Informace o serveru
Číst diskuzi
Zetko ♛ Update 2.5.2k17 / Koniec ¯\_(ツ)_/¯
|
|
EM1N3M |
Přidané 03.05.2017 16:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 533
Založený: 08.01.16
|
Tak vela šťastia brácho , dúfam že ešte niekedy zavoláme . Nikdy nezabudnem na to jak sme spolu volávali a chodili na prepadnuté nemky a domy atd . Super človek a jediný madar ktorého poznám .. ![]() |
|
|
Zetk0 |
Přidané 03.05.2017 18:05
|
![]() ![]() Příspěvků: 202
Založený: 22.05.16
|
Dakujem, tebe prajem tiež vela štastia či už na sp abo v reale. ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 03.05.2017 18:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Čau chlape, na začátek rozhodně musím říct, že ti ohledně toho gangu rozumím s odchodem westu z gang scény už to není ono a popravdě řečeno to co se založilo po něm mi také zrovna 2x nevonní, takže se přidám k tobě a půjdu tou stejnou cestou co se toho gangu týče, není to prostě west a nemá důvod tam být i když tam jsou kluci z Westu, ale bohužel jsou tam i takový, co k tomu westu nepatří a ani já sám si nejsem jistý, že bych chtěl být ve stejném gangu. To asi k tomuhle, jinak rozhodně se nám ukaž, takovou tu pauzu od toho potřebuje každý to je z cela normální a tak doufám, že se nám zase časem vrátíš. Jsi v pohodě kluk, fajn se s tebou pokecá možná taky proto, že už se známe nějakou dobu, už od té naši Firmy, takže tak. Je tě škoda, ale nebudu tě také pořád jenom chválit, samozřejmě že i ty si mě občas dokázal nasrat, ale to všechno je vedlejší, když pominu hledisko administrátora a podívám se na to z hlediska kamaráda, což my dva se známe nějakou dobu, tak prostě fajn kluk, tak hlavně ať ti to vydrží a měj se hezky, čauko. I kill people and I like it |
|
|
Reggie_ |
Přidané 03.05.2017 18:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 3395
Založený: 02.05.15
|
Čus, díky za označení, vážím si toho. ![]() ![]() |
|
|
Mordis |
Přidané 03.05.2017 19:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 2009
Založený: 07.10.13
|
Zetko! nevím jak je možné že jsem ti ještě vizitku neokomentoval. Tak to napravím alespoň teď. Nejdřív zhodnotím vizitku a pak se podívám na tebe. Takže, vizitka obsahuje vše potřebné, dočetl jsem se velkou hromadu informací. Po vizuální stránce vypadá opravdu luxusně, prostě jedna z těch lepších. Nadpisy velký palec hore. A teď k tobě šéfe. Jednoduše jsi člověk co má mozek a umí ho používat. Dá se s tebou úplně v pohodě pokecat, zasrandovat, pohodář. Je škoda přijít o dalšího pohodáře co na SP strávil již dost času. Věřím a doufám! že je to opravdu jen pauza nikoli komplet konec. Vím že jsi pro gang systém hodně znamenal a tudíž přijde o důležitého hráče. Já se o gangy nikdy nezajímal, důvodů je hodně ale pokaždé když se řekne "gang" vybaví se mi pár lidí. Ty jsi mezi nimi. Měj se, ať ti to šlape v reálu a doufám že tě co nejdřív uvidím opět zpátky mezi námi! Užívej života! ![]() |
|
|
TomBanko |
Přidané 03.05.2017 20:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 1265
Založený: 18.01.14
|
Serus Zetko , vizitka pohoda , poznáme sa. Občas sme sa nemuseli ale to asi kvôli gangom. btw, jdu na ribi ? ![]() TomBanko (he/him). Bývalý zástupca hernej komunity herného portálu Superparba.eu. Garancia spravodlivosti. § Ďakujem hráčom za dlhoročnú podporu. § ![]() |
|
|
Nurburing007 |
Přidané 03.05.2017 21:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 147
Založený: 01.08.13
|
sef sefov kral kralov boss madarskej mafie na slovensku dufam ze sa coskoro vratis |
|
|
Zetk0 |
Přidané 03.05.2017 22:22
|
|
Dik chalani strašne si to vážim ![]() ![]() ![]() |
|
|
Qvosty_ |
Přidané 29.07.2017 00:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 353
Založený: 25.02.13
|
dakedy by si mohol dojst kamarade ![]() ![]() test |
|
|
DaJaS_ |
Přidané 29.07.2017 03:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 309
Založený: 28.10.13
|
Ahoj Zetko. Díky za označení za lidi, na které nikdy nezapomeneš. Taky na Tebe nezapomenu. Škoda, že jsi skončil. Patřil jsi mězi nejlepší hráče na SP, nikdy jsem s Tebou něměl žádný problém a ani konflikt. Snad někdy pokecáme na fb zase, nebo na TS. Dáme nějaký srázek, uděláme Nostalgický West call a bude sranda jako za starých časů. Měj se, užívej života, co to jde Čauko, jsi šéf ![]() |
|
|
Zetk0 |
Přidané 29.07.2017 13:22
|
|
to ešte niekto komentuje ? hahahaha dakujem chalani |
|
Přejít na fórum:
Anketa