se jednat o random derby jako bývá random GR,GTDM. Plus přemýšlíme zařadit do GR upravené def. závody s objekty, jako jsme dávali v poslední gang akci. O tom už se mluví dýl :-)

 

I to je nějaký pokrok kupředu a opět nějaké další oživení a zábava pro gangstery, kteří takové eventy vyhledávají, děkuji za informace.
Dalším důvodem, proč jsem si tě pozval do rozhovoru je ten, že jsem si všiml tvé stížnosti v komentářích u SuperNews, že se nepíše nic o gangách. Co by jsi rád v těchto vydání viděl? Myslíš, že je stále o čem psát, když neprobíhá žádná akce cílená na gangy nebo neproběhne nějaký update?

Určitě by se hodila nějaká statistika například kdo kolik udělal RS, vyscreenovat si gangy na začátku měsíce a na konci. Pak kdo třeba vlastní sklady,území, pozice například top5 gangů momentálně, sice to je na webu, ale byla by to další rubrika do SN. Myslím si, že gangsteři jsou nejvěrnější hráči SP, takže by si zasloužili nějaké místo tam.

 

Proč jsi takový podnět nedal nějakému redaktorovi již dříve? Určitě to má něco do sebe, ale nemyslím si, že prázdná kritika něčemu pomůže.

Myslím, že tehdy jsem to psal Yoistikovi když byl redaktor, ale to už je tak dobrých 8 měsíců cca.

 

Je pravda, že redaktoři SN (SuperNews) se nyní střídají jako zákazníci u prostitutky. Jsem rád, že jsi se mi vyjádřil k několika věcem, na které jsem se chtěl zeptat. Jednalo se tedy především o gangy, ale to se dalo očekávat. Chtěl by jsi se ještě o nečem pobavit, co zde nebylo řečeno nebo něco hráčům sdělit?

Určitě, ať si hráči více cenní práce testerů, protože ze všech postů na SP si to nejvíce zaslouží. Za další bych chtěl popřát SP admin teamu hodně štěstí, protože se řítí do černé propasti v čele s kormidelníkem Skylakem jakožto člověk, který ví všechno nejlíp.
Snad si na SP budeme užívat ještě co nejdéle a časem zase vzroste návštěvnost a neupadne v zapomnění. Díky za pozvání do rozhovoru a i tobě hodně štěstí.

 

I já ti děkuji za smysluplné odpovědi. Taktéž ti přeji hodně štěstí, obzvlášť v tvém pracovním sektoru a v dnešní době i to zdravíčko.

 

» S Jirym jsme zabrouzdali více do gangů, jelikož jim věnuje nejvíce času, co na serveru je. Jak nyní gang vnímáte vy? Vlastníte nebo jste nějakého gangu členem? A zaměřujete se spíše na business a gang máte pro herní měnu a kámoše nebo na ty "správné" gang aktivity jako je gang race, území nebo dodávky? Líbí se vám nynější systém, i co se týče random GR a GW každou hodinu? 

 

 

 

  •  

» Bohužel admin tým opustilo minulý měsíc více hráčů. Jsou mezi nimi MaiLo., [D]arfex, KojotiQ a Heddak
»Pink se nyní může opět pyšnit postem administrátora po tom, co měsíc zastával post moderátora
» Přes rok byl Rady. organizátorem akcí, teď i mimo akce bude jako moderátor hlídat chat
»Czech je staronovým správcem akcí, převzal po Darfexovi post a opět vám bude připravovat megaakce
» Proběhla nám zkušební doba na post OA. Zúčastnili se ji Hain, Hope. a Fantomas_
» Výše uvedenou zkušební dobou prošli na post organizátora akcí hned 2 hráči, Fantomas_ a Hain
» Dalším nováčkem v admin týmu je Zorys, který již týden zastává post moderátora


Skrytě před vašimi zraky proběhla tzv. Admin liga. I admin tým si někdy potřebuje užít srandu, proto pro ně bylo připraveno několik disciplín, ve kterých byli bodováni. Admin liga se skládala ze street racu, sky racu, air racu, parkouru, seskoku, zbrojního průkazu, deathmatche, derby, několika stuntů s NRG-500 a Infernusem a pár otázek ohledně Superpařby.
Této akce se zúčastnilo celkem 15 členů admin týmu, kteří během 14 dní plnili postupně všechny disciplíny. Po splnění všech výše uvedených disciplín a sečtení bodů došla naše odborná porota složená z mojí maličkosti a ze Skylaka k závěru a výherci byli jasní.
Na první příčce se umístil [D]anny.
Na druhém míste se umístil Shifty.
Třetí místo zabral Domes.
A bramborovým místem se mohou pyšnit Mine a Reggie se shodným počtem bodů.

Tímto bych chtěl poděkovat všem zúčastněným za jejich kladný přístup k akci a dále Skylakovi, který mi s touto akcí hodně pomohl. Ať už se jednalo o vytvoření několika akcí nebo s pořádáním akcí, sám bych se z toho asi zbláznil. Dále gratuluji vítězům a doufám, že takovou akci budu moci ještě někdy uspořádat!

 

 

ZÁVĚREM

» Děkuji vám všem, co jste dočetli vydání těchto SuperNews až do konce, doufám, že vám tento text byl k něčemu užitečný a věřím, že se ještě jako redaktor a hráč uvidíme za 2 měsíce, kdy SuperNews budu opět psát já, pokud mě nebude mít kdo nahradit.

» Budu rád za jakékoliv ohlasy a kritiku. Máte nápad, jak SuperNews oživit? Co byste v SuperNews rádi viděli? Chybí vám zde nějaké informace?

» Přeji všem hráčům mnoho štěstí, jak v tom našem virtuálním světě, tak v tom reálném, který není vůbec lehký a zatím není ani náznak toho, že by tomu mělo být v nejbližších dnech jinak. Buďte k sobě vstřícní a pomáhejte si, skvělou herní komunitu si můžete vytvořit pouze vy sami, nikdo to za vás neudělá. 

 

S přáním hezkého dne,

redaktor Fifa.

 

esdzi
#1 | esdzi dne 01 February 2021 05:56:21
Krásne to je ❤️
Ad4M_
#2 | Ad4M_ dne 01 February 2021 08:45:26
Pro mě jedny z nejlepších SN, není to jen podle předlohy. Rozhovory taky na úrovni (sebe nehodnotím, to je práce jiných), no Jiryho třešnička na dortu v podobě Skylaka mě opravdu rozesmála. Určitě bych uvítal další podobné SN.
Skylake
#3 | Skylake dne 01 February 2021 09:18:16
Citace
no Jiryho třešnička na dortu v podobě Skylaka mě opravdu rozesmála

To nejsi sám Adame :D doufám, že mě ještě jako další třešnička rozesměje další pláč o opětovný vstup do AT!

Rozhovory nekomentuji, ale tento musím, protože fakt povedený, pěkně se čte, rozhovory krásně a vtipně zpracované... Super práce! *Dobrá práce*
Jiry
#4 | Jiry dne 01 February 2021 10:04:52
Pod tak neschopným hlavním co neunese kritiku už nikdy, to mi věř x)
destiny-
#5 | destiny- dne 01 February 2021 11:00:51
Citace
Pod tak neschopným hlavním co neunese kritiku už nikdy, to mi věř x)


Ako keby si ty, tú kritiku so šeredou uniesol ;)

K SN, pekne spracované, len tak ďalej.
checkm8
#6 | checkm8 dne 01 February 2021 15:07:54
Fifa je bůh Nemůžu skvělé SN Good job! snad si někdy dáme v jizzy birella
Czech_
#7 | Czech_ dne 01 February 2021 15:21:51
Je v tom vidět kus práce, já ti říkal, že na to máš talent Kytka pro tebe
Darius
#8 | Darius dne 01 February 2021 19:06:25
tento mesiac sa polepsim 💕
err0rk0
#9 | err0rk0 dne 01 February 2021 20:42:31
Na tohle jsis snad musel vzít i dovolenou v práci :D PERFECTOS
Bratek
#10 | Bratek dne 01 February 2021 21:58:21
Skvěle pobraný SN, líbí se mi jak jsi do toho vsunul i kratší rozhovory a podání faktů vzal s humorem. Chtěl bych ještě vyzdvihnout poslední větu, která by si tu zasloužila poslední dobou více místa v naší komunitě, zvlášť když to takhle zvěční i jeden z hlavních.

Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.

Hodnocení

Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště se nebo se registrujte pro možnost hodnocení.

Výborné [11 Hlasů]
92%
Chvalitebné [Žádné hlasy]
0%
Dobré [1 Hlas]
8%
Dostačující [Žádné hlasy]
0%
Nedostačující [Žádné hlasy]
0%
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
21 Hlasů
28%
Šupat holky.
24 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
13%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 17