Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Czipisek // vizitka starého pardála!
Czipisek
Citace
Anti napsal:

Czipisku,

jsi skvělý člověk, admin, kolega a hráč. Jako admina bych tě mohl brát jako vzor, práci odvádíš profesionálně, ale to si ty dělal vždy. Pamatuju jak si poprvé nastoupil do AT od začatku jsi měl vcelku dobrý respect u hráčů a tak sis to udržel doteď. Doufám, že spolu budem v AT vycházet a přeju ti hodně štěstí jak ve hře tak v realu Smile

Nesmírně Ti děkuji za tenhle koment, moc si vážím toho, že mě bereš jako vzor a soudíš tak jak píšeš, dost to potěší. Smile

Ty jsi mě zažil už tehdy když jsem nastoupil? cca. březen 2011? čumím

Ale i kdyby ne, moc si toho vážím.
Doufám, že naše spolupráce bude trvat co nejdéle a budeme spolu i dál vycházet! Smile
Anti
Jo zažil, já jsem na serveru od roku 2010 :D :D A nemáš za co Smile
cdn.discordapp.com/attachments/970700125552922662/970718246305157130/WLA_-_Vizitka.png
img.tpx.cz/uploads/west_side_podpis.jpg
AnDrEj_
Good AdmYn Pekná vizitka Mimo
Czipisek
Tak Ti teda děkuju.:D
Andreji.

Za to, že mi pěkně roztahuješ vizitku svým podpisem! :D Ne sranda, díky.
Czipisek
Velký update v seznamech a upraveny některé údaje, omlouvám se na koho jsem zapomněl, ale pamět je na mě krátká, stoprocentně se mi připomeňte! Smile
Mr_Meadows
Si proste najlepší admin §dss)ú, a teba si ako jediného pamätám z tej doby čo som tu ako tak hrával :D
sK
BSG 4eveR! S tou vizitkou si si krásne pohral... Si super týpek a tak isto admin.
Czipisek
Meadowsi, takového hodnocení si cením a jsem rád, že na mě máš pamatováka.

Juraji, přesně tak, nejvíc časy to byly a to samé platí i o Tobě..

Díkes za komenty hoši.
Polaco
Tuším že jsem to tu ještě nekomentoval. Takže začnu jsi velice inteligentí administrátor který ví jak svou práci má dělat a nebojí se jakých-koliv překážek, my dva se známe tky dobrou řadu let od mého působení na serveru jak tu někteří psali i ty jsi můj vzor a dost mě část věcí mrzí které jsem udělal ale na jednu stranu je dobrá zkušenost někdy udělat takový menší úlet jako jsem udělal bohužel já v AT doufám v to že se tam ještě někdy setkáme jelikož dobrý administrační tým se hledá neboli složí opravdu těžce. Jsem velice potěšen že zde díky ATomasovi můžu opět hrát protože se vždy najde ta chvilka pokud-li se to tak dá napsat si zahrát s tak skvělými lidmi jako jsou tu. Ale když si pamatuji jak jsme se poprvé poznali a na to nikdy nezapomenu neboť takové vzpomínky se hledají těžko ale také když si byl poprvé admin velice jsem si tě vážil a respektuju to ve všech směrech jelikož ty jsi přeci taky jeden z těch OLD SCHOOL PLAYERŮ jako jsem (býval/jsem) já akorát já se vždy těžko udržím na dobrém postu ale pak to de rychle z kopce jako jsem si to podělal v AT kvůli vynášení, a myslím si že se i tak nemám za co stydět neboť si myslím že podobu 6. zkušebního dne jsem i tak odvedl dobrou práci teda pokud se nějak nemýlím. No nevím co ještě k tobě dodat snad jen to ať ti to vydrží jak v AT tak i na SP a doufám že se opravdu zase setkáme opět v AT jelikož mi i ta komunita dá-li se to tak nazvat hledá opravdu těžko no každopádně máš opravdu pěkně zpracovanou vizitku a navíc víš o čem píšeš což většina když píší nějáké stížnosti tak za 5 minut neví o čem psali takže ještě jednou ti přeji Jen to nejlepší ve tvům působení v AT. Upozorňuji že toto není vymyšlené ale je to napsáno přímo od srdce čehož si vážím.
S pozdravem Paladino (zwartepietPL).
Czipisek
Wow, za tenhle komentář Ti moc děkuju, vážím si toho!
Uvidíme no, snad se tam ještě potkáme, jestli s tím taky za pár měsíců neseknu, protože přichází dost změn, co se týče mně..
Každopádně Ti hrozně moc děkuju za koment a připomněl jsi mi, že do toho seznamu lidí mám připsat Tebe.
Julian
si naj admin Smile
Czipisek
Děkuju Ti, jako s hráčem s Tebou nemám sebemenší problém.
Doufám, že takové hodnocení zůstane co nejdéle..
Polaco
Děkuji ti za označení velice se toho také vážím protože dobří lidé se hledají těžko.
dpq7WImm8w
Super admin, dá se s ním i fajnově pokecat :D :D
Czipisek
Díkes, stejně tak i s Tebou, premium účet hlásí příchod do konce prázdnin. :D:D
wlcacek
Nevím jestli jsem Ti sem už psal ale musím říct že jsi opravdu kre kre kre..... kreativní admin :D:D:D:D:D:D:D
Spam_
ďakujem za označenie . Výborny admin a taktiež dobrý kamarád ! .-)
Czipisek
Citace
wlcacek napsal:

Nevím jestli jsem Ti sem už psal ale musím říct že jsi opravdu kre kre kre..... kreativní admin :D:D:D:D:D:D:D

Ty jsi takový ko ko ko ko...
komunista! :D:D s chováním Hitlera a podobou wlka! :D:D:D:D

Jinak, spame díky.
SvKBarney
Krásna vizitka a zas ja nikde niesom Sad nik ma nemá rád Sad
Czipisek
Díky za koment, ale jedna věc, neznamená to, že Tě nemám rád, ale prostě nepatříš do těch se kterýma si trvale udržuju určitý přátelský vztahy.
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%