Informace o serveru
Číst diskuzi
| cs.zoubkovavila | zavodnik |
|
|
zoubkovavilaOLD |
Přidané 02.10.2018 20:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 117
Založený: 12.07.17
|
![]() Muj nick: cs.zoubkovavila Odehrane hodiny: Ja nevim, s permou to bude asi 2000+ Moje bankovni konto u sporitelny: 170 milionu Mariuhana v tasce z jednoty: 100g Vlastnim dum: Jo, nejaky vagabundsky haus Vlastnim hotel: Jenom kdyz potrebuju Jsem clenem gangu: Rekles sajt Moje prace kam chodim pozde: mocalnik taxikar Muj oblibeny clen AT: Systemer, Larex, Arbys, Panther, Cpt Muj nejmene oblibeny clen AT: Andrkejkr Muj nejoblibenejsi prikaz: /port, /hide, /color 1 1, /lock, /flip Muj nejoblibenejsi eventik: Zavudky po zemi, ve vzduchu, vsechny druhy az na vory na vode Moje nejoblibenejsi akce od administratoru: Krava race, Zlaty klinec Oblibene vozidlo: Cheetah, Infernus, Bullet, jizda na koni Neoblibene vozidlo: Turismo Oblibene povolani: Taxikar Josef a Mechanik Pepa Do garaze jsem si nakradl: Infernus, Cheetah, Bullet a Jester Jak bych ohodnotil afkovani clenu AT?: Znamkou 2- ![]() Jmeno od mamky: Jirik Prozite roky: 19 Moje utociste pred problemy: Pardubicky kraj, Vysoke Myto V cem prezivam: V rodinnem domecku Kolik mam kamaradu: Zeptam se jich, uvidime Stav: Svobodny svarny barbar Co studuju?: Bezpecnoste-pravni obor (nezda se, ale i my si umime delat srandu) Jazyky: No mam jenom jeden a v hlave jeste Anglicitnu, Nemcinu, Cestinu a Slovenstinu Deti: Planuju dve, uvidime jestli budou souhlasit Sexualitka: Heterosexualec, aneb sexualni predator Typologie osobnosti: Cholerik Pohled na svet: Ocima jako optimista Otevrenost: Extrovert Moje povaha: No rad se bavim s lidma, nevim jak oni se mnou, vetsinou je i posloucham Vyska: 2metry Postava: Nabuseny spalek Barva oka: Hneda Barva vlasu: Do cerna Bryle: Nemam Koureni: Ale tak dam si jedno, dve, tri, dobre ctyri za den, ale kazdy mesic prestavam Alkohol: jojojo Sex: Proc se ptate? Cislo vam dam do SZ Zavislost: Dobra spolecnost, pocitac, posilka Zajmy: Vojenska literatura, ruzne styly prezivani (les, vysokopolozene prostredi), sport Sport: Kdysi jsem hral 5let pik pok (jo to s tim malym mickem na stole), ted spis beh na kondicku a workout Literatura: Jak jsem rikal, vojenska Oblibene hudebni zanry: Rap, ano ten pravy ne tento mumble, nejaka chill out muzika Moje motto: Kdo chce, hleda zpusoby, kdo nechce, hleda duvody Zivotni cil: Armada CR Co miluji: Dobrou a ochotnou partu lidicek, ktera se zbytecne neshazuje Oblibene jidlo: Kure na kari s ryzi Oblibene piti: Voda Oblibena hudba: Ektor, Eminem, Pil C, stary dobry Separ, Kali, Neries, v podstate vetsina slovenske sceny, z popu Avicii, Axwell, AW... Oblibeny film: Rychle a Zbesile /Vsechny dily/, vsechny filmy s Jasonem Stathamem Oblibeny serial: Posledni Lod, Grimm Oblibene obleceni: Vetsinou maskace + volnejsi tricko Oblibena barva: cerna ![]() Sice mimo herni svet, ale nikdy nezapomenu na skvelou osobnost.. Paul Walker.. kdo by mohl, vsichni hrajeme tuhle zavodni hru, mame radi nabuseny motory, poradne deravy vejfuky, peknou karoserii, hezky holky a spoustu penez, jeho postava v jeho nejznamejsich filmech nam proste sedi ke stylu zivota v GTA, proto me taky zasahlo jeho umrti.. Ano, bylo to v roce 2013, nebyl jsem s nim nejak blizky, ale i tak me to silene ranilo. Skvely clovek, poslete mu tam nahoru jeden dobry pocit.. at je mu zeme lehka. SkFrajerko | Muj boss uz od mala, nezapomenutelne zazitky pri konvojich u dealera, drz se brasko Zorocus | Strasny typek na TS, mam rad lidi s kterymi je zabava, Zoro vidime se TS a nekdy kino v PCE Shody | Jasne, silenec, neskutecnej autak a maniak, mas dobry smysl pro humor a toho je treba si vazit Chumu | Blazen do aut, diky za to zes me naucil milovat Subaru, skoda ze uz s nami nehrajes, byl jsi strasny sef a tvuj jester mam uz rok a pul v garazi AntiS | Pohodovy typek na vsechn dealer konvojich, panove, na tuhle praci se tezko zapomina Larex | Diky mistre, ze jsi me naucil tak fajnove jezdit, dobre vzpominky, mas skvely smich, hodne stesti v AT Cpt | Dalsi skvely zavodnik, na ktereho se neda zapomenout, strasnej pohodar, ktery me hodne naucil, i tobe hodne stesti v AT void | Vim, sawny me asi nikdy nenaucis, co se da delat, i tak diky za najezdene kilometry na MTA a nejake trening GW PredyS | Moje zivotni laska predys, nezapomenutelne preteky na WOTR, i tak jsme sefove a kamosi, diky za dobre chvile Gummy | Hele kemo, nech si uz dat UB, vsak to je strasna nuda bez tebe Gargamel| Muj tatinek v zavodeni, vzor a proste charakter TomQue| Sefko na tsku, doufam ze ses z toho myho ucenicka neco naucil, si sef, pokracuj v zavodeni, mas talentos jech| Uplne legendis v dokovani, ale do zavodu se mi nefusuj, jinak pohodovy clovicek Slake | Samozrejme se neda zapomenout na konkurencniho zavodnika, diky za tahani na zavodech, vzdy budes kral zavodu Twixo | Dalsi dealer komunitak, meli bychom spolu travit vic casu, i tak diky za Grka a dalsi dobre momenty Systemer | Hroznej spalek tenhle kluk, i tak te mam rad a nekdy TS, vim ze rad uvidis vilku Chief.PomP | Cau mistre, urcite jsi rad ze jsi poznal vilu a dostal s ni permu za bugovani premka, i presto tech par dni co jsme se znali jsi byl proste sef, nekdy po unbanu dame grka Arbys | Bohuzel hochu, i pres vsechny tvoje skilly budu porad lepsi v GR, samozrejme kecam, mas super zavody, verim ze to v AT dotahnes daleko, at se dari Destiny | Ja myslim ze sef, i kdyz si to o nem nikdo moc nemysli, nenecha se sebou vy**at a i kdyz kazdy vime, ze hackuje, vzdy se z toho vykeca Shoot | Cau bugger, ty jsi sef ze jsi mi vydelal nejaky ty dolarky, takze vypadniii spino a vubec, proc se bavim s takovym chabrem. Ne, jsi sef a myslim, ze to nikam nedotahnes, jezedaku . . . Jako jo, tech lidi je hodne, ale me boli oci, vas taky a nebudem tu do zitra. Chces mi pripomenout nick, pis SZ a ja te dopisu. Diky za precteni vizitky, muzes hodit i komentarek. Zatim zdar borci a vidime se ve hre. Upravil/a zoubkovavilaOLD dne 23.12.2019 15:53 |
|
|
Arbys |
Přidané 02.10.2018 20:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 1589
Založený: 02.12.16
|
čau mýťáku, vizitku hodnotím deseti body z deseti, díky za chvíle na tsku, jinak jsi celkem slabej závodník a ještě slabší grkář, ale semtam máš trošku štěstí, tak občas i něco vyhraješ - kdybych se snažil, tak na mě stejně nemáš, čuus KUKUŘIČNÝ DĚTI
|
|
|
tmx_ |
Přidané 02.10.2018 21:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 284
Založený: 06.06.17
|
Zdar, vizitku hodnotím 10/10 xd |
|
|
TheVitman |
Přidané 02.10.2018 21:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 172
Založený: 05.03.16
|
čč pěkný nadpisy, jsi super závodník, ale máš se ode mě ještě co učit ![]() gl v realu i na sp |
|
|
SLaKe |
Přidané 02.10.2018 21:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 243
Založený: 12.07.17
|
Zdravíčko Jiříku ![]() Já a král závodu? Pff, to vždycky až po tobě. Jsi fajn klučina a výborný racer. Vždycky občas popíšeme buď do allu nebo přes pmka. Jsme už hold takoví rivalové v důchodu už ![]() ![]() |
|
|
Octavia |
Přidané 02.10.2018 21:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 621
Založený: 10.02.14
|
Moc pěkná vizitka a i humorná ![]() ![]() Spoiler 30.11.2013 ![]() |
|
|
zorys |
Přidané 02.10.2018 21:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 1321
Založený: 27.03.13
|
Jako no kappa, ale je to jedna z nejlepších vizitek, co jsem kdy viděl, jako z ohledu srandy a budu znít asi divně, ale ty nadpisy se mi kure*sky líbí. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Lee |
Přidané 02.10.2018 22:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 495
Založený: 13.11.14
|
racer uplne na prd, jsem lepsi... vizitku bych udelal za pet minut v malovani pri ceste do tesca, ale ok ![]() |
|
|
vajcak |
Přidané 02.10.2018 22:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 401
Založený: 15.03.18
|
Čau Teba moc nepoznám ale som sa dosť zasmial a dosť som sa dozvedel nech sa darí na SP aj RL |
|
|
softicek |
Přidané 02.10.2018 22:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 11
Založený: 04.06.18
|
sef buger, zebrak na penize cs // dik za dopsani, ale pozde nedam ti nic Upravil/a softicek dne 02.10.2018 22:27 |
|
|
PredyS |
Přidané 03.10.2018 13:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 35
Založený: 27.10.12
|
Nejlepsi prcinka *![]() |
|
|
Gargy |
Přidané 03.10.2018 15:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 444
Založený: 20.04.14
|
Popíšu tvou osobnost takhle "Zoubková Víla...V hubě ti bodlem ryla..." Dík za označení hihi. |
|
|
iloveyou |
Přidané 03.10.2018 18:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 199
Založený: 11.03.17
|
Ahoj, si v pohode typek ale tie nadpisy si troch okopčil od mojej vizitky fir čo tu kedysi davnejšie bola ![]() |
|
|
reinz |
Přidané 03.10.2018 19:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 686
Založený: 23.04.12
|
vila hmm, to mi neco rikaaa? ahaa, uz vim.. to je ten slaby zavodnik ![]() nejvic v klidu typek, nad vizitkou jsem se zasmal, takze podle me jedna z nejlepsich vubec. jinak zluty camelky for the win! |
|
|
Lukin_ |
Přidané 03.10.2018 20:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 223
Založený: 02.03.18
|
Zdravim, Na serveru te registruju, ale nebavíme se, protoze se neznáme. Problem spolu ale nemame a to je hlavní Vizitka dobra, informace jsou, takže to splňuje účel. Hodne stesti na Sp ale i v reálu ![]() Mej se. Lukin2000 |
|
|
shoody123 |
Přidané 03.10.2018 21:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 66
Založený: 10.06.17
|
bod číslo jedna . Jo hele vilo vizitka pekna diky za označení seš dobrej závodník a karamelova farba na aute neni zlatá ![]() bod číslo dva. R.I.P Paul Walker (až ma jedného dna rýchlosť zabije nebudte smutný,ja sa budem v tú chvilu usmievať) Bod číslo tri. Race Liga bude moja ![]() |
|
|
Geroj |
Přidané 03.10.2018 22:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Shody ty si furt na druhom mieste až nie poslednom ... vila povedal by som že nadpisy dobre charakterizujú tvoje osobnostné črty, absolutne neviem kto si, viem že dobre jazdíš, viem že si mierne vtipný (viac ako shody) a to mi stačí aby som ti napísal komentik. |
|
|
SystemeR |
Přidané 06.10.2018 19:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 466
Založený: 27.11.13
|
TOP Vizitka TOP AVATAR ! ![]() Nechápu co ti sem mám napsat, ale jsi nejhorší závodník na SP kterého jsem kdy potkal. Už jen udělovat ti odměny za závody je pro mě utrpení a bolí mě z toho levé varle. Vtipnej kluk kterej sice neví co říká ale aspoň se snaží. ![]() GL boy doufám že všechno prohraješ. |
|
|
DangerRMV |
Přidané 06.10.2018 20:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 1617
Založený: 01.04.11
|
Lepší než já nikdy v životě v závodech sice nebudeš, ale vizitka se mi líbí. Hodně štěstí. |
|
|
TomQe |
Přidané 07.10.2018 16:45
|
![]() ![]() Příspěvků: 129
Založený: 15.07.14
|
Nazdárek Díky za označenos. Ještě se mám co učit ,protože jsem furt za tebou . Jsi šéf no ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale ne fakt jsi šéf ts s tebou je top. Gl jak na sp tak v rl . Doufám že se ještě hodněkrát potkáme. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!