Informácie o serveri
Čítať tému
|
[NOMINACE] Rozhovory
|
|
| KubiKula |
Pridané 31.10.2020 16:18
|
![]() Príspevkov: 334
Založený: 10.08.11
|
1) Nick hráče, kterého nominujete:Loly 2) Kontakt na daného hráče: oli.oliver113 skype 3) Co Vás o hráči zajímá: Proč je takovej frajer a proč dostal kick z at // chain.exe I keď s hráčom už rozhovor spravený je, tak pri dnešnej situácií nevidím problém ten rozhovor spraviť na novo. Dám vedieť do skupiny. // chain.exe Rozhovor je publikovaný od žurnalistu DaNi. Nájdeš ho tu. Ďakujeme za nomináciu. Upravil destiny- dňa 02.11.2020 23:18 |
|
|
|
| MaTy |
Pridané 26.02.2021 15:52
|
![]() Príspevkov: 1299
Založený: 30.08.14
|
1) Nick hráče, kterého nominujete: LEGEND.DESTINY 2) Kontakt na daného hráče: erik.dunca Skype nebo tady SZ: https://superparba.eu/profile.php?loo...okup=24502 3) Co Vás o hráči zajímá: je to dlouholetý hráč na SP zajímá mě jak přišel je gangům, co ho vede k neustálým hádkám a přesto se snaží dostat do AT. Určitě je to zajímavá osoba pro rozhovor celkové - bývalý žurnalista, hráč od roku 2k13, nějaké ty bany určitě taky má ![]() //Hendy: Zamietnuté. Upravil Hendy dňa 17.12.2021 10:59 |
|
|
|
| domi |
Pridané 07.03.2021 00:04
|
![]() Príspevkov: 430
Založený: 31.08.16
|
1) Nick hráče, kterého nominujete: QuaiD 2) Kontakt na daného hráče: QuaiD.#7546 3) Co Vás o hráči zajímá: Zajímá mě jeho minulost, jak se dostal do gang systému a proč ho hráči označují jako cheatera. 4) Preference žurnalisty (nepovinné): Czech //Hendy: Rozhovor je plánovaný. Rozhovor je publikovaný, nájdeš ho TU. Sloučené 20.11.2021 16:35: 1) Nick hráče, kterého nominujete: Jertn 2) Kontakt na daného hráče: Nebudu zde zveřejňovat, stačí mi napsat do SZ v případě zájmu. 3) Co Vás o hráči zajímá: Zajímá mě jeho pohled na AT, co dělá ve volném čase šéfis, proč si nechal dát pb 4) Preference žurnalisty (nepovinné): Hendy. //Hendy: Rozhovor je plánovaný. Upravil Hendy dňa 20.12.2021 11:18 |
|
|
|
| LoadiNg |
Pridané 22.11.2021 15:07
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 943
Založený: 20.07.17
|
1) Nick hráče, kterého nominujete: Šimo aka Domes v2 2) Kontakt na daného hráče: Šimo#8570 3) Co Vás o hráči zajímá: Čo ho videlo ísť na Administrátora, a akú zmenu by chcel urobiť pre server hlavne na poste Správce Akcí, aj to že ako bol prijatý aj cez samé nesúhlasy, a prečo ho hráči majú za Domesa? 4) Preference žurnalisty (nepovinné): Hendy //Rozhovor je plánovaný, berie si ho Ondrah98. // Ondrah: Hotovo, ostatně seš díky tomu rozhovoru nově správce akcí.
Upravil Ondrah98 dňa 25.01.2022 17:09 |
|
|
|
| MaTy |
Pridané 25.01.2022 11:13
|
![]() Príspevkov: 1299
Založený: 30.08.14
|
1) Nick hráče, kterého nominujete: Adahitous 2) Kontakt na daného hráče: soukromá zpráva, nebo firemní e-mail - nhmobilniservis@gmail.com případně jeho telefonní číslo, které Vám zašlu do SZ při zájmu, kdyby neodpovídal na maila. A v tom nejhorším případě podejte inzerát, že sháníte ajfouna a on se vám ozve sám. 3) Co Vás o hráči zajímá: Zajímá mě jak přišel k podnikání v tak mladém věku. Jak mu byly příjemné prospěšný práce a tak podobně. Taky mě zajímá jestli podniká i na SP a jak mu to vynáší, a jak válčí s kyberšikanou, kterou tu chudák musí momentálně díky ****um a oslím údum zažívat. Díky moc. 4) Preference žurnalisty (nepovinné): radši Ondra, on by Hendymu nabídl iPhona za výhodnou cenu a bojím se, že by to i koupil. Děkuju moc. // Ondrah: Odpověď pro humor: Majitel, generální manažer, výkonný ředitel, vedoucí pobočky, technik, prodejce a uklízečka ve společnosti NH mobilní servis v jedné osobě Adahitous aka mistr NH (celé jméno nesmíme vyslovit, když si ho sám napsal do vizitky, vynášeli bychom osobní informace) je příliš zaneprázdněn svým podnikáním a vyděláváním peněz hraním na telefonu a hlavně skrýváním se před zákonem, že na rozhovor nemá bohužel čas. Ale upřímně mě tvůj post pobavil, palec hore. ![]() Odpověď pro Riche: Neudělám tento rozhovor, protože by to byla kyberšikana. Odpověď reálná: Takové za*rané špíně nedám ani řádek prostoru. Upravil Ondrah98 dňa 25.01.2022 17:10 There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
| South |
Pridané 18.08.2023 16:24
|
![]() Príspevkov: 159
Založený: 06.07.19
|
1) Nick hráče, kterého nominujete: mats. 2) Kontakt na daného hráče: Discord: mtthw#7788 3) Co Vás o hráči zajímá: Zaujíma ma všetko, ako sa dostal ku gangom, ako sa dostal ku sp, prečo sa vydal na cestu gangov, jeho plný suspect pred permou v roku 2021, či už cheaty alebo nevhodné správanie. Čo ho k tomu viedlo? Bola to puberta? Chcel zaujať? Prečo sa vrátil keď si permu v podstate nechal dať dobrovoľne? Aký ma na to všetko názor teraz? Takisto ma zaujíma niečo o matsovi z reálneho života, mimo sp. 4) Preference žurnalisty (nepovinné): nezáleží -> Since 2019 <- |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Kam se chystáte v létě?
Jedu na dovolenou do ciziny
18 HlasovBudu jezdit na výlety po Česku
12 HlasovBudu hrát SuperPařbu
18 HlasovNemám ještě žádné plány
18 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.