Informace o serveru
Číst diskuzi
|
[L]uK.ova vizitka
|
|
| NiVerX147 |
Přidané 19.01.2020 00:03
|
![]() Příspěvků: 47
Založený: 05.03.18
|
[bcolor=#ffcc66]Vaše serverové informace [/bcolor] Váš nick na serveru: [L]uK. Odehrané hodiny na serveru: 200H+ To jsem nahrál za měsíc cca, a když jsem tu hrál před 2-3 Rokama tak to bylo okolo 1000H Váš bankovní obnos: 50MG+ pořád se mění Nasbíráno marihuany: Nesbírám je, když už tak, tak kupuji za méňě a prodávám za více $ + když vypěstuji tak hned prodám za cenu kterou si řeknu já Vlastním dům číslo: /gps - Domy - 999 Vlastním hotel číslo: Nevlastním žádný hotel, kdybych se měl ubytovat v hotelu tak v nejbližší lokaci, kde je firma ve které jsem Momentálně jsem šéfem/členem firmy: San Andreas Transport [SAT] Momentálně jsem šéfem/členem gangu: V žádným gangu oblíbený administrátor: Ty co jsou ted tak momentálně - Skylake, Mailo., [A]LVIN, Will., Maxgustin [Odvádějí dobrou práci] a dřív co byly tak jsou to - Larex., [Z]acek, Reggie_, Jertn, BaseBall, Ove8, Pink, Fantasy. nejoblíbenější příkaz serveru: /flip, /hide, /kill, /port, /mise, /gps, /report, /dardorozpoctu Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Parkour Má nejoblíbenější akce od administrátoru: Moje akce + Skyrace či nějaké random troll závody Mé oblíbené vozidlo: Infernus, Maverick, RoadTrain + Artictle Trailer [RT + AT] oblíbená práce na serveru: Řidič kamionů Prostitutka Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2- [bcolor=#330066]Vaše webové informace [/bcolor] Váš nick na webu: NIVERX147 Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 32 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: https://youtube.com/watch?v=qhGWIEEh8...I&t=2s https://youtube.com/watch?v=apmfsdtfmMg https://youtube.com/watch?v=qN3XBEuBS...&t=91s Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=19899 [bcolor=#cc0066]Vaše osobní stránka [/bcolor] Jméno: Lukáš Přijmení: ![]() Datum narození: ![]() Věk: 17 let Kontakty: Server, SZ Web, Ts3 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Ústecký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Málo, ty pravé.. Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student střední školy ![]() Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina a trochu slovenština ![]() Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Pokuď budu mít hodnou, slušnou, šikovnou, krásnou a HLAVNĚ CO NEKOUŘÍ CIGARETY tak klidně bych chtěl mít dceru Ale zatím zůstanu sám a udělám si nejdřív vzdělání ![]() Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): v pronájmu S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči, bráchou (starším), pejskem a papouškem ![]() Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): SP není realita ale virtualita, kde se máš zabavit ![]() [bcolor=#ffff00]Informace Vaší povahy [/bcolor] Typologie osobnosti: cholerik, flegmatik Pohled na svět: Realistický Otevřenost: Mezi rodinou je to Extrovert, mezi lidma [cizíma] je to Introvert Moje povaha: naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, podporující, samostatná, stydlivá, upřímná, rodinská, věrná a veselá [bcolor=#cc0000]Informace o Vaší postavě [/bcolor] Výška: 171 Hmotnost: 78 Postava: Trošku baculatá, ale pracuji na zlepšení ![]() Barva očí: hnědá Barva vlasů: černá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Když nepočítám jakože nohy atp. tak žádné tetování ani nic takového nemám ![]() Vousy: Vousíky mi rostou Když se mi nelíbí tak sundám ![]() Fotografie (ukažte se nám): ![]() [bcolor=#990000]Závislosti[/bcolor] Kouření: Max. tak vodní dýmku, ale ostatní **** třeba Cigarety, fůj NIKDY krom vodní dýmky tak nic ![]() Alkohol: Jedině nealkoholické pivo, jinak vůbec nepiji Sex: ![]() Závislosti: Auta, Poslouchání muziku, PC, střih videí [bcolor=#006699]Vaše zájmy a co máte doma [/bcolor] Zájmy: Auta, Hudba, pracovat s pc Sport: Fitko se snažím a plavání ![]() Literatura (zde uvedete žánr): Nečtu, když by jsem měl číst tak nejlépe Harryho Pottera Hudba (zde uvedete žánr): Vše co se dá poslouchat a co se mi líbí, nesnáším ROCK a Metal takže na toto NIKDY nepřistoupím ![]() Zvíře: Máme psa a papouška ![]() [bcolor=#009900]Můj styl [/bcolor] Moje motto: Žij každou vteřinu jako by byla poslední a užívej si to *Zatancujem* Moje webová stránka: Nemám žádnou a ani nehodlám jí dělat ![]() Životní cíl: Být úspěšný co se týče DJingu a cestovat po světě k tomu to vydávat na youtube ![]() Co nesnáším: hlavně úplně nejvíc nesnáším LHANÍ lidem, FALEŠNOST Co miluji: Svojí rodinu a muziku Oblíbená muzika: To nemůžu určit.. každá hudba je výjimečná a je za tím DOST práce.. ale kdybych si měl vybrat tak je to asi Eminem Old school Rap's [Lose yourself atp.] Oblíbené jídlo: Šunkofleky Oblíbené pití: Tatínek mě naučil pít jenom čistou vodu, takže jenom čistou vodu.. když samozřejmě nepočítám dovolenou u dovolené to je jinak no ![]() Oblíbený film: Každý film má něco do sebe, ale kdybych si měl vybrat tak je to na 100% Rychle a zběsile (všechny díly) Oblíbená kniha: Jak jsem psal nečtu.. ale kdybych si musel vybrat tak je to Harry Potter ![]() Oblíbené oblečení: Šortky Oblíbená barva: Fialová šedá FRIEND LIST [M]irka FROST Will. Skylake Mailo. [A]LVIN Larex. Maxgustin. ALIEN Dolly void [P]ida LSK. err0rk0 Shalum [N]ight WaMpOs. Be_A_Legend Spamer evry_ zabuza ShiftyCZ DenyL Killerek Jestli jsem na někoho zapomněl tak se omlouvám, když tak napište v SZ dopíšu vás, pokud budete ten člověk který patří do mého Friend Listu. Děkuji za přečtení mé vizitky a užívejte si. S pozdravem - [L]uK. Upravil/a NiVerX147 dne 28.01.2020 22:13 |
|
|
|
| Hendy |
Přidané 19.01.2020 07:39
|
![]() Příspěvků: 1454
Založený: 04.03.18
|
Vizitka celkom pekná, si celkom fajn hráč, aj keď vo f. chate si niekedy nervózny . Ale jak to, že nie som vo friend liste? GL na SP a aj v reále.
|
|
|
|
| NiVerX147 |
Přidané 19.01.2020 10:58
|
|
@Hendy - Děkuji za pochvalu vizitky, jsem dosti nervozní no.. tlaky tam jsou moc Hned napravím friend list :* I tobě GL na SP i v realitě
|
|
|
|
| Lukin_ |
Přidané 19.01.2020 11:56
|
![]() Příspěvků: 223
Založený: 02.03.18
|
Zdravím, Jsme spolu ve firmě, takže tě znam. Vizitka hezká, je videt, ze sis dal praci a rozepsal se. Mnoho informaci jsou pro mě novinky. Jinak ať se ti vše daří a hodně stesti!! |
|
|
|
| Will |
Přidané 19.01.2020 12:19
|
![]() Příspěvků: 702
Založený: 01.07.18
|
Ahojkyyyyy, vizitka obsahovo a graficky dobrá. Dík za označenie vo friend liste a v obľúbených atmynoch. Veľa šťastia na SP a hlavne v reále.
/\ Is my value based only on your perception? Or is your opinion of me Not my responsibility? /\ |
|
|
|
| NiVerX147 |
Přidané 19.01.2020 12:59
|
|
@Lukin2000 - Zdravím i já tebe, ano vím, jsme spolu ve firmě a čím víc členu ve firmě aktivních tím lépe :* Taky jsem to dělal tu vizitku od 20:30 cca až do noci proto jsem se tak rozepsal a napsal jsem pravdivě co mám a co ne ![]() @Will - Ahoooj <3 Graficky? Nevidím tam žádnou grafiku Dělal jsem to podle sebe, podle webu, žádný grafik mi to neudělal Nemáš zač, dělej dále svojí práci dobře si dobrý Administrátor a kamarád taký jaký má být <3 I tobě GLHF v životě i v realitě.
|
|
|
|
| voidisko |
Přidané 21.01.2020 23:44
|
![]() Příspěvků: 62
Založený: 08.01.15
|
No tak k vizitke... Vizitka môže byť, aj keď by si ju mohol trochu vylepšiť nadpismi 8-). Si frajer, ktorý sa na nič nehrá, takých by tu mohlo byť viac B)
![]() hypnotized |
|
|
|
| NiVerX147 |
Přidané 21.01.2020 23:48
|
|
@Void - děkuji za pochválení vizitky, jestli to tak mám brát.. ale nejsem žádný grafik, tudíž proto nejsou nadpisy Proč bych si na něco hrál, když neumím GR a vím o tom? Jinak děkuji a glhf v životě i SP ty cheater <3
|
|
|
|
| Sergio |
Přidané 28.01.2020 21:15
|
![]() Příspěvků: 368
Založený: 18.12.17
|
Kámo jaktože nejsem ve friend listu. Vizitka pěkná a dost sem se o tobě dozvěděl. Stručná barevně dobrá. Hodně štěstí na SP a hlavně RL. |
|
|
|
| NiVerX147 |
Přidané 28.01.2020 22:13
|
|
@Killerek - Hned napravíme Děkuji za koment a za krásný chválení mé vizitky, tobě taky kamaráde hodně štěstí na SP a v Realitě. <3
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů