Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Sesterský server
Připojit se na server

Číst diskuzi

Browserová hra
Wellar
Nic ve zlém darku, ale myslím si, že ti bude trvat měsíce než to vylepšíš k dokonalosti Smile
Anti
Citace
Pixel napsal:

Žádný návrh nemám , jen Ti říkám z vlatsní zkušenosti , že browserové hry jsou bez budoucnosti :D
Psal jsem Ti to na skypu , když jsme to řešili. Něco jsem zkoušel , byl jsem někde ve čtvrtce a jsem rád , že jsem se toho zbavil.
Tohle nemá budoucnost.
Když už , tak udělej nějakej pecka program - C++ / C#.

Offline hry, v c++/c nemají budoucnost už vůbec. A upřimně, na online nemá.
Yamborghini
Wellare s tím jsem počítal, neboj.

Pixeli, asi máš pravdu, každopádně mám web i v dalších ročnících ve škole a tak se mi to bude hodit i k tomu. Smile

PS: Na skypu jsme si o tom nepsali tuším, nebo ty bylo hodně dávno. :D

Anti, ano, to bych nezvládl. Sad
HeWhoMustNotBeNamed
Ja nemyslel online hru v c , ale nejakej luxusni , uzitecnej program :D
Yamborghini
Citace
Pixel napsal:

Ja nemyslel online hru v c , ale nejakej luxusni , uzitecnej program :D

Však já vím, ale prostě chci dělat v PHP. V C se také budeme učit, ale to také nějaký ten pátek bude, než se k tomu dostaneme. :D
twistedTSD
Citace
dark napsal:

Však já vím, ale prostě chci dělat v PHP. V C se také budeme učit, ale to také nějaký ten pátek bude, než se k tomu dostaneme. :D

Respekt. Já již prohlásil, že od konce tohoto ročníku už nechci o PHP nikdy ani slyšet.:D
_Crazy_
Jestli chceš, tak bych ti mohl pomoci jak s tou hrou (znám lidi, který pracujou ve "firmách", kterejm patřej dost známý hry) nebo bych ti mohl nabídnout i "lekce" PHPéčka, mě i Tobě by to určitě prospělo, zopakoval bych si to já a tebe to naučil :D
Yamborghini
Citace
_Crazy_ napsal:

Jestli chceš, tak bych ti mohl pomoci jak s tou hrou (znám lidi, který pracujou ve "firmách", kterejm patřej dost známý hry) nebo bych ti mohl nabídnout i "lekce" PHPéčka, mě i Tobě by to určitě prospělo, zopakoval bych si to já a tebe to naučil :D

PHP mě učit nemusíš, myslím že z něj umím hodně a nevím, jak na tom jsi ty. Každopádně s tím navrhováním hry mi můžeš pomoci, budu rád.
jogurt
Lock! dobry ne co mylite dame lock????rofl
Wellar
Citace
jogurt napsal:

Lock! dobry ne co mylite dame lock????rofl
Facepalm novej moderátor?
Přejít na fórum:
Anketa
Už si byl/a letos na dovolené?
Chci jít na dovolenou, ale ještě uvidím kam
1 Hlas