Informace o serveru
Číst diskuzi
TBH <-----|-----> THE END
|
|
The_Creamcz |
Přidané 23.11.2012 02:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 224
Založený: 15.11.12
|
![]() Důvody mého konce jsou všelijaké. Mezi ně patří například, že Superpařba už prostě není taková jako dříve. Ta dobrá parta už to dávno vzdala, já jsem tomu ještě dával šanci, ale uvědomil jsem si, že to už nemá smysl. Chápu, že pro Atomase je část evoluce módu, který poskládal dohromady, ale pro lidi co už tu nějakej pátek hrajou to, tak není. Už dávno to není ten party server co býval. Všichni navrhujete nesmyslné, nebo až příliš reálné návrhy, všichni to odfajfkujete, ale pak si všichni stěžujete. Další z důvodu je, že na tom nemám tolik času. Vedu ve hře Worl of Warcraft dost úspěšnou guildu, snažím se postupovat s grafikou dopředu, začalo mě bavit GTA roleplay a do toho práce, přítelkyně, soukromý život... No řekněme to takhle potřeboval bych aby den byl aspoň jednou tolik delší. Další mé osobní důvody, vůči určitým lidem nebudu konkrétizovat, protože nechci nikoho poškodit. Užil jsem si na serveru dosti zábavy, poznal pár supr lidí, zkusil jsem si být adminem, naučil jsem se tu základy grafiky (především díky Amelimu, fearovi a v dalším stádiu Patazzovi, Legacymu a možná ještě někdo). Samozřejmě neříkám, že server není dobrý, ale když je člověk na něco zvyklý a od základu mu to změní, těžko se zvyká. Na webu se budu sem tam pohybovat, ale na server čas prakticky nemám, občas se přijdu podívat, ale tím to končí. Takže zdar a nezlobte admin tým. Vaše serverové informace Váš nick na serveru: The_Black_Honey Odehrané hodiny na serveru: 500cca Váš bankovní obnos: 2mg cca Nasbíráno marihuany: Nepočítám Vlastním dům číslo: Nevlastním Vlastním hotel číslo: Nevlastním Můj oblíbený administrátor: Err0rk0,Legacy,Spt,Grizzly,Ameli1 Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning srazy Mé oblíbené vozidlo: Infernus, Turismo Má oblíbená práce na serveru: Taxikář Vaše osobní stránka Jméno: David Datum narození: 1992 Věk: 20 Kontakty: Creamovaczka(skype) Kraj: Plzeňský kraj Stav: zasnoubený Zaměstnání: zaměstnanec Vzdělání: vyučen Jazyky: Čeština, angličtina Děti: chci mít Kde bydlím: v pronájmu S kým bydlím: s přítelkyní Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Povaha: sangvinik, cholerik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, nervózní, neústupná, pečlivá, plánující, podporující, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, ulítlá, upřímná, věrná, veselá, vudčí Informace o Vaší postavě Výška: 171cm Hmotnost: 90kg Barva očí: modrá Barva vlasu: Hnědá Brýle: nosím občas Vousy: Střídám krakonoše s hladkým dětským zadečkem ![]() Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: Snažím se přestat, zatím jsem se dostal na velké omezení Alkohol: Jednou za měsíc, nebo maximálně akce příbuzných a známých Sex: ano Závislosti: Auta, dobré jídlo, Skype(už jen kvůly práci), kamarádi, muzika, pc, hry, sex Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Práce, samovzdělávání, psychologie, Auta(jak po mechanické stránce, tak rady při koupi atd., tuning) Sport: Muay thai Literatura: Dobrodružné, Sci-fi, klasika (napr. Jirásek) Hudba: nejvíce Elektrická hudba napr. Hard dance, dance, Hard style, DnB, DuB, Hands up, ale jinak vše co se mi líbí ![]() Můj styl Moje motto: Není důležité motto, ale činy... Životní cíl: Zabezpečení rodiny, dům či byt, zdraví rodiny Co nesnáším: Lež, nemožnost projevu, přímočaré vedení, když ze mě někdo chce udělat tupce Co miluji: Přítelkyni, mám vášeň v autech a řízení a všemi možnými způsoby ![]() Oblíbené jídlo: Svíčková, a víceméně všechno Oblíbené pití: Mattoni, morgan s kolou Oblíbený film: Černý jestřáb sestřelen Oblíbená kniha: Staré pověsti české Oblíbená barva: Hnědá Lidé kteří si tu zaslouží být [bcolor=#ccffff]L4-[SFB]L4MICKA:[/bcolor]Člověk který mi vše na SP naučil. Člověk který je skvělá osoba a nežije jen hrou. Člověk s kterým jsem si mohl popovídat i o něčem jiném než o hře. A hlavně člověk který si stál za svým názorem. Lamička si zaslouží dle mého post Legenda s obrovským L ! Jsem rád, že jsem tě poznal. [bcolor=#ccffff]_BoNG_(Elpaso):[/bcolor]Sem tam jsme spolu pařili, ale jednou jsme se rozkecali o společném zájmu a bylo to. Teď si člověk který mi pomůže když potřebuju(in game). Navíc si člověk naprosto v pohodě! A asi jediný člověk kterému bych dal vše v případě mého konce. Snad si jednou koupíš ten mike bratm ![]() [bcolor=#ccffff]Querty:[/bcolor]Po prodeji Taxi LS to byl člověk co mě zaměstnal a respektoval. Snažil jsem se ti to vracet co to šlo. Jsi člověk co to má v hlavě srovnané a ví co chce ![]() [bcolor=#ccffff]LeGacy(Bboy):[/bcolor]Jeden z opravdu malé hrstky lidí co mají charakter bez ohledu na věk. Jseš fajn týpek a doufám, že spolu ještě mnoho zažijeme ![]() [bcolor=#ccffff]Ameli1:[/bcolor]Nikdy jsem si to pořádně neuvědomil, ale je to asi jeden z mála lidí kterým se dá na SP veřit. Tedy aspoň doufám. Díky ti za vše ![]() ![]() Design by Fear Upravil/a The_Creamcz dne 10.07.2013 05:24 |
|
|
Kaja |
Přidané 23.11.2012 20:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 310
Založený: 19.10.12
|
Pěkná vizitka ale ve hře moc velký zabijáák ![]() |
|
|
The_Creamcz |
Přidané 23.11.2012 21:45
|
|
Dík ![]() ![]() |
|
|
_Crazy_ |
Přidané 23.11.2012 21:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 856
Založený: 21.11.12
|
Hezká vizitka, ale změnil bych si tu červenou barvu, protože to je špatně čitelný, jinak *Ok* |
|
|
RockeR |
Přidané 23.11.2012 22:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 377
Založený: 17.07.12
|
Do psí díry, ty si fakt krakonoš ![]() Choď víc na server, moc tě tam nevidim. |
|
|
Patazz |
Přidané 23.11.2012 22:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 983
Založený: 14.08.12
|
Vidím že jsi opravdu s inteligencí na urovni těch nejlepších co tu ''hrajou''. Doufám že nespravíš nějaké blbosti. Nechtěl bych ztratit takové lidi jako jsi ty z té ''super''pařby ![]() P.S.- Chlape ty máš ale pracky :O ![]() |
|
|
asthenic |
Přidané 23.11.2012 22:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 1518
Založený: 29.06.12
|
Závislosti: pc, hry, Sex ![]() ![]() |
|
|
The_Creamcz |
Přidané 24.11.2012 03:20
|
|
Na serveru jsem docela často ![]() Kraviny celkem dělám, neboť moje povaha je taká, že ani od admins co dělaj blbosti a nepochopitelné činy si na hlavu srát nenechám ![]() Či se chcete přidat k nám ,,těm normálním s rozumem 18+´´ tak pište skypy PMkou tady na webu .. jsme tu víceméně denně .. voláme a pořádáme soukromé akce, pomáháme si s levelingem atd.. prostě nejsme děcka. Jinak díky všem za komenty. P.S.: Pracky nemám ![]() ![]() |
|
|
horkac81 |
Přidané 28.11.2012 19:16
|
![]() ![]() Příspěvků: 200
Založený: 27.06.12
|
soo goood |
|
|
The_Creamcz |
Přidané 03.12.2012 22:14
|
|
Thanks ![]() |
|
|
zawacawa |
Přidané 12.12.2012 00:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 28
Založený: 02.10.12
|
Pan krémový je rozhodně jeden z mála hráčů kteří dokáží udržet myšlenku i v dobách chaosu mezi jeho přednosti patří komunikativnost na úrovní sociální cítění ovšem mezi jeho negativa bych uvedla ROMANCI![]() souhrn: jsem ráda že tu po nocích tvoříš součást komunity rozhodně vím že kdybych potřebovala pomoci nepošleš mě do tmy ![]() |
|
|
The_Creamcz |
Přidané 12.12.2012 01:02
|
|
Děkuji Zawuško jsi skělá hráčka i fajn člověk ![]() ![]() |
|
|
BonG |
Přidané 27.12.2012 08:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 517
Založený: 12.05.12
|
Perfekt vizitka BRO*Dobrá práce* Vždy je na teba spolah a tak isto aj zmojej strany..Dufam že už nebudeme robiť také špinavosti jak sme robily ![]() ![]() |
|
|
The_Creamcz |
Přidané 27.12.2012 08:54
|
|
Citace ELPaSO napsal: Dík kámo, taktéž je na tebe spolehnutí a taktéž si jeden z těch mála normálních ![]() |
|
|
Loukas |
Přidané 27.12.2012 18:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 552
Založený: 21.09.12
|
Dobrá vizitka , dobrý hráč ![]() |
|
|
F3aR_ |
Přidané 28.12.2012 13:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 283
Založený: 20.10.12
|
V poho borec , dobrej hráč a dobrá vizitka ![]() |
|
|
KeepSmilling |
Přidané 28.12.2012 13:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 1141
Založený: 25.10.11
|
Pěkná vizitka. Přijdeš mi jako solidní hráč. ![]() |
|
|
The_Creamcz |
Přidané 28.12.2012 13:43
|
|
Wow díky lidi ![]() Loukas: Dobrej avatar a si dobrej týpek .. spíš bych to řekl asi takhle: Přítel mého přítele je i můj přítel .. víš o kom asi mluvím ![]() Fear: Samozřejmě děkuji za super avatar a i když se na serveru moc nevídáme, tak si dobrej týpek ![]() Keep..: I když tě moc neznám, tak podle toho jak píšeš na fóru mi přijde, že si starší 18+ .. a nebo máš celkem rozum .. budeš taky dobrej ![]() |
|
|
KeepSmilling |
Přidané 28.12.2012 13:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 1141
Založený: 25.10.11
|
Citace The_Creamcz napsal: 18 mi bude v září. ![]() ![]() |
|
|
The_Creamcz |