Informace o serveru
Číst diskuzi
| 
 Neophyte VIZITKA - Edit - 7.4.2020 
 | 
|
| Neophyte | 
 Přidané 30.06.2015 11:03 
 | 
![]() Příspěvků: 423 
Založený: 19.06.15 
 | 
![]() Váš nick na serveru: Neophyte - předešlý ( kuBCa_ , L[o]aD_ Odehrané hodiny na serveru: 1500+ Váš bankovní obnos: stále se mění Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: nevlastním Vlastním HOTEL číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nejsem Můj oblíbený administrátor: Myslím si, že vycházím se všemi Adminy v normě, a proto nemám oblíbence. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /opravit, /zakaznik, /kill, /firmainvite, /report, /cheat Můj nejoblíbenější event serveru: /dm Sklad , /zavod Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec, auto, dům smrti, závody Mé oblíbené vozidlo: Stafford, Cheetah, Infernus, Bullet, Comet Má oblíbená práce na serveru: Momentálně medic Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 ![]() Váš nick na webu: Neophyte Vloženo komentářů: Podívej se Vloženo příspěvků ve fóru: Podívej se Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Takto se parkuje   [img]http://imgbank.cz/images/2015/06/30/sa-mp-008.png[/img]Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: https://superparba.eu/forum/viewthrea...d_id=68155 ![]() Jméno: Jakub Příjmení: ![]() Datum narození: 20.2.2000 Věk: 20 Kontakty: Skype - goodwarik Kraj: Moravskoslezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost ![]() Stav: Zadaný Zaměstnání: Študent Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, Ruština, Angličtina Děti: ![]() Kde bydlím: V bytě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Povaha: Občas flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, kamarádský ![]() Výška:190 cm Hmotnost: 77+ kg Postava: Sportovní Barva očí: Modrá Barva vlasů: Blond Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Kůží ? Vousy: Oholené Fotografie:   ![]() Zájmy: ženský Sport: házená Literatura: Komedie Hudba: Pop music ![]() Zvíře: Psa ![]() Moje motto: Nikdy se nevzdávat a bojovat až do konce ![]() Moje webová stránka: ![]() Životní cíl: Mým životním cílem je, vystudovat střední vojenskou školu, vysokou vojenskou školu, a potom hurá do Afghanistánu ![]() Co nesnáším: Lidi, kteří si na něco hrají a přitom na to nemají Co miluji: Ženy Oblíbená muzika: všechno možné   Oblíbené jídlo: Sním poměrně vše ![]() Oblíbené pití: Domácí pálená, rum, pivo, kofola, sprite, mirinda, fanta Oblíbený film: Je jich dost.. Oblíbená kniha: moc nečtu   Oblíbené oblečení: .... Oblíbená barva: Červená ![]() Citace Nosferatu Dostali jste se až na samostatný konec mé vizitky, já doufám, že se Vám vizitka líbila a snad se shledáme ve hře   Upravil/a Neophyte dne 07.04.2020 20:15  | 
| 
 | 
|
| MRSHLL | 
 Přidané 30.06.2015 11:37 
 | 
![]() Příspěvků: 209 
Založený: 17.12.13 
 | 
Tak 1. Bomba Vizitka ( vtipná, barevná a pěkná k počtení ) a za 2. Díky za označení a gratulce k výzu  ..PS: Sranda s tebou je taky velká   a hlavně ve škole   bum do oka TAM, míčem do ksichtu SEM       Bude mi to brzo chybět.Děvucha Kuba16oo  
![]()  | 
| 
 | 
|
| Neophyte | 
 Přidané 30.06.2015 11:45 
 | 
 | 
Nojono kubo, ty jsi jak magnet   Ale díky   Ať se ti dále daří na SP i v RL   Díky
 | 
| 
 | 
|
| MaTy | 
 Přidané 30.06.2015 11:50 
 | 
![]() Příspěvků: 1267 
Založený: 30.08.14 
 | 
Dobrá vizitka!   Krásně propracovaná a vtipná to se mi líbí  .Přeju hodně štěstí a ať ti to na SP vydrží nějakou tu dobu ještě   jelikož si skvělý hráč jak jsem poznal od mechanika.Good luck jak v realu tak na SP There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]()  | 
| 
 | 
|
| rikardo | 
 Přidané 30.06.2015 12:02 
 | 
![]() Příspěvků: 361 
Založený: 07.10.13 
 | 
Loadisko aka Tyson.   ![]() V prvom rade díky za označenie, cením si toho! Srandy je s tebou kopec, že Tysonko aka červená rukavica     Ak ti to vyjde u prihlasky tak to by bolo ešte viac TOP.   ¨dsSom rád že som ťa spoznal, nech sa ti darí jak v živote tak na SP. ![]()    
 | 
| 
 | 
|
| Neophyte | 
 Přidané 30.06.2015 12:06 
 | 
 | 
 Citace Slonis napsal: Kámo s tebou taky kopec srandy   Snad mi to výjde no, ale raději ještě počkám   Nevím kdy jsi stihl mě vyfotit     Citace _MaTy_ napsal: Díky maty   Tobě taky hodně štěstí    
 | 
| 
 | 
|
| Nosferatu | 
 Přidané 30.06.2015 15:41 
 | 
![]() Příspěvků: 3695 
Založený: 08.02.14 
 | 
Ahoj, Vizitka pěkná o tom žádná.   červeno-bíla to je prostě Topka. ![]() Rozhodně se ti povedla a na druhou stranu bych chtěl poděkovat za označení nahoře mezi administrátory a také dole   Vážím si to ![]() No a jak to tak bývá, tak na konec pár slov k tobě. ![]() Proti mě mladý hráč, ale i přesto máš mojí důvěru a prakticky hned jsem věděl, že si ten post v mé firmě zasloužíš. Jsi starostlivý, rozumný hráč a také rád pomáháš druhým.   Takže přeji hodně uspěchu a doufám, že naše spolupráce bude ještě nějakou dobu trvat a ve firmě vydržíš.   A na konec   Hodně štěstí v životě.  
I kill people and I like it  | 
| 
 | 
|
| Geroj | 
 Přidané 30.06.2015 16:39 
 | 
![]() Příspěvků: 1653 
Založený: 03.01.13 
 | 
Ja tie nadpisy furt do****m a oni to tak pekne zpracujú   ja to nechápem, vizitka fakt úchvatná a na tomto webe vyniká na 1*, poznám ťa len z jednania a prídeš mi ako pohode týpek, nekonfliktný atď.
 | 
| 
 | 
|
| Nosferatu | 
 Přidané 30.06.2015 18:34 
 | 
![]() Příspěvků: 3695 
 | 
Gerojko nebreč furt     Ty nadpisy jsou boží. Jak tady tak i u mě.  
I kill people and I like it  | 
| 
 | 
|
| Neophyte | 
 Přidané 30.06.2015 18:35 
 | 
 | 
Nosferatu:Já vlastně už ani nevím co bych měl napsat, děkovat bych ti musel až do ale lůja  .. Ale každopádně díky za chválu, kterou tato vizitka dostala ![]() GeRoJ:Právě že naopak, udělal jsi ty nadpisy fakticky luxusně, přesně dle mých představ. Neumím si vlastně představit, jaké by mohli ještě být   Každopádně děkoval jsem ti i na skype, ale poděkuji ti i nyní... Takže děkuji za tvou ochotu udělat mi ty nadpisy.. Jsem rád, že to šlo tak hladce, pro tebe asi ne, protože si s tím musel mít nervy   Ale jednání bylo na 1*  
 | 
| 
 | 
|
| MADING | 
 Přidané 30.06.2015 20:38 
 | 
![]() Příspěvků: 220 
Založený: 28.02.15 
 | 
Ale Load   no skvělej člověk poznal jsem tě teď ve firmě a vpoho a vizitká perfekto   docela jsem se o tobě toho dozvěděl ale docela si mě nasral že jsi me neoznacil jako oblíbeneho   hráče ale ne sranda zas tak se jěště nepoznáme jenom ať seti daří v životě a toje asi vše *Dobrá práce*
 | 
| 
 | 
|
| Salamoun | 
 Přidané 30.06.2015 20:42 
 | 
![]() Příspěvků: 1965 
Založený: 17.06.14 
 | 
Pěkně zpracovaná vizitka, tu grafiku si robil sám?   Pokud jo, tak mi hned děláš avatar.  
 | 
| 
 | 
|
| Neophyte | 
 Přidané 30.06.2015 20:42 
 | 
 | 
Díky   Omlouvám se, ale mezi ty nezapomenutelné hráče, jsem dával spíše ty z minulosti než z současnosti. Díky  
 | 
| 
 | 
|
| HrBeeeC | 
 Přidané 30.06.2015 22:59 
 | 
![]() Příspěvků: 1368 
Založený: 26.04.14 
 | 
Super týpek, jsem rád, že jsi zase začal aktivně hrát. Konečně se vrací trochu inteligence ![]() Rád pokecám, protože je o čem a bude o čem. ![]() Jo a díky za označení, ani nevím jak jsem si to vysloužil..  ?
 | 
| 
 | 
|
| Neophyte | 
 Přidané 14.07.2015 15:19 
 | 
 | 
Salamoun_SP - grafiku, nadpisy mi dělal geroj, kterému jsem moc vděčný..   Já bych neudělal ani přes malování sluníčko  
 | 
| 
 | 
|
| Neophyte | 
 Přidané 05.08.2015 11:26 
 | 
 | 
Original:  Díky díky díky   Asi to co jsi ty napsal o mě, tak jsi vystihl to co jsem chtěl napsat já o Tobě   Jinač fakticky fajnový týpek   Ať se ti daří
 | 
| 
 | 
|
| Borek_ | 
 Přidané 05.08.2015 13:53 
 | 
![]() Příspěvků: 147 
 | 
dobrá vizitka supr hráč občas spolu písneme na SP jsi v pohodě myslím si že na AT určitě máš a jestli se tam dostaneš tak hodně štěstí jak na na SP tak i v RL | 
| 
 | 
|
| Neophyte | 
 Přidané 05.08.2015 14:20 
 | 
 | 
Díky díky   Jojo, nenylo by i od věci se více poznat   V tom bych neměl problém, samozřejmě tobě přeji taky hodně štěstí jak na SP tak v RL    
 | 
| 
 | 
|
| Reggie_ | 
 Přidané 06.08.2015 19:08 
 | 
![]() Příspěvků: 3395 
Založený: 02.05.15 
 | 
Ahoj, ty nadpisy se mi moc líbí, tvoje práce?  Hráče Tě poznám, ty seš ta ku*va, co hopsá po warpu.  Poprvý do řeči jsme se myslím dali, když ode mně nějaký Gomey chtěl koupit auto, který bylo půjčený ze salónu.  Viz foto pro osvěžení ![]() Každopádně ať se Ti daří v réalu, tak i ve hře.  
 | 
| 
 | 
|
| Neophyte | 
 Přidané 06.08.2015 20:05 
 | 
 | 
Čauky   Na toho chlapce nejde zapomenout.. I kdybych mu to objasňoval celý rok, stejně to je málo... Bohužel prostitutka už nejsem   Ale tak po warpu skáču tak či tak jak o**** na ledě   . Ani nevím co mám dělat za job   Nyní to tak měním sem a tam. Každopádně, díky za chválu nadpisů. No co bych za to dal, kdybych uměl takto s grafikou   Ale nejsou mé, ale Geroje, který fakticky s grafikou umí.   Každopádně díky, za popohnání do RL i do hry a tobě přeji to samé   Tak ať se ti daří regouši :*
 | 
| 
 | 
|
Přejít na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
 6 HlasůAno, ale ne nijak výrazně.
 6 HlasůBudu ho slavit na SuperPařbě.
 21 HlasůNe, nemusím ho.
 25 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.

[img]http://imgbank.cz/images/2015/06/30/sa-mp-008.png[/img]

..

docela jsem se o tobě toho dozvěděl ale docela si mě nasral že jsi me neoznacil jako oblíbeneho