Informácie o serveri
Čítať tému
|
Gamma - Vizitka
|
|
| GammaSP |
Pridané 02.08.2017 16:57
|
![]() Príspevkov: 3
Založený: 02.08.17
|
Váš nick na serveru: Gamma Odehrané hodiny na serveru: 200 hodín+ Váš bankovní obnos: Málo Nasbíráno marihuany: 400 gramov Vlastním dům číslo: 961 Můj oblíbený administrátor: Barty, Elda Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /admins, /info Můj nejoblíbenější event serveru: Akcia Smrti Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Auto Smrti Mé oblíbené vozidlo: Sultán Má oblíbená práce na serveru: Taxikár Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2- Vaše webové informace Váš nick na webu: GammaSP Vloženo komentářů: 3 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Vloženo příspěvků ve fóru: 0 Vaše osobní stránka Jméno: Daniel Příjmení: Kuruc Datum narození: 24.9. 2002 Věk: 14 Kontakty: Email: danielspkuruc@gmail.com Kraj: Prešovský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Vela Stav: Slobodný Zaměstnání: Na volnej nohe Vzdělání: Základné Jazyky: Slovenský, Český, Nemecký Děti: Uvidím Kde bydlím: V byte S kým bydlím: S rodinou Sexuální orientace: Hetero sexuál Poznámka: Som rád, že môžem byť členom SuperPařby Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktívna, spolahlivá, odvážna, veselá, otvorená Informace o Vaší postavě Výška: -- Hmotnost: 57kg Postava: Štíhla, svalnatá Barva očí: Modrá Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nosím stále Na těle mám: Nič Vousy: Ešte nič Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: Nie Alkohol: Niekedy Sex: Nie Závislosti: SuperPařba, internet, kamaráti, hry, šport Vaše zájmy a co máte doma Sport: Futbal Můj styl Moje motto: Nikdy nikoho nepodceňuj! Životní cíl: Stáť Administrátorom na SuperPařbe Co nesnáším: Nič Co miluji: Superpařbu Oblíbené jídlo: Rizoto Oblíbené pití: Chadený nápoj Oblíbená barva: Zelená Upravil GammaSP dňa 17.08.2017 18:54 |
|
|
|
| Barty |
Pridané 03.08.2017 11:04
|
![]() Príspevkov: 245
Založený: 28.11.15
|
Ahoj Gammo ![]() Vizitka pěkná ale mohl jsi si dát trošičku práci s nadpisy. ![]() Každopádně jsem se o tobě dozvěděl více informací což je dobrá zpráva Jsi pro mě docela pohodový hráč. Znám tě už trošičku dýl a občas si na serveru popíšeme *PCMANIAK*Přeju ti hodně štěstí jak v reálu tak i na SP.
|
|
|
|
| POZITRON |
Pridané 08.08.2017 12:17
|
![]() Príspevkov: 189
Založený: 05.05.16
|
Ahoj gammo. Je vážně škoda že tu máš komentář jenom od Bartyho, tak jsem si řekl, že taky něco připíšu Na serveru Tě vlastně ani moc neznám, možná to bude proto, že každý správný pozitron vzniká při beta rozpadu a ne při gamma rozpadu , ale celkem mě to mrzí ptrotože jsi narozdíl ode mě bezkonfliktní člověk a je vidět, že tě hraní baví Hodně štěstí ![]() Post scriptum: To oblíbené pití - chlazený nápoj si změň Vychladit se dá jakákoliv šlichta a vualá, je to chlazený nápoj
|
|
|
|
| Titan |
Pridané 14.08.2017 17:31
|
![]() Príspevkov: 420
Založený: 23.03.17
|
Čauko vizitoš super možná sis s tím mohl trošku víc pohrát ze serveru se známe dobře ale z té vizitky tě znám ještě lepe jen tak dál na serveru Gl Hf *PIZZAMNAM*
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasovAno, ale ne nijak výrazně.
6 HlasovBudu ho slavit na SuperPařbě.
21 HlasovNe, nemusím ho.
26 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 15

Jsi pro mě docela pohodový hráč. Znám tě už trošičku dýl a občas si na serveru popíšeme *PCMANIAK*
, ale celkem mě to mrzí ptrotože jsi narozdíl ode mě bezkonfliktní člověk a je vidět, že tě hraní baví
Vychladit se dá jakákoliv šlichta a vualá, je to chlazený nápoj