Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Vojta369
Ondrah98
„Když vidím některý gangstery, tak je mi fakt trapno“

říká Vojta369. Obyčejný kluk, za počítačem gangster tělem i duší, CPčkář, sawner, disser, lehký provokatér...

Vojto, vítej u rozhovoru. Jak se to stane, že se z obyčejnýho kluka stane jeden z významných gangsterů na Superpařbě?

Zdravím, když se věnuješ gangům na Superpařbě, tak děláš v podstatě pořád to stejný dokola. Nějaký grka, území... No a představ si, že to děláš několik let, kdybys v tom nebyl dobrej, tak je něco špatně. Staří hráči už skoro všichni odešli, takže jsem se stal jedním z těch významnějších.

Vím, že když si s gangy začínal a dostal se do IB, tak ti moc let nebylo (12 pozn. redakce). Co přiměje malýho kluka přidat se ke gangům a nejezdit mise, jako naprostá většina vrstevníků na SP?
Přiznám se, že jsem ani pořádně nevěděl, jak gangy fungujou. Souky se mě prostě zeptal, jestli nechci do gangu, jen kvůli tomu, že jsem si s ním zahrál pár deathmatchů. Řekl jsem si - proč to nezkusit. Mise mě stejně nikdy nebavily a radši jsem měl nějaký akční joby na SP. A gangy v tu dobu ještě akční byly. Jestli někoho baví vydělávání peněz v GTA SA, tak prosim, ale já v tom nic zajímavýho nevidím.

"Gangy ještě byly akční", už nejsou?
Teď si pár gangů vzalo území, tak řekněme že tento měsíc může být zajímavej. Ale až je to přestane bavit... Bude to zas jen o tom, kdo víckrát vyhraje závod rally. No a nováčci se do gangů moc nehrnou.

Proč tomu tak podle tebe je? Jsou "peníze" na SP takovým lákadlem, který odradí od gangů?
Lidi začnou hrát a najdou si kamarády ve firmách a neřeší všechny možnosti, co jsou na SP. Peníze tam asi budou hrát taky svou roli. Taky gang systém není moc „noob friendly“ a nemá dobrou pověst. Sám když vidím některý gangstery, tak je mi fakt trapno a nedivím se těm lidem, že nechcou mít s gang systémem nic společnýho.

Kdo může za to, že gangy nejsou „noob friendly“, respektive proč nemají dle tvých slov dobrou pověst?
Většina gangsterů nechce ztrácet respekt, no a když si nabereš někoho, kdo je začátečník, tak ti toho moc nevyhraje. Ale je to stejný jak s penězma, je to jenom virtuální číslo, který ti je úplně k ničemu. A ta pověst je špatná, protože tam bylo strašně moc cheaterů a furt asi je. Taky hádky asi moc lidí nepřitáhnou.



„Admin tým je banda šplhounů, co si připadaj důležitý“


Banů za cheaty padlo celkem dost v poslední době, ale zároveň i nějaký ten unban… Třeba Alex_GOD. Co si to tom myslíš?
Porota žádostí o pub se skládá z lidí, kteří neví o jaký hráče se jedná. Hodnotí podle barvy žádosti nebo nevím. Pak se nemůžeme divit, že gangy mají špatnou pověst, když hrajou na serveru takový lidi.

Ale sám si měl ban v souvislosti s cheaty, není to trochu pokrytectví?
Jeden velkej vtip tady ten ban. Je kvůli přítomnosti ve skype skupině, kam někdo něco ze srandy poslal. Od té doby si o administračním teamu myslím svoje a nemůže se mi nikdo divit. Každopádně jsem nikdy cheat na sp nepoužil a nepoužívám. Ban mi byl opuštěn, takže můj suspect je čistej.

Co je to "tvoje", co si myslíš o administračním týmu?
Podle mě je to banda šplhounů, co si připadaj důležitý. Ale samozřejmě jsou tam výjimky.

Můžeš tu myšlenku rozvést?
No tak někteří na mě působí dojmem, že se snaží bejt oblíbení co to jde, lezou adminům do zadku, píšou pod každej nesmyslnej topic na webu svoje „názory“. Navzdory tomu, že tomu tématu nerozumí, tak musí postnout nějakej příspěvek. A to očividně stačí na to, aby byli přijati do administračního týmu. Sice vůbec netuší, jak fungujou gangy, ale to nikomu už nevadí. Nakonec si udělají nějakej pěknej nadpis do přihlášky a souhlasy se jenom sypou. Ale jak jsem říkal, v AT jsou i vyjímky, nechci tu kritizovat všechny.

Budeš konkrétní a uvedeš jména?
Asi nechci být konkrétní, nechci na někoho zase házet špínu. Myslím, že každý admininstrátor ví, jakým způsobem se do teamu dostal a dokáže si to uvědomit sám.

Pozoruješ v tom nějaký vývoj? Bylo to někdy lepší či horší?
Nevím jestli v tom je nějaký vývoj. Dříve jsem to nevnímal a s adminy jsem nějaký extra problémy neměl. Po tom mým banu se to změnilo no. Jo neříkám, že já jsem největší slušňák, ale AT na tom má taky nějakej podíl. Ale tipnul bych si, že dřív to bývalo lepší a teď už je to v úpadku, protože staří hráči s rozumem přestali hrát a novejch s rozumem moc nepřibývá.

Měl si někdy ambice se do administračního týmu přidat a aktivně něco měnit?
Je pravda, že ambice tam byly jo, ale je to už dávno, ještě předtím než jsem se začal věnovat gang systému a hlavně dostal ten ban. Ale nikdy jsem si přihlášku nedával nebo tak něco, ani jsem nesplňoval podmínky v tu dobu. Potom už zájem nikdy nebyl a ani nebude, nijak mě to neláká a stejně by mi to neprošlo.

Jak si můžeš být tak jistý?
Nemám žádnou motivaci. Nechci dávat čas něčemu, co by mě nebavilo, za cenu peněz na SP - nebo co se za to vlastně dostává. Taky bych si asi nesedl s těma lidma, co tam jsou. A na serveru se vyskytuju poslední dobou hodně pomálu. A hlavně, kdo taky ví, jak dlouho vydrží Superpařba, že?

Konec se Superpařbě věští už dlouho, jak to odhaduješ ty?
Myslím si, že to bude žít tak dlouho, dokud to ATomas bude podporovat a spravovat. Někteří lidi nejsou schopni na tom serveru skončit a pořád se vrací nebo chcou pub. Takže o lidi asi nebude nouze. Sice ten počet hráčů klesá, ale ne zas tak rapidně. Takže to podle mě záleží jen na ATomasovi, jak moc se o to dál bude starat.

Urychluje ten možný konec něco? Je něco, co Superpařbu poškozuje?
Server si vede celkem dobře na to, jak je ta hra stará. Z mýho pohledu to upadá, ale pomalu prostě. Takže tam žádnej urychlovač nebude a pravděpodobně ani nic, co to poškozuje. Nic mě fakt nenapadá.



„Ježdění misi rozhodně není hraní GTA...“


Jak podle tebe vypadá průměrný hráč Superpařby?
To je fakt těžký říct. Na SP fakt potkáš kde koho, hrajou tu dospělí hráči aj děcka. Všichni mají různý chování, ale těch s tím negativním si všimneš spíš. Netuším, jak bych měl zprůměrovat uplně odlišný typy lidí. Ale když by ses mě zeptal, co dělá typickej hráč SP, tak bych ti řekl, že jsou to určitě mise. Příznivci misí tvoří největší skupinu lidí na serveru.

Umí podle tebe vůbec průměrný hráč SP hrát GTA? Je ježdění misí vůbec GTA?
Záleží, co si představuješ pod „umět hrát GTA“. Průměrnej hráč tak jezdí mise, jak říkáš a z vlastní zkušenosti vím, že se většinou nedokáže ubránit sám. Spíš ani nechce střílet. Tomu moc nerozumím, proč bych hrál GTA a nestřílel. Existujou lepší hry, kde si můžeš v klidu jezdit. Ježdění misi rozhodně není hraní GTA...

Když se podíváš na tato dvě videa a porovnáš je: Vyplývá ti z toho něco, dokážeš udělat nějaký závěr, případně uzavřít celý tento rozhovor?

JAK SI VYDĚLAT MILIÓNY BĚHEM CHVILKY?! | SuperPařba.eu

Superpařba.eu | GR MONTAGE 6: LEGENDARY NEPADNE 2017

Přiznám se, že jsem první video nedokoukal. Prostě mě nebaví jezdit mise a už vůbec ne se koukat, jak je někdo jezdí. To druhý jsem viděl několikrát, protože to je kvalitní tvorba od někoho, kdo mě na SP ještě drží. Ale když se podíváš na shlédnutí, tak to Ratyho má 5x víc. Nejsou ty gangy prostě zajímavější? Tím bych to asi zakončil.

Ještě jedna doplňující otázka. Je vůbec dobře rozdělovat Superpařbu na gangy a firmy, tím spíš hráče na gangstery a "firmičkáře"?
Nebránil bych se tomu. Prostě to tak je, a každej si hraje tak, jak ho to baví. Jsou to dvě odlišný věci a není důvod je nijak spojovat. Společný mají jenom to, že se nahání o virtuální číslo. Ale ten způsob jakým se toho dosahuje je jinej.


~oh~
Ondrah98
Zdravím,
poslední dobou se mi rozhovory zde na webu příliš nelíbily, tak jsem si řekl, že to zkusím udělat trochu jinak. Názory pište dolů ↓↓↓, budu rád za každý.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Arbys
Jeden z mála rozhovorů, které jsem dočetl s radostí do konce. Má snad všechno, co bych očekával od rozhovoru. Otázky reagují na odpovědi od tázaného, zároveň žurnalista stále nahazuje nová a nová témata, na které může reagovat. Celé to krásně zapadá do sebe. Žádné zbytečné / ohrané otázky. Ostatní by si z tohoto měli brát příklad. Opravdu mě to bavilo, a těším se na nějaké další rozhovory!
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Reggie_
Konečně rozhovor, který nemá opakované otázky z každého rozhovoru, rozhodně mi zde nic nechybělo a rád jsem si početl. Pohled na to mám víceméně stejný, sice občas mise dělám, ale to spíš z nudy, nehoním se za virtuálníma $$, které mi k ničemu nejsou žejo, a co taky dělat, když např. v noci není s kým jezdit GR a chat je klidnej.

Po více jak roce jsem si přečetl nějaký rozhovor, takže chválím za kvalitu, doufám, že s tím rychle neskončíš a bude to tak pokračovat nadále.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
savage
rozhovor na skutočnej úrovni,vidno že vojto to ma v hlave spočítané.
zorys
Za roky co tu hraju jsem asi nedočetl rozhovor do konce, teda krom toho svého. Rozhovor nepostrádá absolutně nic. Je tam upřímnej názor a kritika vůči systému, který momentálně na SP funguje. Jsem rád, že nějaký takový rozhovor vznikl.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Diana
Zdravím,
rozhovor je naozaj super, vidieť, že si ho zaslúžiš.
Vidím tam dosť rozvitú slovnú zásobu a hľavne takú náplň, naozaj pekný rozhovor.
Prajem ti veľa šťastia na poste Žurnalista. ;)
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
MACHYY1
první rozhovor co jsem dočetl, ber víc takovych lidí jako Vojta, nikoho nezajima nějakej Franta z firmy totiž...

nice one
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=19097
biatec
*gp* ako pisali aj ini,jeden z mala co som docital.
MaiLo
Fajn rozhovor, dobre sa čítal, len tak ďalej.
Cappuccino
Jen bych se opakoval, protože tu již vše bylo zmíněno. Zkrátka dobrá práce Ondro a pokračuj v tom! *gp*
Nolifer
Po dlouhé úvaze to musím upravit. Jinak bych asi neusnul.
Takže vlastně jsem se vůbec nic nedozvěděl jen to že má někdo unb a že ho nebaví jezdit mise a že jeho zábava na SP jsou GR a GW jinak nic. Něco tomu chybí.
Co se týče toho rádoby dissu AT kritizovat umí každý ano dělám to i já.

,, Proč tomu tak podle tebe je? Jsou "peníze" na SP takovým lákadlem, který odradí od gangů?,, ne všechny baví jezdit GR proti lidem co umí chytře využívat zvýhodnění hry. Ne ty ne neboj.

Umí podle tebe vůbec průměrný hráč SP hrát GTA? Je ježdění misí vůbec GTA?
Záleží, co si představuješ pod „umět hrát GTA“. Průměrnej hráč tak jezdí mise, jak říkáš. Tomu moc nerozumím, proč bych hrál GTA a nestřílel. Existujou lepší hry, kde si můžeš v klidu jezdit. Ježdění misi rozhodně není hraní GTA... Edit.

Abys to nepochopil špatně nějaký závody a střílení to taky můžeš v dalších X hrách. Ano SP není ETS simulátor ale SP není ani žádné,, Csko,, kde bezhlavě střílíš.

Jinak Ondro 1- za snahu.
Upravil/a Nolifer dne 07.03.2019 03:48
Ondrah98
Převážná část komentářů je pozitivních, což mě těší a třeba vznikne i něco dalšího. ;)

Poté tu máme jeden názor, který se tváří jako kritický, ovšem nemyslím si, že je příliš objektivní, tudíž na něj nebudu reagovat příliš obsáhle. Pokud se jak píšeš "nic nedozvěděl" a uvádíš pouze 3 informace, tak bohužel je chyba na tvé straně, jelikož těch informací je tam mnohem více a to mi jen dokazuje, že kritizovat neumíš, i když si to očividně myslíš. Poté hodnotíš konkrétní slova tázaného a k tomu já ti nemám co říct.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Tearsko
Prijemne zvládnutý rozhovor obsahovo aj štylizačne.
Oproti iným rozhovorom lepšie zvládnuté rozvitie a modulácia otázky na základe predošlej odpovede, takže sa to číta vcelku plynule.
Otázky sú pestré ale miestami až moc priamočiare a vopred značne ovplyvňujú smer odpovedi.
Rozumnejší hosť by tieto otázky možno vedel lepšie spracovať a pôsobilo by to menej nahrané.

Druhá vec je už objektivita niektorých odpovedí smerom k tomu čo je a čo nie je samp a ku samotnej komunite.
Vekový priemer aj inteligencia hráčov je tu +- rovnaká už dlhé obdobie. Hráč postupom času dospieva a mení pohľad na tieto veci, všíma si neskôr aj iné veci ktoré predtým neriešil alebo nevidel, to si možno neuvedomil.
Ondrah98
Tearsi, díky za názor. Dovolím si trochu oponovat s tím ovlivňováním odpovědi. Myslím si, že i kdyby byly otázky položeny jinak, tak se dočkáme obsahově totožných odpovědí, protože přece jenom dotazovaného znám víc než dobře, tak jsem se mohl domnívat, že vím, kam bude odpověď směřovat. Ale to je jenom moje domněnka, už to nezjistíme. Zkusím to ještě rozmyslet a uvidíme v příštím rozhovoru, když se mi nějaký naskytne. Každopádně je příjemné vidět konstruktivní názory místo skřeků o 2 posty výše, který autor zřejmě svým omylem vydává za "kritiku".
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Ruda
Další zajímavý rozhovor, který jsem si přečetl.
Vojta sice mohl jmenovat adminy, když už to nakousl, ale nedá se svítit, když nechce.
Kooperace AT a gangsystému byl vždycky problém, ale ono se to pořádně ani skloubit nedá - sám jsem kdysi usiloval o SG ale nedostal jsem ho z toho důvodu, že bych mohl být zaujatý. Dostal to místo mě člověk který v minulosti na serveru cheatoval, v gangsystému nikdy nebyl atd. každopádně asi po čase chápu obě strany mince, je extrémně těžký najít hráče který bude nezaujatý a zároveň bude mít zkušenosti s gang systémem. Každopádně si furt myslím, že by měl gang systém spravovat někdo, kdo s ním má zkušenosti, klidně by se mohl volit členy gang systému, ale určitě by to asi neměl vykonávat někdo, kdo v životě v gangu nebyl, protože ten člověk tomu prostě nikdy nemůže rozumět tak dobře.
Ke zbytku se asi vyjadřovat nemusím, to už jsem napsal u RaTyho.
Každopádně Vojto, jestli tohle čteš tak ti taky přeji jen to nejlepší do života a jsem rád že jsme byli členy jednoho (a nejlepšího gangu). :D
Teczka83
Za mě 1 s hvězdičkou, hráče neznám ale rozhovor čitelný až dokonce. A opravdu je ten rozhovor jiný - v dobrém slova smyslu.
Ladislavxd7
To je dobrý čtení Palec nahoru
img.tpx.cz/uploads/ezgif-5-4cbecbca55.gif
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
21 Hlasů
27%
Šupat holky.
25 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
13%
Mám jiné plány.
21 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online