Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Reggie.
Krowky
Môj prvý rozhovor na poste žurnalistu tak ospravedlňte nedostatky.

Ako prvú svoju obeť som si vybral skrachovaného administrátora Reggieho :D Pre uvolnenie atmosféry žiadna časť rozhovoru nebude cenzurovaná ani vynechaná, ale veď to samy uvidíte....

Týmto Ťa vítam v rozhovore Reggie, tak sa pohodlne usaď.
Já si postojím. No tak asi jdeme na to, povídej :D

Vlastne ty si ešte posedíš, keď Ti na to prídu... Touto cestou Ťa vítam v horúcom kresle a pred samotným rozhovorom sa hráčom predstav, ponúkol by som Ti aj kávu ale nejde nám rýchlovárna kanvica, odpojili nás lebo ATomas neplatil za elektrinu.
Velice si toho vážím, ale to křeslo je pro mě až moc horké, takže by mi stačila bohatě sklenka studené vody, než-li šálek horké kávy. Ale k věci, na serveru mě jistě většina z vás pozná, rok jsem na SuperPařbě působil jako administrátor, později i správcem gangů a firem, ale bohužel vše jednou končí. :) Něco krátce o mé osobě - studuji obor automechanik opravář osobních vozidel již druhým ročníkem, ve volném čase se věnuji počítači a kamarádům venku, dále jsem milovníkem koček a autobusů.

Píšeš že si milovníkom autobusov, plánuješ svoju budúcnosť nejako týmto smerom alebo si to ponecháš aj do budúcna iba ako koníček?
Ano, budoucnost v tomhle směru dost plánuji, koníčkem to pro mě zůstane i tak. Uvidíme, co se z toho nakonec vyklube, sám jsem zvědavý, ale na to je ještě pár roků čas.

Môj otec pracuje ako šofér autobusu a platovo to teda nie je žiadne terno. Predpokladám že v ČR to velmi rozdielne nebude, neodradzuje Ťa nízke finančné ohodnotenie od možnej práce v oblasti autobusovej dopravy?
O tom už jsem se několikrát doslechl a řekněme, že by mi to až "nevadilo", důležité je dělat práci, která vás baví. :) Stále lepší mít práci s nízkým platem, než nemít práci vůbec. Nedávno dokonce u nás v ČR proběhla celostátní stávka řidičů autobusů za nízký plat, tudíž pochopitelně v některých částech města nejely autobusy, pro mladistvé to znamená - hurá volno, nejde se do školy!

To sedí, meškajúci autobus alebo autobus, ktorý nepríde vôbec je vítané spestrenie dňa pre školákov. Ešte posledná otázka k osobnému životu (teda aspoň zatial). Single alebo zadaný?
To si piš, že je, vlaky sice jely, ale na to už jsem moc línej, abych cestoval přes několik měst jen na pár hodin do školy. :D
Momentálně zadaný.. jídlo a svou postel bych v životě neopustil. Ale ne, teď popravdě, druhým rokem nezadaný, zatím mi to nechybí, zbytečné přidělávání starostí pak.


Presne tak, človek má dosť problém uživiť seba a nieto ešte ženskú. To je občas príťaž a nezostal by Ti takmer žiadny volný čas na hranie na SP! Keď už sme pri tom spomínal si že si bol rok členom AT, ako si sa k tejto pozícii dostal a aké boli tvoje začiatky na poste?
Souhlasím. O SP by mi až tak nešlo, už teď tam málo chodím, ale hlavně by se to pak projevalo ve škole na známkách apod.
Píše se rok 2015, dne 17. září (september) si "gangster" Redží podal ze srandy přihlášku do AT, protože proč to prostě nevyzkoušet, když je otevřený nábor. Pár nesouhlasů i souhlasů tam bylo, co taky očekávat od někoho, koho jsi vůbec neznal. Nakonec tedy má kariéra byla odstartována dne 8. prosince (december) na pozici "Helper", do admin týmu jsem byl oficiálně přijat až dne 20.01.2016.
A teď mě omluv, musím si odskočit vykonat svou potřebu a taky ji doplnit - jídlo.


Pevne verím, že na doplnenie využiješ nové jídlo...
Aké boli tvoje prvé pocity v AT resp. na pozícii helpera a neskôr teda na pozicii regulérneho administrátora Superpařby? Bolo to niečo na čo sa oplatilo dávať si prihlášku?

To ne, dneska je svátek, tudíž si nemohu obstarat nové jídlo z obchodu, tak šetříme, věřím, že to pochopíš.
Tehdy jsme byli přijati spolu já a ANTIVIRUS, takže jsem ho už od začátku bral jako svého parťáka, se kterým si budu rozumět. Tak první pocity, hlavně stres, protože jsem nevěděl, co od toho pořádně očekávat, a tak nějak jsem si chtěl vždy zkusit odpovídat na hráčské dotazy, teď už mě na tom nic neláká a nepřekvapuje, stejně polovina z nich je "Bude tuning sraz??", "Bude kopec smrti?!" apod. - k tomuto se vrátím později. Na postu řadového administrátora to je už něco jiného, nemáte na starosti pouze dotazy, ale více věcí, některých i kapku složitých, tím mám na mysli například řešení neustálých obchazečů (p)banů. Tak určitě to stálo za to, kolegové z admin týmu si mě časem oblíbili a brali mě už jako takovou samozřejmost v AT, což mne potěšilo.


Je škoda že si rady administrátorov musel pred časom opustiť. Je možné čitatelom trošku priblížiť aspoň náznakom čo sa vlastne stalo?
Nerad se k tomuto tématu vracím, ale zkrátka šlo tehdy v poslední době o několik porušení pravidel, které si administrátor nemohl dovolit. Bohužel, měl jsem menší problémy doma, tak se to trochu odrazilo i k SP a nebral jsem věci moc vážně. Už delší dobu jsem uvažoval, že to sám ukončím, protože už toho bylo fakt moc, ale chvílema mě to přešlo a nakonec jsem byl tedy po pár týdnech hl. administrátorem Nosferatu vyhozen.

Dáme si techniclkú prestávku idem do krčmy :D Dokončíme buď okolo polnoci alebo zajtra. Drž myšlienku!
Napij se i za mě, ať jsem ve formě. :D O půlnoci tu jistě budu, na dnešek žádné plány nemám. Držím, ale na mě příliž v rukou těžká.

.... rozhovor pokračoval na druhý deň....

No dal som si aj za teba, seba a neviem kolko ďalších takže sa hlásim až teraz. Píšeš že si uvažoval že sám skončíš a napriek tomu si sa dal po diskusii s hlavnými na post helpera, mal si pocit že to Ti zoberie menej času alebo aké boli dôvody tohto rozhodnutia?
Ihned poté, co jsem byl vyhozen mi byl nabídnut post helpera, řekl jsem si, proč to teda nevzít a zase na jednu stranu jsem nechtěl opouštět své kolegy v týmu, protože jsem si už tak na všechny zvykl.. no bylo by mi to prostě líto, tak chci být s něma stále v kontaktu. Takže doteď setrvávám na postu "Organizátor akcí", kde se snažím být co nejvíce produktivní, i když akce jsou má slabší stránka, ale snažím se. Poznámka, na tenhle post jsem byl přesunut z důvodu rušení postu "Helper", vůbec jsem neplánoval, že se tam objevím.

Neplánované akcie sú najlepšie akcie, možno to bude platiť aj teraz a nakoniec budeš výborným organizátorom, ktorý bude do zbláznenia robiť kopce a auto smrti a samozrejme splňať túžby hráčov typu "Bude dnes tuning zraz?". Aký máš názor na takéto prosby v dotazoch?
No to nevím jestli výborným, ale třeba mě to chytne a bude mě to bavit více. :D Takové akce, i když jsou sice lehké na uspořádání, jsou dle mě naprosto o ničem, hráč z toho nemá takový "zážitek", jako z nějakého luxusně postaveného závodu s rampama. Nerad akce typu "xyz smrti" dělám, pro některé bohužel velmi oblíbené, ale to je už jejich volba, co preferují.
Psal jsem, že se k tomuhle vrátím, chtěl jsem jen zdůraznit to, že většinu hráčů na SP nezajímá, jak je akce dobře postavená, kolik do ní vložil pořadatel času a nálady, ale zajímají jen ty odměny, na ostatní prostě nehledí. Jde jim jen o virtuální $$, které jim jsou naprosto k ničemu. V poslední době je tu trend psát ty zmiňované dotazy ohledně tuning srazů, kopců smrti, letů smrti apod. Ne že by chtěli radši nějaký pořádně dlouhý závod, oni raději kopec smrti, kde vyhraješ $$ hned, a který je na 10 minut. Toť můj názor, ámen.


Niektorí majú možno ešte v živej pamäti akciu od bývalého administrátora - Stinga. Jednalo sa o velkú akciu s názvom Tommorowland, ktorú pripravoval asi 8-10 hodín a dočkal sa iba nárekov, urážok a osočovania. Pamätáš si túto akciu a ak áno mal by si k tomu nejaký názor?
Bohužel nepamatuji, tudíž k tomu nemohu mít žádný názor, ale slyšel jsem o tom. To je tady už běžné, organizátor si připraví dlouhou akci a dostane většinou spíše tu kritiku než-li pochvalu, to docela zamrzí, pak se tu hráči diví, že pro ně nechceme dělat akce. :) Se stinG_em jsem nějakou dobu spolupracoval, když jsem začínal v AT, pak upadla aktivita a musel odejít, ale to je vedlejší, sedli jsme si spolu dobře si myslím.

Bohužial hráči by chceli vela dolárov za minimum námahy, možno práve preto im vyhovujú akcie smrti, je to rýchle bez potreby akéhokolvek skillu či námahy.
Plánuješ sa špecializovať na nejaké akcie alebo budeš robiť všetky? Ako špeciál by sa mi k tebe hodilo nejaký závod autobusov a pod.

S tím nic asi už nenaděláme, jestli jim to vyhovuje, tak prosím.
Podle nálady, ale řekněme tedy všechny, zase nemám v krvi, abych dokázal postavit nějakou mega akci, to fakt ne. :D Hehe, nad tímhle jsem přemýšlel, až bude čas, tak zkusím něco vymyslet.


Ako vidíš svoje šance na prípadný návrat na post administrátora? Veríš že by ti post organizátora mohol v tomto pomôcť a vôbec mal by si o to ešte stále záujem?
Myslím si, že nějaká minimální šance tam je, i sám hl. administrátor mi napsal, že dveře mám stále otevřené. I přesto, že jsem porušil pár pravidel, tak většinu práce jsem si odváděl kvalitně, některé to bohužel i štvalo, páč 90% mute, varů a ostatních trestů jsem "vyžral" já. :D No tak určitě měl a strašně se na to těším, rád bych se vrátil zase do starých kolejích. :)

Za mňa osobne môžem povedať že by som bol rád keby sa Ti to podarilo skôr či neskôr aj napriek tomu že si mal nabindované všetky admin príkazy a všetko vyžieral. Bola by škoda keby Ti to nevyšlo. Ale skúsenosti by boli vítané. Znalosti harmonogramov a podobne. Keď sme už pritom aký je tvoj osobný názor na pravidlá respektíve trestanie (výšky trestov, závažnosť prehreškov a pod.)?
Rychlé prstíky, Krowky. ;) Tak i teď si ještě pamatuji, jak a za co trestat, za ty dva měsíce jsem nic nezapomněl, některým jsem i poradil a ocenili to, takže jsem furt ve "výslužbě" dá-li se to tak říct.
K trestům? Nemám k tomu spíše co vytknout, ale pár administrátorů to až moc hrotí, třeba u toho používat i hlavu a selský rozum a brát ohledy na situaci, ne se vždy řídit nějakým napsaným seznamem, nedělá to pak dobrý dojem na hráče, jsme přeci lidi, ne roboti.


A otázka na opačnú stranu barikády. Ako vnímaš hráčsku komunitu ako takú? Kam sa podla teba poberá ich zmýšlanie? K lepšiemu či horšiemu alebo máš skôr tendenciu hodnotiť veci konkrétne a nie globálne?
Zdá se mi, že dříve tu byla hráčská komunita jako taková rodinka, vycházeli spolu, nehádali se mezi sebou tak moc, jak dnes.. Nevím co je na tom pravdy, já bohužel v tehdejší době ještě nehrál, ale opět, doslechl jsem se několik věcí.
Přijde mi spíše, že ta komunita upadá čím dál víc, každý den se tu řeší hádky, většina z nich teda gang potyčky, prohrané GR, nahlašování se vzájemně na web za něco, co hráč mít ani nemusí (tank, cleo, nitro apod.), všichni jistě poznáme - už je to spíš jen ze zaujatosti, dále snaha být vtipný ve špatných situacích (dotazy např.).. je to prostě k smíchu než k pláči. Já na názory moc dobrý nejsem, ale toť můj pohled, tak snad mi to omluvíš, že jsem se nějak víc nerozepsal.


Ja myslím že toto každému bude stačiť ako adekvátny a dostatočný názor k veci. Spomenul si GR (Gangrace) a v úvode rozhovoru si písal že si sa rozhodol ako gangster napísať prihlášku do AT. Si stále aktívny v gang systéme?
Ocenil bych.
Aktivní furt jsem, stále se zlepšuji a chci, je to taky jedna z mých věcí, která mě tu drží, snažím se nevyvolávat konflikty jako ostatní a myslím, že jsem na tom dobře. Rok jsem působil v gangu Outlaws Deckers, který se na serveru udržel jako nejdelší gang v historii SP, ale bohužel aktivita postupně upadala, členové odcházeli, nikdo neměl s kým jezdit, tak jsme se rozhodli jej zrušit. Ihned mi teda byla nabídnuta možnost pobytu ve Slow Riders, ve kterém jsem doteď, s komunitou jsem naprosto spokojen.


Gang systém prešiel mnohými zmenami, ktoré neboli vždy privítané dobre. Možno sa ani niet čomu čudovať. Páči sa Ti súčasný model gang systému alebo by si tam niečo zmenil prípadne vrátil niečo zo staršieho systému?
Rozhodně bych vrátil, a to starý systém přebírání území, teď je to až moc snadné, protože se přebírá ve virtuálním světě bez vozidel a RPG. Ale jinak mně teda osobně nic nevadí, na nic si nestěžuji, jsem rád, že alespoň pár jedinců se ho snaží vylepšovat, takových je tu třeba. ;)

Zase v normálnom svete to bolo dosť nespravodlivé gangy šli aj 5 gangov vs1 a nastávali problémy s tým že bezdôvodné napadnutie niekoho kto oficiálne nebojoval končilo pridaním WL a zatýkacou párty. Všetko má svoje plusi aj mínusy, Plusom je že som Ťa nahovoril na tento rozhovor a mínusom je že sa nám pomaly ale isto blíži jeho koniec, chcel by si ešte niečo dodať na záver? Plány do budúcnosti, odkazy hráčom, pozdraviť celú rodinu a tak?
To sice ano, ale o to větší zábava. :) Jenže to už je názor samotného hráče, mě teda vyhovovaly ty starší území.
Asi jen to, abyste se k administrátorům (ale i k hráčům) chovali trochu vhodněji a respektovali je, pak se tu zbytečně zavádějí pravidla jen kvůli pár pitomcům, co mají místo mozku plastelínu. Dále bych chtěl pozdravit svou kočku, protože věřím, že si tohle momentálně čte a fandí mi. Tak už jsem se Ti tu vyspovídal, teď konečně svoboda!


Nie tak celkom! Na SP je vela fanušíkov mačiek a teda nám ešte porozprávaj o tej chlpatej zákernosti čo ti behá po byte.
Kočky jsou život, kdo je nemá rád, tak ať se se mnou ani nekamarádí! Ony milují vás, tak musíte i vy je, to podobné je i u psech (to, co dělá haf haf). Mimochodem, jsou to ta nejroztomilejší stvoření, obzvlášť malá koťátka. Moc se mi o ní povídat nechce, už tak ten rozhovor je dlouhý jak rulička toaletního papíru. :D Ale jen to, že každou noc mi spí na břiše a do rána jsem nevyspanej, páč se nemohu otočit na stranu, byl by to hřích, kdybych to udělal!

Na záver by si nám mohol pridať fotku (seba alebo mačky)?
Myslím si, že 2 stejné fotky sem přidávat je zbytečné. Ale ne, má fotka je ve vizitce, takže kdo má potřebu onanovat, směr tam. Fotka kočičáka zde - https://img.tpx.cz/uploads/17974347_1...2661_n.jpg

Tým pádom sme vyčerpali všetky otázky a ak by sa Ťa niekto chcel spýtať dačo navyše, nech tak spraví do komentáru pod tento rozhovor. ďakujem za tvoj čas

Samozřejmě, co je potřeba, odpovím.
Já tobě taky, měj se. :)



ODKAZ na Reggieho vizitku - http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=68299

BONUS
Ako spontánne a neplánovane došlo k rozhovoru:
Ešte taký malý bonus ako k rozhovoru vôbec došlo v skupine admin teamu na skype:

[14.4.2017 20:15:53] Krowky: spravim rozhovor s Antireklamou!
[14.4.2017 20:16:02] Wery: jo ta je ted dost popularni :D
[14.4.2017 20:16:09] â™› Regg1e_: Sprav rozhovor s administrátorem Server
[14.4.2017 20:16:13] Krowky: s reggiem spravim
[14.4.2017 20:16:15] Krowky: reggie priprav sa
[14.4.2017 20:16:17] Krowky: dobre ze si prisiel
[14.4.2017 20:16:20] Krowky: o 5 minut start
[14.4.2017 20:16:28] â™› Regg1e_: ku**a ne
[14.4.2017 20:16:33] â™› Regg1e_: nejsem tu
[14.4.2017 20:16:42] â™› Regg1e_: Nemám náladu na psaní :D :D
[14.4.2017 20:16:46] Krowky: ku**a joooo
[14.4.2017 20:16:58] â™› Regg1e_: ale nooooo
Upravil Krowky dňa 15.04.2017 21:44
Reggie_
Na rozhovor jsem nebyl vůbec připravený, ale i přesto jsem se dokázal rozepsat, možná až příliš. :D Když už rozhovor, tak pořádný, snad ta délka nebude nikomu vadit. Tímto ti gratuluji Krowky k vůbec tvému prvnímu rozhovoru. *JSEM VÁTĚZ JOO*
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Pandy
Zdravím kolegové,
rozhovor se povedl co se týče výběru i rozmanitostí otázek. Není to kopie všech rozhovorů alespoň.

Reggieho si pamatuju když jsem tak nějak začínala na SP cca 2-2,5 roku zpět, kdy byl dlouhodobým členem mojí firmy Thug Life Dealers a hrál pod nickem Agent-K57. Dokonce mám ještě v živé paměti jak jsi mi posílal odkaz na OMSI z tvého kanálu :D
Potom jsi nějak z firmy odešel a už jsem o Tobě moc nevěděla, pak jsi si změnil nick na tento rakovinotvorný a už jsme se tak nějak odcizili.

Nicméně
Citácia
A teď mě omluv, musím si odskočit vykonat svou potřebu a taky ji doplnit - jídlo.


Toto mě rozesmálo už včera ve skupině :D :D

Hodnotím tenhle rozhovor velice kladně, a to jak výběrem dotazovaného tak samotného Žurnalisty, za vtipnost a odlehčení rozhovoru Palec nahoru

e//:

Citácia
snad ta délka nebude nikomu vadit.

Komu by vadila délka, že ? :D
EM1N3M
Super rozhovor jeden z mala rozhovorov ktorý som detailne čítal až dokonca :D. Čo sa týka reggieho tak je to super hráč a stálica v admin tíme moc si neviem zvyknúť že už nieje administrátor. Super práca pokračuj v dalšich rozhovoroch.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=23554
LSK
Dobry rozhovor, aspon som sa .nenudil na ****i :D . Teraz seriozne rozhovor podareny ako zurnalista, tak "obeť". Nech su dalsie rozhovory aspoň aspoň tak, ak nie lepšie :D teším sa na ďalší rozhovor :D
Geroj
rozhovor na úrovni.. taktiež ho robil krowky no, hráča poznám dlho a nikdy sme nemali problém, pekná mňafka kámo *Tu sem*
NiKo_
Rozhovor super
Krowka a Regina super dvojka
Tu budú samé chváli
jazyk
Warning
Chýba nejaký dodatok k
Citácia
Týmto Ťa vítam v rozhovore Reggie, tak sa pohodlne usaď.
Já si postojím. No tak asi jdeme na to, povídej :D

LOOL

Nevedel som, že si mladý autobusár. To chválim. *Andílek*

Pekelne dlhý rozhovor ale rovnako dobrý.
Nasraný
Szelby
Pěkný rozhovor , jsem rád že se toho krowky ujal Smile Víc takových rozhovorů Smile
Szelbovsky Cool
Brendy
Konečne rozhovor na úrovni, ktorý som dočítal až do konca. Krowky, tebe patrí velký palec hore a ak budeš mať čas len v tom pokračuj a keď nie, tak ja si niekoho nájdem kto ťa k tomu dokope.
Ondrah98
Rozhovor velice kvalitní jak obsahem, tak formou, určitě bych byl pro pokračování v tomto trendu. Co se týče Reggieho, tak srdíčko jsem si vylil v jeho vizitce, tak se nebudu opakovat. Nicméně pro mě to byl vždycky kvalitní admin a dobrej člověk, na kterýho je spoleh a považoval jsem ho za "pilíř" toho "svýho" teamu. Až na ty kočky a autobusy bych ti asi rozuměl i jako osobě. :D

Díky (za cokoliv mezi náma)!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Saph1R
Konečně kvalitní rozhovor po delší době a ještě s Reggiem, gj Krowky. Palec nahoru

Rozhovor jako takový na jedničku komplet. Reggie je prostě fajn klučina, racionální, independentní. Takový mám rád (no homo :D ), takovejch tu je potřeba dost.
Krowky
Pridaný "príbeh" ako rozhvoor vôbec vznikol :D
Panther
Toto je proste bomba .. na tebe Krowky sa mi paci, ze co mas na srdci, to na jazyku .. aj ked je to vela krat totalna hovadina :D

Super sa to citalo a nevynechal som ani jedno slovo ... dufam, ze takychto spontannych rozhovorov bude viac ..

A Reggie to je dalsi frajer, neni o com ....

Na paradu Smile
Tom14
Suprový rozhovor, velké + za hůmor
Reggie_
Fuu, nějak jsem se sem nevyjádřil, díky kluci (a dívko) za názor! Rozhovor to byl samozřejmě nečekanej, kdy jsem se náhodou ozval do naši ultra tajné skupiny.. no a když už nečekanej, tak jsem se alespoň rozhodl pořádně rozepsat, což je u mě neobvyklé. :D Takže teda díky, už znovu ne!
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Yamatino108
Rozhovor ma vážne zaujal.Krowky,vydaril sa ti na 1* :D.A čo sa týka k Regiemu,tak toho poznám nejaký ten piatok a je to vážne super hráč.Nemám mu čo vytknúť.
Szelby
Povedený rozhovor křowák :D A redží vždy připraven !! :D Myslím si že za nějakou dobu by mohla byt druhá verze :D
Szelbovsky Cool
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
6 Hlasov
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 22