Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka-Yamatino108
Zacek
Ikdyž už jsem ti gratuloval, tak gratuluju znova pro přijetí do AT Smile Snad se tam někdy uvidíme spolu :D
Yamatino108
ZacekDan: Díky Smile.To je vo hviezdach Smile,ale pevne dúfam,že áno Smile.
Koval
Citace
Yamatino108 napsal:

Kovaldo:Ty si mi asi jediný na SP veril v mojich asi najhorších časoch na SP.Díky Smile.Som rád,že máš znovu UB.Nech sa ti darí a ako vidím docela sa ti darí Smile.

Asi prvý človek, ktorý ma takto niekde označil, no moc ma nemajú radi. Znova mám PBan, ale šak obchádzať neni problém, takže si buď istý že furt som na servery.

Vždy si chcel byť admin, teraz sa ti to podarilo, som teda zvedavý ako dopadneš. Držím palce.
:D
f86
prenos + sevas v at
Yamatino108
Koval:Díky,uvidíme.Smile
Efko:Díky.
SniPer111
Cau yamatino, takže vizitka pekná si fajn človek, dobrý admin rad pomožeš a dobrý kamarat :D
Yamatino108
Sniper,díky s tou funkciou,tak to sa ukáže za taký mesiac či budú hráči aj vedenie somnou spokojní Smile.
Nosferatu
Vizitka je super , jsi super hráč a přejí ti ať se ti v AT daří a vydržíš tam co nejdéle Smile a hlavně pevné nervy Smile !
I kill people and I like it
Yamatino108
Saitanko:Díky,díky Smile.V AT sa budem snažiť udržať zubami aj nechtami :D.
HanyS
Yamo, párkrát sme spolu hodili řeč, za tu dobu sem o tobě mohl posoudit že si super hráč... Vizitka pěkná a hráč v pohodě, teď už i dobrej admin *Dobrá práce*
Yamatino108
Hanys,díky,ale ako som písal posudzovať či dobre robím svoju prácu sa bude môcť hodnotiť,tak za mesiac.Smile.
Vikush
Decko moje soplavé, starček.
Gratulujem aj sem :D niečo sme si spolu zažili, veď ty vieš :D Ešte si pamätám na leto jak si sa stresoval kvoli tomu :D Tak ti to vyšlo, vela šťastia ty člen koníkovskej mafie :D
Yamatino108
Jéj vikuš,maminka moja láškujem ťa(blondska umelá rofl).Dakujem *Andílek*.Ano aj na to leto si pamätám juj si pamätám čo sme všeličo na SP zažili :D.A ano som verný člen konikovskej mafie!rofl
Vikush
Ešte raz mi povieš blondska umelá tak ťa nakopem do rozkroku!! Veď počkaj v zime ty arašídku :D Utekaj do kúta a budeš šupať zemiaky! Takto sme si ťa s lukim nevychovali rofl
Yamatino108
Ale mamíí nebud taká zláTo jsem nechtěl.Idem ti ošúpať zemiaky na tú polievku rofl :D
Xena
Yamatino, tak ti to konečne vyšlo..z teba sa teším asi najviac, pretože viem, ako si do AT chcel ísť a čo to pre teba znamená Smile nepokaz si to a drž sa! Smile snáď bude všetko už len lepšie (vieš čo tým myslím) Smile
Yamatino108
Xena:Budem sa snažiť si to nepokaziť a ako som písal budem sa držať zubami nechtami :D.Tiež dúfam,ale pomaly ide všetko do normálu Smile.Díky za komentár.
Vyvinka
pekné Smile
Yamatino108
Vyvinka:Dakujem.
//všetko raz skončí Smile.
Upravil/a Yamatino108 dne 25.02.2015 00:40
Vikush
Starček, starček tak toto sme preberali v podstate dlho, presviedčať nech tu ostaneš ťa nebudem, keďže si potrebuješ dať reál veci do poriadku a to chápem. Každopádne to, že končíš úplne je myslím si zbytočné.. stačilo to len obmedziť ale tak nepochybujem o tom, že sa k nám všetkým vrátiš. Veď vieš, že ťa máme radi a sme tu pre teba! Kamarádi
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů
10%