Informace o serveru
Číst diskuzi
| 
 Vizitka --> mokry 
 | 
|
| mokry | 
 Přidané 01.03.2021 17:14 
 | 
![]() Příspěvků: 178 
Založený: 11.03.12 
 | 
 VIZITKA POUZE VE TMAVÉM REŽIMU WEBU ![]() ![]() ![]() Váš nick na serveru » mokry Odehrané hodiny na serveru » 1800 hodin Váš bankovní obnos » Stále se mění Nasbíráno marihuany » 10 kg Vlasním dům číslo » 1071  Dům ![]() Vlasním hotel číslo » Empire Hotel(99) pokoj číslo 1.  Hotelový pokoj ![]() Momentálně jsem šéfem gangu » † Árijské bratrstvo †  Gang ![]() Můj nejoblíbenější administrátor » Mám rád všechny Můj nejoblíbenější příkaz severu » /kill /spec /q /mute /jail Můj nejoblíbenější event serveru » Derby - fallout Má nejoblíbenější akce od administrátorů » Závod okolo SA Mé oblíbené vozidlo » Cheetah Můj oblíbený job » Dealer, Rybář, Hasič, Řidič autobusu Ohodnoťte známkou práci administračního týmu » 1* ![]() Váš nick na webu » mokry Vloženo komentářů » Click nick Vloženo příspěvků na fóru » Click nick Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat » Ostatní --> Zábavný koutek ![]() Jméno » Martin Příjmení » Není podstatné Datum narození » 1998 Věk » 23 Kontakty » Discord: mokrycz#7608 Kraj » Moravskoslezský kraj Stav » Zadaný ![]() Zaměstnání » Zaměstanec Vzdělání » Maturita Jazyky » CZ,AJ,RU Děti » Musí být! Někdo musí převzít účet. Kde bydlím » V bytě s přítelkyní a pejskem. ![]() Typologie osobnosti » Cholerik Otevřenost » Extrovert Moje povaha » Klidná, přátelská,vtipná (snažím se  )![]() Výška » 188 cm Hmotnost » 85 kg Postava » Sportovní Barva očí » Modrá ![]() Barva vlasů » Hnědá Brýle » Při řízení Na těle mám » Do budoucna chci vytetovat jména svých děti. Vousy » Strniště ![]() Kouření » NIKDY ![]() Alkohol » Při každé příležitosti ![]() Sex » ![]() Závisloti » Dobré jídlo, sport, pc ![]() Sport » Fotbal, hokej, vysokohorská turistika Hudba » Rock Zvíře » Pes ![]() Životní cíl » Rodina Co nesnáším » Lidi co lžou Co miluji » Svou postel a svou rodinu Oblíbená muzika » Český rock Oblíbené jídlo » Pizza, kebabos a klasická česká kuchyně Oblíbené pití » Pivo, rum, voda Oblíbený filmy » Staré české filmy patří mezi mé topy Oblíbená kniha » Fórum superpařby ![]() Oblíbená barva » Modrá Děkuji za přečtení této vizitky a budu rád, když mi v komentu zanecháš názor jak na mě tak i na vizitku. mokry 
Upravil/a mokry dne 01.03.2021 17:32  | 
| 
 | 
|
| Koldy | 
 Přidané 01.03.2021 17:27 
 | 
![]() Příspěvků: 1198 
Založený: 18.01.13 
 | 
Vizitku bohuzel nevidim, protoze neni prizpusobena na svetly rezim webu. | 
| 
 | 
|
| MezerniCZEk | 
 Přidané 18.03.2021 01:02 
 | 
![]() Příspěvků: 90 
Založený: 25.08.20 
 | 
Krásná vizitka! Co víc říct? ![]() Jsi dobrý a hlavně přátelský člověk. Pomáháš všude kde můžeš a to cením! Díky! ![]() Citace Oblíbená muzika » Český rock Jen mi toto moc nesedí. Myslím si že ty víš jaký styl hudby by jsi měl poslouchat, ovšem to víme jen my dva co myslím.   ![]()  
![]()  MezerniCZEk (스페이스 바) | 
| 
 | 
|
| Terka | 
 Přidané 18.03.2021 07:59 
 | 
![]() ![]() Příspěvků: 506 
Založený: 12.09.17 
 | 
Zdravím,  Vizitka je krásně zpracována. Znám tě podstatě dlouhou dobu. Jsi přátelsky a když něco potrebuju rad mi pomuzes a toho si cením.  
 | 
| 
 | 
|
| Nxs | 
 Přidané 18.03.2021 08:44 
 | 
![]() Příspěvků: 635 
Založený: 20.12.14 
 | 
Hezká vizitka, jediné, co se mi trochu příčí jsou ty nadpisy, zkrátka se mi nelíbí ten font. Nějaký čas už tě znám, poznali jsme se v DC a vím, že jsi v pohodě hráč. Jsem rád, že jsem se o tobě něco málo dozvěděl, vůbec jsem nevěděl, že jsi ročník 98. ![]() Hodně štěstí ve hře, v AT, irl. *dancegirl* ![]()  | 
| 
 | 
|
| Nuca | 
 Přidané 18.03.2021 14:14 
 | 
![]() Příspěvků: 515 
Založený: 24.08.17 
 | 
Zdar mokry, vizitka moc pěkně udělaná, včera jsme prohodili pár názoru v pmku které byli velmi podobné a tak mi přijdeš jako fajn kluk. Jako moderátor odvádíš skvělou práci co si všímám v chatu. Ať se ti daří jak na Superpařbě, tak i v reálném životě  
![]() Volání do Free Radia 2024 Xmas party 2023 adminteam ![]()  | 
| 
 | 
|
| Bratek | 
 Přidané 14.06.2021 16:17 
 | 
![]() Příspěvků: 2555 
Založený: 05.06.11 
 | 
Vítám dalšího kolegu do týmu ![]() Přesunuto mezi admin vizitky  
 | 
| 
 | 
|
| Czech_ | 
 Přidané 11.07.2022 09:13 
 | 
![]() ![]() Příspěvků: 2467 
Založený: 02.12.18 
 | 
Bratek ho uvítal, a já se s ním loučím. Děkujeme za práci na tomto postu. Dobrovolně opustil AT, proto přesouvám mezi hráče.  
 | 
| 
 | 
|
Přejít na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
 6 HlasůAno, ale ne nijak výrazně.
 6 HlasůBudu ho slavit na SuperPařbě.
 21 HlasůNe, nemusím ho.
 25 Hlasů