Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
safty
Citace
SKRILLEX_ si nevšiml náletu a byl zabit co uděláš ? Kopec je můůůůůůj §dss)ú
TheMajo
Citace
Ja som zobral zobral auto vyšplhal som na kopec a dal ti CarKill a kopec je môj Nemůžu
xXSkramiXx
Prisel jsem jako sebevrah s gratem odjistenim vruce a rekl jsem KOPEC JE MUJ
WOLIX
granat byl nefunkční upadl si z kopce a na kopci jsem zustal já takže KOPEC je MUJ !
TheMajo
Citace
Ja som vyskočil z lietadla s padákom a dopadol ti akurat na hlavu na kopci zlomil som ti vezi a kopec je môj Smile
Czipisek
Koupil jsem si IRON MAN oblek, umělé srdce doletěl na kopec, strachem jsi spadnul dolů. KOPEC JE MŮJ!
TheMajo
Citace
Kedže som Doktor Octopus tak som sa vyšplhal hore a stiahol ťa s mojími chápadlami dole a kopec je zaca môj Smile
Logan_
Prišiel Sprider - Man ... Kopec ist meine!
Raiden
přišel jsem já bleskáč a vrhnul na vás tisíce blesků až se udělala díra do kopce. kopec is my!!! :D
Bratek
Citace
Bleskáč to nějak nezvládl a omylem vrhl blesk i na sebe .. když jsem to viděl zajel jsem tam Dumperem, zasypal kopec hlínou, opravil ho a KOPEC JE MŮJ !!!

Koldy
Teroristi udělali na kopec atentát . Všichni mrtví . Přiletěl jsem tam já a všechny sem rosekal :D KOPEC JE MŮJ ! :D
airsoftMAN
Citace
Koldy napsal:

Teroristi udělali na kopec atentát . Všichni mrtví . Přiletěl jsem tam já a všechny sem rosekal :D KOPEC JE MŮJ ! :D

a ty se už nekoukej tolik na filmy. a spi dál kopec je můj :D
TheMajo
Citace
Ja som tam došiel s hunterom a všedci co boli na kopci neprežili lebo som im dal helikill a kopec je zasa môj Smile Palec nahoru
Bratek
Citace
Odletěl si natankovat ale cestou tě sejmula Hydra. Vylezl jsem na kopec a kopec je můj !

TheMajo
Citace
Ja som ešte predtým vyskočil z toho huntera s padákom a dopadol som zasa na kopec potichu som ťa podrezal a KOPEC JE ZASA MOJ Smile
Koldy
Já sem tam potichu skočil padákem a když si spal taks em tě uškrtil ! KOPEC JE MŮJ :D
TheMajo
Ale ty si bol taký slabý že si si myslel že si ma uškrtil ale neuškrtil si ma a potom som aj teba bodol nožom Smile
Na holou
carbon
Citace
Já jsi prdnul a všichni umřely. Silnější přežije.
Czipisek
Měl jsem plynovou masku, přežil jsem jako poslední. KOPEC JE MŮJ!
TheMajo
Citace
Ja som tiež prd provara prežil a na kopci som ťa ušlahal basebalkov. A kopec is my Sex
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
17 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
6%