Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Bratek
Citácia
Vzal jsem si toxickou masku a jednoducho si prokráčel oblakem provarova prdu .. Jak jsem vás tam viděl se tam hašteřit vzal jsem kuši a jednoducho jsem do vás napral pár šípů. KOPEC JE MŮJ !

Raiden
Citácia
Provarův smrad mě nezabil, protože měl v zadku špunt :D :D . Zavolal jsem svoji gardu na pomoc a do všech napral el. proud. Kopec je můj! :D
TheMajo
Citácia
Keďže ja som bol v obchode na rohlíky tak som prežil potom som vyliezol na kopec a hodil som doteba rožok a padol si skopca a kopec je môj Smile
Bratek
Citácia
Šel si opět pro rohlíky protože ti je po cestě na kopec snědl pes, jak si šel zakopl si o kořen. Spadnul na silnici a přejelo tě Báávo ! KOPEC JE MŮJ !

TheMajo
Citácia
keď ma pustili z nemocnice šiel som znova na rohliky a dokonca som kúpil aj maslo Veto značka lebo to je dobré pre imunitu potom som vyšplhal znova na kopec a hodil som po tebe rožok keďže to nepomohlo utasal som ťa s maslom a kopec je zasa môj.*COOOOL*
Czipisek
Citácia
Máslo se o mojí kovovou hlavu rozbilo, a já tě shodil dolů. Kopec je můj.
TheMajo
Citácia
Ja som sa zachitil o kúsok vetvy na kopci vyšplhal sa hore a patik som ti narval do úst a zhodil som ťa z kopca a kopec je zasa môj. ;)
Mequin_a_Burak
Podkol som hráča , Kopec je môôôj
Pulpisek
Všechny jsem snědl a Kopec je můj. Smile
TheMajo
Citácia
Zavolal som si pitbulla všedkých vás dokúsal a kopec je zase môj
mazednik
jenomže on snědl i tebe a pak omřel na infarkt. Nikdo tam není a kopec je můj
Bratek
Zapojte trošku představivosti a nepište jen krátké blbosti na nahrabání příspěvků !

Citácia
mazednik šel pryč, asi někam na toaletu a tak jsem si kopec zabral. Když vidím jak mazedník sedí v kadibudce tak jsem radši odešel, po 30 minutách jsem se vrátil se Snipou a viděl mazedníka furt sedět v té kadibudce .. Vzal jsem tu snipu a jednou pro vždy ukončil jeho trápení. KOPEC JE MŮJ !!!

Sosorry
Bratek si neuvědomil že za tu dobu co se pokoušel Anektovat kopec se blechy vyvinuly v chytrá stvoření.Přičemž ho na jedné patrole kolem kopce jedna blecha vzala útokem a náš brátek hanbou utekl......mno a kopec nikdo nechctel tk je muj.Díky
Teczka83
Jenže já kopec chci, takže zkou´pnu dolů a kopec je můj
Wanksta
Citácia
S tým kamiónom čo máš v podpise ťa zrazím a KopčeQ je Môj !

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=11031
Bukukele
Citácia
Já s Dumper prediem teba aj tvoj KopčeQ a
Kopec bude môj !
TheMajo
Citácia
Ja zoberiem Chuck Norrisa na kopec a kopec bude môj Smile)
Kelko007
Citácia
Bruse Lee ho však porazil v roku 1971 v Chuckovom 2 filme ... toho vyvolávaným duchov privolám s5 na svet a pošlem ho zabiť Norrisa ... KOPEC JE MOJ
TheMajo
Citácia
Ja som zavolal Spidermana a ten vás zamotal do pavučín aa kopec je môj Smile
NIKUSA
Citácia
dostal si mor a zomrel si .. kopec je moj Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%