Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka - [other]emilian
|
|
otheremilian |
Pridané 03.12.2020 01:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 258
Založený: 20.02.11
|
Váš nick na serveru: [other]emilian Odehrané hodiny na serveru: 721h Váš bankovní obnos: 0 dolarů prozatím Nasbíráno marihuany: Nic Vlastním dům číslo: Nemam domeček prozatím Vlastním hotel číslo: neni třeba Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Ne Můj oblíbený administrátor: ATomas a starší banda nic proti nováčkům ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /car /premium Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - Moc se toho nezůčastním Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody aut Mé oblíbené vozidlo: Cheetach,boxville Má oblíbená práce na serveru: Řidič autobusu,policista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1* Vaše webové informace Váš nick na webu: other emilian Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 252 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 2 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Týjo to fakt nevím moc to nesleduji Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ATomas by Ostrovy ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Nic mě nenapadá Vaše osobní stránka Jméno: Jakub Příjmení: Kapl Datum narození: 23/2/1995 Věk: 25 Kontakty: Skype: Other emilian Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Liberecký Kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 10 - 15 Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Zadaný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Řidič tramvaje od roku 2016 Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Střední škola obor - Doprava Jazyky: Čeština,Němčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Plánuji s přitelkyní někdy v budoucnu Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): v Podnájmu v hezké čtvrti S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S přitelkyní Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): SP je nejlepší SA-MP projekt a ATomas si konečně píše se mnou častěji což mě velice těší Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Jiná Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostný Informace o Vaší postavě Výška: 175 CM Hmotnost: 70 KG Postava: Hubená, štíhlá, Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědé Brýle: 2.5 dioptrie Na těle mám: Tetování kérka tramvaje kvůli mé práci Vousy: menší vousy Fotografie (ukažte se nám): Někdy jindy ![]() Závislosti Kouření: Přestávám Alkohol: S Mírou ale pivo musí být Sex: Jak kdy, Závislosti: Focení,doprava,pc,streamovaní,sestavovaní PC Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Focení dopravy Sport: BMX Literatura (zde uvedete žánr): ehm tak možná knižky tramvají Hudba (zde uvedete žánr): Paulie Garand LBC Zvíře: Pes Můj styl Moje motto: Být jakým jsi a nebýt **** Moje webová stránka: mám projekt fiveM ale web nebudu sdělovat ![]() Životní cíl: Mít krasnou rodinu a být hlavně zdrav ![]() Co nesnáším: Pomluvy a holky co se k*rví Co miluji: Jídlo,Realizace Oblíbená muzika: Dance 90s Oblíbené jídlo: Čína,KFC přeci ne ![]() Oblíbené pití: Pííívečko Oblíbený film: Zelená míle Oblíbená kniha: provoz tramvají v Liberci 1994 Oblíbené oblečení: VANS kolekce Oblíbená barva: Zelená |
|
|
Bratek |
Pridané 03.12.2020 08:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 2559
Založený: 05.06.11
|
Tohle si nenechám ujít a přispěji svým příspěvkem pod tuhle starou gardu! Tak snad ti to na starých kolejích dlouho vydrží a konečně se zase dočkáme i nějakých originálnějších akcí![]() |
|
|
RockeR |
Pridané 03.12.2020 08:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 377
Založený: 17.07.12
|
Bratek byl vždycky vlezdoprdelka ![]() Vitizka taková jednoduchá, ale věřím, že časem se pořádně vytuní ![]() ![]() ![]() |
|
|
otheremilian |
Pridané 03.12.2020 09:07
|
|
Bratek byl vždycky vlezdoprdelka Zdravím děkuji.Je to tak Pokusím se trochu vyladit tu vizitku je to takové chudší to je pravdou.Jinak málo hodin je pravdou že pak jsem nastupoval na střední školu a už takový čas nebyl na hraní.Hodiny půjdou nahoru ovšem.Spíše těch 721h jsem trávil non-stop na serveru tehdy. Tohle si nenechám ujít a přispěji svým příspěvkem pod tuhle starou gardu! Tak snad ti to na starých kolejích dlouho vydrží a konečně se zase dočkáme i nějakých originálnějších akcí Doufám že ano.Když můj životní cíl výjde tak mam toho mnoho připraveného!Zklamaný nebudete. |
|
|
Jiry |
Pridané 03.12.2020 11:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 1332
Založený: 13.06.13
|
Člověk co si na nic nehraje, doufám že budeš trochu hrát a budeš zase lidi bavit rádiem *Dobrá práce*
![]() |
|
|
otheremilian |
Pridané 03.12.2020 16:38
|
|
Člověk co si na nic nehraje, doufám že budeš trochu hrát a budeš zase lidi bavit rádiem *Dobrá práce* Děkuji určitě ano, Tak nepotřebuji si na nic hrát ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!