Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Voj. technika za kredity
shakal
Inshakalláh! Systém kreditov nám otvoril možnosti o akých sme tu doteraz ani nesnívali. Okrem iného aj možnosť navrátenia voj. techniky.
Na voj. základniach LV,LS,SF (pozície uložím) bude z každého vozidla po jednom: Tank, Hydra, SS, Hunter. Tie dva Rustlery necháme kde sú, aby bola aj protiváha a možnosť získať zadarmo mašinku prioritne na likvidáciu inej techniky.
Hráč príde na základňu k vozidlu, postaví sa na "i" kde sa mu otvorí okno: "Želáte si podplatiť velitela základne sumou XY kreditov aby vám odomkol toto vozidlo na 1 hodinu?" Ak NE, nie je čo riešiť. Ak ANO, hráčovi to stiahne príslušné množstvo kreditov, posadí ho to do mašiny a lockne. Nikto iný teda nebude môcť toto vozidlo používať. Tento "prenájom" bude trvať do zničenia vozidla, alebo do minutia paliva, alebo do uplynutia 1 hodiny. Hráč si teda bude musieť vozidlo opravovať, tankovať a narábať s ním "rozumne". Po zničení vozidla, alebo minutí paliva, alebo po uplynutí 1 hodiny sa vozidlo respawne na základni a môže si ho "prenajať" znovu, alebo bude k dispozícii ďalšiemu záujemcovi. Ak teda napr. budete chcieť Hunter a všetky budú v akcii, tak si jedného proste zostrelte:D
Taký tank bude mať na Stripe životnosť do 1 minúty, Hunter do dvoch, takže nejakého extra bordelu sa obávať nemusíme, tie stroje toho až tak vela nevydržia a každý si do nich rád strelí už len z bohapustej škodoradosti:D Ničiť misie sa dajú velmi efektívne aj zadarmo, na to ozaj nikto nepotrebuje investovať kredity do stroja. Na nejaké prehnané obavy tu teda nie je dôvod.
Navrhované ceny: tank 50 kreditov, Hydra 100 kreditov, SS 100 kreditov, Hunter 200 kreditov.
Úpravy a doplnenia na základe pripomienok hráčov:
1. Poistka aby si mechanik nemohol takéto vozidlo opravovať sám.
2. Namiesto akcie "Vojenská technika" by sa mohla robiť akcia "Happy hour" počas ktorej bude technika zdarma.
3. Niečo pre tých 5 uskučaných roleplayerov, ktorí vždy prekričia 1000 registrovaných ale mlčiacich hráčov SP a ktorých nebaví hrať na prázdnych serveroch, tak sa snažia obrátiť freeroam na svoj obraz: Hráči usvedčení z ničení misií voj. technikou by mohli byť trestaní tvrdšie, o.i. aj zákazom riadenia techniky na určitý čas, pokutou, možností je viac.
Upravil/a shakal dne 10.03.2015 20:59
dpq7WImm8w
No, vzhledem k tomu, že by životnost hunteru byla na stripu asi tak 30s, než by přijel někdo, kdo ho sundá deaglem z auta na zásobník tak si nejsem jist, že by se to využívalo, kort když by se po tom zničení už nemohl dále používat. Pokud by se tohle vymyslelo líp, byl by to určitě dobrej návrh.
shakal
Zawy: keď si to tak prerátaš na herné, za Hunter je to na hodinu skoro 500k. To si myslím, že je viac ako dosť.
Detroit: áno máš pravdu. Ale účelom návrhu nie je tak celkom aby sa to tmolilo po Stripe. Ak niekto s tým bude skúšať takto robiť bordel na frekventovaných miestach, asi rýchlo zistí že je to drahá investícia. Ako som tam napísal: "rozumné využitie". Možno neveríte, ale také existuje:D
Tá životnosť je tam práve preto ako samočinná poistka. Keby to prenajatie bolo len na čas tak amen! Zničí sa, idem znovu a znovu a znovu. Taký bordel by som nechcel.
Ale tak dalo by sa to nejako upraviť, možností je viac.
dpq7WImm8w
To mi řekni, jaké je rozumné využití :D
Shadow
Dát tomu třeba víc HP a o dost to zdražit, nemuselo by to být špatný.
Přecejenom, aby tu techniku nemohl mít kdokoliv.. Za teroristu jsi skoro schopnej i těch 500k vydělat, takže by je to skoro nic nestálo..
shakal
Detroit prečítaj si príspevok tuto Shadowa nado mnou. Už ti svitá?:D
Shadow: správne, veď ona by sa tá investícia mala oplatiť. Inak by to bolo ozaj akurát len na bordel. Proste investovať do mašiny ktorá prinesie zisk, ale pritom ju treba používať opatrne, aby sa nerozflákala. To vôbec nebude jednoduché:D
Ale zase ten, čo investuje nemôže byť absolútne neohrozený, to by tiež nebolo dobre. Treba to tak naladiť na zlatú strednú cestu.
Upravil/a shakal dne 09.03.2015 11:52
saftySR
Toto by som pridal iba v prípade že by si tú voj. techniku mal vo virtual svete.. Potom by tu zase boli hádky na webe že na územia chodia s tankmi atď, alebo ničenie misií rybárom. No pre ostatných ludí nevýhoda. Toto by som pridal iba vo virutále že by si si to kúpil ale v normálnom svete to je blbosť.
Shadow
Kdyby se to o dost zdražilo, na mise by se podle mě tolik nechodilo. Ten co bude chtít ničit mise - musel by za to platit a ještě riskuje že bude mít techniku jen chvilku než ho admini pošlou do vězení.

Gangy: Pořiď si důkaz že byl s vojenskou technikou a může ti to bejt jedno :D
dpq7WImm8w
blbost by byla nechat vojenskou techniku do virtualu však potom by to ztratilo smysl. Dostal jsem nápad
Bony
To asi není dobrý nápad vracet voj. techniku, však ti stačí ne, že ji under dělá den co den no teď už zase ne, ale dělá ji stále a zdarma.

Rozumné využítí to bych potřeboval vysvětlit. Čekáš snad, že s tím po nikom nebudou střílet ani ničit mise ? Chlapče jseš na omylu nebo snad čekáš, že si zaplatí 500k a budou si jen tak stím z legrace létat ? To asi ne
Shadow
Jasně že se očekává že se bude střílet, ale to zakázaný neni..
Když budou ničit mise -> vězení + přijdou o peníze
Bony
Nechte tu voj. techniku v klidu proboha. Stačí když ji dělá under, tak je bordel všude. Zbytečná práce navíc pro všechny zbytečnost.

Zakázaný sice střílet z ní není, ale neočekávej, že se to někomu bude líbit, když na něj budeš střílet a hrát si na "lerry-ho kinga" "virtuální svalovci".

Neboj řeknu si to sám "Nehraji the SIMS" Proč asi myslíš že po jednom nezmiňovaném UPD zmiznula voj technika ?
Tress
sem pro navrat techniky, ale tenhle zpusob je s prominutim blbost
Shadow
Mě se nikdy nestalo že by mě někdo sundal vojenskou technikou, zas tak hrozný to neni.
Bordel? Takže v tom případě dělaj bordel i vojáci a teroristi, když střílej? :D
Bony
Citace
Shadow napsal:

Mě se nikdy nestalo že by mě někdo sundal vojenskou technikou, zas tak hrozný to neni.
Bordel? Takže v tom případě dělaj bordel i vojáci a teroristi, když střílej? :D

Bordel střelbou vojáci a teráci dělaj jen tím, že se střílí dokola jak neandrtálci což je někde v poušti na "the strip"

Bordel technikou to je střílení do všeho co se pohne. Zase začnou nálety na warpy a ty vaše další nudsy nu už to vidím.

To že se ti to nikdy nestalo neboj se on se časem najde nějaký maďar co přiletí s hunterem a budou létat samé rakety a Ratatata. No až se ti tak stane, tak si potom nestěžujte nebuď te jak lidi co volí Zemana a potom jim tečou slzy.
Tady to dopadne úplně stejně a potom budou návrhy na opěttovné zrušení.
shakal
Citace
Tress napsal:

sem pro navrat techniky, ale tenhle zpusob je s prominutim blbost

Velmi rád si prečítam tvoj rozumnejší návrh. Keď s nejakým prídešB)
Bony: ten bordel sme riešili vyššie, hneď na začiatku. Možno by si si to mohol prečítať celé, vrátane samotného návrhu až do konca;)
Ruda
Nápad je to dobrej, dostane to prachy z oběhu a zároveň to nebude mít každej, jenom se trochu bojim že s tím znuděný miliardáři budou dělat bordel. (Kdyby to bylo v době když sem měl prachy tak bych z toho nevylezl.) :D
Shadow
A kdo by něco dělal s vojenskou technikou ve virtuálu?

Jestli na mě někdo někdy nalítne s hunterem, je mi to jedno. Že mě někdo zabil tak kvůli tomu nebudu pro zrušení techniky. Vojáci a teráci taky střílí víceméně všechno živý a o zbytek se postarají kaziči misí.
hormoskunk
Jak někdo píše, že to vyjde zhruba na herní peníze pul mega... Nezapomínej, že hráči mají čím dál tím víc peněz, takže pul mega není moc... A stejně se mi nelíbí, že vojenskou techniku by používali všichni... Jsi vem, že si to koupí dozorce a nemáš téměř žádnou šanci ani utéct z vězení. Pokud návrat voj. techniky, tak se stejnými věcmi, jak to fungovalo kdysi. A to, že by to mohli řídit pouze teráci a vojáci, s lvl 168. A jelikož, teď je jinde vojenská základna a teď je to území vězení, tak najít jiné místo, kde by technika měla svůj spawn.

// Ještě dodám, že by pro celý server byl i stejný počet techniky a to 2 huntery, 2 hydry a 2 tanky

Hi
shakal
Tak ja to skúsim ešte raz: Bordel s technikou cez akciu sa robí na 99,99% preto, lebo je zadarmo!!! Keď si rozflákaš ksicht o stromy, keď ti to niekto zostrelí, respawneš sa, ideš na základňu a mastíš ďalej! Pretože tá technika cez akciu je zadarmo!!! Toto sa absolútne nedá porovnávať.
Ruda: miliardári sú najväčší držgroši, nebudú to robiť:D Prerátajú si každý dolár či sa im to vyplatí:D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%