Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[Vizitka] TimG | Update: 01/2020
Xena
tak nakoniec som nezabudla :D vizitka sa mi páči Smile---hlavne to moje meno v ružovej farbe :D lepšie to už nemôže byť :D dík za označenie Smile...z mojho pohladu si bezproblémový hráč..takťže to je fajn..len tak dalej :D
TimG
Konečne po dlhom čase s5 :D Som rád že si nezabudla Jooo Budem sa snažiť tak pokračovať :D
SapikGames
Neznám tě ale ani jsem tě neviděl. Vizitku máš pěknou a vkus taky. Smile A jak jsem viděl vůbec nehraješ jazyk
TimG
Je pravda, že som dlho nehral, no zase som tu. :D Teba som videl pár krát už. :D Vďaka za koment. Smile
metju22
Vizitka pekná, ako hráča ťa nepoznám, neviem či ešte hraješ . :D *dobrá práce*
TimG
ďakujem.. Asi pol roka som mal pauzu, ale posledný mesiac hrajem každý deň. Tak snáď niekedy.. Hi
Chicago_Girl
Nudím se a tak si jdu po vizitkách a zahlédnu tu tvoji :D A ještě jsem ti slibovala, že ji okomentuji tak už konečně se toho dočkáš :DD Barvy máš pěkně sladěné, jsi super hráč a doufám, že ti to AT jednou vyjde Smile Díky za označení oblíbeného administrátora :D king
Extream
Vizitka je pěkná, Jako hráče tě poznám a myslím si že jsi v poho hráč ... tak GL do života Smile
TimG
Chicago_Girl - Konečne som sa dočkal. Mimo ďakujem Ti Smile :D
Extream - Aj ty sa drž. Smile Vďaka, snažím sa všetko robiť tak, aby to bolo dobre. Smile

//e: Nový dizajn, update informácií.
Upravil/a TimG dne 24.06.2017 13:36
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu