Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

♕Neezy♕ - vizitka [EDIT 4.08.2020]
NiVerX147
Čauu tady luk, pěkna vizitka na TS3 borec :D překvapil si mě hlasem, dobře vypadáš a gratuluji k víteztvím v boji Smile glhf v životě a na sp Smile
Lukin_
Zdravím tě.
tak konečně o tobě vím něco víc. Pár dní zpět jsme řešili KHK kraj :D nevím jestli si to pamatuješ. Jinak v pohodě borec. Nemám s tebou problém a na serveru tě znám.
Hodně štěstí na SP i v reálu, at se daří ve sportu. A máš štěstí, reprezentuješ hezký město :D.

Měj se, čáu :D
Lukin2000
Klikni na obrázek a zobrazí se ti moje vizitka!

img.tpx.cz/uploads/Podpis_lukin2.PNG
Neezy
Díky moc kluci :D
KrobertoCZ
Upřímě jsem čekal že po přestávce co jsi měl, tě už na serveru nikdy neuvidím ale překvapil si mě začal si hrát a díky vizitce vím zase o něco víc o tobě a co se vizitky tíče tak vypadá dost dobře a že sis nějakou tu práci dal :D
Upravil KrobertoCZ dňa 04.11.2018 15:33
PrchyCz
Ahoj,hezká vizitka povedla se Smile Smile
huDO
Omg Neezy, big up za to takewondo a za to že vždycky pozdravíš na serveru! Doufám, že dáme někdy sparring i když nedělám takewondo. Nemůžu Hlavně good luck v Real life ale HLAVNĚ na superpařbě.*Hraju*
Cappuccino
Ahoj,

taky se tady vyjádřím. Nejprve k vizitce. Po obsahové i grafické stránce vypadá pěkně (i když ta tmavě modrá se na tom černém pozadí hůře čte). Na serveru tě moc neregistruji, ale vím že tě občas v chatu zahlédnu. Podle vizitky se zdáš jako v pohodě člověk. Jako jediné mínus musím vypíchnout to, že mi přijde opravdu velice trapné "žebrat" na serveru o komentáře.

Každopádně ať se ti daří jak na SP, tak i IRL.

S pozdravem

Cappuccino.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
Neezy
*edit*
Epl_
Zdravím,

vizitka docela pěkná, jen ta modrá barva není moc čitelná, ale dozvěděl jsem se o tobě spoustu věcí, takže super.

No, jako osoba na mě působíš kladně, jsi v pohodě týpek co si umí ze sebe udělat srandu, což zvládá málo lidí. Takže hodně štěstí v RL a na SuperPařbě ;)

S pozdravem, Epl_ Hi
Neezy
Díky moc !!! Smile upravil jsem tedy barvy aby to bylo vidět Smile + jsem přidal "Top lidi na SP"

Sloučeno 25.11.2019 18:25:
//EDIT 25.11. 2019
Upravil Neezy dňa 25.11.2019 18:25
vajcak
Čau jurko nevim do si vizitka dobrá cau
Aaaa už viem do si čau boxer :D
Upravil vajcak dňa 25.11.2019 19:18
Neezy
Diky :DD teď jsem se tam objevil po dlouhé době

Sloučené 04.08.2020 16:01:
// EDIT
Upravil Neezy dňa 04.08.2020 16:01
petacz
zdarec,no, vypadáš jako v pohodě kluk i hráč,a doufám že nebudeš přelétavý člen z firem do firem a zůstaneš pěkně u nás! Smile hezká vizitka,dozvěděl jsem se co jsem potřeboval, ty barvy jsou hezké.Přeji ti hodně štěstí na sp i v RL.

PS: příště nenut komentovat vizitku Na holou Ale jdi, Ty!
Quaid
Absolutně tě neznám, ale zaujala mě ta Litomyšl xd to si ke mě dost blízko :D
Neezy
Nojo Litomyšl :D když jsem na intru tak tam chodíme do gymu :D
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
6 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasov