Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka-AntiChri$t
|
|
| AntiChrist87 |
Přidané 25.06.2016 15:06
|
![]() Příspěvků: 12
Založený: 18.03.16
|
AntiChri$t Server informace Bývalý nick na serveru: Sounyx Váš nick na serveru: AntiChri$t Odehrané hodiny na serveru: 403 hodin a 17 minut Bankovní obnos: 40,686,586 $ Nasbíráno marihuany: 75g Vlastním dům číslo: Momentálně nevlastním žádný dům Vlastním hotel číslo: Nevlastním žádný hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem v žádném gangu Můj oblíbený administrátor: HrBeec,Sotasek,ANTIVIRUS,Fifa,Reggie_,Paladino,Baseball,Nokia3310,Melmen,GaUneR Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv /ls /sf /hitman /port Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Orientační běh Mé oblíbené vozidlo: Infernus Má oblíbená práce na serveru: Taxikář,Terrorista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1* Vaše webové informace Váš nick na webu: AntiChrist87 Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 1 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Užitečné debaty-Lokace aut v docích http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=33658 Osobní info Jméno: Pavel Datum narození: 19.1.2000 Věk: 16 Kontakty: Skype: sounyx85 Kraj: Ústecký kraj Kolik mám zhruba kamarádů/kamarádek: Hodně Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Zatím zakladní školu Jazyky: Angličtina,Němčina,Čeština,Slovenština Děti: Chci mít 2 Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Nikdy nenadávej přes net když nevíš kdo sedí na druhé straně monitoru Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Melancholik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Aktivní,Stydlivá,Spolehlivá,Upřímná,Naslouchavá,Přátelská Informace o Vaší postavě Výška: 191 cm Hmotnost: 90 kg Postava: Vypracovaná Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Jen občas Na těle mám: Řetízek,narámky Vousy: Oholené Závislosti Kouření: Nesnáším cigarety Alkohol: Tak jako dám si Sex: Ještě čas Závislosti: SuperPařba,Holky,Sport,PC Moje zájmy a co mám doma Zájmy: SP,Hry,Sport Sport: Fotbal,Posilovna Literatura: Nečtu Hudba: Všechno kromě Rocku,Metalu Zvíře: Pes Můj styl Moje Motto: Když něco chceš tak to nevzdávej a jdi si zatím Životní cíl: Vystudovat, a zabezpečit rodinu Co nesnáším: Když někdo vedle mě kouří cigaretu Co miluji: Holky,Spání,Sport Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Džus Hello pomeranč Oblíbená barva: Modrá,Zelená Upravil/a AntiChrist87 dne 26.06.2016 14:13 |
|
|
|
| AntiChrist87 |
Přidané 26.06.2016 14:17
|
![]() Příspěvků: 12
Založený: 18.03.16
|
Ano jsem sounyx bohužel mě všichni dobře znáte Ale změnil jsem se už Děkuji |
|
|