Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka by 7anz7
|
|
7anz7 |
Pridané 05.08.2011 14:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 2
Založený: 15.05.11
|
Vaše server info Váš nick na serveru:7anz7 Váš nick na webu:7anz7 Věk:15 Odehrané hodiny na serveru:cca 250h Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:XXX Můj oblíbený Administrátor:_[Fria_ Mé oblíbené vozidlo:Bullet Bullet a jenom Bullet Má oblíbená práce na serveru (jsem v ní zaměstnán již delší dobu) ![]() ![]() Vaše osobní stránka Stav (vyberte, nebo napište podle sebe): svobodný Zaměstnání:škola Vzdělání: zatim žádné Jazyky:Čj,Aj,Nj Vztah: Mam s Gta ale zahejbam s Minecraftem Děti:zatim žádný Kde bydlím (vyberte, nebo napište podle sebe): v domě S kým bydlím (vyberte, nebo napište podle sebe): s rodiči Vaše info o postavě Výška:nwm Hmotnost:Kg Postava:nwm nemame zrcadlo Barva očí:zeleny Barva vlasů:tmave hneda Brýle:mam Závislosti ![]() Vousy:ne Závislosti Kouření:nekdy doutnicek Alkohol:moc ne Info Vaší povahy Pohled na svět (vyberte, nebo napište podle sebe): optimista Moje povaha (vyberte, nebo napište podle sebe) ![]() Koníčky, co mám doma Zájmy:airsoft airsoft airsoft. Sport:airsoft Literatura:žádná Hudba ![]() Oblíbená barva:zelena |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 05.08.2011 14:31
|
![]() ![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Dobrej podpis ![]() ![]() |
|
|
_Fria96_SVK_ |
Pridané 05.08.2011 14:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 38
Založený: 03.04.11
|
Vizitka celekm krátká ale pobavila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Díky za ozn. oblíbeného admina ![]() ![]() ![]() |
|
|
SVKDominus |
Pridané 05.08.2011 14:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 364
Založený: 09.03.11
|
AIRSOFT ![]() |
|
|
Zoldicek |