Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Domes
destiny-
Rozhovor s hráčom
Domes


Asi najviac nežiadaný člen AT. Čo mu behá po hlave a prečo je práve taký sa dozviete v rozhovore.


Domes vitaj pri rozhovore. Za čo sa považujes na SP?

Čau, na SP považuju úplně za normálního hráče. Jen někteří v tom vidí něco víc než opravdu je.

Čo myslíš pod vetou "Jen některí v tom vidí něco víc než opravdu je"?

No o tom, že každý píše, že si hraju na na něco "víc" než jsem, ale tak to není. Chovám se ke každému tak jak se choval on ke mě. To je stejný jako to, že jsem až moc "arogantní" to si taky jen opravdu vetši hráčů myslí a je to naprostá kravina. Pokud se hráč chová ke mě slušně tak se k němu chovám slušne i já a opačně.

Nemyslíš si, že takéto vystupovanie je lepšie z dôvodu, že si hráči k tebe nedovolia toľko, ako k normálnemu adminovy?

Tak já si spíš myslím, že je jedno jestli se chová admin k hráčovi slušně nebo ne. Vždy se najde "chytrák" co začne rýpat. Žádný administrátor v momentální době nebude mít respekt tak jako dřív a dovolí si hráči toho víc, protože jsou o dost mírnější pravidla než před několika lety.

Takže je problém v AT? Alebo niekde inde?

Problém je jak v AT tak u hráčů. AT si toho nechá líbit mnohem víc než kdysi a tím pádem si hráči dovolí taky víc.

Snažil si sa to aspoň nejako zmeniť? Alebo to nechávaš na bode mrazu?

No na začátku jsem se snažil, ale teď po tolika letech v AT se už opravdu nic změnit nesnažím. Je to taky z důvodu, že nejsem v pozici kde můžu něco změnit. Jediný co může měnit je moje chování, ale to nehodlám měnit vzhledem k tomu jak se někteří hráči na serveru chovají.

Takže nepriamo píšeš, že hlavní admini sú s týmto správaním hráčov spokojný a neplánujú si u hráčov zase vybudovať rešpekt?

No rozhodně nejsou s chováním hráčů spokojení. U hráčů si nevybuduješ v této době už respekt. Na serveru hrají hráči, kteří mají průměrně věk 15 let a u těch si vybuduješ respekt po tom jako mají teď "volnost".

Z môjho pohľadu sa to skôr zhoršuje, ako mení k lepšiemu. Nerozmýšľal si niekedy, kde vlastne nastala chyba a kedy hráči stratili rešpekt u adminov?

To ti nevyvracím, že se to zhoršuje to může poznat každý normální hráč, že už tak komunita není jako před pár lety. No myslím si, že to bude tím, že administrátoři přestali trestat všechno tak přísně a podle toho se potom udělaly mírnější pravidla. Když to vezmu od začátku tak si myslím, že se to zhoršilo někdy v roce 2016/2017, ale to je jem můj osobní názor. Tehdejší hlavní administrátoři nebyli aktivní tak se dá říct, že admin tým si mohl dělat "co chce" a kvůli tomu to dopadlo tak jak to teď momentálně každý vidí, ale to je jen můj názor. Sám jsem to zažil na pozici helpera, když nebyl ani 1 hlavní administrátor aktivní a někteří administrátoři si dělali co chtěli, ale potom se vedení změnilo a to porušovaní pravidel ze strany AT se aspoň trochu usměrnilo lepší směrem.

Myslíš si, že je ešte nejaká šanca aby na SP hralo viac hráčov?

Myslím si, že nějaká ta šance vždy je. Například gang update co se připravuje by mohl přilákat pár starších hráčů, ale dopadne to tak, že budou hrát chvíli a potom polovina přestane hrát protože jim vyhovoval starší gang systém, ale kdyby opravdu ATomas chtělím mít zase na serveru 300+ hráčů tak by musel nabídnou opravdu něco extra a to si myslím, že už ani nejde pořádně vymyslet něco co by opravdu přilákalo víc hráčů, ale jak můžeme vidět tak si dost snaží i když aktivita hráčů je pořád malá.

Nieje to náhodou tým, že hra je stará?

Tak jasný, že je to i z velké části tím, že hra už je stará, ale pokud by se vymyslel nějaký velký update tak si myslím, že by se mohla aktivita hráčů zvednou, ale zas nikoho nebude bavit hrát pořád to stejný dokola.

Na SP je z väčšej časti zamrznutá ekonomika. Nemyslíš si, že aj toto je 1 s problému čo treba riešiť?

Tak tento problém má jednoduché řešení a tím je reforma, ale ta se bohužel zatím neplánuje. SupeřPařba je, ale takto špatně nastavená, protože se odměny pořád zvyšují a tím pádem je víc a víc peněz na serveru. Můj názor je ten, že by stačilo dát odměny maximálně do 50,000$ a nebyl by problém v tom, že je tak rychle tolik peněz v oběhu.

Není problém skôr v tom, že 1 hráč vlastní viac ako 3 nemovitosť?

Když má někdo 3 nemovitosti tak si myslím, že je to ještě v pohodě, ale pokud už má někdo 3 a více tak už je to podle mě špatně a mělo by se udělat nějaký pravidlo, který toto bude zakazovat. Protože pokud má někdo 13 a víc nemovistostí tak si myslím, že je to pěkná sviňárna a opravdu se mi to nelíbí, ale bohužel s tímto zatím nikdo nic neudělá, ale doufám, že se to jednou změní a toto bude zakázáno.

Hráči často píšu, že ten hráč dal do toho reálne peniaze, tak prečo by to nemohol mať? Súhlasíš s týmto?

I kdyby do toho dal několik tisíc korun tak by neměl obcházet systém a zneužívat toho, že to není v pravidlech.

Tak dobre, rozhovor sa rúti ku koncu. Chceš niečo zanechať čitateľom?

Asi jen to, že ať si uvědomí, že chyba není ve většině případů jen na jedné straně a ať se někteří jedinci na serveru nejdřív zamyslí než napíšou věc, kterou budou chtít někoho pošpinit.

.chain #6

Bratek
Dost zajímavý rozhovor ohledně nynější situace na SP. Popravdě sám doufám, že by se AT mohlo zase trošku vyzdvihnout a mít aspoň trošku respektu u hráčů, jak to bývalo dřív, protože teď je to občas až hodně přes čáru. Směrem k ekonomice to podle mě není jen tak o reformě, ale spíš o odvádění peněz ze serveru. Dříve bylo například inkaso na domu každý herní den a mnohonásobně větší než teď, když si zaplatím 100k na 90 dní. Mělo by se to víc točit a ne jen stackovat na účet.
Pandy
Zdravím,

rozhovor jsem jako jeden z mála dočetla až do konce, protože já čtu jen to, co mě zajímá a nebo spíš kdo mě zajímá. Se vším co tu psal kolega Domes souhlasím, protože to co se poslední dobou děje je opravdu hnus. Ať už z hlediska hráčů, tak ekonomiky. Ono je to těžký se všem zavděčit, vždy bude někdo spokojený a někdo méně spokojený a někdo si zase na AT vybíjí své mindráky z reálu či neustále hejtuje nové věci, na kterých určití hráči makaj. Místo aby v tom hledali snahu a čas, který do toho investují dobrovolně, tak je jednodušší říct "to je na ho*no, protože to vymýšlel tenhle ...".
O odměnách a cenách kreditů ani nemluvím.

Domes je můj kolega necelých 3,5 roku. Byl to můj kolega na ztrátách v mých začátcích a dost jsem se od něj naučila. Potom když jsem přešla na hlavního webu, tak jelikož je "pode mnou" jakožto moderátor fóra, tak je to jeden z nejkvalitnějších pracantů tady. A hlavně je na své pozici nejdéle ze všech, což je v dnešní době "příchodů a odchodů" v AT zázrakem. Vždy se na něj mohu spolehnout a rozhodně si nemyslím, že by trestal zaujatě, jak tu opakovaně zní od určitých jedinců na webu. Veškeré tresty stejně jdou skrz mě, takže pokud by pochybil nebo trestal jinak než má, dostal by kartáč :D
To jen pro upřesnění pro ty co ho neustále osočují na webu. Co dělá na serveru už není má starost. To já ne!

Každopádně rozhovor takový jednodušší, ale nemám ráda přeplácaný blbosti plný barevných nadpisů a ozdob. Každý má svůj styl a toto bohatě stačí.

Dobře se to četlo a víc takových rozhovorů se zajímavými lidmi. Srdce pro tebe
Hendy
Rozhovor sa mi páčil. Vybral si pekné farby, spracovanie a štylistika je super. Dobre sa mi čítal rozhovor.

Aj keď sme sa s Domesom nemuseli, tak myslím, že teraz to je v našom vzťahu už nejak lepšie.

Osobne si myslím, že žurnalista by nemal robiť gramatické chyby ako: Nieje, adminovy apod.., ale nie je to niečo hrozné, len mi to tam trocha vadilo.
petrys
Nevím zda máš odpovědi zkopírované od něj nebo ne, ale každopádně ty chyby ve mě/mně mě docela odrazují od toho to číst dál. Jinak to není ničím zajímavý rozhovor.
</3
MegaBite
Trochu kratší rozhovor, ale někdy je to lepší než 3x delší a nezajímavý text. Co bych ti trochu vytknul je to, že do otázek taháš subjektivní pocity. My se nechceme dozvědět nic o tobě, ale o Domesovi :D
KittyKat
Zaujimavy rozhovor,

dobry vyber hraca, zaujimava tema.

Skoda gramatickych chyb.. :D
RockeR
Rozhovor se čte dobře, nic přeplácaného, dobře vybrané otázky ;) I když jsem jeden z těch lidí co Domese moc nemusí, tak teď trochu chápu tu druhou stranu (Domesovu) a jeho následné občasné vystopování na serveru, ale stejně si myslím, že jako člen AT by se měl chovat trochu usměrněně a reprezentovat tím celý tým...když admin začne na serveru někomu nadávat, tak co si pak ten hráč pomyslí o zbytku teamu, jen můj názor. Těším se na další rozhovor Šaku Smile
Tearsko
Tak isto mi vadilo to vnášanie subjektívnych pocitov a tak isto tie podnety na potvrdenie tvojho názoru čo si mu posielal v otázkach je docela neprofesionálne, ak to tak môžem nazvať.
Hosť by mal odpovedať na základe vlastnej mienky, nie tak často vyvracať/potvrdzovať tvoje subjektívne názory.
Výber bol dobrý aj téma pre hráčov zaujímavá ale myslím si že potenciál rozhovoru zostal nevyužitý.
(tvoja reakcia na Domesove odpovede je miestami diskutabilná, tie nadviazané otázky miestami pôsobia nepremyslene a unáhlene, občas akoby si v podstate ani nevedel, kam sa chceš tým rozhovorom vlastne dostať).
Ak by sa ti v budúcnosti podarilo to potlačiť, tak by to mohlo byť dobré Smile.
Dúfam, že sa na konštruktívnu kritiku zase nenahneváš a nebudeš sa mi to v SB pri najbližšej príležitosti snažiť vytknúť. Kuju pikle
checkm8
Je sice fajn že se přidá další možnost jak přivést do oběhu peníze ale jaksi se nikdo nezastavil nad tím, co s těma prachama na serveru má člověk dělat ? VT má každý, nemky se neprodávají tak jako dřív, kredity má každý, domy drží lidi s inkasem na 5 let takže o nějaké vile ve VW si můžou nechat jen zdát. Podle mě je situace taková, že lidi mají raketu peněz, ale neví co s nimi, takže už je ani nebaví hrát. Ono když máte 3 nemky, VT, tak už ani nemáte žádný cíl. Reforma by určitě pomohla, ale zas jen na nějakou dobu, než by lidi zase našetřili kotel peněz a přestalo by je to zase bavit. Tak to vidím aspoň já. Mě osobně a vím že i spoustu dalších lidí drží na SP jen určitá komunita lidí a nostalgický pocit. Kdybych měl teď začít na SP jako hráč, který tu nikdy nehrál, tak by mě to asi nebavilo.

Jinak dobrý rozhovor, co se týče chování tak můj názor je takový, že kdysi měli lidi respekt k adminům, protože byli stejného věku, ale nyní je většina stálých lidí starší o dost let než polovina AT, takže jim asi vadí, se jim nějak podřizovat nebo mít k nim nějaký respekt. Taky to je samozřejmě tím, že většina lidí už SP neřeší tak jako kdysi a je jim jedno, že dostanou trest.
img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
Gameluner
Zdravím,

Rozhovor je vzhledově pěkný. Také jsem chtěl vytknout tahání subjektivity do otázek, krom toho, že rozhovor nemá být přímo o vyvracení tvého tvrzení, ale o názoru druhého, vyslýchaného, o kterém se právě něco chceme dozvědět, tak to působí neprofesionálním a nežurnalistickým dojmem, který vzbuzovat určitě nechceš.

Samotný rozhovor se dobře čte a myslím, že volba hráče byla víc než dobrá, nicméně souhlasím i s tvrzením, že jistý potenciál rozhovoru nebyl plně využit, ale to už vše je popsané v komentářích výše. Rozhovor mohl být i o něco delší a na více témat. Otázky na mě zčásti působí jakoby byly psané ve spěchu, nepromyšleně, nicméně i přesto tento rozhovor označím za velmi dobrý. Obsah pravopisných, případně gramatických chyb v rozhovoru by to nicméně chtělo eliminovat. Nechci samozřejmě abys přepisoval celé odpovědi, ale pokud tam bude nějaká chyba, působí lépe si k tomu sednout a opravit to, případně poprosit nějakého Čecha o pomoc s opravou, když sám češtinu nejspíš neovládáš, což ti samozřejmě nemůžu vytýkat.

K obsahové stránce bych řekl jen to, že s většinou věcí souhlasím. Kdyby šlo omezit toto (s prominutím) o***ávání pravidel, bylo by to přijatelnější pro všechny, ale vzhledem k situaci, která aktuálně na serveru je, to není možné. K Domesově "aroganci", která je v rozhovoru také zmíněna, bych chtěl říct, že většina těch, kteří na toto neustále nadávají se vůbec nezamýšlí, jak se chovali oni. Administrátor má server reprezentovat, ale pokud někdo není schopen dodržovat základy slušného chování, nemůže se divit, že se mu pak vrátí totéž. Smile
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
8 Hlasov
9%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
15%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasov
16%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
37 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
8%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 19