Informace o serveru
Číst diskuzi
† ♻ _Haa=Bee_ ♻ † [Aktualizácia: 10.03. 2019]
|
|
HaaBee |
Přidané 09.07.2018 20:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 185
Založený: 09.07.18
|
![]() ![]() ![]() Váš nick na serveru: _Haa=Bee_ Odehrané hodiny na serveru: 444h.+ ![]() Váš bankovní obnos: Mení sa, momentálne 120,000,000$ (+/-) Nasbíráno marihuany: Keď sa darí 1,500g, keď nie 0g. :| (Bol som najlepšie TOP#20 v tráve.) Vlastním dům číslo: 777 Vlastním hotel číslo: Číslo neviem, ale hlavu pokladám v Montgomery H/Motel č. 4, 7 a 9 Momentálně jsem šéfem/členem firmy: - Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Gangy ma nebavia. :/ Vlastním nemovitost: UFO Restaurant (/ploc 121) Můj oblíbený administrátor: ATomas (keďže to tu stvoril), Skylake Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /garaz, /lv a /privolat Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Akcie (ako napr. kopec, auto, apod.) smrti Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Auto smrti Mé oblíbené vozidlo: SandKing (SUV ja môžem ![]() Má oblíbená práce na serveru: Asi všetky, ale nemám rád právnika Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 (niektorí sú na čistú jednotku, iní zas aj na trojku, takže priemer ![]() ![]() Váš nick na webu: HaaBee Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 38 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: FLEX!M, TOP #20 v tráve Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: https://youtube.com/watch?time_contin...ld0_6834XI Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): [url]http://superparba.eu/forum/viewthread.php?thread_id=92353 [/url] ![]() Jméno: Pavel Příjmení: - Datum narození: -.-. 1998 Věk: 20 Kontakty: Píšte tu na webe alebo v hre (_Haa=Bee_) Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Banskobystrický (Slovensko) Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Ak dobrých, tak asi štyroch-piatich Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Slobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Študent Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Ukončené gymnázium s maturitou (SJL, ANJ, BIO, CHE) Jazyky: Slovenčina, čeština, angličtina, ruština, latinčina (nejaké výrazy a termíny) Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nemám, chcem mať Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V byte a čoskoro aj na internáte S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči (intrák = so spolužiakmi) Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): - ![]() Typologie osobnosti: Melancholik Pohled na svět: Pesimista Otevřenost: Introvert (64%), Extrovert (36%) ![]() Moje povaha: Sebavedomá, cielavedomá, diplomatická,... ![]() Výška: 172cm Hmotnost: 69kg Postava: Čistý tatko B) Barva očí: Zeleno-sivá Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nosím Na těle mám: Tetovanie (na ruke) Vousy: Prales Fotografie (ukažte se nám): - ![]() Kouření: Príležitostne (kludne zabijem cigu alebo cigaru na oslave, párty, apod.) + som vaper Alkohol: Nepohrdnem Sex: - Závislosti: Tipovanie, futbal, sledovanie športov, rodina, kamaráti, pc,... ![]() Zájmy: Literatúra, prechádzky so psom, písanie, hranie dobrých hier,... Sport: Hral som futbal a stolný tenis Literatura (zde uvedete žánr): Detektívky a psychologické romány Hudba (zde uvedete žánr): Hip-hop/rap Zvíře: Pes ![]() Moje motto: "Aj tak nikdy nebudeš väčší hráč jak ja, aj keby si kúroval 7 báb do týždňa." / "Lepší je človek, ktorý skryje svoju hlúposť, ako ten, kto skryje svoju múdrosť." Moje webová stránka: - Životní cíl: Byť dobrý syn, otec, brat, priatel a dedo (+ samozrejme, rád by som bol úspešný právnik) Co nesnáším: Nenávisť Co miluji: Jedlo Oblíbená muzika: Hip-hop/Rap a konkrétne: Kontrafakt, Ego, Plexo, Separ,... Oblíbené jídlo: Swiss king Oblíbené pití: Káva (Lavazza/Illy/Kimbo s napeneným plnotučným mliekom a cukrom) Oblíbený film: - (mám radšej seriály) Oblíbená kniha: Dominik Dán - Beštia Oblíbené oblečení: Dačo pekné a pohodlné zároveň Oblíbená barva: Svetlomodrá (a biela, ale tá je skôr na druhom mieste) ![]() *keď vidíte niekde ako odpoveď "-", tzn. neexistuje/nie som/nepatrím/nemám/neprajem si uviesť
**posledná aktualizácia: 10.03. 2019 Upravil/a HaaBee dne 10.03.2019 13:26 |
|
|
Rich |
Přidané 09.07.2018 21:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Ahoj, musím pochváliť vizitku, farebná, aj nadpisy sa mi páčia, obsahovo tiež pekná, dorob ten koniec a bude to paráda ![]() Na serveri som ťa ešte nevidel, tak ti prajem vela šťastia a keby niečo potrebuješ tak mi napíš do SZ na webe( Hore Soukromné Zprávy) alebo ma postrehni na serveri a spýtaj sa ma čokolvek ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
HaaBee |
Přidané 10.07.2018 08:58
|
|
Citace Rich napsal: ďakujem velmi pekne, už som to dokončil, len niektoré veci budem aktualizovať/doplňovať časom... ![]() |
|
|
HaaBee |
Přidané 25.07.2018 13:40
|
|
[bcolor=#ff00ff]Aktualizácia ku dňu 25.7. 2018.[/bcolor] |
|
|
HaaBee |
Přidané 26.08.2018 10:25
|
|
[bcolor=#ff00ff]Aktualizácia ku dňu 26.8. 2018.[/bcolor] |
|
|
Kuba42 |
Přidané 26.08.2018 11:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 356
Založený: 22.10.17
|
Zdravím, vizitka se mi moc líbí a nadpisy se tam hodí a nejsou špatný, právě naopak... S tebou žádný problém nemám. Na serveru tě potkávám a vypadáš jako fajn hráč. Ať se ti daří jak ve hře tak i v reálu ![]() ♛ ![]() ~ live fast die young be wild and have fun ~ ♛♛♛ |
|
|
HaaBee |
Přidané 26.08.2018 13:32
|
|
Citace Kuba42 napsal: Ďakujem pekne, snažil som sa zladiť štýl webu s farbami a myslím, že sa to celkom podarilo, ehm... ![]() Tiež ti prajem všetko dobré! ![]() |
|
|
HaaBee |
Přidané 09.09.2018 21:54
|
|
[bcolor=#ff00ff]Aktualizácia ku dňu 9.9. 2018.[/bcolor] - nová firma - nový dom - príspevky - povolania - tráva - nahraný čas/hodiny |
|
|
Dush3yo |
Přidané 09.09.2018 23:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 164
Založený: 23.09.14
|
Na serveru působíš dobře, vidím tě akorát v chatu, tak snad jsem se v tobě nezmýlil. Hodně štěstí do budoucna a cením barevné kompozice vizitky. Vypadají hodně dobře. Až nebudu línej, opravím si svojí starou vizitku z 2014. ![]() |
|
|
HaaBee |
Přidané 10.09.2018 17:34
|
|
Citace SamopalAkaSapik napsal: Každopádne, ďakujem za takéto komentáre a myslím, že sa do toho raz môžeš pustiť, mňa napríklad takéto veci celkom bavia... Vyhrám sa s tým a potom to väčšinou nechám tak. ![]() |
|
|
GaToo_BoTaS |
Přidané 10.09.2018 17:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 200
Založený: 02.10.17
|
Na serveru se jevíš suprově, neměl jsem s tebou ale žádnou příležitost pokecat. Vizitka je super, dozvím se vše co potřebuji! ![]() |
|
|
Skylake |
Přidané 10.09.2018 18:58
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2667
Založený: 12.08.16
|
Ahoj, vizitka je pěkná, všechno se to hezky čte a dozvěděl jsem se dost věcí, takže účel splňuje. ![]() Známe se z firmy, kde působíš jako v pohodě hráč, nejsou s tebou žádné problémy a už jsi tam docela dlouho a těch lidí si tam vážím, i když se ta firma už prodává. Díky za zmínění tam nahoře. ![]() Hodně štěstí a měj se! |
|
|
HaaBee |
Přidané 11.09.2018 08:39
|
|
Citace Zwarte_ napsal: Ďakujem, som rád, že ma takto vnímajú hráči... ![]() ![]() Citace Skylake napsal: Ty si taký potmehút, lebo (ak sa nemýlim) nemáš vlastnú vizitku a takto si môžeš zistiť o ostatných, čo potrebuješ a oni o tebe nie... ![]() ![]() Rozhodne ďakujem za takéto popísanie, som rád, že som mohol prispieť do chodu firmy, no už teraz aj ty, aj ja chceme ísť ďalej, takže tiež prajem veľa šťastia aj tebe! ![]() A tá zmienka je pravdivá, takže rado sa stalo. ![]() |
|
|
Kacka |
Přidané 30.09.2018 22:58
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1171
Založený: 15.06.17
|
Ahoj, okomentoval si mou vizitku, já se teprve dostala k tvojí, vizitka pěkná, jako hráče tě moc neznám, jen že si byl v mojí firmě, pak jsem tě musela vyhodit za neaktivitu, což mě mrzí, ale určitě se někdy zas zastavíš, u mě budeš mít dveře otevřené. ![]() ![]() |
|
|
HaaBee |
Přidané 03.10.2018 07:07
|
|
Citace Kacka1997 napsal: Tak som sa k tomu konečne dostal... ![]() Ďakujem pekne, tiež ti prajem veľa šťastia v hernom, ale hlavne reálnom živote! ![]() |
|
|
Lukin_ |
Přidané 03.10.2018 16:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 223
Založený: 02.03.18
|
Zdravím tě, jako hráče tě registruju na serveru, problém nebyl, není a snad ani nebude. Jelikož se nebavíme, tak nevím jaký jsi. To ale neznamená, že se nemůžeme bavit ![]() Vizitka pěkná, přehledná, informace obsahuje ![]() Hodně štěstí na SP, ale hlavně v reálným životě ![]() Měj se. Lukin2000 |
|
|
HaaBee |
Přidané 04.10.2018 18:14
|
|
Citace Lukin2000 napsal: Ďakujem veľmi pekne! ![]() A myslím, že som na tom rovnako, na serveri ťa registrujem pravidelne, ale nemali sme spolu žiaden "bližší" kontakt... ![]() ![]() Takže prajem aj ja tebe veľa šťastia ako v hre, tak aj v skutočnosti... PS: Už aspoň viem, kto mi písal na serveri, že mi sem hodil koment, lebo som to prehliadol a potom som šiel relog... ![]() |
|
|
HaaBee |
Přidané 01.11.2018 08:50
|
|
[bcolor=#ff00ff]Aktualizácia ku dňu 1.11. 2018.[/bcolor] - aktualizovaná firma - nový dom - príspevky - nehnuteľnosť - tráva - ďalšie veci |
|
|
HaaBee |
Přidané 14.01.2019 18:32
|
|
[bcolor=#ff00ff]Aktualizácia ku dňu 14.1. 2019.[/bcolor] - pridané obrázky z hry, webu - upravené izby v hoteli - ďalšie menšie úpravy, skrášlenia |
|
|
OndraS1 |
Přidané 14.01.2019 20:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 501
Založený: 02.10.15
|
Citace Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Ukončené gymnázium s maturitou (SJL, ANJ, BIO, CHE) Zdarec vizitka je fajn zpracovaná, znám tě ze serveru a někdy jsme spolu i pokecali ![]() ![]() ![]() ![]() Hodně štěstí v životě, snad si najdeš fajn babu ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!