Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Sesterský server
Připojit se na server

Číst diskuzi

chyba pří hraní super pařby
pepa150cz
dravím neporadí mi někdo co delat když mě to kickne za unacceptable nickname i když mám nick pepa150cz

příkládám fotku co mi to hodí https://ctrlv.cz/Wljm
Hendy
Ahoj, neviem ti presne poradiť, ale unacceptable nickname = neprijateľná prezývka, no a v tom tvojom screenshote som videl že ti píše aké znaky máš použiť, a bolo tam 0-9 a to 150 ti mohlo brať ako číslo 150 a nie že jedna pat nula, takže skús to že to dáš na koniec mena napr. pepacz150 a uvidíš no, neviem ti presne poradiť, iba toto ma napadlo.
Pekný deň praje HenDy.
Tearsko
Nechápem tvoje uvažovanie Hendy ale každopádne 0-9 znamená, že môžeš použiť tie znaky. V ľubovoľnom poradí a množstve v rámci rozsahu nicku 3-20 znakov myslím.

K problému,to je tvoj hlavný acc na ktorom hrávaš a na ktorý ti predtým išiel login alebo ešte nemáš účet? Pripadne to. robia aj iné nicky?

Zvyčajne sú 2 možnosti.
1)slabé pripojenie - v skratke zjednodušene: stratíš spojenie so serverom, ale je tam nejaký časový limit počas ktorého ťa berie že si ešte online a ak sa napojíš v tom čase alebo ťa automaticky začne reconnectovať tak sa môže stať že server vyhodnotil že hráč s takým nickom je na serveri a preto ťa nepustí na server. Skús skontrolovať pripojenie a pripadne ak si na wifi tak skús kábel.

2)zrovna bol hráč s takým nickom online
Upravil/a Tearsko dne 28.01.2019 07:46
Přejít na fórum:
Anketa
Již brzy na našem serveru - SP plugin. Těšíte se ?
Ano, stáhnu si ho
10 Hlasů
53%
Nevím o ničem takovém
1 Hlas
5%
Ne, nezajímá mě to
8 Hlasů
42%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 34