Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[Vizitka]Melmen
Neophyte
Melmenisko...
K vizitce: Vizitka suprová, nadpisy tutový a prostě Ty celý jsi perfektní :D :D
Nemám ti co k vytknutí, jelikož jsi jeden z mála hráčů, kteří to mají v hlavě srovnaný..
Doufám, že se Ti v AT bude dařit a taky ať se Ti daří i v RL ;)
Tak měj pevný nervy, který určitě budou potřeby Smile
Melmen
Reggie: Děkuju moc, škoda že jsi opustil Mogísek. Sad Snad se tam zase brzy ukážeš. :D

LoaDe: Také děkuju, ale nemusíš tu lhát. :X
Citace
Ty celý jsi perfektní

Tohle přeci vůbec není pravda, ale i tak díky. Smile Zatím to v tom AT nějak zvládám. :D

Jinak 13.8.2015 vizitka trošku editovaná. Smile
Gargy
Melmen zajímavý Admin a jak kdy i pohodový Admin hlavně hodný rád jsem tě poznal škoda jen že jsi moc závislý na skype :D a taky škoda toho že se už nebavíme spolu bohužel
Xena
Tá vizitka je ináč super :D dobrá práca Melmík :D
Melmen
Gargamel: No, když jsi byl ve firmě, tak se to ještě dalo, ale teď jak jsem v AT tak se to přes den nedá vůbec stíhat. Takže tak no. :D

Xena: Děkuju Xeničko :333 :D Ale nemyslím si, že je super. Ale oki. :D Jinak choď na ten skype častěji a bude to fajn. :D
Rosta
Přesouvám zpět mezi adminy.
Grind
Krásne spracovaná vizitka,robíš dobré akcie.GL v budúcnosti
Nosferatu
To je tak buzi buzi, až je to pěkné. :D
Vypadá to opravdu dobře. :D
Jinak ať se daří kolego. :D
I kill people and I like it
3Rudinko3
Melmen čo ti také povedať si jeden s TOP hráčov na SP (pre mňa) tie letné pokeci o 4ráno boli top a teraz je to opäť tu !! Si král a dúfam že sa ti v živote bude dariť a dosiahneš to čo chceš Smile na SP určite neprestávaj lebo je stebou sranda jazyk
PS: si najlepší český slovák ktorého som kedy počul :D :D :D
Szelby
Melmíku vizitka pěkná, info o tobě mám. K tobě.... Si super hráč pohodový člověk, ty pokecy na Tsku dlouho do noci :D :D Prostě jsme si celá banda padli a hned se na SP příjeměji hraje! *Hraju*

Hodně štěstí v životě Smile
Szelbovsky Cool
Melmen
Rudinko, taky super hráč a jsem opravdu rád, že jste zase všichni začali hrát a doufám, že ještě dlouho budete. jazyk Strašná sranda ne jen u GTA, ale i na minecraftu. :D Btw, zase někdy musíme zahrát Lucky wars. :D
PS: Ja viem. :D

Szelby, taky fajn hráč a teď dokonce otrok administračního týmu (helper). :D Doufám, že si to nějak nepokazíš a jednou to dotáhneš i na administrátora. Na TSku byla, je a bude vždy sranda! :D

Taky hodně štěstí ;)
Reggie_
Přesouvám mezi admin vizitky, vítej, přeji Ti hodně štěstí a pevných nervů. Smile
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Baddy
Cau Melmen. Doufám že když seš teď v AT tak budeš nadále dělat ty super akce co si dělal když si byl ještě organizátor. Jinak seš skoro můj soused :D a taky super šéf firmy.;)
Melmen
Citace
Baddy napsal:

Cau Melmen. Doufám že když seš teď v AT tak budeš nadále dělat ty super akce co si dělal když si byl ještě organizátor. Jinak seš skoro můj soused :D a taky super šéf firmy.;)

Díky baddy ;) Doufám, že budu. Akorát teď nějak není čas. :D
Jojo, skoro jo. Se někdy stavím. jazyk

==============
Edit vizitky:
Přidány screeny.
JamesBonG
Jeden z nejlepších lidí co jsem na SP poznal doufám že máš stále Yakuzu :D
Melmen
Citace
JamesBonG napsal:

Jeden z nejlepších lidí co jsem na SP poznal doufám že máš stále Yakuzu :D

Díky, nápodobně. :D Akorát kdybys nebyl takový moula a nedostal ten pban že.. :D

Jinak jistě že yakuzu stále mám. Dokonce jsi stále jeden z členů a držíš hodnost. :D
https://img.tpx.cz/uploads/gta_sa%202...-13-68.jpg
LuKi_
Melmenis, ty víš co se stalo kdysi, nenáviděl jsem tě upřímě, ale pak jsme se poznali a si super člověk, s kterým se dá pokecat Smile Drž se na SP zase jako administrátor Smile
Jinač pěkná vizitka
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Dreamys
Ahoj,
Dřív jsme spolu hodně volali, teď už sice moc ne, ale pořád si myslím že si člověk na kterého se dá spolehnout, máš dobré nápady takže není pochyb že ti to i dobře myslí, hodně štěstí v reálném i virtuálním životě Smile
MultiCz
Čauky Melmene Smile
Hezká vizitka pro mě jsi top Admin a dlouhou dobu jsem byl ve tvojí firma a musím říct že jsi fakt fajn člověk a Gratulace že ses dostal na admina hodně štěstí na SP i v Realném životě Smile
Melmen
LuKi, díky. Co se stalo stalo.. A docela kvůli kravině, ale co už.. :D Stávají se i horší věci.

Daníku, díky. Dřív jo, ale jak není oficiální tsko pro SP, tak je to celkem na nic. :D

Multi, taky díky. Je škoda, že jsi odešel.
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%