Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Czipisek // vizitka starého pardála!
Czipisek
Bráška nesmí chybět že. :D Díky moc!
Logan_
Vyzeráš byť super hráč. Smile
S tvojou vizitkou by som sa prihlásil na Oscara heheheee
Czipisek
Ty taky, rád bych tě poznal. Peckaaaa
A děkuji. Smile
Zimbabwe
dobrá vizitka a dobrej hráčSmile
Czipisek
potěší, díky YES
LeGacy
Dúfam, že Ťa niekedy uvidím v AT. Si ukážkový hráč, mám Ťa rád, ale dlžíš mi už moc vela $ keď spočítam aj úroky. :D
Czipisek
Bboyko: No, už jsem to zkoušel a většina z vás nesouhlasila s mým nahraným časem po té přestávce, takže jakoby "žádost" podávat nebudu, spíš počkám, jestli třeba nepříijde nabídka. Smile

Potěší takové komenty, ááno, počkat jaký sakra úroky?! :D

Cézet: Fuha, tak tohle mě moc potěšilo! Smile Za takovýhle komenty jsem neskutečně rád, no, dosud jsem tě taky neznal, ale poznal jsem tě a rozhodně toho nelituji, jsi fajn týpek. :D Voodoo je nejlepší, to ví každý jen si to nikdo nechce přiznat. :D A k tomu AT, taky bych byl rád, se mezi vás vrátit Smile
Upravil/a Czipisek dne 23.02.2013 23:43
Bratek
czipe ! Ty kluku ! Jsem rád že si se vrátil ! Nechceš sebou vzít třeba i Radikala a Wolfiho ? :D

Vizitka pěkná a doufám že ti to tady zase dlouho vydrží ! Smile
Czipisek
bratku ! :D jelikož s obama jsem stále v kontaktu tak ti bohužel musím říct, že to ani jeden neplánuje :D

a děkuji ti! Palec nahoru
Zimbabwe
Radikala a Wolfiho chci zpet!!
Czipisek
Jak jsem říkal, v plánu to nemají..
kodeks
Mmmh kamik, kterého poznám od doby co jsem tu začal hrát a že to boli dobré časy Smile jen škoda, že tu už nehrává dee.
Jinak pěkná vizitka.
GTAHellsing
Pekná vizitka ... ako hráča Ťa osobne nepoznám ... ale vidím že si tu hrál dosť dlho XD
Czipisek
kodeks: Dee hraje, jen nechce aby o něm kdokoliv věděl, protože lidi ze SP jsou pro něj prý odepsaní.

Hellsing: Já tě znám jen tak jedním okem, ale tak co viď, může se změnit. To máš pravdu no, nedávno to byli 3 roky a díky za koment. Peckaaaa
Vlk_Junior
Tak jsem rád, že se vrátil zase jeden z těch rozumných hráčů Smile Jestli se vrátím tak právě kvůli takovýmhle lidem. Doufám, že tu aspoň chvilku vydržíš Smile
Czipisek
Citace
Vlk_Junior napsal:

Tak jsem rád, že se vrátil zase jeden z těch rozumných hráčů Smile Jestli se vrátím tak právě kvůli takovýmhle lidem. Doufám, že tu aspoň chvilku vydržíš Smile

Děkuju! Smile) Pomalu, se to vrací všechno zpět, tím myslím stará SP, Já, Teczka, Radik, zachvilku možná i @ngel.. takže budu jedině rád, když budeš zpět i ty! Smile
Luky_SVK
Pekná vizitka a ako hráča som ťa nepoznal ale ako čítam tak si bol suprový hráč ;)
Czipisek
Díky. ;) Jo, taky vypadáš na fajn hráče.
mazednik
super ultra epicko demonský přísně udělaná vizitoška
*Zatancujem*Ratatata
Czipisek
Super-ultra-epicko-démonsky-přísně ti děkuji. :D :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví