Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Tahle vizitka is not v pohodě.
Mikull
Citace
Respy napsal:

Shaco na avatari ? Lutujem všetkých gold hráčov ktorý s tebou musia byť v teame Smile SWS maj sa zahráme. Smile)))))))))))))))))))))

Worst Shaco EUNE Smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))

//Edit Předěláno.
Upravil/a Mikull dne 24.01.2016 15:59
Mikull
Aktualizováno.
dpq7WImm8w
V blízké době očekávám onu slíbenou platbu na můj zahraniční účet, jež slouží k financování nastolení nového řádu a uchycení nové nad-rasy, za použití předlohy mé vizitky k sebe zdokonalení sebe sama. Hi
Mikull
Citace
Detroit napsal:

V blízké době očekávám onu slíbenou platbu na můj zahraniční účet, jež slouží k financování nastolení nového řádu a uchycení nové nad-rasy, za použití předlohy mé vizitky k sebe zdokonalení sebe sama. Hi

Předpokládám že tvůj profilový obrázek zobrazuje tebe. Nebude tedy problémem poslat Ti pár drobných na účet, aby jsi se mohl umýt, ostříhat a lépe obléknout. Zároveň vyjadřuji lítost nad nezískáním maturity.

Edit: Aktualizace.
Upravil/a Mikull dne 18.04.2017 18:42
zorys
Emefka admin, bronzak v lolku, ano uhádl si přesně, mluvím o tobě.
btw. mínusové body za to, že si mě tam neoznačil za tu dobu, co spolu sexujeme po síti v lolku a dalších ostatních síti, zhnij v platině nebo v goldu, ahoj.
jinak ppči vizitka

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Groot
Zdravím súdruh !
vizitka je velmi dobrá :D najma:
Citace
Mým nejoblíbenějším cílem jsou tvrdí kluci z ulice a podobné pochybné existence, které se záhadným způsobem dostali přes kondom, respektive se nestali potravou své matky.

Dúfam, že úspešne (ne)zmaturuješ a budeš pracovať v uránovom dole za Kaukazom.. :D
Česť pláci Hi
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů