Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

SmouKy - Grafika
Zrušený účet
Kidíku, udělej mi prosím -

Text
Outlaws deckers
Pěkný písmo nějaký, ne Arialem :D
Barva fialová

Podpis
Text - Právníci LV
Text2 - Vždy a všude fifaPK
Obrázek - [img]http://img.mf.cz/067/226/3-soud_euro.jpg[/img]
Klidně rámeček nebo cokoliv, to je jedno, ať je to krásný

Děkuji ti moc
HoP
1) Obrázek: Klik!
2) Co tam chcete - text: _[H]o[P]_ (pokud se to tam nebude hodit tak jen HoP)
3) Není poviné - font: Vyber nehodnější Smile
4) Co to bude Avatar / podpis / Plocha - udávejte rozlišení: 1) Avatar - 150x150 - Nějak si s tím pohraj Smile
2) Plocha - 1920x1080 - Chci tam nějaké ty průhledné čáry nebo co to je :D doufám že mě chápeš
Rightas
1) Obrázek : fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn2/t1.0-1/p200x200/539072_429486787104200_1202105365_n.jpg

2) Co tam chcete : Rightas - nápis bych prosil podél toho loga umístěno asi tak podobně jako ten nápis "us" akorát teda na druhý straně (vpravo dole)

3) Font : barvu bych prosil nějakou výraznou (žlutou , zelenou , modrou) nechám to na tobě

4) Co to bude ? Avatar

Díky Rightas
Upravil/a Rightas dne 20.06.2014 23:42
Load
Čabas Smouky,nechci se opičit po fifkovy,ale napadlo mě to už dávno,když sem měl právníky dřív.. Pak to tu měl ještě někdo,ale to je jedno .. Smile

Chtěl bych tenhle obrázek -->Klik<--
A tam nápis: Právníci LS, k tomu někam dolů.. Neváhej a připoj se ! Super kolektiv,Akce a další ! A k tomu třeba Nechceš už mít WL,zavolej si Právníky LS,nebo něco takovýho prostě to nějak vymysli,dík Smile A celý to zbarvy do fialova nejepší hex k tomu tenhle 4422ff --> Rámeček = ANO Smile Dík moc předem..
SmouKy_
Takže poslední dobou jsem ani nezapínal psko ale teď mam zase nějaký čas tak to sem napište.
Ty co jsou staré ty už dělat nebudu protože je to nějaká doba a většina už to má.
Takže pište :D
Upravil/a SmouKy_ dne 30.06.2014 16:33
Macik
Ahoj, ak si este aktivny , tak by som chcel avatar. Smile
1. http://postimg.org/image/mgw3xyi7l/
2. Hore: Trucking Company SF ... a niekde na viditelne miesto moje meno: EriK... Trucking Company farbou ako je na trucku, cize bielou :D a meno je na tebe
3. Vyber ty Smile
4. Avatar
Ak urobis, tak dopredu dakujem. Smile
SmouKy_
Citace
EriK napsal:

Ahoj, ak si este aktivny , tak by som chcel avatar. Smile
1. http://postimg.org/image/mgw3xyi7l/
2. Hore: Trucking Company SF ... a niekde na viditelne miesto moje meno: EriK... Trucking Company farbou ako je na trucku, cize bielou :D a meno je na tebe
3. Vyber ty Smile
4. Avatar
Ak urobis, tak dopredu dakujem. Smile

Tohle je fakt hroznej obrázek, nemohl by jsis vybral lepší ? :D
Macik
Preco hrozny? :D Je tam Krowky, ja chcem aby tam bol, sprav to nejako, prosim. :D :D A ak sa to tam nebude zmestit vsetko, tak nápis: Trucking Company SF mozes vynechat a nechat tam iba moje meno, urob s tym co sa bude dat. :D Fakt prosim. Smile
eR_
Smoukysku, ked sa budes nudit
1. click-clack
2. eR. (poprosim presny nick)
3. Font, vyber ty ale aby v nom boli male a velke pismena a bodka :D proste podla nicku
4. Avataris

Skus
SmouKy_
Citace
EriK napsal:

Preco hrozny? :D Je tam Krowky, ja chcem aby tam bol, sprav to nejako, prosim. :D :D A ak sa to tam nebude zmestit vsetko, tak nápis: Trucking Company SF mozes vynechat a nechat tam iba moje meno, urob s tym co sa bude dat. :D Fakt prosim. Smile

Já ti ten obrázek nechci dělat protože vím že to bude vypadat hnusně když je tak hnusnej obrázek takže si najdi něco jiného nebo nic :D
Nejlépe né ze sampu

// Erko : Nic moc jsem nezkoušel :D img.tpx.cz/uploads/ERKO%20AVATAR%204654646.png
Upravil/a SmouKy_ dne 30.06.2014 19:16
eR_
je to dobry ale... nemozes ten font.. nemozes sa s nim nejako pohrat, staci trosku
Macik
Tak ja fakt neviem co tam mam dat.. :/ Chcel by som nejaky kamion, ale ty to hladat nebudes to viem, ja fakt neviem no. :/
SmouKy_
Citace
eR_ napsal:

je to dobry ale... nemozes ten font.. nemozes sa s nim nejako pohrat, staci trosku

Jak přesně pohrát ?
zatím jsem zkusil toto, zkusim ještě něco
img.tpx.cz/uploads/ERKO%20AVATAR%2022222222.pngimg.tpx.cz/uploads/ERKO%20AVATAR%2033333333.png
Upravil/a SmouKy_ dne 30.06.2014 19:28
Mixer
Ahoj smoukys :D udelas mi prosim avatar ?
1.obrazek - Klikje tam snad jediny obrazek vlka
2.text - tam chci jen ..Mixer.. a v trojuhelniku jako mas ty akorat M
3font - necham na tobe
4. Co to bude - avatar predstavoval bych si.nexo podobneho jako mas ty klidne si ten obrazek orizny atd proste aby to bylo podobny jako.mas ty a v tom trojuhelniku mit.misto S tam mit M ;)
Spoiler
sry ze.jsem nenahral obrazek primo pres img ale jsen na mobilu + promin za chiby

Díky moc ;)
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
eR_
Jop, Smouky, dobre to je Pohoda
PazZ
Takže :D
Text : West Side Thug Life ... Aby bylo třeba West Side a nějak pod tim Thug life
Font: Nějakej stylovej old school
Barvu : asi nemusim řikat ale fialovou
Obrázek : No nejlepší by bylo aby si udělal něco dle sebe.Ale mě by stačilo kdyby si udělal nějakej hezkej brush a na to text. Ale když najdeš něco tématického nebudu se zlobit ba naopak :D
Byl bych taky rád kdyby si udělal 2 verze , do jedný jen někam nenápadně do rohu přidat PazZ jinak platí to co je hore :D
Snad mě chápeš :D
Inspirace
img.tpx.cz/uploads/PMWdr7u.png
SmouKy_
Citace
PACHET napsal:

Ahoj smoukys :D udelas mi prosim avatar ?
1.obrazek - Klikje tam snad jediny obrazek vlka
2.text - tam chci jen ..Mixer.. a v trojuhelniku jako mas ty akorat M
3font - necham na tobe
4. Co to bude - avatar predstavoval bych si.nexo podobneho jako mas ty klidne si ten obrazek orizny atd proste aby to bylo podobny jako.mas ty a v tom trojuhelniku mit.misto S tam mit M ;)
Spoiler
sry ze.jsem nenahral obrazek primo pres img ale jsen na mobilu + promin za chiby

Díky moc ;)

Takhle ?
img.tpx.cz/uploads/mixer%20avatarisssss.png
Mixer
Jopekny a jeste jeslibys tam udelal jak mas ty ty barvy kolem

SmouKy_
Lépe to asi nepůjde.
img.tpx.cz/uploads/mixer%20222222222222222222.png
Mixer
:O nadhera *Dobrá práce*to me musis naucit :D tyhle veci v ps a moc dikDíky

Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
20%
Skyrace
13 Hlasů
24%
Deathmatche