Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
MaoS
Citace
Sawny boli rýchlejšie a ešte som ťa zabil a znejakých záhad tam bol /port a potom zas vypli a zostal som tam! :D Kopček je můj! :D
TheMajo
Keďže viem lepšie so sawnamy nestihol si to a zabil som ťa ja kopec je môj Smile
MaoS
Heh ale zapol som joypad a príšiel som zas a dostál si ako nič! Kopček je muj! :D
TheMajo
Heh ja som zapol volant a dostal si poriadne kopec je môj Smile
stinG_
the majlo je neuveritelný spamer.. Kopec je môj
MikeSs
Došiel som s mojimi ludmi a z Andeho sme spravili snehuliaka.. Kopec je môj B) V okolí su vypustený moji nemecky ovčiaci ktorý robia stráž Boss
Fantasy
Hodil sem steak do lávy tvý ovčáci pro něj skočily a ty ses na ně otočil a já tě podřízl a tak seš mrtvej,kopec je můj! :D
MaoS
Mi sme tam zas prišli vyzabijal som vás tam kopček je můj! :D
Julian
Potom som prisiel vystielal som tá s hunterom a. Kopec je moj
TheMajo
Citace
Ja som ťa vystrielal s guličkovou pištolou kopec je môj Smile
airsoftMAN
Citace
TheMajo napsal:

Citace
Ja som ťa vystrielal s guličkovou pištolou kopec je môj Smile

a já jsem si s tebou zahrál človeče nezlob se a pak jsem ti řekl prohrál si člověče a kopec je můj Smile
Fantasy
Hm, já sem ten ostrov zapálil a uhořel si pak sem si ho uhasil. Kopec je můj! :D
kopo123
Bazuka kuk-sem kuk tam. AH-64 HOP HOP HOP...dead dead dead.....Vystrielané vybáchané a kopec je môj. :D
Vynex
Citace
Kopo123 mě kopec prodal, a kopec je můj :D
TheMajo
Citace
Ja som ho zasa od teba kúpil kopec je môj Smile
Fantasy
Já sem ho koupil od tebe a už ho neprodám nikomu.. kopec je můj !
FUNREAL
prijdu s chuck norrisem a kopec si proste vezmem, protože chuck umi zozbrečet i cibuli :D
TheMajo
Citace
Keďže som ešte minule spomínal že Chuck je môj pokrvný brat tak tieto schopnosti som zdedil poňom tak som mu nakopal zadok a tebe tiež kopec je môj Smile
MikeSs
Prišiel som s bagrom a rozbagroval som celý kopček a teraz predávam cement a piesok v mojich novych stavebninách... kopček je moj vo vreciach B)
Fantasy
Ukradl sem ti bagr a dělníky a cement a vše na stavbu kopce :D postavily jsme kopec a já na něj vylezl a kopec je můj! :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
15 Hlasů
21%
Skyrace
18 Hlasů
26%
Deathmatche
4 Hlasů
6%