Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Andyna
Bratek
čumím Takových jazyků ty kráso! Pěkná vizitka, vypadáš fajn. Chtělo by to kompletně doplnit Smile
Andyna
Ameli: Ještě aby ne Na hlavu
Bratek: No, jen by to chtělo je začít pořádně ovládat. Každopádně děkuju. Smile A myslím, že takhle to úplně stačí. Smile
Fantasy
Úplně fajn holka na Sp, dobrá kamarádka + pěkná vizitka ale zkus si stím ještě pohrát Smile
MaReK_
Pekná vizitka si v pohode včera som stal pri tvojom dome :D
Andyna
Na rozdíl od Tebe, Fantasáku jazyk

M: Děkuju, všimla jsem si. :D
Barborka
Na servery som ťa pár krát stretla, no ale žeby sme spolu hodili reč to nie. :D Podla vizitky vyzeráš v pohode. A ešte by som ti poradila sa trošku pohrať s vizitkou. Palec nahoru
Ruda
Samá nadržená ovce tady, co neumí vyjádřit názor nebo něco objektivně zhodnotit.

Vizitka odfláknutí, ale jelikož máš prsa, tak čekej kladné ohlasy od dalších ovcí.
(Chceš něco dělat, udělej to pořádně, nebo to nedělej vůbec.)
Můj názor.
Upravil/a Ruda dne 29.09.2013 11:18
Andyna
Mám tu čistě základní info. Nic víc. A nemyslím si, že by vizitka měla být k tomu, aby ji někdo hodnotil apod. Tedy já osobně jsem ji kvůli tomu nedělala, tudíž tu nepotřebuji mít žádné zbytečnosti okolo. Ale jestli Ti to udělá radost, když vytvořím ty 3 nadpisy v PSku, možná o tom pouvažuju. :D (vtípek)
A to je můj názor.
Chicago_Girl
Super hráčka,možná i kamarádka :D:D Měly jsme nějaké ty problémy,ale doufám,že je to za námi. ;) .A řeknu Ti to upřímně.Tu vizitku si totálně posr*** :D:D Podívej se na moji,jak jsem si s ní vyhrála jazyk . Ale ne :D Je to tvoje věc,jak si ji uděláš Smile .Doufám,že mně na serveru budeš dávat bodíky :D jazyk.
Andyna
Ale jen možná. jazyk :D
Máš pravdu, Tvoje je barevná jak omalovánky :D
Samozřejmě, že Ti nebudu dávat body, jsi snad lesba? :D
Chicago_Girl
Sad Ale ty si lesba že ? :D :D :D :D Možná... Určitě :D:D:D
Teczka83
No s Fantasym a s tebou jsem občas hrával. Pak jsi najednou přestala reagovat... Vizitka je stručná a v pohodě
Andyna
H: Radši zalez, Ty štětečku :D

T: Nepřestala jsem reagovat. Vůbec Tě tam nepotkávám, v noci už moc nehraju, jsem starší osoba :D. A děkuju, konečně to někdo pochopil. (y) Nebudu tu vypisovat celý život.
Teczka83
Citace
Andyna napsal:

H: Radši zalez, Ty štětečku :D

T: Nepřestala jsem reagovat. Vůbec Tě tam nepotkávám, v noci už moc nehraju, jsem starší osoba :D. A děkuju, konečně to někdo pochopil. (y) Nebudu tu vypisovat celý život.

HAH! Prej starší osoba :D:D:D Koukej někdy dorazit, spát můžeš ve dne :D
Fantasy
Jo koukej někdy večer dorazit a zahrajem si někdy zase :D
Andyna
Te: Ve dne nikdy nespím :O ... Ale jo, někdy dorazím Smile
F: Ty si trhni :D A buď rád, že Ti ještě odepisuju jazyk
Tu: Díky. No, zatím je to ještě málo. :D
RocketLauncherSs
Ahoj.
musíš omluvit mou děravou paměť. Taky kdo si má pamatovat všechny Nicky s jejich zážitky ze SP. Obzvlášť při momentálním počtu, ve kterém se konverzací rychle ztratí. Možná spolu máme zažité hlubší hraní z dřívějších dob, jenže těch Andyn bylo... hergot! Nenatočil jsem s Tebou video? Myslím ze hry...
Jestli ne, vítej! Pěkná vizitka. Stručná, přehledná, žádný vysoce zvýrazněný paskvil... z mé strany vyhovující. :D
Ještě má paměť potřebuje osvěžit, pomůžeš? Sad
To Ty mi děláš vstřícný krok u vysouzení na warpu LV?
Andyna
Zdravím Tě,
Andyna vždy byla jen jedna! Smile
Žádné video nebylo. Ani ze hry..... :D
Děkuji Ti za sdílení názoru na vizitku.
Teď jsem si vzpomněla.. Byl jsi u mě ve firmě - policejní LS ;). To bylo někdy v ... prosinci, tuším? Nějak tak. Cca rok zpátky.

Ano, to já Tě vždy obhajuji Smile
Xpression
Jasný, že Andyna je jen jedna. Můžete si jí třeba pamatovat jako první holku Grizzlyho :D :D

Skvělá hráčka, známe se už dost dlouho, ikdyž se tak nějak střídáme na serveru. Když hraji já, nehraješ ty a opačně, což mě docela vadí. Zároveň jsme hráli snad jen když jsem admin a to jsem na tebe neměl vůbec čas.

No jo, tak snad někdy příště ;)
Andyna
Ty jsi pako :D
No Ty taky Smile. Věř, že mně to taky vadí. A to dost. Objev se někdy, kdy tu jsem já! Smile
Myslela jsem, že jsi už zase skončil.
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů