Informácie o serveri
Čítať tému
|
Zetko ♛ Update 2.5.2k17 / Koniec ¯\_(ツ)_/¯
|
|
| EM1N3M |
Pridané 03.05.2017 16:52
|
![]() Príspevkov: 536
Založený: 08.01.16
|
Tak vela šťastia brácho , dúfam že ešte niekedy zavoláme . Nikdy nezabudnem na to jak sme spolu volávali a chodili na prepadnuté nemky a domy atd . Super človek a jediný madar ktorého poznám .. . Dik že si ma vtedy zobral do wahu inač by som ta vôbec nespoznal.
|
|
|
|
| Zetk0 |
Pridané 03.05.2017 18:05
|
![]() Príspevkov: 202
Založený: 22.05.16
|
Dakujem, tebe prajem tiež vela štastia či už na sp abo v reale.
|
|
|
|
| Nosferatu |
Pridané 03.05.2017 18:19
|
![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Čau chlape, na začátek rozhodně musím říct, že ti ohledně toho gangu rozumím s odchodem westu z gang scény už to není ono a popravdě řečeno to co se založilo po něm mi také zrovna 2x nevonní, takže se přidám k tobě a půjdu tou stejnou cestou co se toho gangu týče, není to prostě west a nemá důvod tam být i když tam jsou kluci z Westu, ale bohužel jsou tam i takový, co k tomu westu nepatří a ani já sám si nejsem jistý, že bych chtěl být ve stejném gangu. To asi k tomuhle, jinak rozhodně se nám ukaž, takovou tu pauzu od toho potřebuje každý to je z cela normální a tak doufám, že se nám zase časem vrátíš. Jsi v pohodě kluk, fajn se s tebou pokecá možná taky proto, že už se známe nějakou dobu, už od té naši Firmy, takže tak. Je tě škoda, ale nebudu tě také pořád jenom chválit, samozřejmě že i ty si mě občas dokázal nasrat, ale to všechno je vedlejší, když pominu hledisko administrátora a podívám se na to z hlediska kamaráda, což my dva se známe nějakou dobu, tak prostě fajn kluk, tak hlavně ať ti to vydrží a měj se hezky, čauko. I kill people and I like it |
|
|
|
| Reggie_ |
Pridané 03.05.2017 18:27
|
![]() Príspevkov: 3395
Založený: 02.05.15
|
Čus, díky za označení, vážím si toho. K tobě nic nemám, jsi frajer a jsi v poho, budou mi chybět "ribi", měj se.
|
|
|
|
| Mordis |
Pridané 03.05.2017 19:31
|
![]() Príspevkov: 2009
Založený: 07.10.13
|
Zetko! nevím jak je možné že jsem ti ještě vizitku neokomentoval. Tak to napravím alespoň teď. Nejdřív zhodnotím vizitku a pak se podívám na tebe. Takže, vizitka obsahuje vše potřebné, dočetl jsem se velkou hromadu informací. Po vizuální stránce vypadá opravdu luxusně, prostě jedna z těch lepších. Nadpisy velký palec hore. A teď k tobě šéfe. Jednoduše jsi člověk co má mozek a umí ho používat. Dá se s tebou úplně v pohodě pokecat, zasrandovat, pohodář. Je škoda přijít o dalšího pohodáře co na SP strávil již dost času. Věřím a doufám! že je to opravdu jen pauza nikoli komplet konec. Vím že jsi pro gang systém hodně znamenal a tudíž přijde o důležitého hráče. Já se o gangy nikdy nezajímal, důvodů je hodně ale pokaždé když se řekne "gang" vybaví se mi pár lidí. Ty jsi mezi nimi. Měj se, ať ti to šlape v reálu a doufám že tě co nejdřív uvidím opět zpátky mezi námi! Užívej života!
|
|
|
|
| Anonym |
Pridané 03.05.2017 20:53
|
![]() Príspevkov: 1264
Založený: 18.01.14
|
Serus Zetko , vizitka pohoda , poznáme sa. Občas sme sa nemuseli ale to asi kvôli gangom. btw, jdu na ribi ?
|
|
|
|
| Nurburing007 |
Pridané 03.05.2017 21:48
|
![]() Príspevkov: 147
Založený: 01.08.13
|
sef sefov kral kralov boss madarskej mafie na slovensku dufam ze sa coskoro vratis |
|
|
|
| Zetk0 |
Pridané 03.05.2017 22:22
|
|
Dik chalani strašne si to vážim Ked budem chytať spomeniem si na vás
|
|
|
|
| Qvosty_ |
Pridané 29.07.2017 00:45
|
![]() Príspevkov: 353
Založený: 25.02.13
|
dakedy by si mohol dojst kamarade
![]() test |
|
|
|
| DaJaS_ |
Pridané 29.07.2017 03:54
|
![]() Príspevkov: 309
Založený: 28.10.13
|
Ahoj Zetko. Díky za označení za lidi, na které nikdy nezapomeneš. Taky na Tebe nezapomenu. Škoda, že jsi skončil. Patřil jsi mězi nejlepší hráče na SP, nikdy jsem s Tebou něměl žádný problém a ani konflikt. Snad někdy pokecáme na fb zase, nebo na TS. Dáme nějaký srázek, uděláme Nostalgický West call a bude sranda jako za starých časů. Měj se, užívej života, co to jde Čauko, jsi šéf
|
|
|
|
| Zetk0 |
Pridané 29.07.2017 13:22
|
|
to ešte niekto komentuje ? hahahaha dakujem chalani |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 10

. Dik že si ma vtedy zobral do wahu inač by som ta vôbec nespoznal.

K tobě nic nemám, jsi frajer a jsi v poho, budou mi chybět "ribi", měj se.