Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Browserová hra
Wellar
Nic ve zlém darku, ale myslím si, že ti bude trvat měsíce než to vylepšíš k dokonalosti Smile
Anti
Citácia
Pixel napsal:

Žádný návrh nemám , jen Ti říkám z vlatsní zkušenosti , že browserové hry jsou bez budoucnosti :D
Psal jsem Ti to na skypu , když jsme to řešili. Něco jsem zkoušel , byl jsem někde ve čtvrtce a jsem rád , že jsem se toho zbavil.
Tohle nemá budoucnost.
Když už , tak udělej nějakej pecka program - C++ / C#.

Offline hry, v c++/c nemají budoucnost už vůbec. A upřimně, na online nemá.
Yamborghini
Wellare s tím jsem počítal, neboj.

Pixeli, asi máš pravdu, každopádně mám web i v dalších ročnících ve škole a tak se mi to bude hodit i k tomu. Smile

PS: Na skypu jsme si o tom nepsali tuším, nebo ty bylo hodně dávno. :D

Anti, ano, to bych nezvládl. Sad
HeWhoMustNotBeNamed
Ja nemyslel online hru v c , ale nejakej luxusni , uzitecnej program :D
Yamborghini
Citácia
Pixel napsal:

Ja nemyslel online hru v c , ale nejakej luxusni , uzitecnej program :D

Však já vím, ale prostě chci dělat v PHP. V C se také budeme učit, ale to také nějaký ten pátek bude, než se k tomu dostaneme. :D
twistedTSD
Citácia
dark napsal:

Však já vím, ale prostě chci dělat v PHP. V C se také budeme učit, ale to také nějaký ten pátek bude, než se k tomu dostaneme. :D

Respekt. Já již prohlásil, že od konce tohoto ročníku už nechci o PHP nikdy ani slyšet.:D
_Crazy_
Jestli chceš, tak bych ti mohl pomoci jak s tou hrou (znám lidi, který pracujou ve "firmách", kterejm patřej dost známý hry) nebo bych ti mohl nabídnout i "lekce" PHPéčka, mě i Tobě by to určitě prospělo, zopakoval bych si to já a tebe to naučil :D
Yamborghini
Citácia
_Crazy_ napsal:

Jestli chceš, tak bych ti mohl pomoci jak s tou hrou (znám lidi, který pracujou ve "firmách", kterejm patřej dost známý hry) nebo bych ti mohl nabídnout i "lekce" PHPéčka, mě i Tobě by to určitě prospělo, zopakoval bych si to já a tebe to naučil :D

PHP mě učit nemusíš, myslím že z něj umím hodně a nevím, jak na tom jsi ty. Každopádně s tím navrhováním hry mi můžeš pomoci, budu rád.
jogurt
Lock! dobry ne co mylite dame lock????rofl
Wellar
Citácia
jogurt napsal:

Lock! dobry ne co mylite dame lock????rofl
Facepalm novej moderátor?
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
16 Hlasov