Informace o serveru
Číst diskuzi
Quotes - TheRohlikar
|
|
TheRohlikar |
Přidané 21.07.2013 23:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 38
Založený: 08.12.12
|
Zdravím, už mnoho let mi kamarádi říkají, že jsem "moudrý" člověk. Co je na tom pravdy, to opravdu nevím, ale je fakt, že se velmi rád zabývám Kung-Fu ( filmy ), citáty jinýc hosobností, atp. mnoho a mnoho věcí. Citáty nejen čtu, ale také vlastní vytvářím/píši. Něco mě napadne a citát je ČÁRYMÁRYFUKEM venku. Zde je pár mých ukázek. Doufám, že se vám budou líbit a prosím, kritizujte, komentujte, hodnoťte. ![]() ČÁSLO | TÉMA | SAMOTNÝ CITÁT 1. - Smrt - "Smrt se rovná západu slunce - rychlý a krásný" 2. - Život - "Život je jako hra. Když nás nebaví, nemusíme jí hrát." 3. - Láska - "Lásku nemůžete ukrást nebo dostat. Tu si musíte zasloužit." 4. - Smrt - "Smrt není konec. To je jen čas na přípravu na nový začátek." 5. - Práce - "Práce je jako sport. Nebaví vás, nejde vám." 6. - Sny - "Ve snu si nepředstavujeme budoucnost, ale naše nedosažené cíle." 7. - Myšlenky - "Myšlenky nám neukazují náhodné věci, ale pouze to, čeho jsme v životě schopni." 8. - Život - "Život je svině, tak proč ji nepřikrmit nějakou tou hnusnou věcí." 9. - Čas - "Čas je faktor, kterého se každý bojí, tak proč před námi ustupuje ?" 10. - Přátelé - "Kamarád vám ruku nabídne, přítel podá. Kamarád vám řekne, že vám to sluší, přítel na vás najde vždy nějakou chybu. Kamarád vám dá opsat domácí úkol, přítel vám řekne NE. Kamarád vám řekne - 'Ty za to nemůžeš.', přítel vám ještě vynadá." Děkuji předem, TheRohlikar. ( All by Radek Jeník ) |
|
|
Bratek |
Přidané 21.07.2013 23:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 2559
Založený: 05.06.11
|
Krásné citáty. Přemýšlím že některé i použiji, samozřejmě i s jménem ![]() |
|
|
TheRohlikar |
Přidané 21.07.2013 23:56
|
|
Děkuji. Samozřejmě, vše je volně rozšiřitelné. Budu rád, když tam bude jméno. ![]() |
|
|
Bratek |
Přidané 21.07.2013 23:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 2559
Založený: 05.06.11
|
Stalo se. ![]() ![]() |
|
|
TheRohlikar |
Přidané 21.07.2013 23:57
|
|
Pošli odkaz do SZ ![]() |
|
|
sK |
Přidané 21.07.2013 23:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 999
Založený: 03.02.12
|
Ta 8 je super. ![]() |
|
|
TheRohlikar |
Přidané 22.07.2013 00:01
|
|
Ta 8 je pro pobavení, ale bohužel je to pravda. Každopádně děkuji. ![]() |
|
|
SmouKy_ |
Přidané 22.07.2013 00:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 1592
Založený: 23.03.13
|
Pěkné citáty určitě 1 ![]() |
|
|
TheRohlikar |
Přidané 22.07.2013 07:37
|
|
Díky smouky. ![]() |
|
|
Flex |
Přidané 23.07.2013 09:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 206
Založený: 03.03.11
|
něco bych ti poradil, pokud někdo v tvym okolí říká že si chytrej člověk, MOŽNÁ má pravdu, ale určitě už ti neřekli, že pulka tvejch citátů jsou neskutečný kraviny a CHYTRÝMU člověkovi přijdou naprosto stupidní když se zamyslí nad jádrem pudla, je mi jasný že nedokážeš vzít, že tvý super citáty stojí za vylitej kýbl flusanců v Irský hospodě, ale co už. Smrt - "Smrt se rovná západu slunce - rychlý a krásný -> takže první velesračka, nevim měl jsem kamaráda co přišel při autonehodě o brášku vlastní vinou a do roka spáchal sebevraždu, vyskočil oknem na sídlišti a ráno ho lidi našli..nepřišlo by mě že zrovná dvakrát smrt měl v lásce, chtěl jí jít naproti co nejdřív a nepředstavoval si od smrti brášky nic jinýho, takže první fail a facka jak dělo. Život - "Život je jako hra. Když nás nebaví, nemusíme jí hrát. ![]() ![]() ![]() Lásku nemůžete ukrást nebo dostat. Tu si musíte zasloužit. jasný, takže srovnáváš lásku s něšim hmatatelnym když píšš zasloužit, takže vesměs lidi chodí do práce aby si zasloužili výplatu, mzdu atd takže v tvym případě někdo chodí "DOPLň" aby si zasloužil lásku? takže to máme další ukrutnou kravinu ááá NEXT! Smrt není konec. To je jen čas na přípravu na nový začátek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() je mi jasný, že cestuješ do budoucnosti/minulosti a máš kamarády s Čulaku, ale opravdu, smrt je smrt a nic víc, jestli věříš na posmrtnej život nebo reinkarnace, tak v pohodě, ale jinak naprosto trapnej citát. čas na přípravu ![]() ![]() Práce - "Práce je jako sport. Nebaví vás, nejde vám. no to je spíš ze života než citát a asi jedinej co se trošku tváří inteligentně ale vesměs je opět založena na subjektivnim hodnocení člověka, takže je to opět na prd. NEXT. Ve snu si nepředstavujeme budoucnost, ale naše nedosažené cíle. ![]() ![]() ![]() a nebo radši ne, nechci tě rozplakat ani tě nějak zdiskreditovat vezmu si ještě jeden co mi přišel z tý zbylý žumpy jako největší Život - "Život je svině, tak proč ji nepřikrmit nějakou tou hnusnou věcí." určitě s vulgarismama v citátech daleko dojdeš, život neni svině, a když už, tvuj život se utvaří a formuje podle tvých rozhodnutí, si jeho pánem a máš možnost změnit a řídit svůj osud a svoje kroky, to že si dostal pětku z matiky a hned píšeš citát že život je svině to je trošku... ![]() takže bych ti chtěl po tomhle slohu nenápadně říct, že by ses měl radši zamyslet a vymyslet pořádnej citát a ne kraviny z klokaní kapsy. sbohem. |
|
|
TheRohlikar |
Přidané 23.07.2013 09:43
|
|
Musim rict - diky. ![]() ![]() Odeslano z mobilu |
|
|
Flex |
Přidané 23.07.2013 09:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 206
Založený: 03.03.11
|
no zatim jsem dodělal vejšku timhle stylem tak nevim, nemyslim vesměs nic zle a kupodivu si vzal co jsem napsal dost v pohodě, což se místním kidskCz zrovna dvakrát nepovede. není čas ztrácet čas, to je zas citát co jsem sice nevymyslel ale vystihuje uplně všechno a zatáhne všechny ostatní do kapsy no ne? mír vesmírný ještěre! ![]() |
|
|
TheRohlikar |
Přidané 23.07.2013 10:34
|
|
![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa