Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
SteaK
Citace
Já jsem opět přišel, všichni odešli a kopec je můj.
carbon
Citace
Zapálil jsem kopec ty jsi uhořel počkám až dohoří a kopec je můj. Smile
TheMajo
Ale ty si tam prišiel príliš skoro a uhorel si aj ty ja som to potom uhasil a kopec je môj Smile
carbon
Citace
v noci jsem se vplížil ze zadu k tobě a podříznul tě. Kopec je můj Smile
TheMajo
Ale ja som počul ako čosi za mnou šuchre tak som ťa odbachol s mojími sawnami kopec je môj Smile
carbon
Citace
Postřelil jsi mě sawnama ale já skočil z kopce a měl jsem padák jak jsem dopadl na zem vytáhl jsem RPG a rozstřílel to tam. Umřel jsi.
TheMajo
Ale ja som sa ešte pretým katapultoval a dopadol som na teba a dorazil ťa vyšplhal som sa znova na kopec a kopec je môj Smile
joe77
Citace
Ale všetko čo ste doteraz písali bolo len vymyslené vo vašej fantázii a ten kopec bol vždy môj. Takže už si dalej nevymýšlajte, lebo ten kopec je a vždy bude môj. :D :D :D
TheMajo
Ale ty si pil a to sa ti len snívalo a kopec je stále môj Smile
denyl98
Citace
sehnal sem pro The Majo buchtu , šel za ní udělat anální sondu a kopec je opolcený a můj !
TheMajo
:D ja som potom na denyho poslal pixela a wlka tý mu spravili double análnu sondu a kopec je môj :D
Mr_Meadows
Nechápem prečo Tonismal tu bojuje o dieru :D, ale na kopci som nastražil míny, tehdajší majitel na jednu stúpil a všetky sa zaktivovali, majitela to rozmetalo a kopec je môj :D
TheMajo
Ja som ožil a poslal na teba 100 pitbulov tí ťa roztrhali a kopček je zasa moj Smile
Mr_Meadows
Ja som zobral Biolit proti psom :D keď boli omámený tak som ich z kopca skopol a kopec je môj !
Luko
Keď si ním striekal postriekal si si oko dostal si šedý zákal a padol si z kopca. Kopec je môj.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
Mr_Meadows
Potom sa zomňa stal pirát a môj papagáj na ramene ti vyšklbal obe oči a spadol si :D kopec je môj
TheMajo
Ja som zastrelil toho tvojho ptáka a kopec je môj :D
Hunacam
Strašně zapáchám, ty jsi puchem spadl a kopec je můj *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*
Mr_Meadows
Ale potom si sa zadusil sám a kopec je môj :D
carbon
Citace
byla velká bouře zasáhl tě blesk kopec je můj
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?