Informace o serveru
Číst diskuzi
|
[Vizitka]Melmen
|
|
| Reggie_ |
Přidané 28.11.2016 23:24
|
![]() Příspěvků: 3395
Založený: 02.05.15
|
Pááá, Melmík.
|
|
|
|
| Ondrah98 |
Přidané 29.11.2016 15:26
|
![]() Příspěvků: 7500
Založený: 28.10.13
|
další špína po Ondrahovi pryč... Sice ti vzhledem k tvému přístupu a celkovýmu pohledu nikdo moc nemohl nadávat jako mě, takže tě hráči svým způsobem brali, ale to podstatný na co bych upozornil je to, že si měl vlastní názor. Sice jsme se často neshodli, protože názory byly docela často opačný, ale furt jsme se nějak respektovali myslím. Díky tomu pro mě budeš vždycky takovej ten, co by se rozkrájel pro "dobro" a kolikrát i zbytečně. Čest práci!
![]() ![]() |
|
|
|
| NiKo_ |
Přidané 09.12.2016 07:17
|
![]() Příspěvků: 543
Založený: 11.07.16
|
Melmen Bol si môj prvý Administrator ktorý mi poradil, a bol si prvý z ktorím som volal. Budeš mi chýbať nech sa darí a ahoj,
|
|
|
|
| Melmen |
Přidané 09.12.2016 15:59
|
![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Díky moc Ondro Nějak jsem si toho vůbec nevšiml, že jsi mi to komentoval. Sem do vizitek moc nekoukám.:XA tobě Nikousi taky, na SP se ale občas podívat chodím, ať už třeba jen na pár minut.
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasůAno, ale ne nijak výrazně.
6 HlasůBudu ho slavit na SuperPařbě.
21 HlasůNe, nemusím ho.
26 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 30

další špína po Ondrahovi pryč... Sice ti vzhledem k tvému přístupu a celkovýmu pohledu nikdo moc nemohl nadávat jako mě, takže tě hráči svým způsobem brali, ale to podstatný na co bych upozornil je to, že si měl vlastní názor. Sice jsme se často neshodli, protože názory byly docela často opačný, ale furt jsme se nějak respektovali myslím. Díky tomu pro mě budeš vždycky takovej ten, co by se rozkrájel pro "dobro" a kolikrát i zbytečně. Čest práci!

Bol si môj prvý Administrator ktorý mi poradil, a bol si prvý z ktorím som volal. Budeš mi chýbať 
Nějak jsem si toho vůbec nevšiml, že jsi mi to komentoval. Sem do vizitek moc nekoukám.:X