Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

CzSk HL)
Sh1TeRkO
Tak týmto si ma dostal. :D Že CzSK hlavný admin. :D Bože, zase som sa dobre zasmial. :D Ešte že nehrám, lebo tu je všetko možné. :D

Nezabudnite tu do mňa štekať ako ranené psíky. Smile
BlueDevill
CzSK a hlavni admin? samozrejme že ano!
UpLoad
Nechapem zmysel tohto topicu :-) Kto bude hl. admin je volba AT a nie hračov to by si mal vedieť
Luko
Vidím,že všetky podporujúce látky pri tejto diskuzi boli použité :D
Ja by som ho tam bral :D Múdry je hrá to dlho a je ušatý :D
[color=#00ffcc]Aure[/color]
dpq7WImm8w
Další naprosto zbytečný topic..
[img]http://img.gawkerassets.com/img/18opebw9gciywgif/original.gif[/img]
TheMajo
Ja by som radšej za hl. admina chcel buď GaTa, MaWeRiKa, V0LANTA, alebo Czipiska. Týto ludia si to zaslúžia na servery už pôsobia od ich začiatkov a superparbu určite poznajú ako svoju dlaň. Inak za CzSK súhlasím. Zaslúži si to, ale fakt by som radšej privítal jedného s tých čo som spomenul.
pavol5231
Ak tomu chceme čo i len trošičku pomôcť tak nemôžme pídsať blbé dôvody :D
Takže môj dôvod (účet grejden) prepisujem:
CzSk je už v Admin Teame dlho a dosť sa snaží. Dáva do toho väčšinu volného času. Pre web aj pre server už spravil vela. ďalej není možnosť ho ovplyvniť (kamaráti atď). Lahšie povedané, jeho názor je nestranný. Má na to aj vek.
twistedTSD
Ale teď další hl. admin není potřeba, nebo ano? Jinak to, že CZSK dříve nebo později hlavním adminem bude, už mě napadlo také.
Upravil/a twistedTSD dne 04.08.2013 13:04
ViktoreK
Tenhle topic je tu jako proč? rofl

Kubík, z mýho hráčskýho pohledu, tam patří už hodně dlouho.
Hunacam
Cézeťák tam prostě patří :D

Souhlas
Yamatino108
Myslim ze tento topic ma zmysel :D vyjadria sa tu aspon hraci nie len vedenie :D
Luky_SVK
To rovno ja :D než KubaCZSK čo nič nenahovorí :D
RedGinger
Brzo založený toppic.Ten už tam měl být dávno.Svou práci dělá excelentně jak na serveru tak i jako správce ztrát mi přijde.
Jednoznačně souhlasim a nevim kdo by byl takový blázen aby nesouhlasil.
Kapo
ano ano czipisek ja vieeeeeeeeeem, a ja aj viem že aj ty sa tam chceš dostať povedz ona rovinuuuuuuu...

Ano ale o tom skôr rozhoduje ATomas, nie hl... v pohode :D
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
wlcacek
Citace
Kapo napsal:

ano ano czipisek ja vieeeeeeeeeem, a ja aj viem že aj ty sa tam chceš dostať povedz ona rovinuuuuuuu...

Trochu mimo mísu:D:D:D:D

O třetím se domlouváme FU
Kapo
Citace
wlcacek napsal:

Citace
Kapo napsal:

Trochu mimo mísu:D:D:D:D

O třetím se domlouváme FU

v pohode :D :D :D
Mikull
Jelikož zde buduju komunismus tak nesouhlasím, do konce roku chci začít válku a za 2 roky už to tu bude celé moje. Znárodním všechno VIP a všechny z topbanky zatknu permajailem. Ale to už předbíhám, všechno se dozvíte později.
Bratek
Je to normální, fajnový a rozumný admin. Spravedlivý a přísný, jen komunita to stále nemůže pochopit a mají ho za ... (radši domyslete). Jsem jednoznačně pro přijetí CzSK do řad Hlavních adminů.
Kapo
Citace
Mikull napsal:

Jelikož zde buduju komunismus tak nesouhlasím, do konce roku chci začít válku a za 2 roky už to tu bude celé moje. Znárodním všechno VIP a všechny z topbanky zatknu permajailem. Ale to už předbíhám, všechno se dozvíte později.

TO faaakt ? o_O teším sa no.
TheMajo
Citace
Mikull napsal:

Hitler k nám príde :D :D :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
16 Hlasů
21%
Skyrace
20 Hlasů
26%
Deathmatche
4 Hlasů