Informace o serveru
Číst diskuzi
Info - vizitka
|
|
Harampepe |
Přidané 05.01.2014 14:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 84
Založený: 11.06.13
|
Vítejte na mojí nové vizitce! Nikdy nezapomenu na: TeMpIsH TaIrEnToS Ameli1 DoMiNo Loukas [PaTre$_ [HeTka23_ Didmy23 jarax Elda Tress Yamatino _[M]atya[S]_17 [K]oldy RedGinger pavol5231 a spousta dalších... Na koho jsem zapomněl napište mi SZ (na webu) nebo PM (na serveru) ![]() Vaše serverové informace Váš nick na serveru: InfoCZ (předešlé nicky: InfoCZE, [I]nfo[CZ], ..[I]nfo[57].. Odehrané hodiny na serveru: Něco kolem 820+ Váš bankovní obnos: Kolem 50 mega ![]() Nasbíráno marihuany: Cca 1500g ale kilo jsem použil na mise (dealer) ![]() Vlastním dům číslo: č. 31 v Bayside Vlastním hotel číslo: Pokoj v motelu Bayside Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem Můj oblíbený administrátor: DoMiNo, Ameli1, [PaTre$_, Elda, Tress, Xena a spousta dalších. Můj nejoblíbenější příkaz na serveru: /info, /getid, /pm, /kill Můj nejoblíbenější event na serveru: /zavod Bridge, /dm Airport Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Jsem vděčný za každou akci od administrátorů, ale má nejoblíbenější je asi tuning sraz ![]() Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, Infernus, Sultan Má oblíbená práce na serveru: Policajt ![]() Ohodnoťte známkou práci administrátorů (jako ve škole): Celkově bych dal tak 2+ Vaše webové informace Váš nick na webu: InfoCZE Vloženo komentářů: Cca 16+ Vloženo příspěvků ve fóru: Cca 140+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen že hry: Nevím ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nevím ![]() Doporučte temá z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Moje vizitka ![]() Vaše osobní stránka: Jméno: Erik Příjmení: ![]() Kontakty: Pro vás maximálně tak SP web/server ![]() Kraj: Jihomoravský - Brno Kolik mám zhruba kamarádů/kamarádek: Těch pravých málo Stav: Svobodný Zaměstnání: Na volné noze Jazyky: Čeština, slovenština, angličtina Děti: V budoucnu ![]() Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči a sestrou Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Neuvedeno Pohled na svět: Neuvedeno Otevřenost: Neuvedeno Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, klidná, naslouchavá, nervózní, pečlivá, plánující, podporující, přátelská, stydlivá, věrná, veselá. Informace o Vaší postavě Výška: 175 cm Hmotnost: 75 kg Postava: Štíhlá Barva oči: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Kůži ![]() Vousy: Oholené Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: Ne, fuj ![]() Alkohol: Občas Sex: Moc ne Závislosti: PC, hry, superparba.eu, rodina, kámoši. Vaše zájmy co máte doma Zájmy: PC, superparba.eu Sport: Baseball, hokej Literatura: Nečtu, jen když musím Hudba: Pouslouchám to co zrovna běží v rádiu ![]() Zvíře: Křeček Můj styl Moje motto: Nemám motto ![]() Moje webová stránka: Nemám Životní cíl: Odmaturovat a založit rodinu Co nesnáším: Lháře Co miluji: Sebe ![]() Oblíbena muzika: Neptali jste se už náhodou? Oblíbené jídlo: Většinou jídla s omáčkou, pizza*PIZZAMNAM* Oblíbené pití: CocaCola, Kofola, Fanta, Pepsi *PEPSI* Oblíbený film: Podívám se na to, co běži v TV ![]() Oblíbená kniha: Ta co dobře hoří *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* Oblíbené oblečení: Cokoliv, kromě Made in China/Vietnam ![]() Oblíbená barva: Modrá, zelená, červená Díky že jste si udělali čas na mojí vizitku ![]() Aktualizace: 5.1. 2014 Upravil/a Harampepe dne 05.01.2014 16:24 |
|
|
rikardo |
Přidané 05.01.2014 15:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 361
Založený: 07.10.13
|
Pekná priehladná vizitka s fajn farbami ![]() |
|
|
Harampepe |
Přidané 05.01.2014 15:19
|
|
Díky ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 05.01.2014 15:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Vizitka pěkná *Dobrá práce* Citace Kraj: Jihomoravský - Brno ![]() ![]() ![]() |
|
|
Harampepe |
Přidané 05.01.2014 20:36
|
|
Díky ![]() ![]() Citace Ondrah98 napsal: ![]() |
|
|
Yamatino108 |