Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Provocateur - Vizitka
Provocateur
Citace
_FreeZeR_ napsal:

Jsi nejlepší Admin a vždy jím budeš Tvá vizitka se mi moc líbíla !! ;)

Z čeho soudíš, že jsem nejlepší?
ajo33766
Citace
Provocateur napsal:

Citace
_FreeZeR_ napsal:

Jsi nejlepší Admin a vždy jím budeš Tvá vizitka se mi moc líbíla !! ;)

Z čeho soudíš, že jsem nejlepší?

Nekompromisný,neoblomný,skvelé vystupovanie a ide z teba prirodzený repšpekt.Velmi profesionálne jednanie.
Bratek
Provocateur. To je KÁPO jak má být. Smile Slušný hráč a hlavně super Admin. Jeden z nejlepších lidí na Superpařbě !
Provocateur
kápo :D :D
Patazz
Chlape, k tobě nemám slov. Nevím co sem psát, jsi asi ten nejzkušenejší člověk co tu zde na SP hraje (Podle mne). Nevím co dál psát, snad tě tu ještě aspon jednou uvidim adminovat, i když už je to malá šance. Vážim si tě, že tu ještě držíš. Správně
Panzer
Pro mě jsi ... jeden z mála nejlepších hráčů, jsi totiž rozumný, chytrý, mazaný, a takovej no jde z tebe celkem respect. Vizitka je pěkná a dobrá, tvůrce je však nejlepší.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
tomnet
Nejlepší zaabiják jakýho znám a vizitka pěkná.
MaReK_
Pekna vizitka Smile
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně

king
Provocateur
Vizitka může být pěkná, ale chleba levnější nebude. :D
_PrOKill_
Jo no Provo. pěkne popsaná vizitka. Dobrej hráč i bývalej kolega. Hlavně se s tebou dobře diskutuje na FB. :D Starej mafiáne Hi
ajkofik
Spolahlivý, páči sa mi tvoje vystupovanie a vyjadrovanie ,dá sa s tebou pokecať , parádny bývalý admin a mám pred tebou rešpekt. A dokážeš zachovať chladnu hlavu a to oceňujem.
Smile
Provocateur
Diky za hodnocení a názory. Už ale moc nepokecáme, tady sem to zapích. Zdaro!
SvKBarney
Si super hráč a myslim že aj pre všetkých váženy človek niak extra som ta nepoznal ale myslim že by sme si ani nerozumeli ty si presny opak mna. Já som divoky ty pokojny atď. :D ale inak super rozumný hráč a vždy vedel povedat dobry názor ták dufam že ta na SP ešte uvidim Rešpekt.!
Patazz
Vítej v partě. Obdivuju tě.
Zimbabwe
Zdar příteli.
Provocateur
Jednou se přijdu podívat:D
kekel
Loučím se s tebou Provo.Taky sem si dal pauzu ze stejných důvodů.Chápu tě.
17KovaLchuk17
Provo naj už od čias grove, provo naj v časoch ACAB, provo si proste best player ktorý z flexom dokázali zhromaždiť hráčov takej kvality ako nemá nik, síce to potom všetko padlo ale dnes, dnes z prachu a beznádeje višiel gang ktorý hrdo v srdci nosí ACAB. Provo rešpekt nech sa darí .. Smile
Provocateur
Citace
17KovaLchuk17 napsal:

Provo naj už od čias grove, provo naj v časoch ACAB, provo si proste best player ktorý z flexom dokázali zhromaždiť hráčov takej kvality ako nemá nik, síce to potom všetko padlo ale dnes, dnes z prachu a beznádeje višiel gang ktorý hrdo v srdci nosí ACAB. Provo rešpekt nech sa darí .. Smile

časy na grove sou nezapomenutelny hh:D den co den brát rpg a zepár sawnu abych si uklidil před barakem :D to byly časy nežene. Bez starosti, jenom relax.
IB-KovaL
Spomenul som ťa v mojej vizitke budem rád keď si to tam prečítaš :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu