Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Kaja
Citácia
ja se s niquskou podělil o kopec kopec je náš :D
Luko
Kajínek sa nahrabavanie príspevkov tým že komentuje len zabavný kútik dostal pozastavenie na webu ale...zhodou okolnosti pil kakao to sa mu rozlialo na tričko a podol z kopca.Kopec je môj !!!
[color=#00ffcc]Aure[/color]
TheRaP
To tu fakt nikto nechápe, že som Boss a kopec patrí mne ? Proč !!
LeGacy
Citácia
Boss, som ja, a preto by mal patriť kopec mne. Trošku som Ťa podplatil a Kopec je môj! heheheee
mazednik
bboyko nebylo těžké kopec získat odlákal jsem tě s Hamburgrem na provásku až dolů a hodil ho do vody lovíš ho tam a já jsem tě svázal a hodil do vody se slovy: Pan mazednik tě pozdravuje

Kopec je můj a zůstanu BANNED!!!
kol3cko
Šel sem kolem kopce helikopterov a videl sem tam dosť lidí, jak se nahánejí s jídlem a podobne.
A pak sem sem sám sobě nadával, proč jsem nenechal kolem mého pozemku postaviť plot.
Klaun
Citácia
spáchal som nálet názvom kopec smrti a logicky to kolega kolecko neprežil kopček je m plnom rozsahu môj :D
mazednik
na plot jsem dal C4 a jdu nahoru a vidim někoho tak zahvízdá a on přijte zabiju ho sawnem a má po ftákách Kopec je můj a já na něj postavil silové pole a Bezpečnostní zonu Smile tak co s tim kopec je hold můj Smile ať žijou příkazy
Anti
/hp mezednik 0 A kopec je můj. Ted se ukažte :D
cdn.discordapp.com/attachments/970700125552922662/970718246305157130/WLA_-_Vizitka.png
img.tpx.cz/uploads/west_side_podpis.jpg
Kaja
Citácia
Chuck noris dokaze vse kopec je muj :D
fresh_skilla
Ja som sa na kopec pozrel všetci sa ma zlakli prv sa poklonily a potom z neho skočili a skonali MY KOPEC !!! :D
Klaun
Citácia
fresh dostal ban za klamstvo v podpise a dostal za to ban kopec je moj
mazednik
Většina z vás má WL a já vás zatknul. Nikdo tu neni kopec je můj
twistedTSD
Většina, jen já - počestný a mírumilovný bez WL jsem tě zhodil. Je můj.heheheee
RojcekSK
Vietor ťa z kopca odfúkol, vyliezol som na kopec a je môj ! :D
mazednik
ale tebe taky a přestal já tam vylezl a zakopal se do země a necha si trubicu na dýchání nikdo mně nenajde a kopec je můj
Rado
ale prezradil si sa mazednik že si pod zakopaný tak som začal kopať do zeme a našiel som ťa a vyhodil z kopca takže kopec je môj Smile
kol3cko
A pak ste všichni zobudili na policií.
mazednik
a ty taky :D teď je kopec prázdný kdo na něj přijde
Dominusus
Najal jsem si ufony aby obydlili kopec. KOPEC JE MŮJ
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasov
21%