Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Czipisek // vizitka starého pardála!
mazednik
Sice tě znám jen jako A , ale i to tě nepokazilo ! Radíš, píšeš a je z tebou zábava.

PS: Jo to psaní ty píšeš tak rychle že já z toho mám oči někde jinde :D
Czipisek
Citace
Barborka napsal:

Pekná vizitka,super admin a kolega v gangu Smile Niekedy môžeme dať čall :D !

Děkujiii, cením si toho a to si písaj za úško, určitě dáme. Peckaaaa

Rado, to víš, dal jsem do toho úsilí a času jak něco, tak ještě aby trochu dobře nevypadala, děkuju Ti.

Mazedníku, díky za tvůj příspěvek, jsi fajn hráč a rozhodně se nevidíme naposled, někdy napiš na serveru, uděláme společnou akci. Peckaaaa
ELKO
Super vizitka Smile
Czipisek
Děkujii. Palec nahoru
Votas_
Super admin ,vizitka pěkná Smile
Czipisek
Díky & nápodobně.
Wanty
Velmi dobrý admin,takových lidí jako jsi ty bych v AT čekal víc a vizitka taktéž pěkná
Czipisek
Citace
Wanty napsal:

Velmi dobrý admin,takových lidí jako jsi ty bych v AT čekal víc a vizitka taktéž pěkná

za takové komenty jsem vděčný Smile)) děkuju Ti!!
Upravil/a Czipisek dne 27.04.2013 21:13
Jeffo
Pěkně sladěná vizitka Prase
Jeden z nejlepších kolegů Smile
Czipisek
Dík dík dík dík. :D
Thor
Suprovy admin, děláš svou praci výborné... Vyzitka pěkná.;)
StiggCZ
Pěkná vizitka
Czipisek
Děkuji vám hoši. Palec nahoru
MikeSs
Takže Czipisek fajna vizitka Smile Nazval by som ťa OLD SCHOOL PLAYEROM lebo tu hráš už dobrých pár rokov, zatial som s tebou nemal vôbec žiadny problem a myslím si že si dosť dobrý Admin ktorý si robí svoju prácu a to isté aj v realite ako človek...
Z tvojho písania vidno že si rozumný človek B) S pozdravom najčiernejší z najčiernejších T[r]ab$iK :D
Czipisek
Citace
TrabSiK napsal:

Takže Czipisek fajna vizitka Smile Nazval by som ťa OLD SCHOOL PLAYEROM lebo tu hráš už dobrých pár rokov, zatial som s tebou nemal vôbec žiadny problem a myslím si že si dosť dobrý Admin ktorý si robí svoju prácu a to isté aj v realite ako človek...
Z tvojho písania vidno že si rozumný človek B) S pozdravom najčiernejší z najčiernejších T[r]ab$iK :D

Wow.
Moc potěší, děkuju Ti, taktéž s Tebou nemám žádné problémy a doufám, že to tak bude pokračovat. Smile

btw. vždycky když někam napíšeš, skoro 10 minut čumím na tvůj podpis. :D if u know what i mean
HotteCZ
A sakra já ještě nekomentoval vizitku? :D No samozřejmě pěkná vizitka a taky mi připadáš jako inteligentní a výborný admin. *Dobrá práce*
Czipisek
Citace
HotteCZ napsal:

A sakra já ještě nekomentoval vizitku? :D No samozřejmě pěkná vizitka a taky mi připadáš jako inteligentní a výborný admin. *Dobrá práce*

No nekomentoval! :D Tě potrestám! :D
Ne sranda, děkuju moc.
wlcacek
Citace
wlcacek - jeden z nejrozumnějších a nejpohodovějších hlavních administrátorů co jsem za svoje působení zažil, díky za vše.

Tak toho si od Tebe vazi. Kdyz se tak kouknu kolikrat na nasi konverzaci v SB/ICQ tak si rikam jestli jsem nekde ten rozum nepotratil:D

Doufam ze nam to tu vydrzi dlouhoSmile
Czipisek
Citace
wlcacek napsal:

Citace
wlcacek - jeden z nejrozumnějších a nejpohodovějších hlavních administrátorů co jsem za svoje působení zažil, díky za vše.

Tak toho si od Tebe vazi. Kdyz se tak kouknu kolikrat na nasi konverzaci v SB/ICQ tak si rikam jestli jsem nekde ten rozum nepotratil:D

Doufam ze nam to tu vydrzi dlouhoSmile

Wow, díky.
Já si vážím administrátora jako Ty.
No, já bych řekl, že se i potratil. rofl Snad pokaždý se u toho co si píšem řežu smíchy. rofl

Pevně v to věřím. Palec nahoru
Ještě jednou, díky za koment kamaráde.
Anti
Czipisku,

jsi skvělý člověk, admin, kolega a hráč. Jako admina bych tě mohl brát jako vzor, práci odvádíš profesionálně, ale to si ty dělal vždy. Pamatuju jak si poprvé nastoupil do AT od začatku jsi měl vcelku dobrý respect u hráčů a tak sis to udržel doteď. Doufám, že spolu budem v AT vycházet a přeju ti hodně štěstí jak ve hře tak v realu Smile
cdn.discordapp.com/attachments/970700125552922662/970718246305157130/WLA_-_Vizitka.png
img.tpx.cz/uploads/west_side_podpis.jpg
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů