Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka Sook
|
|
sook |
Pridané 29.03.2013 20:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 65
Založený: 19.10.12
|
Vaše serverové informace Váš bankovní obnos:3mg ![]() Nasbíráno marihuany:0.00 Vlastním dům číslo:759 Vlastním hotel číslo:momentálně nic Momentálně jsem šéfem/členem gangu:grove Můj oadministrátor: blíbený Ten kdo dobře pracuje ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/lock Můj nejoblíbenější event serveru:buffalo ,driftlv Má nejoblíbenější akce od administrátorů:moto závod Mé oblíbené vozidlo: ![]() [color=#99ff00] Má oblíbená práce na serveru[/color]: Právník , dokud ho nepodělali Ohodnoťte známkou práci administračního týmu :1/2 [/color] Vaše webové informace Váš nick na webu:sook Vloženo komentářů :16 Vloženo příspěvků ve fóru :201 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : vyberte si co chcete ![]() Vaše osobní stránka Jméno:Jakub Příjmení: ![]() Datum narození:2001 Věk:12 Kontakty:skype tobik12234 Kraj :neuvedeno Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:nepočítám Stav : svobodný Zaměstnání :student Vzdělání : Základní Citácia Jazyky Děti :chci mít Kde bydlím :v domě S kým bydlím : S rodiči Sexuální orientace : Heterosexuál Poznámka:nic Informace Vaší povahy Povaha: flegmatik, Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: klidná Informace o Vaší postavě Výška:156 [ Hmotnost:41 Postava: Hubená Barva očí:hnědá Barva vlasů:taktéž Brýle: Nepotřebuji Na těle mám:kůži Vousy: ne Fotografie : ![]() Závislosti Kouření: to tak ![]() Alkohol:někdy ![]() Sex: času...... Závislosti: sport , SP. [/color] Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:sport ,turistika .... Sport:fotbal ,florbal. Literatura :netřeba Hudba :jakákoliv dobrá ![]() Zvíře ![]() [color=#3366cc]Můj styl Moje motto:Život je jako fotbalový míč... kopneš a je pryč! Moje webová stránka: ![]() Životní cíl:mít se dobře. Co nesnáším:neklid. Co miluji ![]() Oblíbená muzika:je toho hodně....... Oblíbené jídlo: Oblíbené pití:kofola Oblíbený film: Oblíbená kniha:ne Oblíbené oblečení:tričko Oblíbená barva:černá Upravil sook dňa 31.03.2013 09:43 |
|
|
Wanksta |
Pridané 29.03.2013 20:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 465
Založený: 23.12.12
|
Pohraj sa s farbami a daj [.b] -- [/b.] ![]() ![]() |
|
|
Kaja |