Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

SMAZAT PROSÁM
Dreamys
• Zdravím, chtěl bych poprosit o vytvoření avataru, co si přeju = •

• Nejlépe aby to bylo v Modrém stylu (modrá-bílá) (modrá) (modrá-černá) co vás napadne.

• Žádné cliparty, animované obrázky, chci aby to bylo nějaké foto z reálu, ať už nějaká osoba, místo nebo třeba jenom nějaký předmět.. bota, cokoliv, zkuste být kreativní.

• Co se týká nálady chci aby to nebylo smutné, může to být neutrální nebo veselé, ale zase né nijak moc.

• Pokuď máte chuť tak tam můžete naházet nějaký pěkný vzhledoví efekt (např. rámeček, možná nějaký efekt sněžení.. cokoliv.)

• Odměna bude kolem 5 milionů, podle toho jaké to bude.•

• Snažil jsem se to pro vás udělat co nejvíce stručně, doufám že jste porozuměli tomu, co si přeju.. nechám to tu otevřené do konce týdne, to znamená že na to máte pondělí - neděle, popřípadě se můžeme domluvit a prodlouožím to. •

• Máte téměř volnou ruku, tak zkuste být prosím kreativní.

Upravil Dreamys dňa 17.09.2016 13:07
Nxs
Ahoj,
co tam chceš za text?

//e: Zatím tu máš tohle. Moc nemám čas, ale teď jsem dostal chuť otevřít PSko.
img.tpx.cz/uploads/danikavatarbynexusnew.png
https://img.tpx.cz/uploads/danikavata...xusnew.png

-máš to zdarma
Upravil Nxs dňa 16.09.2016 15:32
gummy
profi
img.tpx.cz/uploads/danikuvavos.png
Dreamys
Nexus - Nápis Danik je super, jinak se mi to dost líbí Smile, děkuju.

Gummy
- Taky dost v pohodě Smile Jenom by to mohlo být trošku míň "depresivní" (myslím tím vyzkoušet třeba trošku veselejší obrázek.), ale nápad každopádně opravdu luxusní, absolutně by mi nevadilo dát si tohle za profiloví obrázek, děkuju !

• Někdo další? Těším se na další kreativní nápady •
Dreamys
• Bohužel, budu si muset vybrat nějaký ten avatar už do dnešní půlnoci, protože zítra na to nebude čas a pozítří také ne.. takže máte čas do půlnoci •
Nxs
Za 1. Ti děkuju za pochvalu. Smile Chtěl jsem Ti udělat ještě jeden ale teď už nemám čas, tak asi nic. Za ten můj nic nechci, takže si ho můžeš klidně někde použít. :D Hi
Dreamys
Dobrá, tím pádem jste tedy vyhráli oba Smile Děkuju za snahu, prozatím si dám avatar gummyho a když mě např. omrzí můžu si vzít tedy ten tvůj Smile prosím o Lock!, děkuji - Gummy, jdu ti poslat peníze

// zasláno, byl jsi zrovna afk, tak to máš převodem Smile
Baseball
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
19 Hlasov
22%
Skyrace
21 Hlasov
24%